Poznaš koga, ki je bil hudo prizadet v poplavah in potrebuje pomoč?


Dne 12. avgusta sva imela s pisateljem Žigom Kastelicem dobrodelno oddajo v živo, kjer sva prodajala njegovo knjigo Ti, v moji krvi. V našem podjetju Spletni partner d.o.o. smo se odločili, da bomo ves izkupiček od prodanih knjig dali v dobrodelne namene. Več o tem si lahko preberete na www.tomazgorec.si/poplave-2023

V tej dobrodelni akciji smo prodali 16 knjig, kar pomeni, da je bil izkupiček točno 400 evrov. Cena ene knjige je bila namreč 25 evrov. Naj povem, da smo popolnoma ves izkupiček od prodane knjige namenili za dobrodelne namene. Tudi davek na dodano vrednost in poštnino. 

V članku na www.tomazgorec.si/poplave_pomoc sem obljubil, da bom tudi ves prihodek, ki ga bo ustvaril video na www.youtube.com/live/zzoGL_4ZP60?si=CGc1we97iBE1_jN1, dal v dobrodelne namene, oziroma kolikor prihodkov bo video prinesel, bo še enkrat toliko primaknilo naše podjetje. Pri gledanju videoposnetka niste bili ravno pridni, tako da je prinesel le 10 evrov, kar pomeni, da gre v dobrodelne namene 20 evrov. Skupno torej 420 evrov. 

Do sedaj smo 50 evrov nakazali družini, ki je izgubila hišo. To je ta družina, katere tragedija je opisana na www.tomazgorec.si/poplave-2023-mozirje.

Ostalih 370 evrov (oziroma bomo še kakšen evro primaknili) bi radi nakazali nekomu, na katerega so vsi pozabili. Nekomu, o katerem mediji ne pišejo, ki se ne znajde … Tako da, če poznate koga takega, mi prosim sporočite. Za to informacijo vam bom zelo hvaležen. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja