Želite popolnoma BREZPLAČNO dobiti apartma na Golteh (3 dni – 4 osebe)?

Bi želeli popolnoma brezplačno dobiti apartma za 3 dni (2 nočitvi) za do 4 osebe na Golteh? Kako lepo je na Golteh, si poglejte v videoposnetku na https://youtu.be/scaMXImivos?si=wuDc33NhF-s2EDDE. Nova pridobitev, ki jo imajo na Golteh, je adrenalinski park, ki je primeren tako za majhne otroke kot za nas, malo starejše. Kako je videti adrenalinski park na Golteh, si poglejte v videoposnetku na https://youtu.be/PJMEKY6k_1w?si=vEbemjm9ItJa0zJ_.

Apartma na Golteh, ki si ga lahko pogledate na https://apartmajigolte.si/apartma-planinski-raj, lahko z malo sreče dobite popolnoma brezplačno, če sodelujete v nagradni igri, ki bo potekala v moji rojstnodnevni oddaji v živo, ki bo na mojem Youtube kanalu. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da ste naročeni na moj Youtube kanal. Na moj Youtube kanal se lahko naročite, če kliknete https://www.youtube.com/@tomazgorec in se naročite na moj kanal. Samo kliknete črni gumb, kjer piše Naročite se. Naročnina na moj kanal je popolnoma brezplačna

Drugi pogoj za sodelovanje je, da 1. 6. ob 20:00 gledate mojo oddajo v živo, ki bo na https://www.youtube.com/live/YizjZ23jXho?si=RHujLRrclS688soe. Želim namreč, da nagrado dobi nekdo, ki me res spremlja. Ker ne pričakujem, da bo v oddaji v živo več tisoč ljudi in da bodo vsi sodelovali v nagradni igri, je možnost, da dobite nagrado ravno vi, veliko večja. 

Apartma na Golteh za 3 dni bo glavna nagrada. Poleg glavne nagrade bom razdelil še več manjših nagrad. Tako da se zelo izplača pridružiti oddaji v živo. Naj povem še, da bodo teme dobre in zanimive. Med drugim bom povedal tudi veliko zanimivih stvari o moji novi knjigi z naslovom Vse se da, če se hoče, ki jo lahko s popustom naročite na www.tomazgorec.si/knjiga.

4 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja