Čudovit apartma na otoku Krk lahko dobite za 5 dni brezplačno

Bi želeli iti na morje v lep apartma na otoku Krk za 4 osebe popolnoma brezplačno? Izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče, dobite brezplačno letovanje na morju ravno vi.

Nagradna igra je zaključena.
Izžrebana nagrajenka, ki prejme nagrado je Katja Struna.
Iskrene čestitke!

Apartma, ki ga podarjamo je čudovit apartma s štirimi zvezdicami. Od lepe plaže je oddaljen le dobrih 100 metrov. Sam sem v tem apartmaju letoval že dvakrat in lahko iz prve roke povem, da je apartma res odličen. Slike apartmaja si lahko pogledate na http://www.otok-krk.si/apartmaji-ivica-silo.

V nagradni igir lahko sodelujete do vključno 15. maja. Žrebanje bo javno in bo 16. maja. Žrebanje bo na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Žrebanja se lahko udeleži vsak, ki je sodeloval v nagradni igri. Seveda pa ni prisotnost pogoj za sodelvanje v nagradni igri. O uri žrebanja vas obvestimo.

Koriščenje apartmaja je od 1.6. do 5.6.2019. Apartma sprejme 4 osebe. To pomeni, da lahko s sabo vzamete še do 3 osebe. Lahko greste tudi sami. Čisto vaša odločitev. Nagrada je prenosljiva!

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da kliknete na https://youtu.be/-hXfvEX2t4Y in se naročite na moj Youtube kanal. To storite tako, da kliknete rdeč gumb Naroči in nato zvonček, ter da v komentar video posnetka napišete kaga bi vzeli s sabo. Da se naročite na moj Youtube kanal, morate biti prijavljeni v svoj gmail. Seveda je naročnina popolnoma brezplačna. To, da se naročite na moj kanal, pomeni samo to, da če boste šli kdaj na Youtube, obstaja malo večja možnost, da se vam kje pojavi kakšen moj video posnetek.

Splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri najdete na https://www.tomazgorec.si/splosni-pogoji-apartma-krk/

5 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja