Vzpon in propad moje diskoteke Africa v Trebnjem

Ko sem bil star 26 let, sem v Trebnjem odprl diskoteko Africa. To je bila diskoteka, ki je bila znana po celi Sloveniji. Bila je lepa, moderna in je sprejela 1.500 oseb. 

Izgradnja diskoteke je stala veliko več, kot sem pričakoval. Ob začetku poslovanja sem imel toliko kreditov in sem bil dolžan “narodu i bogu”, kot bi rekli naši južni bratje. Če ne bi diskoteka imela na začetku tako dober obisk, bi propadel, da se ne bi nikoli več pobral. 

Na začetku je diskoteka zelo dobro obratovala. Skoraj vsak petek in soboto jo je obiskalo okoli 1.500 ljudi.

Promet je bil odličen. Ljudje so me videli kot velikega frajerja, ki je pri svojih 26. letih odprl tako mega diskoteko. 

Pa je bilo res tako? Je bila diskoteka res tako dober posel? Sem bil res veliki “frajer”, ki je bil poln denarja in je lahko dobil katerokoli žensko je hotel? Odgovore izveste v spodnjem videoposnetku. Za ta videoposnetek sem do sedaj dobil največ pohval, tako da sem prepričan, da bo tudi vam všeč.

Če vam je moj videoposnetke všeč se naročite na moj Youtube kanal. Samo kliknite gumb Naročite se in nato še zvonček. Je popolnoma brezplačno in vam bo vzelo samo 3 sekunde vaše ga časa. S tem boste podprli moje delo in mi dali motivacijo da posnamem še več takih videoposnetkov. 

Če vas zanimajo še ostale zgodbe iz diskoteke Africa Trebnje, si poglejte video na https://youtu.be/dxsIlUYFDHo, v katerem povem, kako je bilo, ko je nekdo na policijo klical, da je podtaknjena bomba. 

Še en zanimiv video na temo diskoteka Africa najdete na https://www.youtube.com/live/tWSeNAr98Ts?feature=share. To sem imel oddajo v živo ob 26. letnici otvoritve diskoteke. 

Na www.tomazgorec.si/dokoncno-se-poslavlja-diskoteka-afrika-trebnje najdete članek, ki sem ga napisal ob dokončnem zaprtju diskoteke. 

Vse moje videoposnetke si poglejte na https://www.youtube.com/@tomazgorec/videos

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja