Moja prva punca me je hitro zapustila

Moja prva punca me je hitro zapustila

Kot mlad fant sem bil zelo sramežljiv, nesamozavesten in popolnoma nesposoben za punce. Spomnim se, da ko sem bil star 18 let, sem se resno zamislil nad sabo in se vprašal ali bom jaz sploh kdaj dobil punco. Bom sploh kdaj seksal ali bom nedolžen umrl.

Ko sem bil star 18 let in pol, se je tudi meni nasmehnila sreča in sem dobil prvo punco. Da sem dobil prvo punco nimam zaslug jaz, ampak zgolj srečno naključje.

Moj najboljši prijatelj iz srednje šole, ki mu je bilo ime Boštjan, je bil dolgo časa zaljubljen v eno punco, ki ji je bilo ime Maja. Iskal je načine, kako bi jo osvojil, vendar ni bil najbolj uspešen pri tem. Boštjan je bil za punce približno tako nesposoben, kot jaz. Saj poznate tisti pregovor:”Iste sorte ptiči vkup letijo”.

Družba, v kateri je bil tudi Boštjan, je hotela v Trebnjem organizirati plesni tečaj. Ker ni bilo dovolj prijav, so šli v akcijo, da nad plesnim tečajem navdušijo še koga in zberejo dovolj prijav. Boštjan je za plesni tečaj hitro prepričal tudi mene. S prepričevanjem sicer ni imel veliko dela. Več dela sem imel jaz, kako dobiti soplesalko. Boštjan mi je predlagal eno zelo luštno punco, ki ji je bilo ime Nataša in je bila eno leto mlajša od mene. Natašo sem poznal iz osnovne šole in mi je bila že takrat všeč. Z njo sva se poznala samo na videz. Niti se nikoli nisva resno pogovarjala. Niti sanjalo se mi ni, kako naj sedaj njo vprašam, če bi šla z mano na plesni tečaj. Boštjan mi je predlagal, naj se zapeljem do nje in jo vprašam. Res sem naredil to, in na moje veliko presenečenje je privolila. Takrat še nisem vedel, kako zelo so punce nore na ples. Prepričan sem, da je Nataša privolila, da gre z mano na plesni tečaj, zaradi ljubezni do plesa in niti malo zaradi mene.

Za ples sem bil talent ravno toliko, kot za ženske. Se pravi nikakršen. Ampak kljub temu, da sem slabo plesal, mi je bilo zelo lepo. Plesati s tako lepotico, kot je bila Nataša, je bilo božansko. Da ne omenjam kako božansko je bilo, ko sem se dvakrat ali trikrat s telesom slučajno malo dotaknil njenega bujnega oprsja. Zaradi tega, sem bil par dni v devetih nebesih in sva se lahko o tem s prijateljem Boštjanom pogovarjala ure in ure.

Po približno enem mesecu obiskovanja plesnega tečaja, mi je Boštjan rekel, da je prepričan, da je ‘njegova’ Maja zaljubljena vame in da nima nič proti, če postaneva par. Menil je, da jo bo tako še lažje prebolel. Ampak kako to speljati, da jo bom jaz imel možnost vprašati, če bi bila moja punca.

Eno soboto, moja soplesalka Nataša, ni mogla iti plesni tečaj. Boštjanu sem predlagal, da če bi mi res rad pomagal, da dobim Majo, naj jo pokliče in ji reče, da ne more iti na plesni tečaj, ker si je pri košarki zvil gleženj. Hkrati pa naj ji pove, da jaz ta dan nimam soplesalke in da lahko mene pokliče in se dogovoriva, da bom ta dan jaz njen soplesalec.

Z Majo sva se dogovorila in šla ta dan skupaj na plesni tečaj. Še prej pa sem naredil načrt, kako jo bom vprašal, če bi z mano hodila. Takrat so te stvari potekale tako. Moj načrt je bil, da ko jo bom peljal domov, jo bom vprašal, če bi hodila z mano.

Med plesom sem bil zelo živčen. Namreč ni lahko, če veš da boš moral prvič v življenju eno punco vprašati, če bi hodila s tabo. Vedel sem, da moram to speljati ta dan, ker druge priložnosti ne bo.

Ko sem Majo peljal domov in sem ustavil pred njeno hišo, sem ji rekel:”Nekaj te moram vprašati. Bi ti hodila z menoj?” Sledilo je par sekund mučne tišine. Potem je pokimala in jaz sem jo objel in poljubil. Še dobro, da sem se spomnil, da jo moram objeti in poljubiti. Namreč ta dan mi je bilo prvič, da sem resno poljubil punco. Še danes se spomnim njenega vonja.

Naslednji dan je bila nedelja in dogovorila sva se, da greva v kino. Še danes točno vem na katerih dveh stolih sva sedela. Med filmom sva se z Majo ves čas poljubljala in objemala. Bil sem zaljubljen do konca. In vse kar sva počela je bilo zame nekaj novega.

Ko sem se poslovil od Maje, sem jo vprašal, če se lahko kaj vidiva med tednom. Pa je rekla, da ne, ker jo ne bodo starši pustili.

Dnevi med tednom so bili zame ena sama muka. Komaj sem čakal soboto, da bom spet videl mojo Majo. Sploh ne vem, če sem mislil na kaj drugega, kot na njo. Razmišljal sem o poroki, otrocih,… Prepričan sem bil, da je to ljubezen, ki bo trajala večno.

Ljubezen za katero sem mislil, da bo trajala večno, je trajala samo tri tedne. Po treh tednih, ko sem Majo peljal iz plesnega tečaja mi je rekla, da bi se rada nekaj pogovorila z mano. Vprašal sem jo kaj. Rekla mi je, da bi rada nehala z mano, da je ugotovila, da nisva za skupaj, da jaz sem tak bolj miren, ona da pa je drugačna, da se rada zabava, da je rada v družbi,… V trenutku se mi je podrl svet. Življenje je za mene postalo popolnoma brez pomena. Najraje bi kar umrl. Bilo je tako hudo, da sem razmišljal tudi o samomoru.

Ponoči nisem nič spal. Da sem vsaj malo zaspal, sem moral zvečer spiti en deciliter žganja. Jedel sem tudi bolj malo ali skoraj nič. Bilo je tako hudo, da je to nemogoče opisati.

Čez 14 dni me pokliče Maja in mi reče, da je ugotovila, da je naredila napako in da bi še bila moja punca, če sem jaz za to. Seveda sem jo sprejel z odprtimi rokami. Prepričan sem bil, da sedaj pa bo ta ljubezen trajala večno. Trajala je še manj časa, kot prvič. Po desetih dneh me je Maja spet pustila.

Naslednje leto in pol ni bilo dneva, da ne bi na njo pomislil vsaj tisočkrat na dan. Klical sem jo in ji govoril, da ne morem brez nje, da naj premisli, da bom vse naredil za njo,… Tudi njeno najboljšo prijateljico sem rotil, da naj mi pomaga, da bom spet skupaj z Majo, ker brez nje ne morem živeti.

Mislil sem, da ne bom Maje nikoli prebolel. Ampak sem se vzel v ‘roke’ in po enem letu in pol sem Majo nekako prebolel. Ne čisto, ampak najhuje je bilo za mano.

Danes, po tolkih letih, sem Maji hvaležen za to izkušnjo. Če ne bi doživel te izkušnje, bi moje življenje bilo popolnoma drugačno, kot je. Nikoli ne bom vedel ali bi bilo moje življenje brez te izkušnje boljše ali slabše. Vem samo, da sem se imel v življenju, ki je sledilo, zelo lepo. Zelo lepo se imam tudi danes in svojega življenja ne bi zamenjal za nič na svetu. Prepričan sem, da me najlepše stvari v življenju še čakajo. Ljubim življenje! In se tudi zavedam, da je vsak svoje usode kovač.

V veselje mi je bilo napisati članek o moji prvi ljubezni. Kljub ne preveč srečnem koncu, je bilo lepo podoživeti vse skupaj.

Preden sem začel pisati ta članek, sem se potrudil in Majo našel na Facebooku. Ker je poročena in je spremenila priimek, jo je bilo kar težko najti. Za prijateljstvo na Facebooku jo nisem zaprosil, ker ne želim, da prebere ta članek. Jo pa bom enkrat, ko bo pravi čas za to. Enkrat bi jo rad vprašal, zakaj me je takrat pustila. Upam, da bo enkrat ta priložnost in da mi bo po pravici odgovorila.

Vesel sem, da pišem blog! Da zapisujem spomine in poskrbim za to, da ne bodo šli nikoli v pozabo.

Preberite si še naslednje resnične zgodbe iz mojega življenja:

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar se nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti

Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala 

Ko sem se delal norca iz nje, bi vse naredila zame, ko sem se zaljubil v njo, me je pustila

Kako sem izgubil nedolžnost

Nisva bila za skupaj, ampak je bila lepa kot boginja, zato nisem mogel oditi

5/5 - (9 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.