Tedenski horoskop za vsa znamenja od 26. 10. do 2. 11. 2020

Vas zanima, kaj vam planeti in zvezde za področje denarja, ljubezni in zdravja napovedujejo za leto 2021? Na voljo je že veliki letni horoskop 2021, ki ga dobite na https://www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021.

Kaj vas čaka v tednu med 26 oktobrom in 2. novembrom 2020? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

 

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Po nekoliko mirnem začetku tedna bo v tem tednu nekaj časa Luna v vašem znamenju, kar bo povzročilo preobčutljivost in čustveno razdražljivost, zato vas bo lahko vreči s tira, toda do konca tedna boste imeli spet vse niti v svojih rokah. Sicer pa je v tem času videti konstruktivnost in ciljno usmerjenost, prodorni boste in zadovoljni z opravljenim, zdelo se vam bo, da je ovir nekaj manj kot prej. V komunikaciji bo manj ostrine kot prej, morda boste kaj razložili tudi z bolj zapletenimi stavki kot navadno. V ljubezni in partnerstvu bo po novem več poudarka na dogovoru in razumevanju, lažje bo voz voziti v dvoje, kot pa da je vse breme samo na vaših ramenih, saj odnos ni samo odločanje in uveljavljanje volje. Večje finančne odločitve v tem tednu so lahko ključne za naprej, a ker bo konec tedna na tem področju vašega horoskopa polna luna, velja biti zelo previden. Sobota bo polna nepredvidljivosti in preobratov, tako v dejanjih in dogodkih kot tudi v miselnosti.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

V vašem horoskopu je veliko različnih usmeritev in namenov, precej podobno znani basni o tem, kako tri različne živali vlečejo isti voz vsaka na svojo stran. Tudi če bi imeli še tako jasno predstavo, kaj si želite in kam vas vodi pot, pa vam bodo ponagajale okoliščine, zaradi katerih boste morali delati ovinke ali pa kompromise. Precej neprijetno za Bika, ki si želi predvidljivosti. Skratka, preveč stvari bo v tem tednu odvisnih od drugih in ne od vas. Dela vam ne bo manjkalo in čisto dobro vam bo šlo, lahko pa pride do sprememb v kolektivu, a za vas to ne bi smelo prinesti česa slabega, prej nasprotno. V ljubezni pihajo ugodni vetrovi, odličen čas za kako navezavo, nadgradnjo ali pa napredek. Tudi “osvajalcem” med Biki bi moralo iti ta teden dobro od rok. Konec tedna bo zaradi polne lune, ki bo tokrat prav v vašem znamenju, bolj vznemirljiv kot navadno, tako da bo nedelja, predvidoma z bolj mirnimi energijami, zelo blagodejna, kot nekakšen oddih pred novimi izzivi.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjeva vrnitev v Tehtnico sredi tedna prinaša nekaj več miru in dogovarjanja, strpnosti v besedah in reakcijah ter posledično velja možnost za vas, da se izrazite in dosežete kaj takega, kar v preteklih tednih ni bilo izvedljivo. Če odštejemo nekaj nesoglasij glede vizije, potem se stvari v tem tednu obračajo dobro za vas. Ker pa v Tehtnico istočasno vstopa tudi Venera, je to dobra možnost za ljubezensko področje, kjer se lahko naveže kaj novega, lepega, prijetnega. Dejstvo, da smo zaprti med svoje stene, je moreče, a daje tudi druge možnosti povezovanja, do katerih sicer morda nikoli ne bi prišli. In ker slučajev seveda ni, lahko postane še zelo zanimivo … Usluge, ki jih delate, naj ne bodo same sebi namen, zna biti, da vam nekdo sploh ne bo hvaležen zanje. Premislite v prihodnje, kdo jih sploh zasluži, presenečeni boste nad ugotovitvami. V zvezi s tujino ali študijem boste dobili neke informacije, ki vas bodo vodile v napačni smeri; vsekakor si priskrbite dodatne.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Razpetost med dolžnosti in naloge v službi oziroma poslih po eni strani ter vezanostjo za dom in tiste, ki jih imate najraje, bo v tem tednu na visokem nivoju, na trenutke ne boste vedeli, v katero smer iti; najraje bi se kar razdelili na dva dela. In vendar je vse jasneje, da je tako še najbolj zaradi vplivov od zunaj, ne pa zaradi vaših lastnih razdvojenosti. Ne nazadnje imamo pritisk od zunaj serviran vsak dan znova, dobro planirano in plasirano. Ko to spoznate, bo dosti lažje in se ne boste čutili toliko omejeni in nesposobni. Čez teden boste tudi ugotovili, da je na poslovnem področju vloženih preveč čustev, in če vam uspe vzpostaviti nadzor nad njimi, boste potegnili rez in nekaj zastavili na čisto drug način, s tem pa se boste tako razbremenili. V ljubezni bo nekaj ‘prelepo, da bi bilo res’, uživajte. Otroci vas bodo očarali, presenečeni boste, kaj vse vedo in kako obvladujejo svoje težave. Spoznali boste, da se marsičesa lahko naučite tudi od njih ? Sobota bo zelo burna, a le za en dan.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Tudi če ne gre vse tako, kot bi vi radi, in se potem jezite nad čem, recimo nad nezmožnostjo držati vse v svojih rokah, se stvari počasi le izboljšujejo. V tem tednu bo eden od poudarkov vašega vsakdana namenjen dogajanju v prometu ali v odnosih z okolico, eventualno težava s komunikacijo ali pa informacijami, čisto skladno z retrogradnostjo Merkurja. Če se boste odločili problem rešiti sami, pazite na neugodne energije v četrtek, ko si lahko zaradi hitrice, premalo premisleka ali pa preveč naloženega na ramena tudi sami naredite škodo. Poleg tega bo zelo vetrovno tudi v soboto in kar dobro je, da to ni delovni dan; pazite pa vseeno. Vmes bodo tudi zelo dobri in plodni dnevi, čas za temeljite poteze in kak uspeh, na primer torek in sreda. Marsova vse manjša obremenjenost z energijami treh planetov v Kozorogu vam obeta več energije in borbenosti, če bo potrebna, Jupiter pa bo pomagal, da bo vse teklo v skladu s potrebami.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Tokratno Lunino gibanje bo potekalo po področjih, ki so za vas navadno občutljiva, zato ne bo presenečalo, če boste te dni zelo vznemirjeni zaradi vsakega mnenja, celo v primeru, če bi šlo za pozitivno kritiko ali poskus razlage, kaj bi bilo bolje narediti od tega, kar počnete. Če bi se kdaj v preteklosti naučili pošaliti se na svoj račun, bi vam bilo zdaj lažje, a ta naloga je za Device navadno pretežka. Ta teden ni ugoden za kakršno koli izpostavljanje kot tudi ne za preboj v poslih, bolj bo šlo za izvrševanje najnujnejšega ali pa česa vnaprej planiranega, spremembe v rutini bodo lahko morda posledice polne lune, ki bo pri vas prav na polju sprememb in odpiranja možnosti. Vzemite si kak čas zase in za svoje konjičke, pozitivna energija se bo potem prenesla tudi na druga področja. V financah je v horoskopu videti prijetnejše vetrove, predvsem pa manj obremenjeni vsakdan, tako da se počasi kaže lučka na koncu predora; vsake krize je enkrat konec in tudi te bo, ne bojte se.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Začetek tedna prinaša nekaj zatišja, v sredo pa se bodo zadeve premaknile v dobri smeri. V vaše znamenje sočasno prihajata dva planeta – Merkur, zaradi katerega bo več možnosti dogovora in strpnejše komunikacije, ter Venera, ki bo vnesla nekaj več miru in stabilnosti, sploh pa prepričanja, da ste na pravi poti in da vam bo uspelo zvoziti to krizo. Ne verjemite vsaki informaciji, ki prileti v vaša ušesa, in če obstaja kaka možnost, jo preverite. Razklenitev izredno neugodne povezave med Marsom in tremi planeti v Kozorogu bo počasi vse bolj omogočila razbremenitev, pomiritev, morda kak dobiček in celo srečo. Kar se financ tiče, počakajte na vsaj naslednji teden, da mine napetost okrog polne lune. V kolektivu je videti nekaj nejasnosti, bodisi zaradi vplivov od zunaj, na primer bolezni, bodisi zaradi počasi načetih odnosov, a strpnost, ki bo od srede naprej spet bolj mogoča, bo pomagala razrešiti tudi to. V srčnih zadevah zna biti teden čas za kopičenje nezadovoljstva, a po soboti, zelo razburljivem dnevu, se bo polegla tudi ta nadlega.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Za ta teden tudi pri vas horoskop predvideva čisto različna občutenja, od tega, da je treba popraviti in pospraviti stvari za nazaj, urediti tisoč malenkosti in biti koristen za skupnost, do usmeritve v jutri, ki se več čas po malem izmika, pa čeprav so nekateri načrti že izdelani in perspektiva jasna. Le do realizacije nekako ne pride ? Razpršenost na različna polja požira veliko energije, če traja predolgo, a tokrat ne bo tako, saj v Tehtnico dva planeta prihajata istočasno ter zmanjšujeta napetost ter zvišujeta raven razumevanja in konsenza. Neki zapleteni odnosi s sorodniki ali sosedi se lahko v tem ali naslednjem tednu rešijo bistveno bolje, kot kaže ta trenutek, saj se iz te planetarne igre umika Mars in razdražljivost ne bo več prisotna na vsakem koraku. V ljubezni bo najprej veliko čustvenega vložka in tudi kaka ugodna sprememba v odnosu samem, proti koncu tedna pa spet malo megle, a na to ste verjetno že navajeni. V službi bo veliko truda, rezultati pa bodo bolj odvisno od dnevne situacije kot od vaše zavzetosti.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Na začetku tedna bo šlo bolj zlagoma, od srede naprej pa bo prišlo do premikov naprej, predvsem v vidu planiranja prihodnjih korakov in pa razmišljanja o tem, kaj bi bilo najbolje za vse, torej za širše okolje. Vaše lastne poslovne ali službene uspehe bodo zasenčili drugi, “višji” interesi, precej se boste angažirali tam, kjer se bo dalo drugim kaj razložiti, pojasniti, jih naučiti, če se le da. Sicer pa boste svoje običajno delo opravljali rutinsko in z ne preveč znoja. V srčnih zadevah je sredi tedna čisto možen nenaden preobrat ? lahko na slabo, lahko na dobro, precej odvisno od druge strani in njenih reakcij. Vsekakor pazite, da ne bi bili vi razlog za to, če drugega ne, bodite strpni in ne solite preveč pameti. Sicer pa si boste vzeli tudi čas zase, malo si boste napolnili baterije. Bolje bi bilo, če bi to lahko storili sami od sebe, da vas k čemu takemu ne bi recimo pripravilo zdravje. Kakorkoli že, ne bo vam žal niti kakega povsem izgubljenega dneva.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Kaže, da se glavnina rušenja (sistema) zaključuje in da bo počasi treba začeti razmišljanje o tem, kako naprej, kaj izgraditi, kdo in kako. Mars se ta teden namreč za nekaj časa poslavlja od napetega odnosa s planeti v vaši drugi polovici znamenja, kar omogoča konstruktiven pogled okrog sebe in nekoliko tudi kukanje v prihodnost, ne glede na to, da je strah realno še prisoten in bo še nekaj mesecev tako. Ker je v tem času retrograden Merkur, si boljšega časa za dobro planiranje potez, ki jih ta čas še ni mogoče opraviti, ne moremo predstavljati. Da pa pri tem ne bi zaspali, bo poskrbela polna luna skupaj z bujenjem Urana – nekaj bo res treba narediti, ko bodo le pogoji za to! Tisto, na čemer rabite Kozorogi še posebej delati, pa je vaša običajna deviza “vse sam, vse sam!”; v tokratnem primeru se ne bo obnesla, dela bo preveč. Če kdaj torej, bo v prihodnjih mesecih in zlasti v 2021 treba znati krmariti med različnimi potenciali, pristopi in interesi, če naj bi bilo dobro zgrajeno, karkoli pač.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

V tednu, ko se bo počasi začelo svetlikati tam na obzorju in boste nekateri že začeli gledati malo tudi naprej, češ prihaja čas za nekaj novega, boste (predvsem od srede naprej) prejeli številne nove informacije, kot da so se nekje nabirale, vi pa “tavali v temi”. To vam bo prineslo veliko navdiha za delo pa tudi zadovoljstvo ne bo izostalo. Četrtek se v tem horoskopu kaže kot zelo napet dan, vse bi želeli napraviti naenkrat, zna pa tudi biti, da boste naleteli na ljudi, ki se zaradi strahu ne morejo niti ganiti. V tem času bodite pazljivi z denarjem, še posebej, če se v vašo denarnico naselijo čustva kot na primer strah ali zamera. Na istem področju prisotni Neptun omogoča kak uspeh tudi čisto po sreči ali pa idejo, na kakršno sicer nikoli ne bi prišli. V partnerstvu je videti izboljšanje ali pa sodelovanje pri kaki stvari, ki bo zahtevala precej planiranja in preudarnosti. Zelo zadovoljni boste z izplenom. V srčnih zadevah bo kar nekaj veselja in lahkosti, vsekakor pa več besed kot dejanj.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.
 

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Na začetku tedna bo šlo morda vse precej po svoje, pa tudi zelo boste občutljivi na vsako sapico, kaj šele mnenje, kritiko ali ukaz. V službi od vas pričakujejo drugačno delovanje, kar ne bo šlo čisto zlahka, čeprav ste se sposobni in pripravljeni prilagoditi marsičemu. Ne bo namreč veliko odvisno od vas. Do sodelavcev bodite sočutni in prizanesljivi samo toliko, kolikor zaslužijo. Tudi vi ste pomembni! Za študente med Ribami je ta teden odličen za večji premik naprej, tudi če navzven kaže, da se ne da narediti nič. Neki spomini bodo močno vplivali na vaše počutje in odnose ne samo doma, tudi drugje, v drugi polovici tedna pa boste več pozornosti posvetili odnosom z drugimi, komunikaciji in tudi kratkim potem, če se bo seveda dalo. Če se v odnosih s sorodniki ali sosedi kaj plete, potem se držite zelo nazaj, kajti polna luna bo v soboto ojačana z nepredvidljivim vplivom Urana, ki je ta čas prav tam, to pa lahko prinese kak nepričakovan in verjetno neugoden preobrat, ki morda sploh ni potreben.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni za november na www.tomazgorec.si/horoskop-november.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja