Horoskop marec 2023 za vsa znamenja

horoskop marec 2023

Mesečni horoskop za marec 2023 kar nekaj znamenjem prinaša nekaj novosti, kar je tudi prav, saj je marec nekakšen prelomen mesec, ko se narava prebuja iz zimskega sna, drevesa ponovno dobijo liste, na travnikih vse cveti, živalice pokukajo na plano … Če ne marate zime in s tem hladnih dni ter ste zato nekaj mesecev zelo čemerni in nesrečni, je marec kot ustvarjen za vas, saj vam prinaša obilo dobre volje, vse več sončnih dni in priložnosti za manjše ali večje spremembe v življenju.

Nekatera znamenja bodo zelo zadovoljna z marcem, saj jim bo pisan na kožo in bodo srečo uživala prav na vseh področjih. Spet drugi žal ne boste imeli tolikšne sreče, saj vam bo marec življenje obrnil na glavo, a naj vas tolaži misel, da bo meseca hitro konec, s tem pa pride tudi nova priložnost za lepše dni. Kakšno pa bi bilo življenje, če bi nam bilo ves čas le z rožicami poslano? Verjetno precej dolgočasno, česar pa si nihče ne želi. No, spet tretji pa ne boste občutili prav nobenih sprememb, kar pa tudi ni slabo – le zakaj bi namreč spreminjali neke stvari, ki povsem dobro funkcionirajo.

Marec vam torej ponuja obilo možnosti za spremembe v življenju, od vas pa je odvisno, ali jih boste tudi dejansko uresničili ali pa boste priložnosti ignorirali. Vsak je svoje sreče kovač, zato si naredite življenje takšno, kot vam je všeč.

Mesečni horoskop marec 2023 za ovna

Splošno: Mesec marec vam bo zelo naklonjen na ljubezenskem področju, kar se bo poznalo tudi na preostalih področjih v življenju; saj veste – če ste srečni v ljubezni, potem srečo občutite tudi drugod, pa naj bo to na delovnem mestu, med prijatelji, kjerkoli že. Sicer pa ste s svojim finančnim stanjem povsem zadovoljni, pa tudi zdravje vam kar dobro služi.

Ljubezen: V preteklosti ste se v zvezah že velikokrat pošteno opekli, zato ste sedaj mnogo bolj previdni, a preveč previdnosti in nedostopnosti vam lahko včasih bolj škodi kot pa koristi. Mesec marec vam bo ponudil idealno priložnost za lep začetek nove zveze, zato je nikar ne spreglejte. Ljubezen bo morda prišla v nekoliko nenavadni obliki, sprva boste to osebo celo popolnoma spregledali, a hvala bogu bo ta oseba začutila, da si resnično želi ustvariti skupno življenje z vami, zato bo vztrajala vse dokler ne boste tudi vi spoznali, da sta si usojena.

Denar: Na denarnem področju ta mesec ne boste doživeli večjih sprememb, kar vam je v bistvu kar všeč, saj ste s stanjem, kakršno je, zelo zadovoljni. Vseeno pa se potrudite, da boste še naprej kvalitetno opravljali svoje delo in morda se že kmalu zgodi, da se vam bo ponudila priložnost za napredovanje.

Zdravje: V zadnjem času ste se zelo veliko posvečali službenim obveznostim, zato ste povsem pozabili na to, da si morate vzeti nekaj časa zase in se vsaj malo razgibati. Skrajni čas je, da se ponovno spravite v formo – pojdite v naravo, nadihajte se svežega zraka, preberite kakšno dobro knjigo, skratka, karkoli, kar vam bo pomagalo, da si malo oddahnete od vsakodnevnih obveznosti in takoj boste opazili, da se veliko bolje počutite.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop marec 2023 za bika

Splošno: Mesec marec vam resnično ne bo naklonjen – po dolgih letih sreče v ljubezni bo začela ta popolna fasada pokati in morda se je ne bo dalo zakrpati. Spremembe v ljubezni bodo pustile posledice tudi na vašem bančnem računu, za konec pa bo vas in vaše bližnje opeharilo še zdravje. Naj vas tolaži misel, da po vsakem dežju kmalu posije sonce, kar pomeni, da nesreča ne bo trajala dolgo in vam bo že april prinesel bolj vesele novice.

Ljubezen: Mesec marec vam bo (končno) pokazal pravi obraz vašega partnerja/partnerice. Spoznali boste, da življenje s svojo domnevno sorodno dušo ni več to, kar je bilo na začetku in začeli boste razmišljati, kako naprej. Mesečni horoskop vam svetuje, da se najprej iskreno pogovorite s partnerjem/partnerico, nato pa ukrepajte naprej. Nikar pa ne rinite z glavo skozi zid.

Denar: Do sedaj z denarjem niste imeli težav, saj imata oba s partnerjem/partnerico redne dohodke, zato ste lahko ugodno živeli. Ker se vam obetajo spremembe na ljubezenskem področju, boste morali na novo premisliti svoje denarne zmogljivosti in redefinirati svoje vrednote – morda vas bo sprva strah, kako boste živeli, a po nekem času boste ugotovili, da se da, le nekoliko morate spremeniti svoj življenjski slog. Seveda pa se potrudite v službi in morda se vam lahko dohodek že v kratkem poveča.

Zdravje: Mesec marec vam tudi kar se zdravja tiče ne bo najbolj naklonjen. Že kmalu na začetku meseca se bo namreč poškodovala vam ljuba oseba, kar vas bo dodobra pretreslo. Nekaj časa boste celo trepetali za njeno življenje, a na koncu se bo vse dobro izšlo. Vse to bo pustilo posledice na vašem psihičnem zdravju, zato poskrbite za to, da si boste znali vzeti čas zase in se sprostiti.

Splošno: 2
Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Mesečni horoskop marec 2023 za dvojčka

Splošno: Marec vam ne prinaša večjih skrbi, ravno nasprotno, to je odličen mesec za vas, da naredite nekaj pomembnih sprememb v svojem življenju. Temperature bodo vse višje in vreme vse lepše, zato je to idealna priložnost za vas, da spremenite svoj življenjski slog ter se končno ustalite.

Ljubezen: Ljubezenske priložnosti se vam ponujajo kar same od sebe, a vi jim nikakor nočete pogledati v oči. Prepričani ste, da zdaj še ne rabite ljubezni v življenju, zato ste zavrnili že kar nekaj odličnih priložnosti za življenje v dvoje. Iz leta v leto ste starejši, zato bi bilo dobro razmisliti o tem, da bi se končno ustalili – da ne boste nekoč obžalovali vseh ljubezenskih ponudb!

Denar: Žal niste najbolj vešči upravljanja z denarjem, zato ste se že večkrat znašli v škripcih. V nenadni finančni stiski se radi zatekate v igre na srečo, a te vas znajo večkrat opehariti in še bolj osiromašiti kot pa vam prinesti kaj dodatnega denarja. Skrajni čas je, da se udeležite kakšnega tečaja upravljanja z denarjem, ali pa vsaj dovolite bližnjim ali prijateljem, da vam pomagajo pir finančni pismenosti. Prositi za pomoč ni znak šibkosti, temveč poguma!

Zdravje: Marec vam bo prinesel nekaj manjših prehladov zaradi padca imunskega sistema, a to je predvsem posledica prehoda iz zime v pomlad, zato naj vas to nikar preveč ne skrbi. Kupite si kakšne dodatke za krepitev imunskega sistema, pojdite na zrak in že kmalu se boste počutili veliko bolje.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Mesečni horoskop marec 2023 za raka

Splošno: Marec vam bo ponudil kar nekaj priložnosti za spremembe na ljubezenskem področju, ki jih le izkoristite – morda se iz njih izcimi kaj resnega. Na denarnem področju bistvenih sprememb ni videti, boste pa morali ta mesec nekoliko bolj zavihati rokave, saj boste nadomeščali kar nekaj bolnih sodelavcev.

Ljubezen: Tokratni mesec bo kot nalašč ustvarjen za iskanje novih ljubezenskih priložnosti, zato vsi samski raki le pogumno stopajte v nova poznanstva, saj nikoli ne veste, kje boste našli svojo ljubezen. Nikar naj vas ne bo strah negativnega odziva, saj če niti ne poskusite, ne morete vedeti, kaj se bo izcimilo. Kaj bistveno hujšega kot zavrnitev pa se vam tako ali tako ne more zgoditi. 

Denar: Kar se tiče denarja vam tokratni mesečni horoskop ne napoveduje večjih sprememb, edini nasvet, ki bi ga bilo dobro upoštevati je, da ste nekoliko bolj racionalni pri porabi denarja, saj ga lahko ob pretiranem trošenju kaj hitro zmanjka. V naprej si določite nek mesečni znesek, ki ga lahko porabite, nekaj denarja pa dajte na varčevalni kupček.

Zdravje: Ta mesec bo kar nekaj vaših sodelavcev zbolelo, zato boste morali prav vi opraviti nekaj dodatnega dela, kar vas bo zelo obremenilo in vam podrlo kar nekaj načrtov, ki ste jih imeli. Zdržite teh nekaj dni nato pa prosite za krajši dopust, da si opomorete od pretiranega dela. Nadrejeni vas bodo gotovo razumeli. 

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Mesečni horoskop marec 2023 za leva

Splošno: Tokratni mesec za vas ne bo najboljši, vsaj kar se tiče ljubezni, a naj vas to nikar preveč ne skrbi, saj ima mesec le 31 dni, kar pomeni, da se stanje lahko kaj hitro izboljša. Le ne dovolite si, da vas dobra volja popolnoma zapusti. Če boste dovolili, da vam na področju financ pomagajo strokovnjaki, se bo vaše finančno stanje kaj kmalu izboljšalo, zato boste veliko srečnejši. Zdravje pa vam tako ali tako ne povzroča večjih težav.

Ljubezen: Levi ta teden ne boste imeli sreče v ljubezni – tisti, ki ste že v zvezi boste doživeli kar burno obdobje, polno prepirov in negativne energije; nekaterim se bo uspelo uspešno izvleči iz tega, drugim žal ne in se boste morali raziti. Tisti pa, ki ste še samski, ta teden raje ne iščite ljubezni, saj je ne boste našli ali pa bo ta le začasna. Tudi prijatelji ta teden ne bodo ravno razumevajoči do vas.

Denar: Naredili ste si načrt, da boste v nekaj letih izboljšali svoje življenjsko stanje, si našli stanovanje, dobro plačano službo, a se vam je nekje vmes grdo zalomilo. Očitno je, da sami niste najboljši načrtovalci, zato je skrajni čas, da si najdete pomoč na področju zaposlovanja in življenjskega načrtovanja. 

Zdravje: Če vam na ljubezenskem in denarnem področju ne bo šlo najbolje, pa vam bo vsaj zdravje zelo dobro služilo. Glede na vse stresne situacije, ki jih doživljate je vaše zdravje zavidanja dobro, celo boljše od marsikoga, ki zelo lagodno živi. 

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 2
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop marec 2023 za devico

Splošno: Marec je odličen mesec za ljubezen – vse več je sonca in toplih dni, narava se prebuja, ptički čivkajo … Naj tudi vas obišče ljubezen! Pomanjkanje denarja vas nikakor ne rabi skrbeti, saj ste zelo racionalni in točno veste, kdaj se je potrebno ustaviti pri trošenju. Vaša edina šibka točka je zdravje, saj ste vse predolgo zanemarjali pomen vadbe, zato je skrajni čas, da ponovno obudite strast do zdravega načina življenja.

Ljubezen: Po dolgih letih iskanja vas je sreča končno našla in vam podarila najboljšo osebo na svetu, s katero nameravate preživeti preostanek svojega življenja. Potrudite se za to razmerje, če vas kaj moti, se takoj pogovorite in ne tlačite stvari v sebi, ne bodite ljubosumni ali zamerljivi in vse bo dobro. Uživajte v svoji sreči, a naj vam ta ne spodnese tal pod nogami.

Denar: Ker ste se spustili v novo razmerje, ki je še sveže, je razumljivo, da nekoliko več trošite (vsi zmenki in presenečenja pač niso poceni). Naj to obdobje ne traja predolgo, sicer boste zelo na tesnem z denarjem. Vsekakor pa se z novo ljubeznijo čim prej pogovorita, kako bosta imela urejene finance – bodo te skupne, bosta ostala vsak na svojem ipd.

Zdravje: Vse predolgo ste se zanemarjali, zato je skrajni čas, da se spravite “v pogon”. Začnite hoditi na dolge sprehode v naravo, obiščite fitnes, aerobiko, karkoli pač, da se boste le nekoliko gibali. Konstantno sedenje in poležavanje namreč nima pretirano pozitivnega vpliva na vaše zdravje. Verjemite, da se bo z več vadbe izboljšalo tudi splošno počutje.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop marec 2023 za tehtnico

Splošno: V tem mesecu se vam bo nasmehnila velika sreča, saj bodo v vaše življenje vstopili popolnoma novi ljudje, s katerimi se boste takoj ujeli in začutili odlično energijo. Tudi kar se kariere tiče se ne boste mogli pritoževati, saj se bo vaš trud končno obrestoval. Delajte le še na svojem zdravje in vaše življenje bo popolno.

Ljubezen: Obstaja velika verjetnost, da boste ta mesec spoznali kar nekaj novih prijateljev, ki bodo obogatili in popestrili vaše življenje. Odkrili boste veliko novih stvari, ki jih lahko počnete skupaj s prijatelji in tako boste neizmerno uživali v novih spoznanjih, doživetjih in odnosih. Kdo ve, morda pa se iz kakšnega prijateljstva razvije še kaj več. 

Denar: V poklicnem svetu vas čaka nekaj novosti. Ne morete ravno reči, da bodo povsem nepričakovane, saj ste za nekatere delali že zelo dolgo in ste jih po tihem pričakovali. Prav tako ne moremo reči, da bodo vsi sodelavci veseli za vas, a ne ozirajte se nanje in še naprej delajte po svojih najboljših močeh – vsem pač nikoli je boste ustregli, zavist pa je tako ali tako znana slovenska lastnost.

Zdravje: Poskrbite za to, da si boste pravi čas vzeli oddih od delovnih obveznosti. Nikar ne čakajte do takrat, ko boste že zelo izmučeni, saj kot pravijo je po toči zvoniti prepozno. Če se vam zdi, da potrebujete odmor od napornega delovnika, se tega nikar ne bojte zaupati nadrejenemu – verjemite, da bo veliko lažje prenesel par dni vašega dopusta kot pa cel mesec ali več bolniške odsotnosti zaradi izgorelosti in izčrpanosti.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop. 

Mesečni horoskop marec 2023 za škorpijona

Splošno: Ste zelo pozitivna oseba, ki z dobro voljo okuži vse okoli sebe. Kljub vsemu pa ste vseeno le človek, zato si tudi vi lahko kdaj pa kdaj privoščite slab dan. In ta mesec boste žal imeli kar nekaj slabih dni, predvsem kar se službenih obveznosti tiče, zato boste morali sami sebe motivirati in se spraviti v dobro voljo. Tudi kar se zdravja tiče vam marec ne bo ravno naklonjen, a nekaterih stvari se pač ne da spremeniti, zato vam ostane le upanje, da bo že naslednji mesec bolje.

Ljubezen: Morda tega še niste opazili, vendar oddajate neko posebno energijo, zaradi katere vas vsi, ki jih srečate ali poznate, občudujejo in so zelo radi v vaši bližini. Morda boste zdaj bolj pozorni na to, zato se potrudite, da boste to energijo ohranjali še naprej in boste drugim vzor, kako srečno živeti.

Denar: Le kaj gre sploh še lahko narobe? To se boste spraševali cel teden, saj vam nič ne bo šlo od rok. Zavozili boste vse, kar se zavoziti da, zaradi česar boste zelo slabe volje in se boste jezili nase in na ostale, ki pa niso nič krivi. A žal mesečni horoskop pravi, da bo vrhunec vaših nerodnosti konec meseca, zato se le pripravite. 

Zdravje: Vaš želodec je dokaj občutljiv, zato zelo pazite kaj in koliko jeste. A ta mesec se preprosto ne boste mogli upreti vaši najljubši hrani, ki pa vam bo povzročila nemalo težav. Zato boste morali nekaj dni ostati doma, da se vse postavi na svoje mesto, potem pa boste spet lahko v miru živeli. 

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Mesečni horoskop marec 2023 za strelca

Splošno: Od nekdaj ste bolj vase zaprta oseba, ki se ne izpostavlja rada, če le ni treba. Včasih zna biti vaša boječnost do drugih ljudi kar malo moteča in mesečni horoskop pravi, da je ravno marec pravi mesec za to, da poskusite iti izven svoje cone udobja. Sicer pa vam marec prinaša nekoliko bolj stresno obdobje v službi, pa še na obisk k zobozdravniku boste morali.

Ljubezen: Navezovanje stikov in novih poznanstev je kar stresna zadeva, kajne? Tega se zavedate vsakič, ko morate pristopiti do kakšnega neznanca iz takšnih ali drugačnih razlogov. Od kod ta strah, česa se bojite? Poskusite si odgovoriti na to vprašanje in morda se boste potem lažje soočili s tem strahom. Če boste delali na odpravi strahu, se ga boste morda čez nekaj časa celo znebili. 

Denar: Ta mesec boste morali pokazati vso ustrežljivost in prijaznost, ki jo premorete. Šef bo namreč od vas zahteval nekaj, kar vam niti malo ne bo pogodu, a zavedate se, da ugovarjanje ni dobro, ker lahko izgubite službo. Na preizkušnji bodo vaši živci in potrpljenje, od tega, kako boste obvladali situacijo pa je odvisna vaša prihodnost. 

Zdravje: Spet je prišel čas, da obiščete zobozdravnika, na kar vas bo opominjala vse močnejša bolečina v zobu. To boste sprva skušali ignorirati, saj zelo neradi hodite k zobozdravniku, a kar je treba je pač treba, zato se spravite v red in poskrbite za zdravje svojih zob. 

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Mesečni horoskop marec 2023 za kozoroga

Splošno: Življenje je pač treba sprejeti takšno, kot je, četudi vam ni všeč. Ta mesec vam res ne bo pisan na kožo, saj boste imeli velike težave tako v ljubezni kot tudi na delovnem mestu. Edina sreča, ki jo boste občutili bo to, da vam bo zdravje dobro služili, kar pa žal ne bo veljalo za vaše otroke.

Ljubezen: Mesečni horoskop pravi, da boste kozorogi ta mesec doživeli paleto vseh čustev. Samski boste doživeli veliko razočaranj v ljubezni, kar vas bo spravilo v obup in boste za nekaj časa pustili ljubezen na strani. Vezani kozorogi pa boste morali biti zelo spretni v komunikaciji s svojim partnerjem, saj se bosta sprla za vsako malenkost in če boste preveč trmasti in povedali vse, kar vam pade na pamet, se to ne bo dobro končalo za vajino zvezo. 

Denar: Ste se kdaj vprašali, kako ste sploh pristali v vaši zdajšnji službi? Z njo ste namreč zelo nezadovoljni, zato ste se večkrat vprašali, zakaj sploh še vztrajate v njej. Vas je strah, da ne boste dobili službe, ki si je želite? Če ne boste poskusili, tega ne boste nikoli izvedeli, zato le zberite pogum in si poiščite službo, ki vas veseli in katero bi z veseljem opravljali. Tudi če je ne boste dobili takoj ne obupajte, saj vsaka stvar potrebuje nekaj časa, da se zgodi.

Zdravje: Mesečni horoskop pravi, da bodo vaši otroci ta mesec staknili prehlad, zato boste primorani ostati doma in skrbeti za njih. Ponudite jim kakšen zdravilni čaj, veliko sadja in zdravih obrokov, morda lahko tudi zamižite na eno oko in jim dovolite malo več čokolade kot sicer. Proti koncu meseca bo že vse dobro in lahko se boste vrnili na delo.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Mesečni horoskop marec 2023 za vodnarja

Splošno: Kaj naj rečemo – marec je vaš srečni mesec. Na katerokoli področje pogledamo, vam bo šlo v tem mesecu resnično dobro, z izjemo manjših nesoglasij v službi. Marec vas bo kar malo razvadil s srečo, zato bo ob morebitni nevihti v prihodnosti pristanek na realna tla toliko bolj trd.

Ljubezen: Z družino ste zelo povezani, zato se trudite, da čim več časa preživite z vsemi družinskimi člani, ne glede na to, koliko različnih obveznosti imate. Zavedate se, da je družina na prvem mestu in od tega ne odstopate ne glede na to, kaj drugi zahtevajo od vas. To je vsekakor hvale vredno, ostanite taki še naprej in vaše življenje bo naravnost sanjsko. 

Denar: Ta mesec boste imeli nekaj težav v komunikaciji s sodelavci, kar bo pripeljalo do manjših nesoglasij oziroma nasprotij. Kasneje se bo izkazalo da je šlo le za šum v komunikaciji, zato se bodo strasti hitro umirile in vaš vsakdan bo spet potekal normalno. Sicer se s kolektivom dobro razumete in ker nesoglasja rešujete sproti, to ne vpliva na kakovost vašega dela. 

Zdravje: Že dlje časa ste načrtovali, da se boste ta teden odpravili na zaslužen dopust. Tega se zelo veselite, v službi in doma ste postorili že vse, kar ste morali, zato lahko zdaj le še poskrbite da boste spakirali vse kar potrebujete in uživanje se lahko začne. Poskusite se povsem sprostiti in odmislite vse skrbi, ki vas težijo, saj boste le tako lahko v polnosti doživeli vse, kar vam izbrana destinacija ponuja, pa tudi vaše splošno počutje bo boljše.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Mesečni horoskop marec 2023 za ribi

Splošno: Našli ste svojo srečo ljubezni in zdi se, da je vaše življenje resnično popolno. Naučite se le, da lahko kdaj pa kdaj komu rečete tudi ne, če vam neko delo resnično ni všeč, vsekakor pa poskrbite za svoje zdravje, saj se posledice prevelike količine dela že kažejo na vašem telesu.

Ljubezen: Ljubezen, to lepo, a včasih tako kruto čustvo, zaradi nje smo srečni ali pa trpimo, lahko se jokamo ali smejimo? Skratka, doživljamo zelo različna čustva ob osebi, ki nas spremlja na naši življenjski poti. Vsak, ki je že dolgo v vezi s partnerjem se najbrž zaveda, da se je treba za ljubezen veš čas truditi in jo negovati, drugače hitro uvene in se vse konča. Tudi vi se trudite za svojo ljubezen, da boste srečni in zadovoljni.

Denar: Skrajni čas je, da se naučite reči ne stvarem, ki vas ne veselijo in vam zgolj jemljejo vaš dragoceni čas, ki bi ga lahko namenili družini. Denarja imate dovolj, zato lahko mirno zavrnete kakšno novo ponudbo za delo. Verjemite, da vam bo na ta način v življenju dosti lažje, saj boste občutili dosti manj stresa in ostalo vam bo več prostega časa.

Zdravje: Ker zelo veliko delate, trpi vaše zdravje. Zaenkrat se bolj ali manj uspešno trudite ignorirati znake utrujenosti in izčrpanosti, ki vam jih pošilja vaše telo, a prav dolgo vaša taktika ignoriranja ne bo več uspešna. Ustavite se, preden bo prepozno.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi, kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop marec 2023?

Horoskop marec 2023 prinaša nove priložnosti, hkrati pa mnogim znamenjem svetuje, naj začnejo bolje skrbeti sami zase. Zdravje zna biti pogosto na udaru, a s primernim ravnanjem ga lahko ohranite v dobrem stanju.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu marcu?

V mesecu marcu 2023 bo ljubezen še najbolj naklonjena ribam, vodnarjem, škorpijonom, tehtnicam, devicam, rakom in ovnom. Pripadnikom teh znamenj se obeta spremembe v ljubezenskem življenju, marsikdo zna v tem obdobju spoznati tudi sorodno dušo za vse življenje.

Katerim znamenjem bo horoskop marec 2023 naklonjen?

Mesec marec 2023 bo na vseh področjih najbolj naklonjen vodnarjem, tehtnicam, ovnom. Ta znamenja bodo imela veliko sreče, ki jo ponujajo planeti in priložnosti prav na vseh področjih življenja. Tudi drugim znamenjem kaže zelo dobro, priložnosti so in od vas je seveda odvisno, ali jih boste izkoristili in kaj boste od tega odnesli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja