Horoskop september 2020 za vsa znamenja

Na splošno bo mesec september dober mesec. Že dnevni horoskop nam napoveduje dobre rezultate, kaj pa nam kaže mesečni? Že v prvem tednu prinaša novo energijo, lažje se bomo lotevali dela in novih projektov ali zadev, ki smo jih dolgo dajali pod preprogo. V drugem tednu meseca bo obdobje namenjeno tehtanju in ocenjevanju trenutnih razmer in situacij. To bo čas popravljanja storjenih napak, predvsem pa bo to tudi čas, da si vzamemo nekaj počitka in časa tudi zase. Tretji teden meseca septembra, bo na podlagi položaja lune in planetov, odličen za intelektualno delo, načrtovanje in tudi za odločanje o osebni preobrazbi. V zadnjem tednu meseca pa se bomo predvsem veliko nagibali k temu, kako bi spremenili svoje cilje in načrte, da bi dosegli željeno. Čas bo ugoden tudi za nove poslovne projekte, organizacijo kakšnega poslovnega ali zasebnega dogodka ali le za izpeljavo nekega načrta. Mesec september bo torej pozitiven mesec.

Mesečni horoskop september 2020 za Ovna

Splošno: Mesec september vam prinaša veliko gibanja. Čeprav je poletne sezone konec, vas bo še vedno vleklo na morje. Predvsem pa boste spoznali veliko ljudi, ki vam bodo odprli nova obzorja. Veliko boste razmišljali o svojih novih možnostih. Možno je, da vas bodo v tem mesecu obiskali in presenetili sorodniki, ki jih dolgo niste videli. 

Ljubezen: Mnogi ovni boste končno odprli svoje srce. S tem se boste znebili vseh zaprek in ovir, zaradi katerih je bil odnos s partnerjem v minulih dneh nekoliko slabši. Partner vas bo poslušal, podprl in razumel. Motivirani boste, da greste dalje in ne vržete puške v koruzo. Tako je tudi prav, potrebno je vztrajati pri nečem, kar vam je drago. Samski ovni boste precej družabni. Nove ljubezni še ni na obzorju, mogoče le manjša simpatija in kakšna manjša ljubezenska aferca.

Denar: Nihče ne mara delati nekaj, za kar misli, da nima učinka, ampak morali se boste spoprijeti s svojimi delovnimi zaostanki. To je samo malenkost, zaradi katere ne bi smeli biti nervozni. Sprejmite to kot del naloge, ki jo morate opraviti, da pridete do nečesa večjega in še bolj vznemirljivega. Pokažite svoje talente in kreativnost. Zdaj je pravi čas.

Zdravje: Na trenutke boste precej utrujeni zaradi dela, ampak se ne obremenjujte preveč. Če vam bo primanjkovalo energije, si privoščite počitek in relaksacijo v naravi s krajšo meditacijo. Pomagalo bo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
 

Mesečni horoskop september 2020 za Bika

Splošno: Bodite pozorni, predvsem v prvi polovici meseca septembra na to, da ostanete mirni zaradi nenehnih provokacij in kritik s strani drugih. Vse se bo uredilo v drugi polovici meseca, ko bo tudi veliko priložnosti za druženje in zabavo. Stvari ne jemljite preveč resno. V poslu boste deležni priložnosti, da pokažete, kako kreativni znate biti. Izkažite se.

Ljubezen: Če se boste sprostili in malce popustili, bodo stvari videti drugače. V ljubezni ne gre nič na silo. Premislite. Mesec september je čas, da popustite zavore in uživate s svojim dragim. Ne bo lahko, saj vas bodo preplavila negativna čustva, še posebej tista, ki jih že dolgo skrivate globoko v sebi. Zaupajte ta čustva partnerju. Lažje vam bo.

Denar: Čas je, da na delovnem področju stvari postavite na svoje mesto, tako kot bi morale biti že zdavnaj. Želeli boste red, da boste lahko delali z bolj umirjenim tempom in pri tem pokazali svojo ustvarjalnost. Sodelavci bodo temu nasprotovali, prejemali boste hude očitke, ampak ostali boste mirni, zato jih bo minilo.

Zdravje: Zaradi razmer na delovnem mestu vas bo večkrat bolela glava. Ker boste vsaj v začetku meseca precej občutljivi, pazite da ne podležete kakšni virozi ali prehladu. Za ravnovesje imunskega sistema poskrbite z zdravo prehrano. Ampak pozor, hrana ni tolažba za probleme.

Splošno: 3

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Dvojčka

Splošno: Dvojčki boste v mesecu septembru predvsem čas posvečali svoji karieri. Gradili boste svojo poslovno pot. Zaradi poslovnih potreb se bo razširil tudi vaš krog sodelavcev. Ne bo vam treba več skrbeti za roke, pritisk bo popustil in končno boste lahko pokazali iz kakšnega testa ste. Zaradi vaše ambicioznosti bo nekoliko trpelo ljubezensko življenje, a zveza je trdna.

Ljubezen: Zaradi prevelikega posvečanja karieri vam bo nekje sredi meseca septembra postalo jasno, da se vaš partner počuti zelo zapostavljenega. Mogoče bi se mu odkupili z manjšim darilcem in mu pokazali, da vam je mar zanj. Samski bodo znali izjemno dobro jadrati med poslovnimi obveznostmi, čas in energijo pa bodo našli tudi za družabne dogodke.

Denar: Mesec september je čas da premislite o tem, koliko ste pripravljeni investirati v nove ideje. Sicer nadzor nad poslovno likvidnostjo ni nikoli udoben, sploh glede na trenutne razmere, vendar se bo tokrat obrnil v vašo korist. 

Zdravje: Če imate težave z nespečnostjo, je to zaradi stresa. Naučite se metode sproščanja s pravilnim dihanjem. Pojdite v gore in napolnite pljuča s kisikom.

Splošno: 4

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Raka

Splošno: Mesec september, ki je pred vami, bo odličen za ljubezen. Če ste še vedno samski, pojdite med ljudi. Možno je tudi, da odkrijete ljubezen kar v službi. Sicer pa vsega, kar se boste lotili v tem mesecu, se bo dobro razvijalo. Ostanite budni, naj vas dober občutek ne zavede. Predvsem se dobro organizirajte. 

Ljubezen: Vaš odnos s partnerjem je trden in v mesecu septembru ne bo nič drugače. Lahko se v drugi polovici meseca septembra malo zatakne, ampak s partnerjem se čim več pogovarjajta, to bo še okrepilo vajin odnos. Samski bodo iskali resno zvezo, saj si močno želijo varnosti, objemov in lepih besed.

Denar: Na vašem delovnem mestu bo pestro. Zaradi obilice dela ne bo veliko časa za pregovarjanje in delanja analiz. Delo bo od vas zahtevalo trenutni odziv in hkrati sprejem pravih odločitev. Ker ste spretni v komunikaciji, vam bo neverjetno uspevalo. Uspeh je zagotovljen.

Zdravje: Stres povzroča neravnovesje v telesu, ki se odraža tudi v težavah z želodcem. Rakom se je potrebno naučiti, da je potrebno negativna čustva dati iz sebe in jih ne zadrževati v sebi. Zdravje boste vzdrževali z redno vadbo, vsaj nekaj minut dnevno. Tako boste tudi lažje kontrolirali svoja čustva.

Splošno: 4

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Leva

Splošno: Levi bodo v dobri formi skoraj cel mesec september. Veliko časa bodo preživeli z družino. Še posebej bodo svoj čas posvetili enemu članu, ki se že nekaj časa počuti zapostavljenega. Veliko boste delali od doma. Proti koncu meseca se boste počutili izčrpane, pa tudi poslovni rezultati ne bodo ravno spodbudni. Vztrajajte in bodite potrpežljivi.

Ljubezen: Prihajalo bo do občasnih nesoglasij med vami in vašim partnerjem. Zaradi dela boste precej napeti in vaše reakcije bodo zelo burne in eksplozivne. Zaradi tega bodo nastale konfliktne situacije. Potrebno je brzdati svoja čustva, saj družina ni kriva, če so na vašem delovnem mestu težave.  Na koncu se bo vse uredilo.

Denar: Na vaš dnevni red se bodo vrnile nekatere, sicer že dokončane stvari iz preteklosti, ali pa boste morali sodelovati z ljudmi, s katerimi nimate ravno najboljših izkušenj. Ostati morate osredotočeni in svoje delo opraviti kar se da profesionalno, pri tem pa budno paziti na pretekle izkušnje. Tokrat boste presenečeni, saj se bo posel dobro iztekel.

Zdravje: Levi ste pogumni in drzni. Astrološko leva povezujemo s pogumom in borbenostjo, za kar je, karikirano, potrebno imeti srce in hrbtenico. Lahko se pojavijo bolečine v hrbtenici zaradi dvigovanja pretežkih bremen ali pa večurnega vsakodnevnega sedenja za pisalno mizo. Omislite si sprostitev z umirjenimi športnimi dejavnostmi, brez nekih hudih naporov, kar bo dobro delo hrbtenici in srcu.

Splošno: 3

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Devico

Splošno: Device se boste v mesecu septembru najbolje počutile kar na delovnem mestu. Mnogi boste zaradi tega malo zanemarili svoje zasebno življenje, samski pa se lahko zapletete v ljubezensko razmerje s sodelavcem/sodelavko. Občasno vam bo primanjkovalo energije, počutili se boste izgubljene in utrujene.

Ljubezen: V ljubezenskem življenju bodo device usmerjene v vsakdanje življenje. Ne boste imeli velikih želja, nasprotno, celo manj zahtevni boste kot običajno. Device, ki so še samske, ne bodo toliko osredotočene na iskanje nove ljubezni, ampak zelo velika verjetnost je, da svojega bodočega partnerja najdejo na povsem običajnem kraju, kjer preživijo večino časa, torej v službi. Za device bo druženje s to osebo zelo sproščujoče. Ampak pozor, poskusite ostati ne preveč otročji, saj to lahko partnerja odvrne od tega, da bi zvezo nadaljeval.

Denar: Več se povezujte z ljudmi v svojem poklicu. Bolj ko se boste povezovali, več informacij boste dobili. Z informacijami boste razširili svoje znanje in vzpostavili nova potencialna sodelovanja. Bodite bolj odprti. Mogoče se vam obeta službeno potovanje.

Zdravje: Rojeni v znamenju device ste zelo izbirčni in težko prebavite življenjski nered, ki se kaže skozi skrbi, tesnobe in nervoze. Izberite zdravo prehrano in poskrbite za to, da boste vsak trenutek prostega časa preživeli daleč od hrupa.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Tehtnico

Splošno: Tehtnici bi lahko v septembru zmanjkalo energije in zahteve, ki vam jih bodo postavljali drugi, ne bodo majhne. Treba se bo dobro organizirati in vzdržati tempo. Naredite si dober načrt in ga dosledno upoštevajte. To še posebej velja za vaše delo. Na osebnem področju bo mesec september poln dobrih namenov in priložnosti, a hkrati boste tudi izpostavljeni nenehnim provokacijam. Naj vas to ne spravi v slabo voljo, vse se bo umirilo že konec meseca.

Ljubezen: Predvsem boste v septembru dejavni pri navezovanju novih stikov. Lahko se zgodi, če ste samski, da spoznate koga posebnega, vsaj za prijeten pogovor ob kavi. Vezani se boste nenehno trudili, da bi navdušili svojo ljubljeno osebo in ji pokazali svojo naklonjenost. Uspevalo vam bo zelo dobro. Partner se bo ob vas počutil ljubljen kot še nikoli.

Denar: Vzdušje na delovnem mestu se bo izboljšalo in kljub občasni utrujenosti boste za delo zagnani. Izboljšali se bodo tudi odnosi s sodelavci. Manjši konflikti se lahko pojavijo zaradi nastanka likvidnostnih težav, vendar gre za težave prehodnega značaja.

Zdravje: Za tehtnice je značilno, da na splošno znajo poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje, ampak imajo pa težavo, saj jih precej skrbi staranje. Privoščite si detoksikacijo, kakšno masažo za sprostitev ali pa zgolj lepotni obisk kozmetičarke za svojo dušo.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Škorpijona

Splošno: September bo za škorpijone mesec čustvenih izbruhov. Po eni strani si boste želeli odpreti svojo dušo, po drugi strani pa ne boste vedeli kako. Partner vam bo pri tem stal ob strani in vam pomagal, za kar mu boste hvaležni. Znebili se boste pritiska v sebi, ki vas muči že nekaj časa. V službi bi končno lahko lepo zaslužili. Na splošno boste zadovoljni s svojimi dohodki. Prav tako boste bolj občutljivi na stres.

Ljubezen: V osebnih odnosih bo v septembru vladalo sproščeno in prijetno vzdušje. Na splošno boste v zvezi zadovoljni, a tudi nagnjeni k temu, da se za vsako ceno prilagodite partnerju. Ni nujno, da to želi tudi vaš partner. Naj bo nekaj tudi po vaše, izrazite svoje mnenje, vendar bodite iskreni.

Denar: Na delovnem mestu v mesece septembru ne bo bistvenih sprememb. Vaše delo vam gre odlično od rok in tako se bo tudi nadaljevalo. Ste že razmišljali o tem, da bi nadaljevali na samostojni poti? Mogoče je sedaj pravi čas za naslednji korak v vaši karieri. Razmislite v tej smeri.

Zdravje: Škorpijoni se nagnjeni k nadzoru, radi imate, da je vse pod kontrolo. A kadar je ta nadzor pretiran, lahko povzroči zdravstvene probleme. Ravnovesje boste našli s pomočjo čiščenja organizma in z odpuščanjem napak na čustveni ravni. 

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Strelca

Splošno: Strelci bodo v mesecu septembru preobremenjeni na vseh področjih. Predvsem morate slediti notranjemu glasu, ko je čas, da se ustavite. Izzivi in skušnjave, ki jih prinaša september bodo veliki. Ne bo vam šlo slabo. Uspešno boste krmarili skozi vse izzive. Na osebnem, čustvenem področju ne bo težav. Osebni odnosi bodo trdni. Na splošno pa boste veliko razmišljali o tem, kako vas drugi sprejemajo. Raje se sprostite.

Ljubezen: Ljubezensko življenje strelca bo nekje povprečno. Bolj ali manj boste v zvezi zadovoljni in srečni v mesecu septembru, vendar pa ne v tolikšni meri, da bi lahko rekli, da ste presrečni. Uživali boste v vzdušju lastnega doma in s partnerjem bosta preživela kar nekaj lepih trenutkov. Samski boste veliko hodili ven in spoznavali nove ljudi. Resne ljubezenske zveze v mesecu septembru še ni na vidiku.

Denar: Prvi teden meseca strelcem prinaša veliko aktivnosti na delovnem mestu. Lahko bo potrebno tudi kakšno službeno potovanje, ali pa vas čaka premestitev na drugo lokacijo. Nič se ne sekirajte zaradi tega, vse to bo prebudilo v vas nove ideje o tem, kako še izboljšati to, kar počnete. Pomoč lahko pričakujete od sodelavca, ki bo z vami delil neko zelo pomembno informacijo.

Zdravje: Ste močnega zdravja. Mogoče se bodo pojavile manjše težave v obliki prehlada, ampak nič hujšega. Ne zanemarjajte fizične aktivnosti.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Kozoroga

Splošno: Številni kozorogi bodo želeli izkoristiti vreme še v septembru in odpotovati nekam v družbi svojih najdražjih. Čeprav boste glede tega naleteli na številne ovire, se bo vse dobro končalo. Večina kozorogov bo na delovnem področju še dodatno obremenjena. Nove zadolžitve bodo na področju financiranja projektov ali pa bo potrebno veliko dodatne energije vložiti v nov organizacijski načrt. Bodite racionalni, predvsem pa domiselni.

Ljubezen: Svojo neustavljivo energijo boste vložili v krepitev odnosa z osebo, ki jo imate radi. Šlo bo za iskreno prizadevanje, da izboljšate odnos. Nič ne bo ustavilo kozorogov pri izražanju čustev. Ne glede na nemire iz preteklosti z ljubljeno osebo, boste v partnerski zvezi zadovoljni.  S pomočjo svojih prijateljev, bodo samski pozabili na skrbi in se odprli novim možnostim.

Denar: Okrepili boste svoj že pridobljen položaj na delovnem mestu in občasno delovali kot pravi vodja. Zavedate se, da ste v svoje delo vložili veliko truda, živcev in energije, zato lahko sedaj mirno nadaljujete. Še posebno dobro bo šlo tistim, ki pri svojem delu uporabljajo tudi intuicijo ali pa tistim, ki imajo za seboj že dobre poslovne rezultate.

Zdravje: Ste odličnega zdravja. Poskrbite le za svojo kožo, saj je občutljiva. Sprostite se, saj pretirana zaskrbljenost lahko vodi v depresijo.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Vodnarja

Splošno: Večinoma se boste vrteli okrog zasebnega življenja in ideala ljubezni. Samski bodo iskali tisto, kar so si zamislili kot ideal ljubezni. Vezani bodo uživali v partnerski zvezi. Na delovnem področju boste izhajali iz svoje vizije, kako nekaj doseči.

Ljubezen: V tem mesecu boste vodnarji precej družabni in odprti za nova poznanstva. Hitro boste vzpostavljali stike, kar za samske vodnarje lahko pomeni tudi novo ljubezensko razmerje. Tisti, v partnerskem odnosu boste razmišljali o življenju. Partner nad tem ne bo preveč navdušen, saj bodo iz vas prihajale nore ideje, kaj vse bi lahko še izkusili v življenju. Malce se zaustavite in se raje posvetite svoji ljubljeni osebi. Odpeljite jo na večerjo in preplešita cel večer. Znova boste obudili metuljčke v vašem trebuhu.

Denar: Vodnar ima v zvezdah za prihodnji mesec napisanih kar nekaj novih priložnosti, vendar le, če bo pripravljen sodelovati. Vse to vas bo usmerjalo v vaše nadaljnje delo, v katerem bodo zagotovo prišli do izraza vaši talenti in pa predvsem pridobljeno znanje in izkušnje. Povezali se boste z mladimi sodelavci in jih učili veščin, ki jih sami že dobro poznate.

Zdravje: Privoščite si počitek, saj je vaš um pogosto prekomerno obremenjen. Lahko greste tudi na daljši sprehod, s čimer boste vzdrževali dobro prekrvavitev v telesu.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop september 2020 za Ribi

Splošno: Ribe bodo v prvem delu septembra precej pregnane in namazane z vsemi žavbami. Predvsem na delovnem področju bodo pred vsemi drugimi prve izvedle vse dejavnosti. Vse bo super, izkazali se boste, vendar pa obstaja nevarnost, da pregorite. Močno si boste želeli napredovanja, ampak mesec september še ni mesec za to. Vse ob svojem času. Na splošno bodo osebni odnosi zelo dobri, več priložnosti za izlete in zabave pa boste našli v drugi polovici meseca septembra. Ljubezenska zveza s partnerjem je močna in stabilna.

Ljubezen: Zasanjane in čustvene ribice boste partnerju na vse pretege dokazovali ljubezen. Pri tem boste že nekoliko nadležni. Male negotovosti, ki vas v ljubezenskem odnosu mučijo že nekaj časa, žal ne boste rešili na takšen način. Poleg tega pa so te negotovosti bolj ali manj le plod vaše domišljije. Samski imajo v mesecu septembru precej dobre možnosti, da najdejo svojo sorodno dušo.

Denar: Tekmovalnost na delovnem mestu ni vedno dobra. Včasih je potrebno tudi timsko sodelovanje, da se neko delo ali projekt uspešno zaključi. Pričakovali boste pohvale za svojo ambicioznost in predanost, ampak žal, se boste morali na tak način večkrat izkazati. Nadrejeni bodo zagotovo opazili vaše delo, ampak čas za napredovanje še ni prišel. Bodite potrpežljivi.

Zdravje: Ribe na splošno hitro podležejo virozam in prehladom, zato poskrbite za ojačitev imunskega sistema. Zdrava prehrana, fizična aktivnost, kakšna masaža so ključ do dobrega počutja in povečanje energije.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinaša ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej.

Kaj mi prinaša horoskop avgust 2020?

Na splošno, nobenemu od znamenj ne kaže slabo. Ravno nasprotno. Lahko se veselimo finančnih uspehov, pa tudi nekaj več optimizma na ljubezenskem področju, saj bo v znamenju poletne vročice.

Kdo bo imel srečo v ljubezni?

Še posebno dobro razpoloženi bodo na ljubezenskem področju dvojčki, tehtnice, škorpijoni in pa kozorogi, saj jim avgust kaže dobro napoved. Medtem, ko device in ovni ne bodo pripravljeni na poletne romance.

Katerim znamenjem bo horoskop avgust 2020 naklonjen?

Vsem znamenjem kaže dobro na vsaj enem področju. Še najbolj izstopajo vsi raki in ovni, ki imajo v povprečju nekaj slabših ocen, vendar bodo na splošno uspešno krmarili skozi mesec avgust. Najbolje pa bodo razpoloženi škorpijoni, saj je avgust povsem njihov mesec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja