Horoskop februar 2022 za vsa znamenja

Lepota meseca februarja 2022 je, da dela za nas, na skrivaj in v tišini. To je ves njegov pomen. Prav v tem mesecu so Kelti praznovali praznik boginje Brigite, kraljice plodnosti. Še danes jo častijo 1. februarja, ob prazniku Imbolca. Cilj praznovanja je, da mu čarovnica Cailach (Zima) odstopi. Tako opazimo prve znake obnove, v najkrajšem mesecu v letu. Pri nas praznujemo več poganskih praznikov februarja, največkrat je to odganjanje zime za Pusta, ki pa letos ne bo februarja in praznik ptičkov ter zaljubljencev. Sredi februarja se namreč narava prebudi v smislu ženitve za naslednji zarod v tem letu, ki se pojavi spomladi.

Na astrološki ravni bo Saturn nadaljeval svojo pot v vodnarju. V popolnosti simbolizira čas, ki je potreben, da narava doseže popolno prebujenje. Tudi čas, ki omogoča, da se vsi bolje med seboj spoznajo. To je tudi mesec, ko se bodo v življenju ljudi začele drastične spremembe v miselnosti. V družbi bodo velike spremembe na bolje, saj bo svetloba zmagala nad temo, omejitvami in nenaravnim razmišljanjem.

Ta mesec si boste zračna znamenja postavljala vsa pretekla vprašanja: tista, ki ste se jim že od začetka leta poskušali izogniti. Vaše dobre odločitve pa bodo nov začetek, diete in izbire vseh vrst. Vendar konjunkcija Mars-Venera v kozorogu lahko zlonamerno vznemirita načrt in vam vržeta nekaj polen pod noge. Vendar to pomeni, da lahko upravljate s svojo realnostjo. Nit, ki jo boste čutili vodnarji, dvojčki in tehtnice, ni le pogled v lastnega duha, ampak boste morali ves mesec malo veslati med čermi. Z vso finostjo in prisotnostjo duha, ki ju zaznamujeta, boste premagali ovire. Zato bodite samozavestni, februar nas vse žene naprej. Zagotovo vas čakajo zelo lepa presenečenja!

Saturn upočasnjuje napredovanje v znamenjih zraka in ognja. Hkrati se lahko nekateri upirajo tej situaciji, najpogumnejši pa poskušajo stvari vzeti v svoje roke in jih spremeniti. Poleg dejstva, da Saturn postavlja omejitve in podaljšuje roke za konkretizacijo, spodbuja, da izkoristimo to veliko pričakovanje za izpopolnjevanje projektov, pobud in idej. Pri tem bodo odnosi med ovni rasli in Dvojčki boste razumeli, da morate razširiti svoje področje delovanja tako, da se odprete različnim perspektivam svojih navad. Tehtnica in strelec bosta razumela, da je čas vaš najboljši zaveznik pri gradnji odnosov za prihodnost.

Kar zadeva znake vode in zemlje, boste prejemali blagodejne dotoke Jupitra v Ribah. Do 28. februarja vas bo Mars v kozorogu spodbujal, da izkoristite priložnosti, ki minevajo in jih projicirate v prihodnost. Zahvaljujoč Merkurju, ki je v kozorogu do 14. februarja 2022, boste jasno videli svoje interese in jih spretno branili. Biki in škorpijoni boste imeli velik interes, da brez dvoma izkoristite te priložnosti, če želite omiliti neprijetne učinke Saturna v vodnarju.

Februar 2022 bo za večino znamenj precej povprečen ali celo nekoliko slabši od ostalih mesecev, vendar gre za mesec prebujenja ter čiščenja, kar pomeni napredek za naprej, kar se bo pokazalo konec meseca. Na vseh področjih bodo tokrat uspešna le tri znamenja in to so biki, strelci in kozorogi. Uživajte v zmagoslavju in uspehu, ker si res zaslužite. Na splošno se boste dobro počutili še ovni, raki in škorpijoni. V ljubezni pa bo dobro šlo poleg omenjenih treh znamenj še ovnom, dvojčkom, rakom, devicam in škorpijonom. Medtem, ko na financah ta mesec blestijo tudi ribe, ki se bodo ta mesec res spretno izognile težavam ter se postavile na noge.

Mesečni horoskop februar 2022 za ovna

Splošno: Horoskop za ovna za februar 2022 zagotavlja miren, stabilen mesec brez incidentov. Sonce bo v tem obdobju v konjunkciji s Saturnom, kar pomeni srečo pri vseh podvigih. Ni treba skrbeti za nevarnosti na delovnem mestu ali na osebnem področju, vendar ne bodite spet preveč sproščeni. Da bo februar produktiven, se morate ovni potruditi po svojih najboljših močeh. Glavna stvar je, da ne hitite, saj je osnova uspeha v izmerjenem pristopu. V vročini trenutka lahko zlomite drva, zato se umirite, dajte usodi priložnost, da vas vodi in uresniči vaš potencial. S pravilno razporeditvijo priložnosti boste imeli srečo pri delu, vendar lahko pretirana utrujenost negativno vpliva na zdravje in izzove razvoj živčnih bolezni, zato se ni priporočljivo preobremenjevati.

Ljubezen: Za notranjo rast in samorazvoj je najbolj primerna druga dekada v mesecu. Polna Luna v levu 16. februarja 2022 bo ustvarjalnim  omogočila več možnosti tudi v partnerstvu. Glavna stvar je, da se ne bojite kritike in si prizadevate rasti kot oseba. Druga polovica meseca je kot nalašč za ljubezen. Samski ovni se ustavite in pozorno poglejte naokoli, morda je druga polovica že v bližini, le vi, potopljeni v rutino, tega ne opazite. Odpočijte si od poslov in poskusite urediti svoje osebno življenje. Merkur v vodnarju bo pogovor usmeril v pravo smer, takoj ko boste začeli. Horoskop za februar 2022 vam zagotavlja nemoten razvoj družinskih odnosov zato bodite bolj pozorni na ljubljene. Organizirajte skupne večere, organizirajte presenetljiv vikend izlet iz mesta in se zbližajte s svojimi otroki.

Denar: V prvi dekadi meseca se lahko posvetite ustvarjalnemu delu in gradnji delovnih odnosov. Sonce, takrat v vodnarju, vam bo pomagalo izbrati najučinkovitejšo metodo za uresničitev skritih talentov. Če se pojavijo težave, bodo na pomoč priskočili kolegi. Odnosi znotraj ekipe se bodo izboljšali, saj vam zvezde dajejo možnost, da razrešite vse prej nakopičene zamere. Prvi dan v mesecu se začne z mlajem v vodnarju, kar bo ugodno vplivalo na komunikacijske sposobnosti in zmožnost navezovanja socialnih stikov. Splošna borbenost in trdnost vam bosta pomagala delati bolj trdo, zato obstaja možnost, da presenetite svojega šefa in prejmete zasluženo nagrado. Venera je naklonjena pojavu želenega denarja v žepu, zato lahko v tem mesecu pričakujemo povečanje. Vendar horoskop močno priporoča izogibanje velikim transakcijam in naložbam, saj lahko naletite na prevarante.

Zdravje: V tretji dekadi februarja naj bi si oddahnili. Plodni mesec se bliža koncu, zato horoskop močno priporoča, da si vzamete nekaj časa zase, greste v fitnes ali v kino in v nakupujte. Ne začenjajte nepotrebnih projektov in si dovolite sprostitev. Na dnevnem redu so lahko pomembna vprašanja, ki zahtevajo nujno rešitev, zato, da preprečite razvoj konflikta zato težav ne odlagajte na pozneje. Sonce, ki bo 18. februarja vstopilo v ozvezdje Rib, lahko prispeva k nihanju razpoloženja in močne čustvene občutljivosti, zato morate paziti na impulze in ne govoriti preveč. Čisto konec februarja se ozrite nazaj in povzemite rezultate meseca. Morda vam je nekaj preteklih dogodkov prineslo nepozabno izkušnjo, nekje pa morate delati na svojih napakah.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za bika

Splošno: Horoskop za februar 2022 označuje zemeljsko znamenje z velikimi obeti v karieri in v osebnem življenju. Srečo boste morali ujeti za rep, preden bo odletela, zato se ne bojte tvegati in slediti najbolj norim idejam, saj zvezde obljubljajo, da bodo priskočile na pomoč. Sonce, ki je v vodnarju do 18. februarja, vam bo omogočilo, da pokaže izvirnost ter ustvarjalnost in uresničite vse ambiciozne zamisli. V določenem trenutku se lahko pojavita utrujenost in občutek čustvene izgorelosti. Spraševali se boste, ali sploh še želite delati. Ne prekrižajte rok in ne pozabite, da boste ta mesec nagrajeni za vse svoje trdo delo. Vendar ne pozabite na svoje zdravje: neprespane noči, hitra hrana in nenehni stres lahko negativno vplivajo na vaše splošno zdravje. Da bi preprečili žalostne posledice, horoskop svetuje bikom, da več časa posvetite meditaciji, sprehodom na svežem zraku in zdravemu spancu.

Ljubezen: Do začetka druge dekade februarja se boste navadili na nove obveznosti in življenjske okoliščine, ko se bo na obzorju pojavil spomin na preteklost. Navezanost na preteklost vas lahko vleče na dno in preprečuje nadaljnji razvoj, zato se je v drugi polovici meseca bolje osredotočiti na nova poznanstva in pridobivanje koristnih povezav in morda se bo eno od srečanj izkazalo za usodno za vaše partnerstvo. Vezanim se priporoča, da se zbližate s partnerjem in si uredite krajši dopust tako, da se odpravita na skupno potovanje. Hkrati je bolje otroke pustiti pri babici. Polna Luna v levu 16. februarja bo potovanju v dvoje dodala strasti, obudila že davno pozabljene občutke in pripomogla k utrjevanju vezi med ljubimci.

Denar: Za velike finančne pridobitve je najbolj primerna tretja dekada v mesecu. V tem obdobju lahko vzamete posojila, hipoteke in se spustite v velike naložbe, saj bodo vse finančne transakcije uspešne. Konjunkcija Sonca s Saturnom vas bo napolnila z energijo skozi ves mesec, zato je čas, da to pokažete v praksi s sklenitvijo dogovora, ki bo vaš svet obrnil na glavo. Edina ovira, ki bo lahko ovirala denarno blaginjo, je neutemeljeno zapravljanje. Februarski horoskop svetuje, da vsak nakup pretehtate in izračunate njegove potrebe. Z zapravljanjem denarja tvegate, da boste ostali brez dolgo pred naslednjo plačo. Proti koncu meseca se lahko na vaši poti pojavijo nepredvideni stroški, zato bi bilo dobro imeti pri roki manjši znesek.

Zdravje: Prvi teden meseca bo čas sprememb. Težave, ki so se nabrale od prejšnjega meseca, se lahko rešijo s preudarnostjo. Biki pa tudi sami razumete, da v življenju končno prihaja svetel čas. 4. februarja se konča vpliv retrogradnega Merkurja, kar pomeni odličen začetek za nove možnosti. Zvezde vam dajejo možnost za uspeh, vendar je izid v celoti odvisen od tega, ali lahko pravilno razpolagate s temi darili. Delo lahko zemeljskemu znamenju prinese presenečenja, vendar bo večina prijetnih. Za hitro prilagajanje dogajanju horoskop priporoča, da zaupate usodi in se brezglavo vržete v vrtinec dogodkov. Mlada Luna v vodnarju, ki se je začela 1. februarja, odpira velike možnosti v komunikaciji, zato bodo sodelavci, prijatelji in sorodniki zagotovo podprli vsa vaša prizadevanja.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za dvojčka

Splošno: Čeprav to obdobje spodbuja vašo svobodno voljo, vam Jupiter in Neptun povzročata malo zmede. Vendar boste še vedno uspešno šli svojo pot veselo naprej, ne da bi se počutili preveč ovirane. Nekaj preteklih spominov ali kanček nostalgije vas lahko zmotijo, a ta val bo v vaši duši hitro zbledel. Od sredine meseca bo Merkur v vodnarju naredil nekaj lukenj v vašem dobrem spominu, pri administrativnih opravilih ali pri čem drugem, kar najraje pozabite. Končno bodo novo znanje ali strokovnost močni elementi tega obdobja. Ponujajo vam priložnost, da daste najboljše od sebe. Vaša sposobnost komuniciranja bo super.

Ljubezen:  Vikend 18. in 19. 2. se morda ne bo začel tako, kot ste načrtovali. Pozna zamuda ali nazadovanje vam lahko otežita življenje. Ne hitite, ostanite mirni in pustite, da se samo uredi. Nekatere nepomembne ovire ne bodo po vaši volji. Srečanja v neskladnih ali presenetljivih okoliščinah odpirajo nove poti za samske dvojčke. Vzpostavljate povezave z ljudmi, ki jih prej niste poznali. Kot, da bi se že od nekdaj poznala, se zdi z novo osebo zato se imata lepo skupaj. Lahko si celo osebno zaupata. Do sredine meseca bo vezane načelo resničnosti redno vračalo na zemljo. Lahko bi se celo bolj ukvarjali s svojim partnerjem in se pri tem počutili zvarjene za vse življenje.

Denar: Ta mesec sta stabilnost in razvoj vašega položaja zapletena, saj sta odvisna od odločitev, ki jih boste sprejeli. Čeprav imate projekte v glavi, to nikakor ni razlog, da bi to spravili na papir, preden izgine iz glave. Torej, če se želite izogniti, da bi se znašli v neželeni situaciji, se osredotočite na bistvene stvari, namesto da bi razmišljali o nečem drugem. Kar zadeva finančno stran, bodite bolj skoncentrirani. Ne upravljajte svoj proračun na približen način in ne razmišljajte o hipotetičnih denarnih prilivih. Bodite natančni, tudi če se vam zdi to ubijanje. Kakorkoli že, imate projekte, vendar bo treba malo počakati, preden se popolnoma vrnete v akcijo.

Zdravje: Če čutite malo energije, je najbolje, da prenehate toliko razmišljati, se umirite in odpočijete.  Duševno pregrevanje, ki ga včasih pokažete, vam obrabi živce. Poiščite vrt rastlin ali rastlinjak poln ptic in poslušajte to čudovito petje. Umik v naravo vam bo dal novih moči, idej, veselja in spočitosti. Pojdite na kratko potovanje po naravi in uživajte ter si napolnite baterije. Začnite misliti na očiščevalne kure in se jih lotite, ker se vam je preko zime nabralo dosti toksičnih snovi v telesu. Jejte bolj zdravo.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za raka

Splošno: Vse jemljete za samoumevno in težko vas je prisiliti, da sprejmete bolj prilagodljivo vedenje. Vaš način, da pokažete smer, ki ji sledite, je včasih avtoritativen. Ali menite, da morate v svoji okolici narediti nekaj reda? Na srečo je vaša naravna sposobnost za medčloveške odnose povezana z občutkom za pogajanja. Še bolje, Neptun vas podpira in vam daje dovolj domišljije, da lahko naredite tvegane, a učinkovite projekte. Lahko bi zmagali tudi z odličnimi sposobnostmi na področju, kjer ste strokovnjak: izobraževanje, skupinsko delo ali nepremičnine. Ne skrivajte se, če vas pozdravijo z aplavzom.

Ljubezen: Imate določene afinitete na vseh ravneh, vendar tako pogosto nočete priznati svojih napak, da bi se vaš partner lahko dolgočasil. Ta mesec imate vse možnosti v vašo korist, da bo partner slišal vaše potrebe, ne pozabite o njih tudi govoriti ali pisati, ker ne more brati iz misli. Ni tako zapleteno! Samski boste imeli februarja 2022 srečo. Vi ste eden tistih, ki jih razvajajo gospodarske razmere. Morda je sreča prisotna, toda izjemna je predvsem pot, po kateri greste. Ni se vam treba siliti po vaši poti, ki vas zanima, saj je v skladu z vami. Tudi če ne boste šli ven, bodo prišli drugi k vam.

Denar: Jupiter vam še naprej ponuja priložnosti, zaradi katerih se boste verjetno razvili ali izpolnili vaša pričakovanja. Vendar pa je ta mesec možno, da imate nekaj dvomov o svojih sposobnostih, da jih prevzamete. Če želite prekiniti dolgočasno rutino, je čas, da izkoristite priložnost, ki lahko hitro mine in zaupate svojim lastnostim in talentom! Kar zadeva finančno stran, bodite previdni in za svoje finance uvedite strog režim, saj lahko s hitrimi planeti, ki krožijo po vaših financah, kupite marsikaj neuporabnega, kar bi vas žal spravilo v zadrego.

Zdravje: Zastarel občutek vam preprečuje, da bi se premaknili naprej. Vendar ste v najboljšem času, da obrnete eno stran življenja naprej in napišete drugo. Dejstvo, da samo opazujete in dovolite, da pridete, goji vašo stran čakanja in gledanja in vam daje nasprotujoče si občutke. 3. in 4. februarja ostanite povezani s svojim telesom, to je najboljši barometer vaših čustev. 12. 2. boste neradi zapustili svoj dom. Res je, da ste radi pod toplo odejo, ko je zunaj mraz! Nič hudega ni, da ste na toplem in mirnem ter si odpočijete. Ko pride čas, pa se le gibljite, ker vam svež zrak koristi.

Splošno: 5

Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za leva

Splošno: Okoli 15. februarja bi resnica lahko prišla na dan. To lahko vpliva na vaše ravnanje, tudi če ne plačate cene. Še vedno lahko občutite dobro spodbudo v svojem življenju. To je stimulativno. Konec koncev ste že dolgo čakali, da se premaknete na večjo prestavo, opravljeno je, zdaj ste tam. Tudi če vas planeti sprašujejo neposredno na samem začetku in čisto na koncu meseca, že poznate odgovore na pamet. Vaš preizkus vesti je le bolje usmerjen in prebavljiv. Morda boste začutili nujnost, da naredite prelomnico v svojem življenju: selitev, skupno življenje, nov projekt a ne storite tega prehitro. Mars in Venera, nameščena v znamenju kozoroga, brišeta nekatere ovire, a vam nalagata globok razmislek. 24. in 25. februarja se boste vrnili k ljubezni ali prijateljstvu.

Ljubezen: Levi v razmerju pozor, astralna konjunkcija vas osvobaja lažnih stvari. To vam omogoča, da jasno vidite in veste, kaj resnično pričakujete drug od drugega v tem odnosu. Zlasti od sredine meseca naprej boste igrali svojo odločilno igro in osvojili boste točke. Vaš partner bo sprejel vašo zmago. Samski boste februarja 2022 počasi, a zanesljivo umirili tempo. Minilo je že nekaj časa, odkar ste začeli izgubljati srce in dušo v avanturah brez prihodnosti. Obdobje je zdaj ugodno, da ne upoštevate samo količine, ampak tudi kakovosti v odnosih. 10. ali 11. februarja boste imeli srečanje, polno veselja in užitkov.

Denar: Hitri planeti v kozorogu spodbujajo in stimulirajo vašo poklicno dejavnost. Vendar vas prosijo, da se potrudite in še naprej vztrajate pri doseganju svojih ciljev. Na žalost vas to lahko spravi na rob obupa in pokažete lahko nekaj sitnobe, še posebej, če ne dobite, kar želite. Ta mesec, čeprav se vam zdi to nepošteno, zdržite in ne mislite, da ste prevarani in v stranski vlogi. S finančne strani vam Jupiter v ribah ponuja priložnosti za rast lastnih sredstev. Konec meseca lahko sklenete odličen finančni posel. Iztegnite svojo močno šapo, vendar skrijte kremplje. Vsi vas bodo prepoznali po vaši grivi in vašem očarljivem nasmehu. Poleg tega vam res ni treba godrnjati. Pokažite se kot lahka mačka, ne da bi skočili takoj na ves plen, ki lahko zaradi tega pobegne v prihodnost.

Zdravje: Čas se vam zdi nekoliko vznemirljiv in nenadoma lahko pozabite, da ste imeli dovolj tega mrtvega miru. Kakorkoli že, če ste razmišljali o tem, da bi šli po dolgi mirni reki, v resnici ni tako. Vendar pa razpletate zapletene zaplete, obvladujete situacije, eno za drugo. Konec meseca bodo rezultati pozitivni. Vaše sposobnosti predvidevanja so vsem poznane. Ker ste sposobni razmišljati o vsakem scenariju v vsaki podrobnosti, zgraditi načrte B, C ali D, zato boste svojo igro dobro odigrali. Pri vsem tem vas lahko premetava preko čeri in se ne boste dobro počutili zaradi utrujenosti ter nelagodja.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za devico

Splošno: Ta mesec se prepustite brez zadržkov. To običajno ni vaša navada a je čas, da se je znebite. Ugotovili boste, da ne boste gradili le na timskem duhu, ampak tudi da boste pokazali pripravljenost, da se postavite pred vse. Ljudje, ki vas dobro poznajo, ne verjamejo svojim ušesom in očem. Res je, da vam bo do tega pomagal Pluton. Čeprav je zmerno sporazumen, vam ta planet v vsakem primeru omogoča, da zgradite boljšo podobo o sebi. Vaši dvomi vas ne bodo zapustili povsem, čutili pa njegovo podporo. To bo s pomočjo energije, katere izvora ne poznate. Tako boste odkrili, da lahko črpate veliko moč globoko iz sebe. Potem vam bo uspelo osvojiti vse trofeje, tudi tiste, ki vas večinoma pustijo ravnodušne.

Ljubezen: Device v razmerju boste februarja 2022 bolj kot običajno želele zaceliti vse rane in popraviti vse razpoke. Vaš zakonec ni izjema. Planeti ta mesec poudarjajo vašo sposobnost uresničitve dobrega odnosa. Načrtujete celo, da bi se s s partnerjem medsebojno izmenjevala in dajala drug drugemu vzajemno podporo in ljubezen. Za to je pravi čas in 26. februarja vas bodo še posebej varovali planeti. Samski pa ne prenašate nobenih dogovorov z lažmi, dejanji ali opustitvami. Položaj, ki ga zavzamete, vam omogoča, da ste s tem na jasnem že od prve ure, prvega dne. Srečanje se začne na zdravi podlagi, tako da delate načrte za prihodnost, ne da bi se tega sploh zavedali.

Denar: Priložnosti za poslovno partnerstvo ali novo službo se vam lahko pojavijo, ne da bi storili kaj posebnega. Torej, če želite, da ima vaše podjetje malo več odbitkov, jih lahko vnesete brez težav. Da bodo stvari potekale čim bolj gladko, ne oklevajte in vse postavite črno na belo. To vas bo pomirilo in vse bo v redu. Na finančni ravni imate dobro situacijo. Vaš občutek strogosti se bo ta mesec okrepil. S to natančnostjo boste upravljali svoje finance, da se izognete neprijetnostim, ki motijo vaše dneve in noči. Konec tedna 19. in 20. februarja se bo situacija, ki se vam bo  zdela nerešljiva in obsojena na propad, zlahka uredila. Ne prepuščajte se tako negativnim idejam, malo čarovnije in kanček dobre volje vam bosta omogočila, da rešite dan in finance!

Zdravje: Ne gre za to, da vas privlači, da ogrožate sebe, ampak tvegate, da se boste zmotili zaradi lastne gorečnosti. Vendar morate ohraniti svoje zdravje in živce, na to najbolj pazite. Kljub temu, boste nekomu pomagali, ne da bi preveč razmišljali, se bo vse dobro rešilo. Vendar poglejte, kam ste s tem postavili sebe, da si ne delate škode, saj dobrota je sirota in to lahko občutite ter zaradi tega duševno ter telesno zbolite.  Lahko bi bili tudi zavrnjeni in vas lahko jemljejo kot vsiljivca ali še huje, utrpeli boste posledice. 17. februarja bodite pozorni nase, ker lahko dobite klic za nekaj, kar vam bo res pomagalo v življenju. Ne zamudite.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za tehtnico

Splošno: Če zavzamete trdno stališče, boste rešili spor, ki se vleče že nekaj časa. Če se želite soočiti z razlikami v mnenjih ali reakcijah, bo pomembno, da uporabite svoj humor in prijaznost. Pridni ljudje bodo bolj nagnjeni k prizadevanjem. Vsak skrajni položaj, ki je težak zaradi položaja planetov, se enkrat srečno konča, če ostanete prilagodljivi. Vendar ne dovolite, da dvomi o pričakovanih rezultatih izplavajo na dan v vašo dušo in možgane. 20. in 21. februarja lahko postavite temelje za svoje cilje, pa naj bodo zasebni ali profesionalni, kar vam omogoča, da počakate, dokler se ne pokaže trenutek za ukrepanje. Vendar ni dvoma, da se stvari vlečejo. Okoli 27. 2. boste ugledali priložnost, lahko celo sami iščete, kako bi jo izzvali. Planeti bodo posredniki vašega uspeha.

Ljubezen: Na temo zaupanja igrate svoj del vloge. Gre od prijateljstva, ljubezni do ljubezenske strasti, ki bi vas lahko močno prizadela. Niste tip, ki bi se zlomil za da ali ne. Kakorkoli že, ostanite zvesti samemu sebi tako, da obdržite to malo dodatno dušo, narejeno iz občutljivosti in logike, ki vam tako zelo ustreza. Vaš zakonec bi lahko igral igro tako, da bi imel več profesionalnih sestankov ali hobijev. Odločite se, da ga boste sprejeli, podprli ali mu sledili. V zameno vam daje neomajno zaupanje in obljublja, da vam bo dal čas, v ekskluzivnosti! 20. in 21. februarja vam vam bo uspelo z romantičnim večerom. Samski boste padli v oči drugim, ki so za vas prioritete. Planeti bodo poudarili vašo strogost in vaš občutek za podrobnosti.

Denar: Tranzit je povezan tudi s produktivnimi pogajanji in manjšimi potovanji. Poleg tega vam bo Mars v strelcu dvignil samozavest in odločnost za spodbujanje karierne rasti. Obdobje od 20. februarja bo ugodno za ustvarjalno dejavnost in za uspešno realizacijo talentov. Povečano osebno vodstvo, navdušenje in velikodušnost bodo našli podporo in odobravanje tistih okoli vas. Toda proti koncu februarja so možni izbruhi razdražljivosti in nezmožnosti koncentracije. Horoskop vam za februar 2022 svetuje, da ste v komunikaciji korektni in da ne podležete razpoloženju, temveč se osredotočite na aktualne zadeve. Horoskop priporoča, da ste vljudni in disciplinirani, da natančno pretehtate besede in dejanja. Po finančni plati, čeprav ste pozorni na svoje stroške, se lahko prepustite, še posebej okoli 16. februarja. Torej,  naredite si uslugo in ostanite razumni.

Zdravje: Prisotnost Jupitra v šesti coni vaše sončne teme pomeni, da se vam lahko pojavi priložnost za razvoj. Za uresničitev tega malega čudeža pa se boste morali odločiti in to prav! Če želite to narediti, si vzemite čas za produktivno razmišljanje. Če imate kakršna koli vprašanja, jih vprašajte, saj boste pomirjeni glede točk, ki vas zadevajo. Ta mesec delujte kolektivno, ker se ne boste toliko utrudili. Vaš občutek empatije pa bo prišel do vrhunca, če bo nekdo zlorabil vašo prijaznost. Pazite komu kaj dajete in komu namenjate pozornost, saj vas to lahko stane bodrega počutja.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za škorpijona

Splošno: Ta mesec gre vse skozi lepe besede. Tiste, ki jih slišite, ali tiste, v katere se zapletete. To je pravi dogodek! Vaš občutek za humor se lahko zmanjša in enkrat boste dovolili, da se ob primernem času dotaknete svojih čustev, občutkov ali brezhibne logike. V drugi polovici meseca se obeta srečanje Merkurja in Saturna v vodnarju, kar lahko umiri vaše ostre rekacje in naučite se lahko komunicirati kot navadni smrtniki! To bo pri vas na vseh ravneh. Če imate razgovor za službo ali celo pomemben sestanek, boste znali razgovor spremeniti v dogovor ali se izognite diplomatski napaki. Pozitivne spremembe z veseljem spremlja skrben odnos vaše okolice ali vašega okolja. Lahko se zanesete na varne vrednote, na prijatelje ali sorodnike.

Ljubezen: Imate najboljše prepire na svetu in vaš partner je zelo zaljubljen v vas. Z zaupanjem lahko z lahkoto izrazite svoja čustva. Ne glede na to, ali ste v bližini ali na tisoče milj stran, najdete način, kako narediti svojo najlepšo izjavo ljubezni. Samski škorpijoni, tudi če se soočite z nasprotujočimi si željami, se ne poskušajte hitro odločiti. Prav gotovo imate pravico oklevati in se prepustiti trenutkom razmišljanja. Za vas so res suvereni. Čustveni argumenti so včasih pozitivni, sprejmite, da lahko stopite korak nazaj kot to lahko naredi tudi bodoči partner. 22. in 23. februarja povečajte svojo objektivnost.

Denar: Ta mesec vaše ideje, talenti in odnosi sprožajo priložnosti, ki vas bodo verjetno obogatile. Torej, če želite zaključiti  situacijo, ki se vam nikamor ne premakne na bolje in ki vam ne prinaša ničesar več, potem nove priložnosti zgrabite sproti. Ko boste to storili, boste imeli čas, da naredite svoj pečat in se seznanite s svetom, v katerem boste izražali svoje talente in boste poklicno in finančno rasli. Na finančni strani, čeprav se vam morda zdi, da bi morali zategniti pas, vam tega ne bo treba. Vaši talenti in ideje se bodo izkazali za veliko bolj donosne, kot si mislite.

Zdravje: Namesto da bi dekonstruirali vedenje drugega človeka, uživajte v trenutku in izkoristite pravo priložnost. Ali bi se lahko izognili ustvarjanju možganskih vozlov ves mesec? V družbi bodite dobre volje, kar vam bo pomagalo ustvarjati dobro duševno zdravje. Preživite čudovite trenutke, v dobri družbi, brez stresa in z navdušenjem. Če je vaša gotovost rahlo razburkana, postopoma sprostite svoje stališče. Med dnevom ali dejavnostjo, ki se je zdela nepomembna, lahko najdete nit svojih strasti. Ta mesec se boste dobro počutili, je pa veliko od vas odvisno. Spoštujte sebe in druge in skrbite za sebe in ne samo za druge, pa bo vse v redu.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za strelca

Splošno: Tandem Jupiter in Neptun v ribah bi vas lahko zazibal v zablodo. A temu ne bo tako. V akciji lahko ohranjate dovolj učinkovitosti, da imate noge na trdnih tleh. Ostati ujetnik situacije ali osebe ni v vaši DNK. Vendar čutite potrebo, da izrazite svojo potrebo po svobodi z veliko močjo. To je faza, ki jo je treba izkoristiti za začetek projektov, če so dobro strukturirani. Pojdite svojo pot pred tveganimi predlogi ali sladkimi sanjači. Po drugi strani pa tvegate močneje občutiti avtoriteto. Ko se vozite, bodite previdni, saj bi policist lahko bil kje na razpotju. Podobno je, če opravljate izpite ali če se morate izkazati pred nadzornikom, skrbno uredite svoje stvari.

Ljubezen: Popravite svoje klasične reakcije in navade v partnerstvu kajti pravljice in lepe zgodbe bodo sanjale skupaj. Planetarni impulzi vas navdihujejo. Tako ustvarite občutljive in strastne trenutke intimnosti, ki vas popeljejo zelo daleč na zelo dolge proge. Niti vam ni treba pakirati kovčkov. Še posebej proti koncu meseca samski lahko začutite, da se dviguje veter svobode. Nenadoma se boste spraševali, zakaj vam nekdo nalaga omejitve ali zakaj jih sami sebi postavljate. Vrnili ste se v stanje neodvisnega bitja, ki je spalo globoko v vas in je odšlo v preteklosti v galopu.

Denar: Radi bi imeli bolj izpolnjujoče in raznoliko delo, vendar vas Uran drži na enem in istem mestu. Ne bodite malodušni! Ker čeprav se vse skupaj vleče, vam Saturn pomaga, da se povežete s pravimi ljudmi. Ta mesec se po spletu srečnih okoliščin odvijajo lepa srečanja. Izrazite svoje ideje. Sčasoma se bodo prebili v misli tistih, ki vam lahko pomagajo pri razvoju. Kar se tiče vaših financ, so še vedno pod visoko zaščito planetov v kozorogu. Zaradi tega svoj proračun upravljajte z resnostjo, zaradi česar bi pobledele najbolj varčne device. Menjava igralcev ali trenerja vas ne bo pripeljalo vedno do rezultata. Raje se prilagodite realnosti, ki vas ovira po šivih. Tako boste situacijo obvladali do konca.

Zdravje: Tudi v ljubezni,kot na cesti se je priporočljivo izogibati prehitri vožnji, ker vas to lahko stane zdravja in slabega počutja. Z drugimi besedami, ne bodite preveč neposredni pri svojih obveznostih. Apetit po življenju bo narasel na desetkrat, globoko dihajte, da spremenite svoj stav in vse, kar sodi zraven. Vendar pa boste imeli nekaj dvomov, kako in kdaj boste to storiti. Dobro je malo razmisliti, preden ukrepate. Manjka vam gibanja. Ta mesec si vzemite čas za sprehode in fitnes. Telovadite lahko tudi sami doma, če vas družba ne veseli.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za kozoroga

Splošno: Končno ste osvobojeni svojih dvomov, zato se pojavite v javnosti v vsej svoji moči in svoji resnici. Končno se vam bo uspelo sprostiti zato boste dosegli vrh in končno si boste priznali, da ste tega sposobni. Energija, ki jo boste porabili v svojem poklicnem projektu, bo obrodila sadove in počutili se boste popolnoma cenjeni in vredni zanimanja drugih. Tudi če ne bo čista zmaga, bo Pluton končno izkopal pravo pot za uspeh za naprej. Zavedanje vaše vrednosti in vaših sposobnosti vam odpira skoraj kraljevsko pot. Tudi če ljudje okoli vas želijo vedeti vaše meje, vam je vseeno! Zavedate se, da za vas obstaja le tukaj in zdaj. Zaenkrat za druge stvari ne boste imeli časa.

Ljubezen: Če ste veliko delali in se trudili za partnerstvo, bo ves trud, ki ste ga vložili, vaš partner opazil in cenil ter vračal z boljšim občutkom. Če bo ta mesec nekaj živahnih reakcij med vama, lahko del konjunkcije Mars in Venera ublažite, saj imate dovolj hladnosti, da znižate pritisk med vama. 18. in 19. februarja odprite svoje srce sopotniku. Glavna prednost samskih bo vaša moč prepričanja. Z neverjetno odkritostjo boste osvojili kogar koli želite. Oseba, ki se ni hotela vdati, vam lahko končno sledi na konec sveta. Povedati je treba, da imate umetnost in način, kako zapeljati ali osvojiti sorodno dušo. Vse je v prefinjenosti.

Denar: Ta mesec se boste razveselili, ker se ponujajo priložnosti. Sreča nikoli ne pride sama. Imate vse zmožnosti, da jih vse zgrabite in jih enega za drugim projicirate v prihodnost. Čas je, da kar ste posejali tudi poberete in to s pridom izkoristite. S tem boste z osupljivo lahkoto dosegli cilje, ki ste si jih zadali. S finančne strani boste zaslužili dosti denarja in ga tudi porabili. Okoli 16. februarja bodite previdni, saj lahko porabite več, kot ste zaslužili. Torej previdnost bo vseeno na mestu, vodite evidenco stroškov, pa bo vse v redu. In vedno ravnajte razumsko pri odločitvah o nakupu. Za vlaganje je februar za vas dober mesec.

Zdravje: Globalno podnebje vam lahko prinese najsrečnejše spremembe na sentimentalnem področju. Spravljeni z ljubeznijo in s samim seboj boste točno vedeli, kam v življenju greste. Trenutek za ljubezen tudi do vas samih je torej izbran, da gre od navdiha do realizacije, saj je ljubezen skoraj umetnost. Lahko bi postali mojster, ne da bi se tega sploh zavedali. To vas bo navdalo z izjemno lepimi občutki in veseljem ta mesec, zato vam bo zdravje dobro služilo. Ne zapravljajte svojega časa z vprašanji ali seciranjem svojih občutkov. Želite razumeti vse podrobnosti, vendar ljubezen ni lekcija znanosti. Namesto tega naredite, da vzbudite čustva.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za vodnarja

Splošno: Vodnarji, ki boste ta mesec praznovali rojstni dan, boste imeli občutek, da ste opravili veliko šolo. Dejansko bo prisotnost Saturna, včasih zelo blizu vašega Sonca, pomembno vplivala na vaše projekte in globalni razmislek, ki ga boste začeli. Na podobo, ki si jo ustvarite o sebi, bo treba računati z določeno zahtevo svojega okolja ali sorodnikov, ki bo imela določeno incidenco. Vsekakor pa boste napredovali zelo previdno, celo sumničavo, kar vas bo nekoliko motilo, saj to ni vaš običajen način razmišljanja o človeških odnosih. Tudi vaš talent za vožnjo z vlakom pred vsemi drugimi ljudmi se zdi, da bo obtičal. Vendar je to samo optična iluzija. V resnici vlagate z veliko realizma in občutka pričakovanja v vsa področja svojega življenja.

Ljubezen: Vaš zakonec se lahko počuti kot laboratorijska žaba. Ne gre za to, da filtrirate vse, ampak skoraj vse. V bistvu vaša želja po znanju vsega na tem svetu ni v skladu z vašimi načeli neodvisnosti in se raje  izogibate vprašanjem, ki vas žgejo od znotraj. Na srečo vaš smisel za humor izzove trenutke lucidnosti. 20. in 21. februarja bosta s partnerjem ponovno našla mir. Samske vodnarje bo nekdo poskušal zvleči v veliko igro, da bi vas zapeljal. Pa vendar boste ostali na svoji začrtani poti, trdno skoraj kot marmor. Ta mesec vas to ne bo toliko zanimalo, ker bo toliko novega se za naučiti, da novo partnerstvo enostavno odpade. Zaenkrat.

Denar: S Saturnom ta mesec ne boste imeli dosti veselja. Na žalost hitri planeti, ki obkrožajo tudi vodnarje, ta pojav še povečujejo. V tem strogem stanju duha lahko čutite, da se nič ne premika v pravo smer in da ste obsojeni, da ostanete ločeno od civilizacije. Bodite prepričani, da ne gre za to. Torej, namesto da bi šteli ure, si vzemite čas za izboljšanje projektov in idej. Preglejte jih in opremite jih s strukturo in ko bo prišel čas, boste odlično pripravljeni. S finančne strani ta mesec ne boste v dobri formi, vendar vas bo nepričakovana priložnost vrnila na pravo pot. Takrat se bo vse spet odprlo in vas peljalo naprej po poti uspeha. V nasprotnem primeru vam lahko moč vaše gotovosti povzroči nekaj obžalovanja. To bi bilo škoda.

Zdravje: Ta mesec, čeprav vas ne bo zanimala, ljubezen ne uide kolutu vaših misli in razmišljanj. Zaradi tega se ne boste najbolje počutili, ker vam je trenutno malo odveč. Z veliko pozornostjo boste opazovali lastne reakcije in svoja stališča. Pravi razlog je, da si v resnici ne želite iti na pustolovščino brez prihodnosti. Morda ste celo videti nekoliko “suhi”. Ni vam vseeno za vse skupaj in se živcirate. 28. v mesecu ne pride v moštev, da vas pustijo za zaprtimi vrati, takrat boste res potrebovali dosti zraka, gibanja in širine, zato nekam pojdite, kjer boste neovirani. Ne nihajte med preveč in premalo. Če se želite zdraviti, ne obupajte. Obdobje je nekoliko blokirano, vendar vam pušča prostor za svobodo, kar vam največ pomeni. Investirajte v to. Preveč ste zaposleni s cepljenjem las. Problematični so zaradi nepravilne prehrane. Jejte več v vodi topnih maščob in makovo seme.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2022 za ribi

Splošno: Konflikti ali pravni problemi, s katerimi ste se morda soočili, so v procesu razvoja. Lahko se znebite nekoga ali nečesa, kar vam je enkrat za vselej zastrupilo življenje. Nato sprejmite vse potrebne odločitve, ne da bi se obremenjevali. Še vedno raje delujete diskretno, morda se celo odločite, da ostanete v anonimnosti. Prihodnost pa pripravljate tiho in nežno. Čas je, da razmislite o selitvi, spremembi klime ali začetku na novo. Gradbeni vidiki, povezani z obdobjem sreče, v katero ne verjamete več, podpirajo vašo željo, da se iz nje rešite. Dneva 10. in 11. februar označite, saj predstavljata mejnik zadnjih zapletov, ki ste jih prestali, ali bojev, v katere ste bili vpleteni.

Ljubezen: Odločili ste se, da se boste dokončno ali začasno umaknili, tudi če se ne prebijate skupaj s partnerjem. Izvajate reorganizacijo, ki vam omogoča veliko svobode. Vaš zakonec vam pusti čas za razmislek ali vam lahko pomaga videti, katera pot je za vas bolj jasna. 12. in 13. februarja se le prepustite nežnostim. Samski se boste morda morali odločiti, da bodočega partnerja bolje spoznate. Vaša motivacija se vam zdi zelo jasna. Ko ste omahovali med dvema ljubeznima ali nekoga zapustili, bi lahko globoko v srcu našli svoja resnična čustva. Sledite jim. Vsekakor se ne vdajajte preč čustvenosti, ampak premislite tudi razumsko, ker bodo te odločitve dosti bolj jasne in resnične, saj čustva resnico lahko tudi zameglijo.
Denar: Ta mesec bodo vplivni ljudje, ki imajo moč, da razvijejo vašo kariero, posredovali zanimive predloge. Torej, to ni čas, da ostanete ločeni od drugih, medtem, ko se vračate v preteklost in njena razočaranja. Takemu razmišljanju se raje izognite, če hočete v karieri in financah doseči bistven napredek. Če ljudje hvalijo vaše zasluge in sposobnosti, je to zato, ker imajo dobre razloge. Potem sprejmite, kar vam ponujajo in srečni boste! Na finančni ravni ostanete na svoji poti, zahvaljujoč vašemu občutku za gospodarnost in menedžment, ki intuitivno ve, kaj storiti, tudi, ko finance niso v dobri formi. Jupiter krepi vaš občutek za pogajanja. To olajša stike in dobronamerna srečanja.

Zdravje: Družbene ovire lahko ta mesec lahko prebrodite spretno in veliko lažje, kot običajno. V bistvu ne nameravate znova zapustiti ljubezni, ne da bi imeli nekaj zavarovanja. Raje uživajte v svojem vsakdanjem življenju, pojdite na kosilo s prijatelji, na netipične izlete ali preprosto uvedite ritem, ki vam vrača energijo. Vaša novo pridobljena neodvisnost vam omogoča, da zdržite in delate načrte za prihodnost. 24. februarja se lahko soočite z nepričakovanim, kar vam lahko povzroči stres. Vaša sposobnost, da ločite resnico od neresnice, je še vedno pomembna. Pa vendar povsod vidite pasti. Ne postanite paranoični.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop februar 2022?

Februar 2022 bo za večino znamenj bolj povprečen mesec, vendar se kažeta prebujenje ter tudi napredek za vsa znamenja konec meseca. Za ta mesec je zelo značilno, da bodo različna znamenja reagirala na planete precej drugače. Vsakemu bo februar prinesel nekaj zelo dragocenega in nepozabnega, predvsem za ribe to velja.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu decembru?

V ljubezni bodo februarja imeli biki, strelci, kozorogi, ovni, dvojčki, raki, device in škorpijoni. To je več kot polovica znamenj in ljubezensko področje bo za vse dejansko ta mesec kraljevalo na prvem mestu. Tudi ostala znamenja boste imela veliko sreče in priložnosti v ljubezni, če se boste potrudili dovolj, lahko horoskop presežete, kajti vendarle gre za mesec ljubezni.

Katerim znamenjem bo horoskop februar 2022 naklonjen?

Februar 2022 bo na vseh področjih najbolj naklonjen bikom, strelcem in kozorogom. Vi boste dosegli največje ravnovesje v življenju ta mesec in imeli boste precej priložnosti, ki jih seveda izkoristite na vseh področjih življenja in delovanja. Februar vas bo poživil in vam dal novega vetra v jadra za naprej.

5/5 - (3 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.