Prideš na DOBRODELNI LIVE za žrtve poplav?

Bi želeli pomagati žrtvam nedavnih poplav v Sloveniji? Pridite v torek, 15. 8. ob 20.15, na DOBRODELNI livestream, ki ga bom imel na mojem Youtube kanalu. Moj gost v oddaji v živo bo Žiga Kastelic. Oddaja v živo bo na https://www.youtube.com/live/zzoGL_4ZP60?feature=share. Kliknite povezavo, stisnite en všeček in kliknite opomnik. 

Žiga Kastelic je pisatelj, ki je napisal knjigo z naslovom Ti, v moji krvi. V knjigi opisuje svojo zelo težko življenjsko izkušnjo. Skrbel je namreč za svojo bolno mamo, ki je na koncu žal umrla. Kratek odlomek iz knjige si lahko preberete na www.tomazgorec.si/moja-mami

Knjigo z naslovom Ti, v moji krvi smo izdali v našem podjetju. 

V času oddaje v živo boste lahko knjigo z naslovom Ti, v moji krvi kupili po znižani ceni, ki bo znašala 25 evrov. Poštnina bo brezplačna. Od vsake prodane knjige bomo vseh 25 evrov namenili žrtvam poplave. Žiga se je odpovedal honorarju za avtorske pravice, mi pa se odpovedujemo vsemu ostalemu. Niti davka od knjige, ki ga bomo morali plačati državi, ne bomo odbili. To pomeni, da bomo od vsake prodane knjige v dobrodelne namene nakazali celoten znesek, ki znaša 25 evrov. 

Tudi drugače bo oddaja v živo zanimiva. Z Žigo se bova namreč pogovarjala o tem kako je skrbel za bolno mamo, čeprav njegova mama ni bila perfektna. Tako da pridite na oddajo v živo v vsakem primeru. Tudi, če knjige ne boste kupili, boste vse skupaj podprli že s svojo prisotnostjo. 

Komu bomo nakazali znesek od prodanih knjig, še ne vem. Če poznate koga, ki potrebuje pomoč, mi, prosim, to sporočite. 

Če bo dobrodelen livestream uspešen, ga bom večkrat ponovil. Ljudi, ki potrebujejo pomoč, je namreč zelo veliko. Bojim pa se, da bo na vse te uboge ljudi država in tudi ostali popolnoma pozabili. Upam, da se motim, samo se bojim, da se ne.

Dobrodelen livestream sem pripravljen izpeljati tudi za kakšno drugo podjetje, ki je pripravljeno 100-odstotni izkupiček darovati v dobrodelne namene. Zainteresirano podjetje naj me kontaktira. 

Preberite tudi prispevek na www.tomazgorec.si/poplave-2023-pomoc in pomagajte, če lahko.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja