Ko sem se delal norca iz nje, bi vse naredila zame, ko sem se zaljubil vanjo, me je zapustila

Nino sem spoznal ne manjši zabavi. Ni bila top lepotica, je pa bila luštna punca. Nekaj posebnega so bile njene oči. Lepe, da se človek takoj zaljubi vanje, vendar mi je že prvi dan, ko sem jih videl, neki šesti čut dejal, da se v njenih lepih očeh skriva tudi ‘žlehtnoba’.

Seveda sem Nino na tej zabavi osvajal, vendar tako, da to ne bi izpadlo preveč očitno, saj je Nina delovala kot zelo nedostopna punca.

Moje osvajanje sem slabo skrival, saj je kmalu do mene prišel en moški, ki mi je rekel: “Tele ti pa ne bo dala!”. Tega moškega sem potem tudi izkoristil, da mi je malo več povedal o njej. Vse, kar je imel o njej za povedati, so bili sami superlativi, pogovor pa sva zaključila s sklepom, da je to ena redkih žensk, ki bi bila za oženit. To, kar mi je povedal ta moški, me je še bolj vzpodbudilo, da osvojim Nino. Kar sicer ni bilo dobro, ker prej sem jo osvajal sproščeno, od tistega trenutka dalje pa veliko manj sproščeno, saj sem se znašel pod pritiskom, da tukaj mi pa mora uspeti, ker taka punca se pojavi samo na par let. Vedno sem padal na skromne, tihe, delovne in poštene punce. In vse to je Nina bila, glede na pripovedovanja moškega, ki je pristopil do mene.

Pod pritiskom ‘velikega dobitka’ je bilo vse, kar sem naredil tisti večer, dobil telefonsko številko od Nine.

Naslednji dan sem ji poslal SMS, ki se je razvil v daljši pogovor. Čez kakšna dva tedna sva se dogovorila, da greva na pijačo. Na pijači je bilo super. Bil sem prepričan, da je zagreta zame, na koncu sva se tudi dogovorila, da se naslednji teden spet vidiva.

Čez en teden jo kličem, vendar se mi ne oglasi, niti me ne pokliče nazaj. Taktično počakam kakšnih deset dni in pokličem še enkrat. Tudi tokrat se ne oglasi, niti ne pokliče nazaj. Jaz jo od takrat ne kličem več, ker sem se vedno držal pravila, da žensko pokličem največ dvakrat.

Čez par mesecev me preseneti klic. Klicala me je Nina in me povabila na kavo. Seveda privolim.

Odločil sem se, da na kavi, po domače povedano, na polno ‘navalim’ nanjo. Namreč videl sem, da nekega hudega interesa zame nima, če me dvakrat ni nazaj poklicala. Tako da izgubiti nisem imel kaj, lahko bi samo pridobil.

In sem se držal svojega plana. Po približno pol ure pogovora sem jo prijel za roke, jo na rahlo potegnil k sebi in poljubil. Čisto nič se ni upirala. Čeprav sem bil takrat star že okoli 35 let, sva se v lokalu ‘lizala’ kot dva najstnika.

Preden sva se poslovila, sva se dogovorila, da se vidiva. Zaradi slabe izkušnje iz preteklosti sem hotel že kar takrat določiti dan in uro, pa je ona rekla nekaj v smislu, da ne ve ali bo lahko v četrtek ali petek. Bil sem skoraj sto odstotno prepričan, da sem jo osvojil in da je moja.

V četrtek jo pokličem in se mi ne javi, niti ne pokliče nazaj. Tokrat je nisem klical še enkrat. Bil pa sem kar pošteno jezen nanjo.

Čez približno eno leto se zgodba ponovi. Ona me pokliče in povabi na kavico. Do mene se obnaša, kot da se ne bi nič zgodilo. Jaz spet ‘navalim’ nanjo in vse je potekalo na enak način kot pred enim letom.

Ko spijeva kavico in se posloviva, ona vpraša, če se bova še kaj videla. Jaz ji odgovorim, naj pokliče, ko bo imela čas. Kakor sem tudi pričakoval, ni poklicala.

Kmalu po tem zadnjem dogodku sem šel na pijačo s svojim dobrim prijateljem, ki me vpraša, kako kaj gre s puncami. Odgovorim mu, da imam eno, ki sem ji rezervno kolo od avta in mu povem celotno zgodbo. On na vse to doda, da nisem rezervno kolo od avta, ker tega vseeno vseeno pogosteje potrebuješ, ampak da sem rezervno kolo od prikolice, ker tega pa res rabiš zelo poredko. Popolnoma sem se strinjal z njim.

Naslednjič sem Nino videl kakšni dve leti kasneje. Kljub temu, da sem jo videl na daleč, se je jasno videlo, da je že kar visoko noseča. Ne vem ali me je ona videla. Verjetno me je, ampak sva se oba raje naredila, kot da nisva videla eden drugega. Mislil sem si, sedaj pa je ta zgodba res zaključena, vendar ni bilo tako.

Sedaj mi je jasno, kaj se je takrat dogajalo. Nina je takrat imela enega fanta. Ona je verjetno bila malo bolj resna kot on, in ko jo je on za kakšen krajši čas dal na ‘čevelj’ ali sta se kaj skregala, si je šla dvigniti svojo samozavest tako, da se je dobila z mano. S tem si je dokazala, da je še atraktivna in da se moški še zanimajo zanjo. Ta način za dvigovanje samozavesti uporablja veliko žensk.

Kakšna štiri leta po tistem, ko sva se z Nino zadnjič videla, me spet preseneti njen klic. Klicala me je, ker naj bi potrebovala toner za svoj tiskalnik, namreč sem solastnik enega podjetja, ki se ukvarja s tem. Sicer sem prepričan, da ni bil razlog za klic toner, ampak to, da ji gre v zakonu nekaj zelo narobe. Spomnim se, da sem se peljal ravno v Prekmurje k eni stranki, ko me je klicala in sem se zato imel čas pogovarjati. Pogovarjala sva se več kot eno uro. Razložila mi je, da se je poročila in da ima otroka.

Na koncu sva se dogovorila, da pride po toner in greva še mimogrede na kavo. Tako je tudi bilo. Tokrat na kavi sicer nisem ‘navalil’ na njo, saj je bila poročena ženska z otrokom. Tudi nobenih čustev nisem več čutil do nje. Čeprav moram priznati, da sem bil prej vanjo kar noro zaljubljen.

Kasneje so bili Ninini klici vse pogostejši. Vedno je našla kakšen razlog, da me je poklicala. Čisto jasno je bilo, da me osvaja. Povedala mi je tudi, da se z možem ločuje in da se je ta že odselil od nje.

Ker se je v preteklosti grdo ‘igrala’ z mano, sem začutil željo po maščevanju in tudi željo po tem, da se dokažem. Moj cilj je bil, da jo spravim v posteljo. In to čim prej, da se slučajno ne bi spet kaj premislila.

Enkrat me Nina povabi k sebi domov. Seveda povabilo sprejmem in vem, da je to v bistvu povabilo v posteljo. Tako da točno vem, kaj moram narediti.

Pri Nini doma se je vse zgodilo, kot sem si zamislil. Jaz sem ‘navalil’ nanjo, ona je ene dvakrat zaradi lepšega rekla ne, da ni izpadla ‘lahka’.

Seks z Nino je bil super, večkrat sva “zadevo” prakticirala tudi v prihodnosti. Do nje nisem sicer čutil čisto nobenih čustev. Namreč takrat nisem niti v sanjah pomislil, da bi imel resno zvezo z žensko, ki že ima otroka od prej. In tudi zato, ker sem bil od prej še jezen nanjo in sem vedel, da se za njenim lepim nasmeškom in očmi skriva ‘žleht’ ženska.

Iz Nine sem se namerno delal norca, ker sem se ji hotel maščevati za to, ker se je pred leti grdo ‘igrala’ z mojimi čustvi. Jasno sem ji pokazal, da jo imam samo za seks. Ko sem čutil potrebo za seks, sem ji poslal SMS z vsebino: “Skok?”. Nikoli me ni zavrnila. Samo lepo vljudno je napisala, kdaj pridem.

Ta najina seksualna veza je trajala približno dve leti. V tem času se je Nina zelo trudila, da bi me zbližala z njenim otrokom. Vendar jaz tega nisem hotel in sem se ves čas temu spretno izogibal. Zaradi tega sem jo tudi večkrat spravil v jok.

Po dveh letih najine veze, ki je bila iz moje strani samo zaradi seksa, mi je Nina povedala, da gre z otrokom na morje in me je vprašala, če bi šel tudi jaz zraven. Najprej nisem hotel, vendar je spet jokala in sem ji potem obljubil, da bom šel s svojim avtom za par dni, ker cel teden nimam časa zaradi službe. Seveda je bila to laž.

In res se eno soboto odpravimo na morje. Ona s svojim, jaz pa s svojim avtom. Iskreno povedano, me je bilo sram, da sem na morje šel z ločeno žensko in z njenim otrokom. Pa prosim, ženske, ne napadajte me, kakšen nazadnjak sem. Pač tako sem mislil takrat in po pravici napišem tako, kot je bilo. Če sem iskren, sem podobnega mnenja tudi sedaj. Pač tako mnenje imam, ne morem si reči, da bom mnenje spremenil, tako pač ne gre. Mislim, da ima večina moških v podzavesti, da želimo svoje potomce. Take nas je ustvarila mati narava. Seveda svojega mnenja nikomur ne vsiljujem in me tudi popolnoma nič ne briga, če ima nek moški žensko, ki ima od prej otroka. To je njuna stvar, ki nima nobene veze z mano.

Bil sem tudi živčen, ker še nikoli prej nisem imel stika s štiriletnim otrokom. Namreč moja družina ne slovi po tem, da bi imeli veliko otrok. O tem sem pisal že v članku, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/nikoli-si-nisem-zelel-imeti-otrok.

Ko smo prispeli v apartma, je Nina svojemu otroku prižgala televizijo, kjer je bil na programu neki dokumentarni film o živalih. Otrok je Nino ves čas spraševal o stvareh, povezanih s to dokumentarno oddajo, ki jo je gledal. Ona o teh stvareh ni imela pojma in mu je odgovarjala neke neumnosti, zato sem se vmešal jaz in mu začel odgovarjati na njegova vpršanja. Tako sva prebila led in kmalu postala dobra prijatelja.

Vse dni, ko sem bil z Nino na morju, sem se ves čas ukvarjal z njenim sinom. Njen sin je bil navdušen nad mano in tudi jaz nad njim. Prepričan sem, da sem fantu vsaj za sto odstotkov polepšal počitnice na morju. Prvič v življenju sem pomislil, da so otroci super.

Po tej izkušnji z morja k Nini nisem hodil samo zaradi seksa, ampak sem se počasi začel zaljubljati vanjo. Lahko rečem, da sem bil vsak dan bolj zaljubljen in sem začel razmišljati, da bi šla v resno zvezo in imela še enega otroka. Ampak zanimivo, da bolj ko sem bil zagret zanjo, bolj se je njena zagretost do mene zmanjševala. Vedno več je imela izgovorov, da se nima časa dobiti z mano. 

Tega, da je Nina čedalje bolj hladna do mene, nisem mogel razumeti. Če bi jaz bil ženska, bi si želel ravno takega moškega, kot sem jaz bil tisti trenutek. Super sem se razumel z njenim otrokom, želel sem si imeti z njo otroka, hotel sem, da greva skupaj živet, niti na misel mi ni prišlo, da bi jo prevaral, …

V roku enega meseca je prišlo vse skupaj tako daleč, da ni več želela, da pridem k njej. Nekako s težko muko je privolila, da se dobiva na kavi in se o vsem pogovoriva.

Ko sva se dobila na kavi, sem jaz začel pogovor, da si z njo želim resne zveze in naj pove, ali tudi ona želi tako ali ne. Ona hladno odgovori, da si ona zveze ne želi, da nima časa zanjo in tudi neke pretirane želje ne. Potem poizkusim iz vsega skupaj izvleči vsaj nekaj in predlagam, če bi se v bodoče občasno dobivala samo za seks, tako kot sva se včasih. Vprašala me je, kako pogosto sem imel v mislih. Rekel sem enkrat na teden in mi je kot iz topa odgovorila, da je to prepogosto, da ona bi lahko največ enkrat na mesec. Po kavici sva se dogovorila, da se slišiva.

Ko sem se usedel v avto, sem si rekel: “A sem jaz res tako velika ‘budala’, da tole ‘kravo’ na tako ponižujoč način prosim, da bi bila z mano?”. Tisti trenutek sem se odločil, da je jaz ne pokličem nikoli več, razen če me pokliče ona in se mi opraviči. Nikoli več me ni poklicala, niti jaz nje. In danes sem vesel, da je bilo tako.

Sem pa Nini hvaležen za to izkušnjo. Predvsem zaradi tega, ker je vsaj malo spremenila moj pogled na otroke. Kakšen pogled imam sedaj, si lahko preberete v članku z naslovom Če bi bil še enkrat mlad, bi se do 25. leta poročil in imel otroke, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/ce-bi-bil-se-enkrat-mlad.

Podobnih zgodb kot je tale, imam jaz še veliko. Eno zelo podobno si lahko preberete na www.tomazgorec.si/bil-sem-zaljubljen. Že naslov članka, ki je Če ji ne bi rekel, da sem vanjo zaljubljen, bi z mano seksala, pove vse.

Ko imaš za sabo par takih izkušenj in prideš v srednja leta, si rečeš: “Pa nimam jaz volje in tudi škoda mojega časa, da bi se ukvarjal z ženskami.” In potem se navadiš biti samski in vidiš, da je tako čisto v redu.

Zlagal bi se, če bi rekel, da si ne želim imeti ženske. Ampak ‘normalnih’ je bolj malo in jaz nisem imel te sreče, da bi jo dobil. Kakšno žensko bi si jaz želel, sem napisal v članku, ki ga najdete na www.tomazgorec.si/kaksno-si-zelimo-moski.

Mogoče sam res ni biti najbolj luštno, ampak vseeno stokrat bolje, kot biti z neko žensko, ki ima ves čas neke svoje ‘fore’. Zagotovo velja tudi obratno!

Drugače pa vsa čast tistim, ki so že dolgo časa srečni v vezi. Res jim iskreno privoščim!

Preberite si še ostale moje zgodbe:

Moja prva punca me je hitro zapustila

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar se nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti

Kako sem izgubil nedolžnost

5 komentarjev

  1. Dragi moj Tomaz,vi bi lahko napisali kar celi roman toliko ljubezenskih zgodb ste doživeli res jih je lepo brat čeprav z zalostnim koncem,jaz tega ne morem rect saj sem doživela le eno in v tej sem se danes,vidite koliko vsega sem jaz zamudila tako da nimam kaj pisat.

  2. Tomaž,
    svetujem vam, da si preberete kaj o štirih tipih navezanosti. V tej zgodbi sta najbrž obadva imela nevaren (izogibajoč ali anksiozen) tip navezanosti, sicer se ne bi šla tako brezplodnih igric. Kdor si iskreno želi resne zveze, je do simpatije odkrit, ne pa izmenično vroče-hladen, v stilu da vsakič eden lovi, drugi pa se izmika.

  3. Mislim, da ženska ni imela vse razčiščeno v glavi, da ni ostala z vami. Ampak zgodba mi je bila všeč. Nini je lahko žal. Ona ni normalna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja