Horoskop marec 2022 za vsa znamenja

Marec je znan kot mesec, ko se narava začenja prebujati, z njo pa tudi mi dobimo nek nov zagon. Če želite izvedeti, kaj vam prinaša prvi pomladni mesec marec, si oglejte astrološko napoved priznanega astrologa Berna Jurečiča za ta mesec:

Marec je prvi pomladni mesec in po starih izročilih se novo leto dejansko začne 21. marca, ko se začne pomlad. Takrat se začne narava prebujati v polni moči in zima je zagotovo premagana. Ptički so že oženjeni in pričakuje se naraščaj, ki po navadi luč sveta ugleda v začetku poletja, da zraste do zime in lahko preživi. Konec marca so rojeni tudi ovni, to so pionirji, ki orjejo ledine, so močni in vedno prvi. Njihova energija je robustna in včasih tudi brutalna ter neustavljiva. Te lastnosti so lahko dobre, včasih pa tudi ne. Pred njimi so rojene ribe, ko so zadnji zodiakalni znak, katere so zelo občutljive nežne, čustvene in umetniške, pravo nasprotje ovnov. Če vas zanima horoskop marec 2022, berite naprej.

Letošnji mesec marec obljublja, da bo presenetljiv! Dejansko se v znamenju vodnarja srečajo vsaj štirje planeti: Merkur, Venera, Mars in Saturn. Ta pomembna konjunkcija bo zagotovo obudila temeljna vprašanja na družbeni ravni: Vodnar bo v celoti odigral svojo družbeno, asociativno in humanitarno vlogo. Toda tudi na individualni ravni za vsa znamenja. Vzpon zemeljske energije je povezan z začetkom pomladi in ima dva pomena. Najprej je to seveda energija življenja, vendar pa moramo pozornost usmeriti tudi na srečanje planeta Saturn s planetom Mars, kar bi znalo biti malo neugodno. Bog vojne Mars se ne meša dobro s Saturnom, slednji ga lahko potisne v svoje utrdbe. Tako se lahko dogodi, da le mala sapica zaustavi mogočno energijo življenja, da ne najde poti v zračni element Vodnarja. Verjamemo, da bodo veliki vodje tega sveta modri in da bodo šli po pravi poti ter se izognili tem pastem. Potem se bodo sprostili angeli zodiaka, ki iz svoje posode izlivajo na svet vso svojo jasnost in bistrost.

Zodiakalna znamenja v elementu vode in zemlje so podprti s pozitivnim aspektom, ki povezuje Uran z Jupitrom v znamenju rib. Ta kombinacija energije olajša njihov razvoj, tako da jim pošilja srečne in koristne priložnosti.

S Plutonom v kozorogu, ki je okrepljen s hitrimi planeti, lahko tisti, ki to želijo, začnejo znova s pomočjo izkušenj in na pravi poti, ali spremenijo situacijo v svojo korist, saj vedo, kaj ni prav in kaj jih je koštalo dobrih situacij. Zahvaljujoč tem dobrim vplivom bodo ti znaki pridobili udobje in se bodo srečali z možnostmi za dosego svojih ciljev. Nekateri bodo med svojimi odnosi našli izjemno podporo. Drugi bodo lahko uveljavili svoj talent pod najboljšimi pogoji. Tisti, ki si to želijo, bodo imeli možnost razširiti svoje področje delovanja.

Kar zadeva zodiakalna znamenja v elementih zraka in ognja, so še vedno pod jarmom Saturna v vodnarju. S prihodom Marsa v tem znamenju bodo poskušali izstopiti, vendar bodo čutili, da se jim zmanjša manevrski prostor. Namesto da bi poskušali stvari vsiliti, jim Saturnova modrost svetuje, naj počakajo na pravi trenutek. Da bi bilo to pričakovanje koristno in plodno, morajo najpogumnejši svoje ideje in načrte izpopolniti, da bodo pripravljeni. Najbolj nepotrpežljivi se morajo naučiti izkoristiti čas v svojo korist, namesto da bi se borili proti njemu.

Marec 2022 bo za skoraj vse zodiakalna znamenja izjemno zahteven mesec, ker bo veliko sprememb in se kar štirje planeti pojavijo v vodnarju, kar pomeni globalne spremembe in osebne spremembe. Kljub navidezno slabšemu mesecu je za celotno človeštvo ta mesec precej določilen, v katero smer bo šli, v še več tiranije ali v svobodo. To bo predvsem odvisno od vseh nas in tudi od voditeljev držav.

Na vseh področjih življenja bo najbolje šlo ta mesec rakom, škorpijonom in ribam. Ta znamenja imajo najugodnejše planete v svojem ozvezdju marca 2022. V ljubezni bo šlo najbolje ovnom, tehtnicam, rakom, škorpijonom, ribam, bikom in vodnarjem. Zdravje pa bo dobro služilo ovnom, tehtnicam, kozorogom, rakom, škorpijonom in ribam. Denar bo prijazno pritekal k tehtnicam, kozorogom, rakom, škorpijonom in ribam. Na splošno pa se bodo poleg treh vodilnih znamenj ta mesec počutili dobro še kozorogi.

Mesečni horoskop marec 2022 za ovna

Splošno: Večina ovnov ne bo imela časa dihati. Med trenutkom odločitve in prehodom na dejanje bo le en korak. Vendar pa se za vas začne miren cikel, saj bo Mars v vodnarju od začetka meseca in vam bo prinašal obilo svežega zraka, ki vas bo pognal naprej. Oddaljili ste se od projektov, ki so vam malo padli ali za katere ste čutili nižjo motivacijo. Ta ponovni zagon vam bo prinesel občutek zadovoljstva in sprave s samim seboj. V akciji najdete mir. Če se vaše življenje obrne drugače, imate še vedno občutek, da ste na svojem mestu. Veliko bo izletov, sestankov, hobijev. Prevzeli in nadzorovali boste svoj obstoj. Pomežik usode bi lahko celo obudil ljubezensko prijateljstvo ali staro zaljubljenost.

Ljubezen: Vaša ljubezen je še vedno pod vplivom spraševanja, vendar je trend zdaj obrnjen. Za nekaj vprašanj, ki bodo ostala, je večja verjetnost, da se bodo vrnila v normalno stanje. Zvezde vam dajejo polno moč za obnovitev odnosov ali za zapeljevanja. Samski boste našli svoje ravnovesje v poslušanju, ki ga prinašate drugemu in prepoznavanju, s katerim ste obkroženi. Ljubezen je še vedno ta mesec na prvem mestu. Ob vikendih, predvsem 12. marca imate lahko težave s tem, da ostanete  doma. Konec meseca bo polno presenečenj. Merkur v vašem znamenju prinaša veliko novic, kot so: povabilo na poroko, vrnitev bivšega; poskus zapeljevanja ali nepričakovane izjave nekoga. Skratka, vsakdanje življenje se pospešuje.

Denar: S Saturnom in Marsom v vodnarju je vaš manevrski prostor zmanjšan in vašo relacijsko mrežo lahko doleti enaka usoda. Namesto da se vrtite in obračate v vse smeri, si vzemite odmor. Izkoristite ta čas, da razmislite o pomenu svojih pobud in o tem, kaj želite narediti v življenju. Od 21. marca naprej, s prihodom Sonca v vaše znamenje, bo boljši začetek novega obdobja, ki ga pospeši še od 28. marca naprej  Merkur v ovnu. S finančne strani doživljate vzpone in padce, ki jih je težko obvladovati, razen če ste strogi pri upravljanju svojih stroškov.

Zdravje: Če ste eden tistih, ki jih Pluton pahne v skrivnost, ne poskušajte prehitro dvigniti svoje tančice. Večino časa se stvari razkrijejo brez truda. 21. in 22. sledite svoji intuiciji in vse bo v redu ne glede na to, česa se boste lotili. Zdravje bo v redu, brez posebnosti. Malo več počitka bi rabili, ker vas bo ta mesec res gnal naprej neumorno, tako da lahko izgubite moči ali doživite kakšen večji zlom, če ne boste previdni in se ne boste prav prehranjevali.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za bika

Splošno: Ta mesec ne bo toliko obilja v vašo korist. Na intelektualni ravni vam Merkur v elementu vode od 11. marca naprej lahko dovoli določeno lucidnost in planeti v vodnarju vas bodo pomirili. Počutili se boste nekoliko zadaj, a na koncu vam bo to omogočilo, da se pravilno odločite. Ne oziraj se nazaj, kakor Orfej, ki se vrača iz podzemlja, vedno pojdite le naprej. Vaša prihodnost je jasna, čas je, da pozabite na vse, kar vas ovira pri spopadanju z mirnimi obalami. Globalni pritisk trenutno ne popušča, lahko pa se sprostite. Ni vam treba razmišljati o tem, priznati morate, da morate včasih povedati vsebino svojih misli. Nekateri ljudje vam dajejo neprijetna znamenja ali vam pošiljajo podzavestna sporočila. Zgrabite žogo, saj se ne bo kmalu vrnila.

Ljubezen: Tisti biki, ki ste v razmerju, če želite jasno videti, začnite čistiti lastno glavo navlake in tudi hišo. Če osebi, ki deli vaše življenje, daste pravo mesto, se bo počutila popolnoma prepoznano v svojem najglobljem bitju. Tako bo odnos smiseln in počutili se boste izpolnjenega. Samski biki boste imeli zadržan odnos, ki ga boste zavzeli sami in tako razkrili občutljivo naravo in občutljiva čustva. Žal, to ovira vaš osebni izraz, medtem ko sta vaš očarljiv značaj in diskreten humor soglasna. Stavite na svojo čutnost, svojo eleganco in ta zaskrbljujoč videz, ki pripada samo vam. 25. in 26. marca boste pred pravo dilemo oziroma izbiro.

Denar: Ste na pravi poti. Ta mesec še naprej srečujete prave ljudi. Odnosi so odlični. Kot bonus se vam sreča še naprej nasmiha. Pojavijo se lahko dobre priložnosti. Žal vam Saturn postavlja ovire na pot. Če želite, da se stvari premaknejo v pravo smer, presezite tisto, kar vas moti! Kako? Z zaupanjem v svoje talente in kvalitete. S finančne strani, če se težko preživljate, počakajte do 11. marca. Po tem datumu bo ohranjanje ravnovesja lažje, saj bodo ljudje okoli vas bolje slišali vaša priporočila. Ta mesec ni dober za vlaganja in dolgoročne naložbe, zato malo počakajte na pravi trenutek.

Zdravje: Na nek način je na obzorju nekaj novega. Ko pokažete prisotnost duha, boste pritegnili srečo. To je dobra novica, zato jo ne zavrnite in jo v celoti izkoristite. Če 7. v mesecu začutite odpor ali upor, potem ne vlecite vrvi, ampak počakajte, da komunikacija lažje steče. Preden se lotite občutljivih razprav, se dvignite. Tokrat morate računati s časom in igrati v svojo korist. Če vam slaba vera nekaterih ljudi povzroča nelagodje, pojdite naprej in jih pustite mirne duše za seboj. Nikar ne imejte slabe vesti, ker niste za to odgovorni. Narediti ste vse, kar ste lahko. Jejte več zelenjave in vlaknin.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za dvojčka

Splošno: Srečanje planetov v vodnarju med 7. in 10. marcem vam daje krila. Izkoristite ta čas za napredek pri pomembnem projektu. Obdobje je plodno v priložnostih in zvezde vas gledajo dobrohotno. Ali čutite, da se veter vrti? To je resničnost: različne poti, o katerih ste do sedaj razmišljali, se začenjajo srečevati, da vam bodo risale nadaljnjo pot. Sprejmite pozitiven, a previden odnos: skočiti boste morali v vodilni avto, ko bo šel pred vami. Ko gredo najboljše stvari skupaj, se poveča vaša energija. Ta naraščajoča vitalnost vas spodbuja, da postanete sila novitet. Naredite pomembne spremembe. Na hrbtni strani medalje vzbujate presenečenje in zavist. 18. ali 19. marca vam lahko nekdo izjavi svojo ljubezen.

Ljubezen: Dvojčki v razmerju boste marca 2022 dovolili, da bodo Vaše medosebne sposobnosti vplivale tudi na vašega partnerja. On ali ona je občutljiva za vaša prizadevanja in poskuša živeti v skladu z vašim talentom. Ne motite komunikacije z norčevanjem, to bi bilo nerodno. Nekatere finančne težave med vama bo treba čim prej rešiti. Samski nočete zaupati svojemu videzu. Globina vaših občutkov ali moč vaših analiz ne prepovedujeta ničesar: niti trenutkov skupnega užitka v zabavi, niti lahkih odnosov. Pozdravljate vse priložnosti, da greste ven in se zabavate. Brez premisleka.

Denar: Radi bi, da bi se stvari premaknile v pravo smer in delate vse, da se to zgodi, a žal učinki niso prepričljivi. Priložnosti, ki se pojavijo, ne izpolnijo v celoti vaših pričakovanj. Če želite spremembe, morate eksperimentirati z drugim svetom ali uporabiti svoje sposobnosti na drug način. Ta mesec vam dogodki pokažejo pot, po kateri morate iti. Vsekakor ne bo trajalo dolgo, a z nekaj malega truda in potrpežljivosti boste dosegli svoje ambicije. S finančne strani, če imate velike stroške, poslušajte razum, saj bo vaš najboljši svetovalec. Poklicno ne delegirajte ničesar, tudi če vas to moti.

Zdravje: Vprašanja, ki si jih zastavite o trajanju ali razvoju razmerja, so ta mesec smiselna. Dejansko ponotranjite svoje razmišljanje in nenadoma z vsemi in s komer koli izmenjujete čustva in informacije veliko manj, kot običajno. V bistvu merite vrednost predanosti, tako v ljubezni, kot v prijateljstvu. To vam daje resen videz, ki bi lahko obrnil glave za vami. Vzemite življenje na pravi strani in sprejmite nepričakovano osvetlitev. Če vam ponudijo odmor ali dopust za nekaj dni ali nekaj ur, ga sprejmite. Čas bi bil, da se prehranjujete bolj zdravo.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za raka

Splošno: Sredi meseca marca lahko začnete jasneje videti količino informacij, ki si jih ni treba zapomniti. Potrebovali boste velik spomin. Vendar bo od 28. marca Merkur spet zmoti vaše valove in imeli boste nekaj težav pri razločevanju resničnega od lažnega. Trenutno ne naredite večjega nakupa ali počakajte nekaj časa, preden se z nečim trajno ali začasno povežete. To dolgoročno ne bi bilo nujno zelo pozitivno. Skratka vse, kar zadeva nevarne pogodbe ali finančna vprašanja, ki so slabo urejena, bo imelo občutljive posledice. Računajte na preudarnost, ki jo znate uporabiti. V primeru dvoma podprite razmislek o svoji intuiciji, da boste stvari držali pod nadzorom.

Ljubezen: Raki v razmerju boste marca 2022 imeli neprijeten odsev navzven, kar lahko izzove čudno reakcijo z vaše strani. Izbira mora biti  razumna, saj vaše besede včasih presežejo vaše misli, potem bi imeli veliko težav pri pobiranju razbitih kosov vašega partnerstva. 30. in 31. marca lahko zlorabljate svoje zapeljevanje. Samskim bo od marca 2022 ponujena dobro varovana skrivnost in iz nje boste naredili nepremagljivo silo. Nehali ste se oklepati upanja in iluzij, ki so zaman. Uglasbite svoje življenje in igrajte svojo partituro saj je vse dovoljeno. Če ta mesec še čutite nekaj vrzeli, to ne bo trajalo dolgo. 

Denar: 11. in 12. marca vam lahko posel uredi materialni predlog nekoga modrega in izkušenega. Če še upate na spremembo v poslu in financah, se vam bo želja ta mesec izpolnila. Jupiter vam bo prinesel srečo in širitev ter vam ponudil priložnost, ki bo verjetno postala del vaše rutine za bodoče. Če ne veste, kaj bi storili, počakajte do 11. marca, ko vam bo Merkur v ribah omogočil, da boste stvari videli drugače in razumeli boste, da lahko to priložnost izkoristite brez težav. S finančne strani se izogibajte posegov, ki vam ne ustrezajo, saj se drugim zdijo super, za vas pa niso. Izogibajte se tega. Bolj pametno bo. Kakor svetuje vaš horoskop, marec 2022 torej zahteva kar nekaj previdnosti.

Zdravje: Ta mesec vam je težko ostati objektiven v vseh okoliščinah. Pogosto boste imeli vse karte v roki, da bi zgrabili stavo, vendar boste morda pogrešali to zrno norosti, ki bi vam omogočilo, da preizkus spremenite z drznostjo. Ostanite dobrohotni do sebe. Zvezde vam vseeno puščajo dobro manevrsko pot. Resda imate nekaj težav s prebavo, vendar ste srečni, zato boste to prebrodili. Ne dovolite, da bi kdo kršil pravila, ki ste si jih postavili. Vaša težko pridobljena neodvisnost je vaše pravo bogastvo. Ohranite ga. Dobro se zavedajte, kaj želite skriti.

Splošno: 5

Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za leva

Splošno: Ta mesec niste na najboljši strani. Huda klima, ki jo verjetno čutite, se lahko razkrije v različnih vidikih. kot motnje, ovire na vaši poti ali v odnosih, kar bo malce grenka presenečenja. Skratka, naredite krog nazaj in počakajte, da mine. Na srečo vam prvi teden v mesecu konjunkcija Mars in Venera v kozorogu omogočata vzpostavitev določene avtoritete ali razvpitosti. Prepoznani ste po svojih talentih in vrednotah. To vam omogoča, da kapitalizirate za prihodnost. Torej živite od svojih dosežkov, ne da bi se morali vsiljevati. Oklepanje vaše gotovosti vam ne bo prineslo rešitve. Zanašajte se na relativno priložnost, ki je gojišče sprememb in vas vodi do novih obzorij. Od 14. do 16. marca raje pobegnite iz konflikta.

Ljubezen: Vezani imate mogoče lahko nekaj težav z izražanjem svojih pričakovanj? Vaš zakonec lahko ugotovi, da vse analizirate na zelo podroben način. Izogibajte se mučenju zaradi neškodljive kazni, izrečene brez razmišljanja. Odmeva, ker dvomite vase. Stvari so veliko preprostejše od tega. Želja samskih po prelomnici v vsakdanjem življenju je bolj močna, kot kdaj koli prej. Uživajte v čudovitem srečanju, tudi brez jutrišnjega dne, vzemite si čas in cenite lasten obstoj. Zato lahko vidite življenje na najbolj prijeten način. 6. marca vas lahko čaka strast!

Denar: Ta mesec boste manj zadovoljni kot prejšnje mesece. Ko bodo minevali dnevi, boste padli v rutino. In kot bonus, se ne bodo pojavili izzivi, samo zato, da bi vas razveselili. Ne mislite, da ste zapostavljeni, saj ne gre za to. In ne izzivajte stvari, ker to ne bo imelo želenih učinkov. Bodite potrpežljivi in izkoristite čas v svojo korist, tako da izpopolnite projekt ali idejo, ki jo imate v mislih. S finančne strani, če se želite izogniti zadregi, spoštujte svoj proračun, tudi če se vam zdi to zdaj omejujoče. Imejte v mislih, da vse mine, tudi to bo. Vsak dan poiščite svojo malo srečo v najpreprostejših stvareh. Ohranite svoj optimizem in dober apetit za življenje. Uravnotežite svoj proračun, da ne boste presenečeni.

Zdravje: Poudarek je na statusu quo, kar vam bo paralo živce ta mesec. Če se je treba pogajati o pomembnih zadevah, še ni čas za to, zato se raje umaknite v tišino in počakajte. Vaša težnja naj bo raje opazovati in ocenjevati. Rezultate boste dobili le, če se strinjate, da boste prišli na vrsto. Pustite, da stvari pridejo do vas, ne da bi poskusili izsiliti rezultate. Cenite prizadevanja drugih v odnosih po njihovi pravi vrednosti. Ta mesec boste potrebovali mir in samoto za premislek. Bodite v tišini, pojdite na izlete in se osredotočite nase, na svoj duševni razvoj. Vse bo dobro, tudi tako obdobje mora biti za osebno rast, drugače ne boste mogli napredovati. Bodite hvaležni.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za devico

Splošno: Vplivni ljudje ali nova oseba lahko vplivajo na spremembo zadeve, o kateri razmišljate. Odločili ste se, da boste trdo delali in končno začeli z delom, karkoli že je. Začetek v marcu bo dober in vam bo omogočil zgraditi mostove za vsa vaša življenjska področja. Odvisno je od vašega osebnega odnosa in misli, ali bo eno ali drugo poudarjeno, a vseeno morate dobro razmisliti. Če se začne pojavljati mamljiv predlog, ga boste morda še vedno opazovali od daleč. Ali pa bo vse skupaj ostalo neformalno. Zvezde bodo prerazporedile igro in naredili boste nekaj korakov naprej. Še vedno boste morali malo počakati, preden boste zagrabili skodelico uspeha. 17. in 18. marca vas lahko čudne okoliščine postavijo pred vašo preteklost ali pa se boste potopili v določeno skrivnost.

Ljubezen: Dobra vila bdi nad vašim partnerstvom. Dolgoletna zavezanost vam omogoča, da se počutite stabilizirani in samozavestni s partnerjem. Ali pa se odločite, da boste razbili svojo zvezo. V vas je nekaj, kar vas lahko prebudi in osvobodi. Srečo boste našli v vsakem primeru. Samskim bodo marca 2022 zagotovljena čustva z ljubeznijo, ki bodo prišla v ospredje. Presenečenj bo veliko in lahko se ponovno povežete s starimi ljubeznimi. Vzemite si čas za ponovno odkritje, vredno je! Ves mesec je naklonjen srečanjem in novim poznanstvom, razvajeni boste z izbiro.

Denar: Ta mesec boste dobili predloge za poslovno partnerstvo. Sprva jih lahko zavrnete, potem pa vam bo žal. Torej, če se želite temu izogniti, si vzemite čas in razmislite, kaj vam bodo predlagali. Po potrebi se pogovorite z ljudmi, ki jim popolnoma zaupate. Ko je to storjeno, lahko sprejmete ali zavrnete brez obžalovanja ali strahu. Na finančni strani ostajajo razmere stabilne, vendar vas bo ob koncu meseca morda zamikalo, da bi začeli na veliko zapravljati. Pri tem vas nič ne ovira, pod pogojem, da ta nakup ni opravljen na hitro, ampak na premišljen način.

Zdravje: Ohranite nekaj vnaprej oblikovanih idej, ki vam lahko olajšajo življenje. Pozabite vse, kar veste o ljubezni, kmalu boste spoznali vznemirjenje. Ne glede na to, ali se odnos poglobi ali zamenjate partnerja, sta ozadje in oblika v harmoniji. Ne bodite razočarani, stvari bodo prišle ob svojem času in se bodo skladale z vašimi željami. Ne zažigajte mostov za sabo, saj tvegate, da dosti izgubite. Preden greste brezglavo skozi zid, preverite resničnost tega, kar vam je nekdo povedal. Ta mesec se izogibajte hitenju in bodite bolj umirjeni ter veliko bolj premišljeni. Očistite se strupov, ki so se nabrali preko zime in naredite zelenjavno kuro.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za tehtnico

Splošno: Ta mesec potrjujete vaše ambicije kljub vsemu drugemu dogajanju. S tem drznim odnosom in vašo močno vključenostjo v vse, kar počnete, lahko dosežete svoje cilje. Ne glede na sektor, v katerega vlagate: moda, umetnost, posel, odnosi z javnostmi, lahko učinkovito dosežete svoj cilj. Čas prehitro mine, ker je vse po vašem okusu, preprosto imate resnično željo po optimizaciji svojega življenja. To pozitivno stanje duha vas žene, da razvijete svoje talente. Tudi, če ostanete brez vsega, ne boste dovoliti, da vplivajo na vas ali vas vodijo ljudje, ki so manj odločni od vas. Položne strmine niso več za vas, ciljate visoko in daleč. Nekateri se lahko lotite tistega, česar si nikoli niste upali. Gradite trdne temelje.

Ljubezen: Svojega partnerja poslušate bolj kot kdaj koli prej. Ta dobra volja s spretnostjo zgladi težave vašega partnerja. Vsekakor mu ponudite zatočišče svoje ljubezni in naklonjenosti, a mu daste tudi orodja, ki podpirajo njegov razmislek. Preganjate svoje stare duhove. 20. marca se boste morali hitro odločiti. Samski trdo ali dobro delate, preveč ste zaposleni in imate malo časa za družabno življenje. Če ste razpeti med svojo neodvisnostjo in potrebo po življenju ljubezenske zgodbe, se težko odločite za eno ali drugo. Dobrohotni planeti lahko vržejo kocke namesto vas. Razmislite, ali boste usodi prepustili proste roke ali boste jo vzeli v svoje roke, kaj vam je ljubše.

Denar: Vaše delo se vam še vedno zdi naporno in rutinsko. Bodite prepričani, ta bo občutek ta mesec izginil. Rezultati vašega dela bodo poudarjeni. Vaše pobude in ideje bodo cenjene in priznane. V teh okoliščinah ne bodite presenečeni, če vam ponudijo pomembnejšo delovno mesto ali če dobite dodatno nagrado. S finančne strani je situacija enaka, a žal vas Saturn sili v omejevanje določenih stroškov. Preprečuje vam, da bi ropali trgovine, kot se vam zdi primerno. Ne jemljite tega narobe in glejte kot priložnost, da ohranite uravnotežen proračun.

Zdravje: Začeli boste nekaj in odnehali. Profesionalni preobrat bi lahko postavil pod vprašaj ali spremenil vašo zasebnost. Brez dvoma, glede na energijo, ki jo boste porabili, lahko to dvoje uskladite. Če je treba v vašem domu ali v zvezi z vašim domom še urediti določene stvari, z dobro voljo lahko presežete omejitve. Ohranjajte svoja poznanstva in družabnost na harmoničen način, to vam daje polno zaupanje za vas in za druge. Ne pokažite slabe volje, ker ni razloga. Jejte bolj uravnoteženo in se izogibajte vsemu, kar je preveč sladko ter mlečnim izdelkom, ker vam ne ustrezajo. Spremenite prehrano, kakor ste že dolgo nameravali in rezultati bodo res čudoviti.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za škorpijona

Splošno: Vrstile se bodo večerje s sodelavci ali prijatelji, spodbudni projekti, jasnovidnost se vam bo povečala, za vas bo to mali božič spomladi. Mesec marec vam ponuja nekaj zelo kakovostnih presenečenj. Morda se boste celo odločili za odločilen korak na enem ali drugem področju. Kakorkoli že, izmenjava idej ustvarja simulacijo, ki vas izvleče iz rutine in spodbuja vaš osebni razvoj. Sedite na blagodejnih valovih, ki vas obdajajo in brez zadržkov deskate. Nekje se vam zdi, da bi znova lahko začeli na novih temeljih. Vaše običajne odkritosti ne bo manjkalo, dodali boste ščepec sladkobe in malo miline. To bo vrhunec vaših sanj in na koncu boste vedeli, kaj resnično želite. Res je, da odkrivate meje lastne duševnosti in zavesti.

Ljubezen: Planeti v ribah vas bodo tolažili pri harmoničnem vzdrževanju vašega odnosa. To je najboljši način za spopadanje z vsakodnevnimi težavami. Na splošno se boste počutili popolnoma sproščeni v svoji zgodbi s partnerjem. Uživali boste v majhnih stvareh, ki jih bosta preživljala čez dan. Telo in duh vama dajeta vsakomur svoje užitke. Samski škorpijoni izstopite iz svojih prpričanj ali meja, kar se vam zdi politično korektno. Vendar popolnoma nadzorujete svoje reakcije in zapeljivost. Se vaš prijatelj vodnar počuti nekoliko utrujeno? Sporočite mu svojo predrzno energijo in ga zabavajte do konca noči. 30. marca boste igrali in zmagali.

Denar: Stvari so za vas vse boljše in boljše. Izmenjave s poslovnimi partnerji in sodelavci ter nadrejenimi so plodne. Vodijo do predlogov, ki vam omogočajo, da svoje talente uporabite v najboljših pogojih. Če se strinjate, lahko sklenete zanimivo poslovno partnerstvo. Če želite to narediti, se ne oklepajte svoje svobode ali svojih dosežkov iz napačnih razlogov. S finančne strani, če vaši veliki projekti zamujajo zaradi pomanjkanja sredstev, tega ne jemljite napačno. Izkoristite to priložnost in raziščite druge rešitve, ki vam bodo omogočile uresničitev vaših ambicij. Tudi, če ste že pripravljeni, spremenite svoje načrte.

Zdravje: Izzive, ki vam jih je postavilo življenje, ste sprejeli z lahkoto in pogumom. Ste v novi dinamiki in ljubezen vam ne uide, tudi do sebe. Ne želite se dolgočasiti ali sklepati kompromisov, ki vas samo stanejo. Ostali se bodo morali prilagoditi vaši novi viziji ali pa odnehati. Res je, da nimate srca razdeliti stvari na dvoje. Najbolj vam ustreza vse ali nič. Bistvo življenja je drugje, zato ustvarite svojo usodo. Živite svoje navdušujoče zgodbe, začutili boste, da vas bo uspeh prevzel. Če zamudite priložnost, je druga zagotovo še boljša.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za strelca

Splošno: Neptun v znamenju rib vas drži na istem mestu. Potrebujete potovanje, vendar imate težave pri tem, da kam greste. Toda na neki točki se boste morali vrniti iz svojega oblaka in sprejeti odločitve, ki jih potrebujete. Ta mesec vam zvezde blokirajo napredek, o katerem sanjate, zato imate lahko čuden občutek, da se nekdo igra z vami. Rešijo vas neskončne razprave s prijatelji, družinskimi člani ali popolnimi neznanci. Svoje vodstvo lahko naredite kot pravo bojno orožje, zato pritegnete dobro voljo in dobre nasvete. Sledite tej svetleči poti, ko sledite planetom. Čez nekaj časa bodo pozitivni prilivi dvignili rampo in končno boste lahko zapustili svoje priveze.

Ljubezen: Na vas je, da se odločite, ali se soočate z izzivom življenja v partnerstvu ali se boste vdali skušnjavi. Pripravlja se nov cikel, malo ste sumničavi, včasih celo neradi vključite novosti. Razmišljanja o vaših globokih motivacijah okupirajo vaš um. Nujno potrebujete sprostitev in  18. marca računajte nase. Če ste samski, si boste lahko marca 2022 z nekom redno dopisovali po SMS-u ali na internetu ali boste pridobili kakšno privlačno poznanstvo. To vas bo spodbudilo, da izveste več o enem ali drugem, ki prihaja v vaše življenje. Imeli boste določen interes, ki ni sinonim za predanost, zato si ustvarite čas za opazovanje.

Denar: Čeprav naredite vse, kar je potrebno, da končate rutino, se nič ne bo zgodilo. Nebo se vam bo upiralo. Zaenkrat vas resni in daljnovidni planeti obdržijo na vašem mestu. V teh okoliščinah je potrebno ohraniti ravnotežje vaših financ. Krijete lahko tekoče stroške in celo nepredvidene dogodke. Čeprav niste materialistični, poglejte na svetlo plat te profesionalne rutine, ki vas razburja. Ne poskušajte to uničiti v imenu tistih idealov ali projektov, ki so vas že enkrat spravili v zadrego.

Zdravje: Mogoče predolgo reproducirate isti vzorec? To vam daje iluzijo, da ne potrebujete nikogar, da bi rešili svoje težave. Mesec marec, medtem določa vaš tempo in vam daje priložnost, da se ponovno povežete s seboj in z ljubeznijo. Če ne pridete nujno v bistvo zadeve, se stvari že začenjajo. 24. marca ne izgubite kompasa. Nadležne zamude ali nepredvidene omejitve ne bodo imele nobene možnosti proti močni organizaciji. Pričakujte čim več. Imeli boste dovolj časa za napredek. Ko boste doma, ne jejte kokic pred televizijo, ampak pojdite na sprehode in jejte bolj zdravo hrano. Ne pijte sladkih pijač in alkohola. Pojejte kdaj kakšno zelenjavo in sadje.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za kozoroga

Splošno: Mars in Saturn v vodnarju vas navdušita s presenetljivimi idejami ali pa vam ponudita novosti. Lahko pa boste v to tudi prisiljeni. Kakorkoli, planeti se ta mesec strinjajo, da bodo prekinili vaše povezave in osvobodili vaše okove. Od sredine meseca marca 2022 lahko pozabite, da bi bila obveznost spremembe lahko moteča. Prevzamete lahko kontrolo medtem, ko spreminjate užitke v improvizaciji. Vaše telo se mora napolniti, vaš um pa spočiti. Ideja je privilegirati vse, zaradi česar se počutite dobro: zdraviliško zdravljenje, meditacija, dolgi sprehodi v naravi, našli boste pravo pot. Če malo grešite zaradi gorečnosti, vam ne bo škodilo, ravno nasprotno. Zlorabljajte sladkost življenja, zaslužite si to!

Ljubezen: Mesečni pregled partnerstva vam daje nekaj dobrega upanja. Vaš partner bo šel skozi nevihto, a vi boste postali močnejši. Skupaj bosta ali pa vsak na svoji strani. Sodo ali liho, rdeče ali črno, mislita enako ali se vzdržita. To je funkcija zvezd in pritoka kozmične energije, ki vas osvojijo, vendar imate koristi od tega, ko konkretizirate svoje odločitve. Samski boste marca 2022 imeli svobodnega duha, da postavite temelje za novo življenje. Lahko se zgodi, da znova delate projekte v dvoje ali pa da nek sestanek sproži lepe želje. Morda celo res odidete, odpotujete in ostanete v tujini, ali se preselite. Na voljo vam je celotna paleta ponovnega začetka.

Denar: Na področju kariere je vse dobro, pravi horoskop marec 2022. Vaše ideje in odločitve so donosne. Imate veter v jadrih, ne da bi se posebej potrudili. Po potrebi združite svoj legendarni pragmatizem s svojo intuicijo. Delate lahko čudeže. V tem posebej prijetnem stanju duha ne pustite svojih financ ob strani. Vzemite jih resno in se izogibajte nakupom, ki vam ne ustrezajo. Če slučajno želite kaj pridobiti in si zagotoviti prihodnost, naredite stvari po svoje in ne po idejah in okusih drugih. Lahko vas doletijo preživnina, delitev premoženja ali finančne zadeve, če ste sami ali v partnerstvu, vse to boste poravnali ta mesec ali srednjeročno.

Zdravje: Ta mesec lahko pride do popolne osvoboditve. To je posledica vašega zavračanja že uhojene poti. V bistvu čakate le, da se to potrdi, kaj ste oziroma kaj boste postali. Nekatere osebne ali družinske omejitve vas še vedno malce jezijo, a se jih boste poskušali čim hitreje znebiti. In če ujamete priložnost za svobodo, boste vedeli, da je morda prišel vaš čas. Skrajni čas je, da razbijete svojo nezavedno ključavnico, ki vas blokira. Življenje vas že čaka. Kljub vsem naporom in pomanjkanjem časa, si vzemite čas za dobro kosilo in odmor za hrano ter počitek.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za vodnarja

Splošno: Takoj na začetku meseca boste polni energije in včasih v čakanju in opazovanju. Vsa protislovnost tega obdobja vam odpira še nove perspektive. Ste v zadnjih mesecih začutili to novo življenje ali ljudi? Ne crklajte se preveč. Včasih se boste morali izogibati nizkim udarcem ali denarnim manevrom ter besedam. Skoraj je že konec zoprnega obdobja. Življenjske lekcije, ki so vam bile naložene, bodo sčasoma zbledele. S tem boste pridobili prednost in končno boste razumeli, da niso vsi ljudje lepi in prijazni. Dobrodošli na Zemlji! Okrepljeni boste v svoji osebnosti in obrambi. Nihče vas od odslej ne bo več izneveril. Ste radodarni in empatični, kar je prav, a znate tudi pokazati zobe, ko je treba.

Ljubezen: Zaradi pošte ali odgovora, ki se ne bo izpolnil, se boste malo zgrozili. Če iščete sorodno dušo in imate nekaj težav pri odločitvi, ne silite v nikogar. Vse, kar morate storiti, je ostati v svoji osnovni energiji in spokojnosti. Potem boste presenečeni, ko boste videli, da se stvari odblokirajo. Zgodbo vašega partnerstva boste zavarovali. Ta izziv predstavlja manjšo težavo, kot si predstavljate. Tudi če ne boste kazali veliko svojih občutkov, bo vaš partner zagret za partnerstvo v dvoje. Vse gre v pravo smer in morda bo pravi čas za dva ambiciozna projekta. Samski se še niste čisto osvobodili svojih blokad, vendar delate na tem. Konec koncev je to najpomembnejše. Govorili boste s pravo osebo ob pravem času. Izpad bo prišel naslednji mesec. Na začetku meseca boste razumeli vse, tudi, če ne bo izrečenih besed.

Denar: Saturn ne pomaga vašemu poslu, saj vam nalaga te omejitve, ki vas izjemno jezijo. Sodelovanje Marsa, Venere in Merkurja v vašem znamenju bi vam lahko dalo malce balzama v vaše srce, a na žalost njihovi učinki ne bodo izjemni. Čeprav imate noro željo, da bi se rešili te nepremičnosti, se morate še vedno soočiti z omejitvami. Po drugi strani pa sreča preide na vaše finančno področje. Torej, namesto da bi ponavljali, da vas denar ne zanima, poglejte, kaj se ponuja. In če pogledate natančno, boste prijetno presenečeni. Če pa boste ignorirali vse skupaj, se priložnost ne bo kaj kmalu vrnila.

Zdravje: Počutite se, kot da imate nadzor, kar vam povzroča dobre občutke. Greste v pravo smer brez potrebe po GPS-u. Izkoristite to obdobje, da se vrnete na pravo pot in storite vse tako, kakor mora biti. Zdi se vam, da ste super zdravja, vendar morda niti ne čutite težav, ker ste v oblakih ali preveč jeste hrano, ki vas zavaja in vam daje občutek, da je vse v redu. Priporoča se vam pregled pri zdravniku, da preverite vse, ali je še tako, kot mora biti. Preventivni pregledi nikoli ne škodijo, vedeli boste, pri čem ste. Izognite se pretirani uporabi mlečnih izdelkov in sladkorjev.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop marec 2022 za ribi

Splošno: Stvari boste analizirali do najmanjših podrobnosti, kot so situacije in osebnosti okoli vas, vse boste prečesali. Torej odlično poznate svojo temo. Če se nekatere težave še vedno pojavljajo, jih boste ta mesec hitro premagali. Začutite se, da morate narediti odmor ali se osredotočiti na svoje osebne projekte, kot so nakup nepremičnine, družina in druge vaše prioritete. Našli boste vire energije, ki jih potrebujete za delo z navdušenjem in učinkovitostjo. Nekaj majhnih ovir, ki jih lahko srečate na svoji poti, bo imelo le omejen vpliv. Postavili ste sceno in pričakovani rezultati bodo izpolnili vaša pričakovanja. Zdaj ste zasidrani za vedno. To je, verjetno se boste strinjali, nalezljivo.

Ljubezen:  Ali vaš partner potrebuje nov izgled? To je pravi trenutek, da ga na novo preuredite in oblečete, spremenite frizuro … vse je dovoljeno. Stopita skupaj, saj se odlično razumeta in na koncu bo vsak spoštoval svobodo drugega. V postelji pa bo pravi fitnes program! Samski boste imeli kar pester mesec in priložnosti se bodo množile. Razmerje pomeni prilagajanje, čeprav znate ostati zvesti svojemu običajnemu majhnemu jedru. Stvari boste naredili dobro, tako kot vse v tem obdobju, pri tem pa se čim bolj osredotočite. Morda vam celo uspe ukrotiti upornike, to so ljudje, ki vas ne ljubijo in ki vas odkrivajo ali jih vi (ponovno) odkrivate. Ste v intenzivni fazi preobrazbe.

Denar: Jupiter je velika sreča in bo v vašem znamenju. Sreča nikoli ne pride sama. Hitri planeti v kozorogu in ribah vas spodbujajo, da jo zagrabite in skrbno ohranite. Izkušnja, ki sodi v preteklost, bo počasi, a zanesljivo, razpadla! Zato nehajte razmišljati o tem in poskusite najti podobno stvar v sedanjosti. Poglej tudi v prihodnost. S tem se bo vaša kariera znova začela v udobnih in nagrajujočih okoliščinah. Po finančni plati, če že nekaj časa čakate na denar za denarni priliv, je velika verjetnost, da se bodo obljube držale in da bodo prišle konec meseca.

Zdravje: Trenirali boste vse prijatelje in svojo ljubezen v želji, da presežete meje. Prav gotovo ste vi pobudnik športnih oziroma prazničnih vikendov v tem mesecu. Razen če se ne spremenite v organizatorja počitnic. Dobro poznate svoj mali svet. Če jih bo nekaj prvič vdrlo v vaše vesolje, jih boste kmalu lahko spravili v svojo orbito. Popestrite vsakdan v svojih očeh z morskimi ali oceanskimi barvami. Tako boste na koncu videli, kaj se skriva za tančico vašega videza. Vztrajajte pri dekodiranju celotne resničnosti. Zdravje bo v redu in vaša duševnost bo ta mesec močno napredovala.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop marec 2022?

Marec 2022 bo za vse ljudi izziv. Dogajale se bodo velike spremembe, ki bodo na videz neprijetne vendar bodo dolgoročno peljale v drastične spremembe globalnega sistema in ljudi, ki se bodo večinoma začeli resno prebujati ter iskati sebe na tem planetu. Verjetno je to mesec največjih sprememb v mlajši zgodovini, ki ga poznamo, je pa od vsakega posameznika odvisno posebej, kako se bo vse skupaj obrnilo. Možnosti so za vse, nekateri jih bodo zgrabili in drugi ne. Na vašo svobodno voljo ter odločitve pa planeti ne vplivajo.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu marcu?

V ljubezni bodo marca imeli največ sreče raki, škorpijoni, ribe, ovni, biki, tehtnice in vodnarji. To je kar nekaj znamenj, tako da izkoristite ta mesec kolikor morete. Nihče ne bo imel posebne smole, dejansko se tudi ostalim lahko nasmehne sreča, če se zanjo potrudite in mislite o tem zelo resno.

Katerim znamenjem bo horoskop marec 2022 naklonjen?

Marec 2022 bo na vseh področjih še posebej naklonjen rakom, škorpijonom in ribam. To so znamenja, ki v letošnjem letu niste velikokrat blestela in si seveda služite, da so se planeti pri vas lepo poravnali ter vam ponujajo več možnosti za uspeh na vseh področjih. Zato pljunite v roke in začnite delati na sebi in svojih projektih, ker se splača, saj bodo dolgoročno rezultati res uspešni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja