Poglej si DOBRODELNO oddajo in pomagaj žrtvam poplav

Želite pomagati ljudem, ki so jih prizadele nedavne poplave v Sloveniji? Poglejte spodnji videoposnetek in pomagajte, če imate možnost. Pomagate lahko tudi že s tem, da si pogledate videoposnetek in ga delite na socialnih omrežjih. Youtube mi namreč plačuje za oglede mojih videoposnetkov, tako da bom vse prihodke, ki jih bo ustvaril ta videoposnetek, podaril žrtvam poplav v Sloveniji. Še več. Znesek, ki ga bo video ustvaril, bom podvojil tako, da mu bom dodal še enkrat toliko. Žrtvam poplav boste tako lahko pomagali že s tem, da boste pogledali video. Videoposnetek si lahko pogledate na https://www.youtube.com/live/zzoGL_4ZP60?feature=share

Ne pozabite všečkati videoposnetka in napisati kakšen komentar. Tako bo video videlo več ljudi. Če imate možnost, ga delite na socialnih omrežjih. Več kot bo ogledov, več bo denarja za dobrodelnost. 

Še bolj pa lahko pomagate žrtvam poplav, če kupite knjigo z naslovom Ti, v moji krvi. Znižana cena knjige je 25 evrov in še poštnino imate brezplačno. Vseh 25 evrov od vsake kupljene knjige bo šlo v dobrodelne namene. Avtor knjige Žiga Kastelic se je odpovedal svojemu honorarju za avtorske pravice, naše podjetje pa se je odpovedalo vsemu ostalemu. Še tisti znesek, ki ga bomo plačali kot davek od prodaje, bomo donirali. Tako bo šel celoten znesek, ki nam ga boste nakazali za nakup knjige, v dobrodelne namene. To bo za vas enako, kot da bi dali 25 evrov v dobrodelne namene, zraven pa boste dobili še zanimivo knjigo. Knjigo lahko naročite na www.tivmojikrvi.si/knjige/ti-v-moji-krvi

Knjiga je odlična. Jaz sem jo prebral v enem dnevu. En krajši odlomek si lahko preberete na www.tomazgorec.si/moja-mami.

Pomagajmo ljudem, ker nikoli ne vemo, kdaj se lahko tudi mi znajdemo v taki situaciji. Žalostnih zgodb je na stotine, če ne na tisoče. Še eno tako najdete na www.tomazgorec.si/poplave-2023-pomoc. Oseba v videoposnetku je imela srečo, da pozna Matjaža Zormana, ki je za njega organiziral dobrodelni koncert. Koliko je pa takih, na katere bodo pozabili?

Že sedaj, ko to pišem, vem, da se bo našlo kar nekaj ljudi, ki bodo dvomili v to, ali bo naše podjetje res nakazalo celoten znesek od prodanih knjig žrtvam poplav v Sloveniji. Seveda bodo najbolj glasni in pametni tisti, ki za dobrodelnost ne bodo dali nič. Da res ne bo nobenih pomislekov, sem se odločil, da bo nekdo, ki bo kupil knjigo z naslovom Ti, v moji krvi, prišel v naše podjetje v Trebnjem, mi pa mu pokažemo čisto vse, da dvoma o nepoštenosti res ne bo več. Že zdaj vse tiste, ki ste knjigo kupili, pozivam, da se mi javite. Tistemu, ki pride v Trebnje, bomo pokazali vsa nakazila, naročila … Seveda pa mora to biti nekdo, ki ga ne poznam in ga res še nikoli nisem videl. Tisti, ki je zainteresiran, naj mi piše preko Instagrama ali na moj elektronski naslov. 

Hvala vsem, da pomagate!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja