Diskoteka Africa Trebnje praznuje 27. rojstni dan

V sredo, 25. oktobra, bo minilo točno 27 let, odkar se je odprla znamenita diskoteka Africa Trebnje. Africa je bila kultna diskoteka. Obiskovalci so prihajali iz vseh krajev Slovenije. Tudi od tako oddaljenih krajev, kot sta Murska Sobota in Nova Gorica. Veliko oseb je v Africi spoznalo bodočega partnerja. Velika večina ljudi ima na diskoteko Africa pozitiven spomin. 

Na rojstni dan diskoteke Africa bom imel LIVE na mojem Youtube kanalu. V oddajo želim dobiti par oseb, ki so hodili v diskoteko Africo, da malo obudimo stare čase. Tako, da če ste ena od teh oseb, bom zelo vesel, če se mi javite na tomazgorec@gmail.com ali me kontaktirate preko mojega Instagram profila. Na Instagramu me najdete pod Tomaž Gorec. 

Lansko leto za 26. rojstni dan diskoteke Africa sem tudi imel oddajo v živo, vendar takrat brez gostov. Oddajo si lahko pogledate na www.youtube.com/live/tWSeNAr98Ts?si=5-ahLNqh8jZP2ewu. Letošnja oddaja bo zagotovo veliko bolj zanimiva, ker bodo gosti. 

Če vas zanima, kako je potekal vzpon in kasneje žal tudi propad diskoteke Africa, si poglejte spodnji videoposnetek. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem kanalu najdete še veliko zanimivih videoposnetkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja