Apartmaji Martina – Otok Krk, Šilo

V prelepem hrvaškem obmorskem mestu Krku, točneje v Šilu vam nudimo 6 prečudovitih apartmajev s kar 4 zvezdicami s pogledom na morje. Vsi apartmaji so nastanjeni v veliki vili, ki je od plaže oddaljena le 100 metrov.

apartmaji šilo

Vsi apartmaji so zelo lepo urejeni. V njih je moderna oprema z vsemi praktičnimi kuhinjskimi pripomočki. Poleg nastanitve, imate na voljo uporabo LCD televizorja, WIFI in seveda tudi klimo. Če se odločite za bivanje v apartmajih Martina, ne boste potrebovali svoje posteljnine in brisač, saj je našteto vključeno v ponudbo. Pogled vsega naštetega v apartmajih, je za obiskovalce urejen tudi brezplačni parkirni prostor. Okoli vile je urejen vrt, idealen za poletno sproščanje ali otroško igro.

Apartmaji in njihove kapacitete:

– trije apartmaji (po 45m2) so namenjeni 4 obiskovalcem – 2+2
– trije apartmaji (po 35m2) so namenjeni 3 obiskovalec – 2+1
– možen je dogovor za dodatno ležišče.

V vsakem nadstropju je en apartma za 4 osebe in en apartma za 3 osebe. Celotna vila je izredno lepo urejena in čista, tako da luksuz občutite na vsakem koraku, ena od večjih prednosti pa je mirna lega apartmaja.apartmaji šilo

Lastnica, gospa Martina, je zelo topla in prijazna oseba, s katero se lahko dogovorite za dodatne možnosti, ki bi jih želeli v apartmaju. Zagotovo bo vašim željam ustregla in vam nudila najbolj udobno bivanje.

Poleg urejenih apartmajev, ki si lastijo kar 4 zvezdice, je lokacija vile odlična. V bližini je tako plaža, kot tudi trgovine in prijetni lokali.

Če si želite oddiha v tem prijetnem mestu, v čudovitih apartmajih, izpolnite obrazec pošljite povpraševanje za apartma, kateri vas zanima:

 

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Dodatna vprašanja:

   

  Kako lep je Šilo, si lahko ogledate na spodnji sliki:

  apartmaji šilo

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja