Klik za dobrodelnost

Bi želeli pomagati društvu za zaščito živali Animal Angels? To lahko storite samo z enim klikom. Kliknite https://www.youtube.com/user/tomazgorec in se naročite na moj Youtube kanal. To storite tako, da kliknete rdeč gumb in nato še zvonček. Da to storite, morate biti prijavljeni v svoj gmail. Vse skupaj vam ne bo vzelo več, kot 20 sekund vašega časa.

Za vsako naročnino na moj kanal, bom društvu za zaščito živali Animal Angels doniral 10 centov. Pričakujem, da bomo skupaj z vašo pomočjo zbrali okoli 300 evrov.

Če želite še dodatno pomagati društvu za zaščito živali Animal Angels, na svojem Facebook profilu delite povezavo https://www.tomazgorec.si/klik-za-dobrodelnost.

Zakaj sem se odločil za tak način zbiranja denarja?

V našem podjetju se med drugim ukvarjamo tudi z vsem vrstami oglaševanja. Za razno razna podjetja vodimo oglaševalske akcije. V večini primerov se poslužujemo tudi plačljivega oglaševanja na Facebooku. To pomeni, da za oglaševanje plačujemo Facebooku. Že večkrat sem razmišljal, da bi lahko podjetja namesto tega, da plačujo Facebooku za oglaševanje, ta znesek namenili nekem dobrodelnem društvu. Društvo bi to podjetju vrnilo tako, da bi za njih naredilo neko enostavno promocijo, kot je tale moja.

Vem, da bodo strokovnjaki za oglaševanje in marketing rekli, da to oglaševanje ni veliko vredno, ker je popolnoma ne ciljno,.. Delno je to res, ampak pomemben je tudi dober namen!

Če ste dobrodelno društvo in bi želeli na način, kot sem ga opisal zbirati sredstva za svoje aktivnosti mi pišite na tomaz@gorec.si. Pišete mi lahko tudi podjetja, ki bi bila zainteresirana za tako sodelovanje z dobrodelnimi društvi.

Če ste oseba, ki bi hotela pomagati zbirati sredstva za dobrodelna društva na način, kot sem ga opisal, v spodnji obrazec vpišite svoje ime in email naslov. Ko bomo za kakšno društvo zbirali denar, vas bom o tem obvestil po mailu.

 

P.S.

Ker tole delam prvič in nisem vedel kakšen bo odziv, sem društvu za zaščito živali Animal Angels obljubil, da jim v vsakem primeru dam donacijo 100 evrov. Da bo vse skupaj bolj uspešno, sem akcijo podprl tudi s plačljivim Facebook in Google oglaševanjem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja