Želiš dobiti brezplačen glamping v Slovenia Eco Resortu za 2 osebi?

Želite popolnoma brezplačno dobiti glamping za 2 osebi v čudovitem Slovenia Eco Resortu? 

V nedeljo, 12. junija, ekipa Lepote Slovenije organizira prvo srečanje ljubiteljev lepot Slovenije v Slovenia Eco Resortu, ki se nahaja v Godiču pri Kamniku. Kako lepo je v Slovenia Eco Resortu, si lahko pogledate na www.tomazgorec.si/slovenia-eco-resort.

Dogodek se bo začel ob 12:00. Poskrbljeno bo za vse. Za zabavo bo poskrbela skupina Calypso, imeli bomo razne družabne igre, poskrbljeno bo tudi za animacijo za otroke. Tako, da nas vse zagotovo čaka zelo lep dan. 

Kot sem omenil, bomo imeli na dogodku tudi družabne igre. Ena od njih bo tek na stolp, ki ga imajo v Slovenia Eco Resortu. Tisti, ki bo zmagal, bo dobil brezplačen glamping za dve osebi. Tako, da pridite in sodelujte. 

Kako sva se midva s Tjašo pomerila v tekmovanju na stolp in kako je ta stolp videti, si poglejte na spodnjem videoposnetku. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja