Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obdolžila, da sem jo hotel posiliti

Nikoli nisem pomislil, da bi posilil žensko. Tega tudi ne razumem, saj v tem ne vidim nikakršnega užitka. Prepričan sem tudi, da lahko prav vsak fant, če se le malo potrudi, dobi punco, s katero bo brez sile počel te stvari. Osvajanje je isto kot posel. Vse se da, če se dovolj potrudi!

Grozno je, če moški posili žensko. Jaz si to predstavljam tako, kot če bi mene posilil moški. V takem primeru vem, kaj bi naredil. Najprej bi ustrelil njega, potem še sebe. Sem oseba, ki samomora ne bi nikoli naredila, v takem primeru bi pa ga, saj ne bi mogel živeti s tem. In zato razumem, kako hudo mora biti posiljenim ženskam.

Je pa hudo tudi za moškega, če ga obtožijo posilstva, pa to ni res. Mene je enkrat ena obtožila, da sem jo posilil, ena pa, da sem jo hotel posiliti.

V osmem razredu osnovne šole sem šel na morje s taborniki. S taborniki sem na morje hodil zelo rad, glavni razlog za to pa so seveda bile punce. Punc je bilo na taborjenju veliko, poleg tega pa je vse potekalo tako, da je bilo veliko druženja in tako smo imeli tudi najbolj sramežljivi fantje možnost, da smo spoznali kakšno punco. V tistih časih mi je ogromno pomenilo, če sem se s kakšno punco samo pogovarjal.

Predzadnji dan je vodstvo taborjenja dalo ukaz, da moramo tretjino šotorov podreti že predzadnji dan, da ne bo zadnji dan preveč dela in da bomo zato zadnjo noč v šotorih spali trije, namesto dva. Mene so premestili v šotor k dvema luštnima puncama, ki jima je bilo ime Maja in Anja. Kako vesel sem bil. V šotoru smo skupaj dali dve postelji, da bomo tako na njih spali trije.

Proti večeru sem kar naenkrat ostal sam v šotoru z Majo. Kakšne tri minute sva bila sama, potem pa je odšla, jaz pa sem imel namen ostati še malo v šotoru.

Čez čas zaslišim, kako Maja zunaj razlaga drugim, da sem jo hotel posiliti. Groza! Kaj bodo ljudje rekli. In pa razočaranje, da si to izmisli punca, ki ti je všeč. Sploh nisem vedel kaj naj naredim. Ker sem bil čisto prestrašen in sem se bal, kaj bo, sploh nisem šel več ven iz šotora. Zaradi tega so najbrž ostali še bolj verjeli Majini zgodbi.

Anja se je tako zelo prestrašila, da je šla spat v drug šotor k trem prijateljicam, tako da so bile štiri v enem šotoru, Maja pa je kljub temu prišla spat v šotor. jaz sem bil buden, vendar sem se delal, da spim. Ulegel pa sem se čisto na rob postelje, da slučajno ne bi bilo kaj narobe. Maja je za dobrih 10 centimetrov odmaknila svojo posteljo od moje in zaspala. Verjetno mirno, ker je vedela, da se je to za posilstvo zelo grdo zlagala.

Jaz sem bil v tistih letih tako zelo boječ fant, da tudi če bi mi rekla, da naj jo, se je verjetno ne bi upal. In tudi znal ne bi.

Z Majo potem nisem imel nobenih stikov več. Jaz sem šel v 1. letnik srednje šole, ona v 7. razred osnovne šole. Tudi, ko sem jaz končal srednjo šolo in začel hoditi po diskotekah, je nisem nikoli  videl.

Dobrih deset let po tem, ko me je Maja obdolžila, da sem jo hotel posiliti, pa je enkrat prišla v diskoteko Africa. Prinesla mi je celo neko darilo, potem pa je ni bilo nikoli več.

Kakšnih pet let nazaj pa sem se pogovarjal z nekim znancem. Povedal mi je, da mu je ena njegova prijateljica povedala, kako na smrt da sem bil jaz zaljubljen vanjo. Vprašam ga, katera in pove mi, da je to Maja. Prav jezen sem bil, da si spet nekaj izmišljuje in me tako ponižuje. Znancu sem povedal, da če bi jo res osvajal, mi sedaj po 10. letih ne bi bilo to nerodno tega povedati. Potem pa mi ta znanec še dvakrat pove, da je bila pri njem Maja s svojim možem in je spet govorila, kako sem bil zaljubljen vanjo. Potem se mi je pa posvetilo! Ta ženska je bila od takrat, ko me je obdolžila posilstva in najbrž še sedaj, zaljubljena vame.

Ko sem bil drugič obtožen posilstva, je bila stvar bolj resna. Nisem bil obtožen, da sem jo hotel posiliti, ampak da sem jo posilil.

Ko smo bili mladi fantje, smo se zbirali po skupinah. Skupno nam je bilo to, da nismo marali drug drugega. Še posebej je bilo sovraštvo veliko, če je kdo iz nasprotne skupine dobil kakšno luštno punco.

Z eno skupino obritoglavcev se še posebej nismo razumeli. Oni so bili meni nevoščljivi, ker sem se vozil z dobrim avtom in ker mi je šlo s puncami kar dobro. V skupini je bil tudi en fant po imenu Janez, ki je bil najbolj ‘pameten’ od vseh. Janez je imel mlajšo sestro, ki ji je bilo ime Katarina. Zavedal sem se, da je najhujše kar mu lahko naredim to, da sem z njegovo sestro.

Katarino sem enkrat srečal v nekem lokalu in jo začel osvajati. Hitro sem predlagal, da se odpeljeva nekam drugam. Pojma nimam, kaj sem ji takrat ‘naložil’, da je bila takoj za. Malo sva se vozila okoli, potem pa sem nekje ustavil in šel v ‘akcijo’. Takoj je bila zato, da sva šla do konca. Nato sva se dobila še nekajkrat, in vsakič sva tudi šla do konca. Zaščite seveda nisva uporabljala. Kdo bi pri teh letih mislil še na to, pomembno je bilo, da je bilo luštno.

En petek sem s kolegi šel v diskoteko v Ivančno Gorico. Takrat se je imenovala Akord. Diskoteka se je odprla že ob štirih popoldan in je bilo luštno, da ne znam opisat. Ker se je diskoteka kmalu odprla, se je tudi kmalu zaprla. Srednješolci, ki so na zabavo prišli direktno iz šole, so morali namreč iti domov.

Okoli desete ure se je tudi naša družba odpravila. Šli smo v Trebnje v en lokal in ga prekomerno pili še naprej.

Po približno pol ure sem moral na stranišče, ki pa je bilo locirano čisto na koncu stavbe, kjer je bil ta lokal. Šel sem na stranišče, opravil malo potrebo, ko sem pa stopil ven v ozek hodnik, me je tam pričakala četverica obritoglavcev, ki niso nič spraševali, samo tepsti so me začeli. Ker sem bil mrtvo pijan, sem se zelo slabo branil. Če bi bil trezen, bi bilo drugače, saj sem takrat treniral karate in ne vem, kako bi se končalo, čeprav so bili štirje. Dobili so me na tla in me še pošteno obrcali.

Ko sem prišel nazaj v lokal, smo z družbo šli ven, da jih najdemo, vendar strahopetcev ni nikjer več bilo.

Naslednji dan je bila sobota. Vse sobote, razen pozimi, sem moral delati. Spomnim se, da me je hrbet tako bolel, da na viličarju nisem mogel niti sklopke stisniti in nekaj dni sem komaj hodil.

Čez nekaj dni me po telefonu kliče Janez, Katarinin brat, ki je bil organizator tega, da so me pretepli. Pravi, da bi se rad pogovoril z mano in če se lahko dobiva. Rekel sem, da lahko. Predlagal je da pri njem doma, kar mi ni bilo najbolj všeč, saj če bi me pri njem spet pričakala ista skupina oseb, ne vem kako bi bilo, saj za ponovni pretep še nisem bil čisto sposoben. Ampak sem vseeno šel.

Ko pridem do Janeza, me je najprej vprašal, če še kdo pride za menoj. Rekel sem, da ni nobene potrebe, ampak mi ni najbolj verjel.

Janez se mi je opravičil za to, ker so me pretepli in mi tudi povedal kako je prišlo do tega. Katarina se je bala, da je noseča, zato je Janezovo punco vprašala, kako lahko to preveri. Janezova punca jo je vprašala, s kom bi lahko bila noseča in Katarina ji je povedala, ker ji je ta obljubila, da ne bo povedala bratu. Seveda pa mu je povedala in Janez je znorel nad Katarino, ta pa mu je prodala zgodbo, da sem jo posilil. Potem je Janez organiziral, da so me pretepli.

Z Janezom sva si dala roko in si obljubila, da je stvar pozabljena. Vendar jaz sem maščevalen tip. Če me nekdo na mrtvo pretepe, tega ne morem kar tako pozabiti. Vedel sem, da bo prišel čas za maščevanje.

Ko sem bil enkrat v diskoteki Griček v Štefanu pri Trebnjem, sem tam zagledal tudi Janeza in njegovo punco. Pomislil sem, da bi bilo lepo maščevanje, da mu jo speljem. Ko je šla na stranišče, sem jo ustavil in malo poklepetal z njo, ne preveč, da ne bi Janez kaj posumil. Potem sem Janezu in njegovi punci dal za dve ali tri pijače, ker sem vedel da ima Janez rad alkohol in da bo spil vse kar dobi in bo mogoče celo zaspal,.. Zaspal ni, se mi je pa uspelo z njegovo punco nekajkrat strastno poljubiti. Zlagal sem se ji, da sem vanjo že dve leti noro zaljubljen, samo si nisem upal nič narediti, ker ima Janeza,.. Dogovorila sva se tudi, da se en dan dobiva, vendar jaz potem tisti dan nisem šel na zmenek. Še danes ne vem, zakaj ne. Najbrž zaradi Janeza, ker sva res nekako postala prijatelja.

Ostali trije, ki so sodeloval pri pretepu, bi si pa zaslužili, da jih enkrat pošteno premlatim. Vem, da me oni niso na tla brcali zato, ker naj bi posilil Majo, ampak zato, ker me niso marali. Žal ni bilo prilike, da se jim maščujem, za kar mi je še danes malo žal.

Jaz sem s temi posilstvi relativno dobro prišel skozi. Se pa sprašujem, kako se lahko zagovarja moški, če ga ženska obtoži, da jo je hotel posiliti? Ali pa, da sta prostovoljno spala skupaj in ga potem obtoži posilstva? Najbrž greš v zapor. Še huje je to, da te družba označi za posiljevalca. To je stokrat huje, kot če s prstom kažejo nate, da si oropal banko.

Preberi tudi:

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2

Moja prva punca me je hitro zapustila 

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar se nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala

Kako sem izgubil nedolžnost

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja