Bilanca leta 2008

Vedno je treba gledati v prihodnost ne preteklost! Samo, če si želimo ustvariti kvalitetno prihodnost, je treba pogledati nazaj in ugotoviti kaj je treba spremeniti.

 Ne bom rekel, da je bilo leto 2008 slabo, vendar bi lahko bilo tudi boljše. Lansko leto sem, kar veliko izgubil z svojim naložbami v delnice. Padanje delnic, mi je vzelo kar veliko živcev. Sedaj sem se sprijaznil s tem in se ne sekiram več. V končni fazi še nisem toliko izgubil kot so nekateri drugi. Ravno veselil se tudi nisem dveh pregledov davčne inšpekcije v mojem podjetju, ki sem jih imel lansko leto. Čeprav, skoraj nič kriv, sem moral dati kar nekaj denarja v državno blagajno. Lahko bi se sicer pritožil in mogoče celo zmagal, samo bolje je nekaj dati in imeti mir. Pa tudi živci so nekaj vredni!

Kar se tiče posla je bilo leto 2008 kar v redu. Če seveda ne štejem izgube z delnicami. Nisem ravno zaslužil nekega bogatstva, menim pa, da je moje podjetje in dve podjetji katerih sem solastnik, našlo pravo pot do uspeha.

Tudi z zasebnim življenjem sem kar zadovoljen. Lansko leto sem bil na dveh potovanjih. Spomladi sem bil v ZDA in Mehiki, poleti pa v Turčiji in Iranu. Bilo je tudi nekaj smučanja, par krajših izletov,….

Še zmeraj pa se premalo posvečam športu. Za plezanje, ki me tako zelo veseli sem si v celem letu vzel čas samo trikrat ali štirikrat. Imel sem tudi možnost iti z prijateljem na ‘kajtanje’, pa si nisem našel časa. Hribe nisem videl niti od daleč, kolesaril sem bolj malo. Še dobro da imam pse, da sem šel poleti parkrat tećt z njimi. Ampak to je apsolutno premalo! Iz 5. januarjem začnem spet hoditi na fitnes, ki ga imam 50 metrov od firme. Hvala bogu!

Drgugače pa nimam kaj ‘jambrati’ lahko bi bilo slabše. Predvsem važno, da smo zdravi!

9 komentarjev

 1. tom, pogledal sem tvojo spletno stran in ugotovil da je veliko zanimivega čtiva. No kakorkoli hvala da si mi povedal za tole stran. lp

 2. tale verz je zate:

  Problem postane majhen, če se mu nasmehnemo.
  Postane lahek, če ga podcenjujemo.
  Postane neznaten, če se zavedno ne zmenimo zanj in izgine, če se z njim sprijaznimo.

 3. Pozdravljen Tomaz!
  Na strani sem zasledila, da so tvoje podjetje prijavili zaradi spam elektronske pošte. resnično bi mi koristile vsakršne informacije o tem, kaj se je takrat dogajalo, zato te prosim, če mi lahko pošlješ svoj wordov dokument o tem kaj se ti je zgodilo na moj elektronski naslov: kristina.bojancic@gmail.com
  najlepša hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja