V nedeljo, 18. 2., imam boksarski dvoboj s 35 let mlajšim fantom

Hitro so minili štirje tedni, odkar sem se dogovoril za boks dvoboj. Glede na to, da nisem boksal več kot 20 let, so štirje tedni za pripravo popolnoma premalo. Na vsakem treningu več, kot sem ga imel, sem pri sebi videl velik napredek. Tako da je res škoda, da nisem imel malo več časa za pripravo. Ampak zaradi tega ne smem nič jamrati, temveč se moram osredotočiti na nedeljski dvoboj, za katerega verjamem, da ga bom dobil. 

Kako boksam, si lahko pogledate v videoposnetku, če kliknete tukaj, ali pa si poglejte videoposnetke na mojem Instagram profilu. Na Instagramu me najdete pod Tomaž Gorec.

Kako je sploh prišlo do tega, da sem se dogovoril za boks dvoboj, izveste v videoposnetku na https://youtu.be/QROfGtOxkFI?si=G_j6esekuduUlsO4.

Več o vsem tem, kako sem treniral, kako sem pripravljen in tudi, če me je kaj strah, bom povedal v oddaji v živo, ki jo bom imel na mojem Youtube kanalu v soboto, 17. 2., ob 20:00. Oddajo v živo lahko spremljate na https://www.youtube.com/live/dhONbVuRu6A?si=YOfETl4NT2P5rqlk ali spodaj. 

Želiš priti v živo na moj boks dvoboj?

Moj boks dvoboj boste lahko spremljali v živo na Youtube kanalu Pero Martić. Kot udeleženec dvoboja imam možnost s seboj pripeljati 5 ljudi. Če želiš biti v živo na boksarskem dvoboju, mi piši izključno preko Instagrama. Prosim, ne pišite mi preko drugih kanalov, ker dobim toliko sporočil, da ne morem vseh pregledati. Na Instagramu jih dobim najmanj in bom lahko sproti vse pregledoval. Ker lahko na dvoboj pripeljem samo pet oseb, bodo imeli prednost tisti, ki so moji najbolj zvesti sledilci. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja