Rekel mi je, da sem star in zguban, ter da sem še devičnik in bom to vedno ostal

Pisal mi je en moj sovražnik, ki si je vzel čas in mi po njegovem mnenju napisal čisto resnico o meni. Seveda ta moj sovražnik ni tako hraber, da bi se pod napisanem podpisal z imenom in priimkom. 

V nadaljevanju si preberite to zanimivo sporočilo, ki mi ga je napisal 27. septembra 2023 in krajšega še danes. 

Pozdravljen Bizgec – Gorec,

naj ti povem, da te poznam že od tvoje propadle Afrike, pa od oddajanja tiste beznice drugim, do googl oglasov, pijač in svega i svačega.

Veš kaj pa je smešno ? Da tazga bizgeca na tem svetu skoraj ni kot si ti BUČMAN.

Star si, poglej se v ogledalo, ves zguban, devičnik, k še nikol ni namoču v pravo pizdo in tud ne bo, na tak način. Še filipinka k jo plačaš, ne ne morš podret, ker ne znaš, ker si zafural svoj čas in zdej s temi fb in google videi operiraš, bog si ga pomagaj.

Ne ne, ampak to tebe jača, ti misliš da si frajer, ne veš da si frajer, največji ampak brez ženske in tako bo tudi ostalo, ker na tak način ti bo kurac nehal prej delat kot boš dobil za fukat.

Zdej pa še neke posle prodajaš ? No sej neki znaš zaslužt, ampak to je vse bl bogo…

Namest, da bi mel družino, ženo, otroke, maš ta svoj bedn lajf.

Čas je da se sestaviš, pejt tja v Indijo za ene par mescov se mal zbrihtat, pol si pa eno filipinko prpel v slovenjo, k te bo naučila končno fukat.

Slovenke tko neboš dobil, žal ne, k si prevelka FACA, prevelk frajer si ti Gorec, cel net te je, folk se ti pa reži tvojim neumnim objavam, paz on voz avto pa strima na net, tis res bizgec no…

Sej bi ti pomagal, ker se mi smisliš, samo teb res ni pomoči, takmu bedaku res ni, včasih si še neke uporabne knjige pisal pa kej pametnega kje odpredaval, dans si pa zguba brez primere s tem tvojm nastopom.

Pejt h kakšnemu terapevtu se mal pogovarjat ne pa teh kurčevih videov snemat in zdej še folk navlačt na neke posle…

Ti si podjetnik s 30 letnimi izkušnjami hahaha, tvoje izkušnje so že zdavnaj zastarele, niso več in… čas te je povozil prjatu.

Pa srečno BIZGEC GOREC TOMAŽ, kreten največji slovenski, tale Damjan Murko se skrije…

AJA, tvoj oboževalec, tvoj fan, če ne bi bil tvoj oboževalec ti splihk ne bi pisal, ampak sem si vzel čas za svojo zvezdo in ti napisal ta mail.

Da boš lepo zaspal in kaj sladkega sanjal.

Aja in da si boš spet rekel, ne jaz sem frajer, on je bedak 😉 haha

Danes pa mi je poslal naslednje sporočilo.

Ena ženska ti je komentirala da si na ravni 15 letnika včeraj, sam si res veš, pismu zaostal v odraščanju, živiš od spominov 30 let nazaj.

Pičke še nikol namoču nis… pa se neki hvališ…

Ubogi, ubogi…. presel se na filipine pa tam žgi mlade filipinke drugač boš tko 80 letni stari otrok kmal, sej veš kako leta hitro bežijo, z mehko curo čakal do konca svojih dni….

p.s.: pa nikjer nis objavil…, bučman

Najprej se moram anonimnemu gospodu opravičiti, ker sem mu obljubil, da bom objavil njegovo prvo sporočilo, vendar sem to pozabil. Danes sem pa rekel, najbolje, da kar takoj objavim, da slučajno ne pozabim. 

Moj komentar na vse skupaj bo kratek. Ko sem to bral, sem se vprašal, kaj mora imeti ta človek v sebi enih travm, da mi gre pisati tako sporočilo. Tudi, če bi bilo vse res, kar je napisal, zakaj bi šel človek, ki je zadovoljen s svojim življenjem in srečen, pisati take stvari? Če ima družino in otroke, kar meni piše, da nima, bi bilo bolje, da bi se ta čas raje ukvarjal s svojimi otroki in ženo. 

Legendarni košarkar Kobe Bryant je rekel: “Odlično je, če te nekdo sovraži, ker ne sovraži se dobre, ampak najboljše.

Kaj pa vi pravite na tole sporočilo mojega anonimnega sovražnika? Napišite mnenje v komentar spodaj. 

12 komentarjev

 1. Tomaž, super si. Pismo ni vredno niti najmanjše omembe. Nadaljuj s tem kar počneš. Tvoje filmčke prav z veseljem gledava skupaj z ženo. Zame si pravi navdih, nekaj posebnega. Širiš pozitivno energijo.
  Lep pozdrav

 2. Čisto resnico je napisal o tebi, tako je, velik folka je istega mnenja, Kobe-ja ne mešaj v to, on je legenda, ti pa nisi in ni s svojo perfektno izjavo mislil nate…

 3. Joojj Majo ta eni cajt pa se vtikovati v neko tujo življenje vsak živi po svoje dela tisto kar mu odgovarja enako kot duhovniki, nune, sodniki, policaji…. Itd. Vsi ti so si izbrali nekaj v življenju kar so hoteli npr. Policaj oglobi nekega ali vzame vozniško verjetno mu je potem žal in pomisli tedaj na to ko bi se lahko veselil ampak verjemite mi to ima človek vedno nekje zadaj v glavi… Enako sodniki pošlje nekoga v zapor pa ve da ima ta doma male otroke… Župnik… Se je tudi odpovedal marši čemu… Enako nuna… Itd.. Tak,da ljudje dajte se malo zamisliti Predin komu poslapšate dan. Vsak si izbere svojo pot katera pa ni vedno takšna kot si jo začrtaš vedno se najde kakšna prepreka katera je tudi lahko obveznost pomoč do nekoga, bolezen in še in še ki ti spremeni načrte in pot. Pač tako je v življenju.
  Za konec “BIZGEC” to je Podravska beseda ki se uporablja v okolici Ptuja največ
  Lepo se imejte vsi pa vse dobro želim.

 4. Večina ljudi, ki druge nadleguje, na neki stopnji odraste. Nekateri tudi ne. Kot tale primerek. Nesrečni, negotovi, s slabo samopodobo. Tega se zavedajo in jih boli. Svojo bolečino skušajo omilit tako, da s prizadejanjem bolečine drugemu želijo tega potisnit dol na svoj nivo ali nižje in si vlit nekaj občutka obvladovanja svojega življenja, občutek moči – ki ga z delovanjem v družbi ne dobijo.

  Smešno pri ljudeh je, da svoje občutke projecirajo na druge. Tale primerek vas pošilja na terapijo – ker sam zase ve, da tja sodi. Naj mu povemo, da prej ko se bo odpravil tja, prej bo lahko zaživel svobodno in srečno.

  Tomaž, mi je zvenelo nekam znano vaše ime. In poguglam in evo ga, tisti umirjeni gospod, ki potuje in objavlja na YT! Človeka kar potegne in si vzame čas za vaše videe. Čeprav res ne bi smel, ker imam premalo časa, haha. Umirjeno, neobremenjeno, pristno. Kar tako dalje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja