Tedenski horoskop za vsa znamenja od 25. 3. do 31. 3. 2024

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 25. in 31. marcem 2024? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

V tem tednu tedenski horoskop napoveduje pestro dogajanje, za nekatera znamenja prinaša bolj burno, za druga pa bolj milo, umirjeno dogajanje. Na ljubezenskem področju se bomo srečali z mešanico veselja in žalosti, saj bodo nekatera znamenja končno našla srečo v ljubezni, a žal bodo druga doživela velika razočaranja, pa niti ne nujno, da le na ljubezenskem področju. Včasih nas lahko še najbolj razočarajo prijatelji ali pa celo družina. Z denarnim področjem večina znamenj ne bo imela večjih težav, poskrbeti je treba le, da pametno razporejate svoj denar in ga ne trošite po nepotrebnem. Tokratni teden tudi ne prinaša večjih presenečenj na zdravstvenem področju, vsekakor pa tedenski horoskop priporoča skrb za svoje fizično in mentalno zdravje, kar lahko dosežete na različne načine, najpreprosteje kar s kakšnim sprehodom v naravo, izključene pa niso niti kakšne meditativne tehnike.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 19. 4.)

Ljubezen: Ta teden vam bo postregel s pestro paleto čustev ? v enem trenutku se boste z ljubljeno osebo odlično razumeli, že v naslednjem pa se niti videti ne boste mogli. Največkrat niti ne boste mogli ugotoviti, kaj je sprožilo prepir in po nekem času se boste svoji čemernosti iz srca nasmejali, a v tistem trenutku boste trdno prepričani v svoj prav in se vam bo nasprotno mnenje zdelo povsem nedopustno. Postopno boste spoznavali, da je kdaj pa kdaj treba priznati zmoti in dati prav drugi osebi ? to ni nič sramotnega.

Denar: Poskusite se izogibati investicijam v tvegane naložbe, saj se boste v nasprotnem primeru kaj hitro opekli. Morda vas zamikajo kakšne priložnosti za hiter in enostaven zaslužek, a dolgoročno gledano vam bo to prineslo več škode kot koristi. Raje investirajte v preverjene naložbe in si tako zagotovite trdno in stabilno finančno prihodnost. Navsezadnje ne skrbite le zase, temveč tudi za družino ? gotovo si ne želite, da bi pristali na cesti.

Zdravje: Fizično zdravje vam ne bo povzročalo večjih težav, česar pa ne moremo reči za vaše mentalno zdravje. Nenehno boste namreč imeli občutek, da niste dovolj dobri, da ničesar ne naredite tako kot je treba  ipd. in že po nekaj dneh se boste prepričali, da ste povsem nekoristni za naš svet oz. za družbo. Prepustili se boste melanholiji in temnim mislim. Na srečo bo tedna kmalu konec in dobili boste nove priložnosti in upanje v boljšo prihodnost. Slabo počutje pa boste v hipu pregnali z nekaj rekreacije.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Bik (od 20. 4. do 20. 5.)

Ljubezen: Včasih z molkom povemo več kot tisoč besed. To misel boste v tem tednu dodobra spoznali in to kar na lastni koži. Ljudje okoli vas bodo pogosto molčali, kar pa ne pomeni, da se z vašim predlogom strinjajo ? naučite se brati med vrsticami in kmalu boste lažje komunicirali z osebami v vaši bližini, pa naj gre za družinske člane ali pa sodelavce. Res pa je, da je veliko lažje komunicirati, če smo z ljudmi odkriti, zato lahko prosite druge, da z vami govorijo naravnost, brez nekih metafor ali kaj podobnega.

Denar: Denar je zagotovo pomemben, sploh če živite v veliki družini, kjer so materialne in ostale potrebe kar velike. Kljub vsemu pa ni vse v denarju, zato se nikar ne ženite za vsako ceno v dodatno delo, sploh pa ne za mizerne zaslužke. Ocenite, kdaj se vam neko delo dejansko splača opravljati in kdaj se le po nepotrebnem mučite. Vsakega dela vam pač ni treba sprejeti, saj se boste na ta način le iztrošili, kar bo vplivalo na vaše fizično in mentalno počutje.

Zdravje: Nesreča nikoli ne počiva, pravijo, in v tem tednu se zna zgoditi, da se bo, sicer manjša, nesreča pripetila nekomu v vaši bližini. Ob tem se nikar preveč ne prestrašite, temveč pristopite z mirno glavo ter pomagajte po najboljših močeh. Če boste namreč zagnali paniko, ne boste pomagali niti sebi niti poškodovani osebi, še manj pa reševalcem in zdravnikom, ki se bodo trudili čim prej pozdraviti ponesrečenca.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Tokratni teden prinaša obilo sreče za vas na ljubezenskem področju. Vsem samskim se bo v tem tednu kar nekajkrat nasmehnila priložnost za spoznanje potencialne sorodne duše, zato le oči ne peclje, saj kot pravijo, priložnost zamujena ne vrne se nobena. Tisti, ki pa že uživate v srečnih zvezah, pa boste v tem tednu občutili še več sreče in radosti. Spoznali boste nove dimenzije svoje zveze, kar vas bo nadvse osrečilo. V svoji sreči pa nikar ne pozabite na druge, ki imajo malce manj sreče v ljubezni ? z neprimernimi komentarji lahko namreč kaj hitro užalimo ljudi.

Denar: Na denarnem področju vam tedenski horoskop napoveduje malce nesreče. Zaradi nekaj nepremišljenih potez in reorganizacije v službi se zna zgoditi, da boste nekaj časa malce bolj na tesnem z denarjem, a vseeno ne toliko, da bi trpeli kakšno pomanjkanje. To naj bo le opomnik, da morate drugič bolj preudarno ravnati z denarjem in da smete zaupati le osebam, za katere veste, da so zares vredne zaupanja. Neznancem nikoli ne zaupajte svojih finančnih podatkov.

Zdravje: Malo meditacije in drugih sprostitvenih tehnik nikoli ne škodi, sploh če se znajdete v zelo stresnem obdobju v življenju. V tem tednu boste občutili kar nekaj stresa, zato boste slabe volje, nenehno boste napeti in razdražljivi, kar je prvi znak, da si morate vzeti nekaj časa zase in se na nek način sprostiti. Pri tem vam lahko pomagajo tudi strokovnjaki, zato naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč. Že kratek sprehod po naravi prinaša številne blagodejne učinke.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Že nekaj časa se vam v ljubezenskem odnosu nabirajo stvari, a nekako ne najdete načina, kako bo jih izrazili. Predolgo zadrževanje čustev v sebi nikoli ni preveč dobra ideja, saj lahko nenadoma nekontrolirano izbruhnejo. Žal se bo ravno to zgodilo vam v tem tednu. Ljubljenim osebam boste povedali prav vse, kar se vam je v teh letih nabiralo, kar ne bo najbolj prijetno, sploh ker svojih čustev ne boste izrazili na najbolj prijeten način. Po izbruhi skušajte čim prej najti način, kako popraviti škodo, torej kako se pobotati z ljudmi, ki jih imate radi.

Denar: Na finančnem področju se vam bo že kmalu v začetku tedna obrestovala neka odločitev v preteklosti. Na to ste že skoraj pozabili in prepričani ste bili, da se iz tega ne bo nič izcimilo, zato vas bodo pozitivne novice zares presenetile. Prav je, da uživate v svoji sreči, a naj vam to ne zabriše realnosti ? dobre stvari se namreč lahko tako hitro kot so prišle v hipu obrnejo na slabo stran. Dobro premislite, s kom boste delili svojo srečo, saj jo znajo nekateri grdo izkoristiti.

Zdravje: Občasni prehladi in viroze niso nič resnega. Dajte si nekaj dni, da si odpočijete in si naberete nove energije, nato pa se postopno vrnite na delo. Pri tem ne pozabite, da redni sprehodi ali kakšna druga redna dnevna vadba izredno pozitivno vplivajo na človeško telo, zato si le vzemite vsak dan nekaj minut zase in za svoje dobro počutje.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Nekaterim porazom v življenju se pač ni mogoče izogniti, pa naj se še tako truditi, da se ne bi zgodili. Če se vam bo zgodilo, da vas bodo ljubljene osebe razočarale, grdo ogoljufale ali kako drugače prizadele, ne pustite, da bi vam to prišlo preveč do živega. S tem namreč le škodite sebi, drugim pa naredite veselje, saj so dosegli natanko to, kar so želeli. Že prav, da si vzamete par dni, da pridete k sebi, nato pa svetu pokažite, da ste trdni in vam nič ne more spodnesti tal pod nogami.

Denar: Z denarjem ni mogoče kupiti vseh stvari na svetu. Prej ko boste ponotranjili to misel, lažje vam bo v življenju. Obstajajo namreč stvari, ki jih lahko usvojite le s trdim delom in trudom, kar vam sicer že nekaj časa skušajo dopovedati vaši sodelavci in sodelavke. Odprite oči in se prepustite njihovim mislim; kaj kmalu boste spoznali pozitivne spremembe v delovnem okolju, kar bo povzročilo, da boste bolj zadovoljni in srečni, pa ne le na delovnem mestu, temveč tudi na sploh v življenju.

Zdravje: Fizično zdravje je seveda pomembno, če želimo normalno funkcionirati v življenju, a nič manj pozornosti ne bi smeli posvečati svojemu psihičnemu zdravju. Psihične težave se namreč lahko hitro začnejo odražati tudi v slabšem fizičnem zdravju. Poskrbite torej za svoje mentalno zdravje ? za začetek si lahko privoščite krajše sprehode po naravi, pri čemer se za nekaj trenutkov ustavite in prisluhnite zvokom narave. V trenutku boste bolj sproščeni in manj obremenjeni s preostalim svetom.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Nikar si za vsako ceno ne prizadevajte, da bi našli partnerja_ko. Ljubezen se namreč pogosto zgodi povsem nepričakovano, na silo pa je ni mogoče dolgo obdržati pri sebi. Če vam je neka oseba všeč, pristopite do nje in začnite klepet, a nikar na silo ne drezajte vanjo samo zato, ker ste si v glavo vtepli, da morate nujno ravno sedaj začeti resno zvezo z nekom. Pustite času čas in se prepustite usodi, ki bo že poskrbela, da vam bo na pot postavila ljubezen.

Denar: V tem tednu vam tedenski horoskop napoveduje zares veliko pozitivno spremembo, vsaj kar se finančnega področja tiče. Končno se vam bo obrestovalo trdo in dobro delo ? nadrejeni bodo prepoznali vaš trud in doprinos k delu, kar bodo seveda ustrezno nagradili. Nekaj dni boste kar žareli od sreče, a naj vas opozorimo, da dobre novice prinesejo tudi svojo temno stran. Marsikdo vam bo namreč zavidal nastali položaj, zato bo skušal narediti vse, da strmoglavi vašo srečo. Bodite pozorni na ljudi okoli sebe.

Zdravje: V zadnjem času ste povsem zanemarili skrb za svoje zdravje, kar se počasi že odraža na vašem fizičnem počutju. Poskrbite, da boste uravnovesili svoj čas, v smislu, da boste imeli nekaj časa tudi povsem zase in se boste lahko posvečali aktivnostim, ki vas veselijo. Aktivni ste lahko sami, če pa uživate v družbi, povabite družino ali prijatelje, da se vam pridružijo na sprehodu ali teku ter na ta način poskrbite za zdravo življenje več ljudi.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 22. 10.)

Ljubezen: V tem tednu boste spoznali, kdo vas ima resnično rad in kdo se z vami druži zgolj zaradi kake koristi. Nekateri ljudje vas bodo zelo (negativno) presenetili, saj se bodo izkazali za povsem druge osebe, kot pa ste si predstavljali. Po začetnem šoku se skušajte umiriti, trezno premisliti, ali se je še smiselno družiti z določenimi ljudmi, nato pa si postavite prioritete. Ne sklepajte prijateljstev na silo oz. zgolj zato, ker menite, da se z neko osebo ?morate? družiti. Čas in energijo raje posvetite ljudem, s katerimi se resnično želite družiti.

Denar: Če boste nekaj časa malo na tesnem z denarjem, to še ne pomeni konca sveta. Vsaka stvar se prej ali slej razreši in zagotovo se vsak vsaj enkrat v življenju znajde na točki, ko mu gre nekoliko slabše. Če trenutno prejemate nekoliko manj denarja kot običajno, si pač prilagodite življenje tako, da boste lahko prišli čez mesec. Nikar pa naj vam trenutno (slabo) finančno stanje ne vzame volje do življenja. S pozitivno energijo in odnosom do življenja se da veliko narediti.

Zdravje: Za fizično zdravje večina ljudi zna kar dobro poskrbeti, malo manj pa skrbimo za naše mentalno zdravje. Psihično zdravje pa je zelo pomembno za vsakega človeka, zato je skrajni čas, da najdete neko metodo, način, s katerim boste poskrbeli za svoje mentalno zdravje. Pojdite na sprehod, začnite meditirati, tudi joga je odlična izbira. V kolikor menite, da sami ne morete dovolj dobro poskrbeti zase oz. za svoje mentalno zdravje, si lahko poiščete kakšno strokovno pomoč.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 23. 10. do 21. 11.)

Ljubezen: Ljudje ne morejo vedeti, kaj si vi mislite o neki stvari niti ne morejo brati vaših čustev. Če ljudem ne poveste dobro svojega mnenja oz. ne izrazite svojih čustev in občutkov, nimate pravice biti jezni, ko kaj naredijo narobe. Naučite se jasno izražati svoja čustva in zahteve, saj boste le na ta način lahko shajali z ljudmi. Jasno in natančno komuniciranje je izredno pomembna vrlina na delovnem mestu, sploh če ste na vodilnih položajih, pa tudi v zasebnem življenju vam še kako koristi ? verjemite, da lahko na ta način preprečite veliko nepotrebnih prepirov.

Denar: Nenehno hlepite po denarju, čeprav ga imate povsem zadosti in si lahko privoščite nadstandardne stvari. Čas je, da se nekoliko umirite, zadihate, si vzamete več časa zase in nekaj dela prepustite drugim, ki si prav tako želijo kaj zaslužiti. Vedeti morate, da ni treba, da vso delo opravite sami, temveč lahko prosite za pomoč, prav tako ne bo nič narobe, če boste kdaj pa kdaj kakšno delo zavrnili.

Zdravje: Obeta se vam edinstvena priložnost, da za nekaj časa vse pustite ob strani in se podate na potovanje, ki ste si ga že dolgo želeli. Sprejmite ponudbo brez oklevanja, saj je sprostitev v tem trenutku točno to, kar potrebujete. Vzemite si čas zase, uživajte v svobodi, raziskujte nove stvari, privoščite si malo eksperimentiranja z različnimi življenjskimi slogi ipd. Čas je namreč, da nekoliko prevetrite svoje življenje, saj ste se ujeli v enolično in monotono življenje.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Strelec (od 22. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Včasih ljudje pokažejo pravi obraz šele v nesreči. Ravno to boste spoznali ta teden. Nekdo v vaši bližini, torej vam ljuba oseba, bo tekom tedna pokazala, kaj si v resnici misli o vas in kakšne namene je imela z vami. Mogoče bo to komu všeč, obstaja pa velika verjetnost, da vas bo pravi obraz te osebe zelo razočaral. Občutili boste razočaranje, jezo, nemoč, skratka sama negativna čustva, ki pa ne smejo zamegliti vaše presoje. Najbolje je, da se od te osebe za nekaj časa umaknete in v miru razmislite, kako naprej.

Denar: Dela v službi vam nikoli ne zmanjka, a v tem tednu se bo nabralo še posebej veliko dela, zato boste izpostavljeni zares velikemu stresu in pritisku s strani nadrejenih. Zdelo se vam bo, da kar plavate v delu, časa ne boste imeli za svoje prostočasne dejavnosti, zanemarili boste družino ipd. Prav je, da že na začetku nadrejenim poveste, da vam to ni všeč, da želite pomoč in da niste pripravljeni toliko delati, saj imate tudi svoje življenje. Nikar ne molčite, če vam nekaj ni všeč. Seveda pa svoja občutja izrazite na primeren način.

Zdravje: Vsakemu se kdaj zgodi, da ima slab dan, zato se slabo počuti in je negativno nastrojen proti vsem ljudem, ki mu pridejo na proti. To ni nič slabega ? vsak ima pravico do slabega dne, poskrbite le, da se ustrezno opravičite ljudem, ki ste jih morda prizadeli s svojim obnašanjem. Prav tako pa poskusite najti način, da se spravite v boljšo voljo ? neskončno posedanje doma zagotovo negativno vpliva na vaše zdravje in splošno dobro počutje, zato se spravite v naravo in se razmigajte.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 19. 1.)

Ljubezen: Vztrajanje pri svojem stališču, ideji ipd. je velikokrat dobro, sploh če veste, da imate zagotovo prav oz. bi nasprotno stališče vodilo v nepopravljivo škodo, a včasih je pametno tudi zadržati svoje mnenje in drugim pustiti, da naredijo po svoje ? modri molčijo, pravijo. Trmoglavo vztrajanje pri svojem lahko včasih prinese tudi negativne posledice za vas, zato morate znati presoditi, kdaj je pametno odnehati oz. kdaj nadaljevati svoj ?boj?.

Denar: Dobro razmislite, kako porabljate denar. Ga res razporejate smiselno? Če ugotovite, da komaj pridete čez mesec ali pa vam ne ostane dosti, da bi si plačali vsaj krajše počitnice, je pametno pregledati svojo porabo denarja. Morda si naredite celo finančni načrt ali pa si poiščete pomoč pri tem, kako razpolagati z denarjem, saj nekaj očitno delate narobe. Nikar naj vas ne bo sram povedati, da pač ne znate upravljati z denarjem in zato rabite pomoč.

Zdravje: Tedenski horoskop vam v tem tednu napoveduje nekoliko slabše zdravstveno stanje. Zna se zgoditi, da boste primorani nekaj dni ležati v postelji in odpovedati vse svoje obveznosti, kar bo seveda prineslo nekaj nevšečnosti, a zdravje naj bo vedno na prvem mestu. Če se boste kljub bolezni gnali na delovnem mestu, tvegate, da boste prej ali slej resneje zboleli, kar lahko vodi v dolgotrajne bolniške odsotnosti.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 20. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Če ugotovite, da z osebo, s katero ste v zvezi ne delujeta več tako, kot bi morala oz. med vama ni več kemije, iskrice, nimata tem za pogovor ipd., razmislite, ali je še vredno vztrajati v tej zvezi. T. i. ljubezen iz navade namreč nikomur ne koristi, le zapravljate svoj in njen/njegov čas, ki bi ga lahko posvetili drugi osebi, do katere bi dejansko nekaj čutili. Noben razhod sicer ni lahek, a verjemite, da manj boli, če se razideš, ko ugotoviš, da nisi več za skupaj, kot pa če se celo življenje mučiš z neko osebo.

Denar: Finančna stabilnost je velikega pomena za vsakega človeka, saj pomeni nekakšno gotovost v življenju, denimo da ste preskrbljeni s stanovanjem ali kaj podobnega. Zato morate začeti razmišljati, kako to stabilnost doseči. Divji, nerazumen in potrošen življenjski slog vam pri tem gotovo ne pomaga. Nekaj časa vas sicer lahko veseli, a kaj kmalu boste ugotovili, da si na ta način ne morete zagotoviti (finančne) prihodnosti. Naredite si finančni načrt ali pa si poiščite pomoč pri upravljanju denarja in to še preden bo prepozno. Prej ko začnete, lažje bo.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da je skrajni čas, da si vzamete nekaj časa zase, kar pomeni, da popolnoma izključite vse službene obveznosti in se prepustite dejavnostim, ki vas veselijo in polnijo z energijo. Če ne boste poskrbeli zase, boste namreč kaj hitro blizu izgorelosti, s tem pa ne boste pomagali nikomur, saj se boste priklenili na dolgotrajno ležanje v postelji. Pravočasno torej poskrbite za svoje fizično in psihično zdravje, pa bo vse v redu.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Včasih je treba tudi ljudem, ki so nam blizu postaviti meje. Nekateri namreč nimajo občutka za druge in jih na polno izkoriščajo, kar pa se ne more spremeniti, če ne izrazite svojega mnenja. Jasno povejte ljudem, kaj si od neke zveze, pa naj bo prijateljska ali pa ljubezenska, želite in koliko ste pripravljeni vložiti vanjo. Povejte jim, koliko časa zase želite imeti in se nato držite dogovora, ki ga boste sklenili. To, da ste v neki zvezi, še ne pomeni, da morate ves svoj čas posvetiti tej osebi ali osebam ? še vedno lahko živite svoje življenje.

Denar: Denar je sveta vladar, pravijo in na žalost vse več ljudi sledi temu motu. A vsega ni mogoče doseči/kupiti z denarjem, zato se ne pehajte za vsako priložnostjo za dobiček. Dobro razmislite, kaj si res želite delati in česa ne, saj nima smisla svoje energije in časa vlagati v zadeve, ki vas v resnici ne veselijo. Tudi z malce manj denarja se da povsem lagodno živeti, na vas pa je, ali želite živeti razkošno (in posledično več delati) ali pa ste zadovoljni z manjšim dohodkom, a imate zato več časa zase in za svojo družino.

Zdravje: Z redno rekreacijo, pa naj bo ta v naravi, fitnesu, na bazenu ali kje drugje, krepite svoje fizično in mentalno zdravje, zato je skrajni čas, da se spravite v pogon. Nikar ne posedajte doma ? izkoristite lepe dni za sprehod ali tek v naravi, z družino greste lahko na kolesarski izlet ali pohod v hribe, tudi nekaj ur plavanja vam bo dobro delo. vaše počutje se bo v hipu izboljšalo, prav tako boste imeli več energije.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za april 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-april-2024/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja