Kako izdati knjigo, če nimate denarja za izdajo?

Imate željo napisati knjigo, vendar ne veste, kako bi jo izdali, ker z založništvom nimate izkušenj ali pa nimate dovolj denarja za izdajo knjige?

Če ste, ali imate namen napisati knjigo z dobro in zanimivo vsebino, vam jo izdamo v našem podjetju. To pomeni, da z izdajo knjige ne boste imeli niti enega evra stroška. Za vse bomo namreč poskrbeli mi: od lektoriranja, oblikovanja, priprave, pa vse do tiska, kasneje pa tudi za prodajo. Vseeno bomo pri prodaji potrebovali tudi nekaj vaše pomoči, saj knjigo najlažje prodaja avtor sam.

Zavedati se morate, da je knjigo najlažje napisati in najtežje prodati.

V podjetju Spletni partner d. o. o. sicer nismo specializirani za izdajo knjig, vendar ker se zavedamo, da lahko izdaja knjige neki osebi popolnoma spremeni življenje, delamo tudi to. To niti približno ne delamo z vidika zaslužka, ampak izključno zaradi tega, ker želimo pomagati ljudem. Vem, da se tole mogoče deluje malce klišejsko in je vse skupaj mogoče slišati kot ‘nakladanje’, vendar naj povem, da sam osebno zelo rad pomagam ljudem, vendar izključno tistim, ki imajo voljo do dela. Moja največja vrednota je delo in zato so mi všeč delavni ljudje in takim rad pomagam. Niti malo pa mi niso všeč leni ljudje. Če sem iskren, take ljudi preziram. Z lenuhom tudi na kavo ne grem. Pač tak sem in tak tudi želim ostati. Osebno sem trdno prepričan, da postajamo družba, ki se delavnega človek premalo ceni. Biti lenuh pa postaja skorajda družbena norma in popolnoma sprejemljivo.

V primeru, da bi želeli, da vam v našem podjetju, izključno na naše stroške, izdamo knjigo, mi pišite na email naslov tomaz afna gorec.si. V sporočilu mi obvezno napišite par stavkov o sebi in par stavkov o vsebini knjige, ki ste jo že napisali ali jo nameravate napisati.

Če nas le približno prepričate, da se bo prodalo vsaj par vaših knjig in da ste pripravljeni aktivno sodelovati pri prodaji, vam bomo izdali knjigo. Namreč v našem podjetju gremo zavestno v to, da bomo verjetno z izdajo knjige naredili izgubo, vendar nas to ne ‘boli’, če bomo s tem nekomu pomagali.

Drugače smo najbolj naklonjeni izdaji knjig v kateri so resnične zgodbe ljudi. Namreč take knjige tudi sam najraje berem in sem nad njimi najbolj navdušen. Moje navdušenje je pomebno zato, ker moram biti nad tistim kar promoviram in prodajam navdušen. Namreč, če delaš nekaj v kar ne verjameš si zelo težko uspešen.

5/5 - (2 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja