Nisva bila za skupaj, ampak je bila lepa kot boginja, zato nisem mogel oditi

Ženska lepota nas moške popolnoma zaslepi. Zaradi lepe ženske moški delamo take neumnosti, ki jih drugače ne bi niti v sanjah. 

Sam sem med prijatelji vedno veljal za razumno osebo, vsaj kar se žensk tiče. V njihovi bližini sem bil trd in nekompromisen. Na koncu je vedno morala obveljati moja volja. Vsaka ženska je točno vedela, kaj ne sme početi, če je z mano v vezi. Ni smela sama s prijateljicami hoditi po diskotekah, ni se smela družiti s posameznicami, ki so bile preveč ‘lahke’. Bil sem neomajen. Samo ena kršitev mojih pravil je pomenila konec zveze. Pa čeprav samo seksualne. Po tem, ko me je zapustila moja prva punca, se namreč nisem spuščal v nobeno resno zvezo. Ampak kljub temu sem hotel, da se moja ‘punca’ obnaša tako, kot sem jaz hotel. 

Ampak še tak moški mačo se lahko nekajkrat v življenju noro zaljubi in postane popolnoma drugačna oseba. To se je zgodilo tudi meni, ki sem bil ‘močan’ moški. 

Moja druga punca mi je večkrat omenjala Aleksandro, mlado punco, ki je menda tako zelo lepa, da ji ni para daleč naokoli. Njenemu govorjenju nisem posvečal neke velike pozornosti. Čez eno uho noter, čez drugo ven. 

Enkrat, ko sva se z mojo drugo punco peljala po cesti, ona naenkrat vzhičeno zavpije: “Poglej, to je tista Aleksandra, o kateri sem ti govorila.” Pogledam jo in res je bila božansko lepa. Obraz je imela kot boginja. Čeprav je takrat hodila še v osnovno šolo, sem si že takrat rekel, da ta punca bo enkrat moja. Saj veste, kako pravijo: če se človek nekaj odloči in zelo želi, se to običajno tudi uresniči. 

Čez dobri dve leti tudi uradno spoznam Aleksandro. Takrat je bila stara 17 let, jaz 21 let. Po najinem prvem snidenju sem jo povabil na zmenek in še isti dan sva postala par. Ker sem se že takoj na začetku zaljubil vanjo, me je malo zmotilo to, da sva že na prvem zmenku šla do konca. Kasneje me je nekoliko pomirilo dejstvo, da mi je rekla, da sem ji bil prvi. Ali sem bil res njen prvi, to najbrž ve samo ona in še kakšna njena prijateljica. Sicer ji nekako verjamem, ker sem potem kakšno leto kasneje bral njen dnevnik in bi bilo malo čudno, da bi tako mimogrede trosila laži o sebi. Takrat najbrž ni razmišljala, da bom jaz njen dnevnik čez eno leto prebral. 

Kljub temu, da sem dobil najlepšo punco daleč naokoli in sem bil takrat tudi prepričan, da je zelo poštena punca, nisem niti pomislil, da poleg nje ne bi bil še z drugimi ženskami. Spomnim se, da sva na prvi zmenek šla v petek pozno popoldne. Zmenek in vse, kar se je zgodilo, sva končala okrog enajstih zvečer in jez sem takoj po tistem, ko sem jo odložil pred domom, šel v diskoteko loviti druge ženske. Se pa spomnim, da tisti petek nisem nobene ujel. 

Ker sem jo varal, je tudi ona mene

Aleksandri je zelo kmalu po začetku najine veze na uho prišlo, da sem jo prevaral z dvema puncama. V resnici sem jo prevaral z več dekleti. In niti se nisem pretirano trudil, da bi to preveč skrival. Namreč takrat sem mislil, da to, da moški vara žensko, ni nič narobe in nič slabega. Poleg tega sem bil kot mladenič pretirano samozavesten, da se vsaka punca takoj zelo zaljubi vame, da tudi če izve, da jo varam, bo še vedno z mano. 

Ampak Aleksandra je bila drugačna. To, da sem jo prevaral, ni in ni mogla preboleti. Kaj kmalu mi je vrnila milo za drago. En večer, ko bi seveda po mojih kriterijih morala biti doma, je šla ven in se vsem na očeh poljubljala z enim fantom, ki sem ga dobro poznal. Verjetno je to vse načrtovala tako, da bom jaz izvedel. Seveda sem to od enega mojega prijatelja izvedel takoj naslednji dan. 

Ko izvem, zame šokantno novico, takoj pokličem Aleksandro, da se prepričam, ali je vse res ali ne. Tudi jaz sem bil v tistem trenutku tako neumen, da sem mislil, da so to laži nevoščljivcev. Ko se naslednjič dobiva z Aleksandro, mi brez dlake na jeziku vse prizna. Drugače je bila Aleksandra oseba, ki ni veliko govorila, ampak bolj poslušala. 

Šokiran sem bil, da se je to zgodilo meni! Bil sem ponižan in razočaran, a hkrati še bolj zaljubljen. Namreč, šele ko nekaj nimaš več, se začneš zavedati, koliko je bilo to vredno. 

Tisti dan sva se z Aleksandro dogovorila, da končava najino vezo. Tako sem želel jaz, že zaradi ranjenega ponosa, nisem mogel ostati v zvezi z osebo, ki se je v času najine veze poljubljala z drugim. Že zato ne, ker sem velikokrat drugim govoril, kako je lahko s tako punco. Tega sebi nisem zmogel storiti. Pred prijatelji in znanci bi se od sramu pogreznil v zemljo. 

V Aleksandro sem bil vsak dan bolj zaljubljen

Vsak dan, ko se nisem videl z Aleksandro, sem jo bolj pogrešal, moja zaljubljenost pa je samo rastla. Po približno enem tednu sem jo poklical in predlagal, da se dobiva, ker nisem več zdržal brez nje. Aleksandra je bila takoj za. Verjetno je tudi ona malo pogrešala mene. 

Ko sva se dobila, se je velika ljubezen ponovno vzklila.  Kljub grenkemu priokusu, da se je Aleksandra še dober teden nazaj poljubljala z drugim, je bilo vse skupaj zelo lepo. 

Z Aleksandro sem se dobival naprej. Enostavno nisem mogel drugače, ženska me je povsem prevzela! Kljub vsemu sem vedel, da to ni punca za resno zvezo. Sam pri sebi sem sklenil kompromis, da se bom z njo dobival toliko časa, dokler ne dobim punce, ki bo bolj primerna za resno zvezo. Ta kompromis je bil tudi izgovor in laganje samemu sebi. Če bi bil pravi moški, bi takrat na hitro zaključil z njo in za vedno pozabil na najino romanco.

To, da sem se dobival z Aleksandro, nisem povedal niti najboljšemu prijatelju. Vsi prijatelji, vključno z najboljšim prijateljem, so mi govorili, da je ‘kurba’. 

Z Aleksandro sva se v strogi tajnosti dobivala več kot tri leta. Jaz sem sicer vedno imel v glavi, da se te ženske moram ‘znebiti’, ker to pač ni ženska za resno zvezo. Razum mi je govoril, naj grem stran, vendar srce ni zmoglo tega. 

V teh treh letih, ko sem se na skrivaj dobival s Aleksandro, sem bil še z veliko drugimi puncami. Med njimi je bilo kar nekaj takih, ki so ustrezale vsem mojih kriterijem za resno zvezo, vendar ni šlo, ker sem bil preveč zaljubljen v Aleksandro. Sem imel primere, ko sem se v kakšno že zaljubil in sem bil prepričan, da bom z pomočjo nje pozabil Aleksandro. Ampak ni šlo. Spomnim se, da sem bil z eno dva tedna in v tem času nisem imel stikov z Aleksandro. Lahko bi rekel, da mi je dobro šlo. Brez težav sem zdržal brez nje, potem sem se en trenutek spomnil nanjo in sem postal kar paničen. Moral sem jo poklicati. In spet sva se začela dobivati. 

V času, ko sem se dobival s Aleksandro, so do mene večkrat prišle kakšne informacije, da jo je kdo videl z kakšnim drugim fantom. Seveda sva se zaradi tega ves čas skregala. Ona je sicer vedno trdila, da z nikomer ni nič imela, vendar vem, da je bila vse laž. Takrat pa sem ji verjel. Saj veste, kako je v takih situacijah? Rad verjameš tisto, kar je dobro zate. Zanimivo je tudi dejstvo, da več kot sem slabega izvedel o njej, bolj sem bil zaljubljen vanjo.

Veza s Aleksandro je vodila v slepo ulico

Dlje ko sva se dobivala, več stvari je šlo narobe. Prepiri med nama so bili vse hujši in pogostejši. Vse skupaj je šlo celo tako daleč, da sem v javnosti izpadal zelo velika ‘budala’. 

Enkrat se spomnim, da je Aleksandra s prijateljicami prišla v eno diskoteko, kjer sem bil tudi jaz. Seveda mi to ni bilo všeč, ampak sem vse skupaj še nekako prenašal, dokler niso Aleksandro začeli osvajati drugi fantje. Od Aleksandre sem pričakoval, da jih bo vse po vrsti zavrnila, vendar tega ni storila. Plesala je z njim in z enim tudi šla na pijačo. 

Ko je Aleksandra s tem fantom, s katerim je šla na pijačo, plesala na plesišču nekoliko preblizu, sem šel do nje in ji rekel, da bi se rad nekaj pogovoril z njo in naj gre z mano ven. Ona ni hotela iti z mano ven, jaz pa sem jo še kar prepričeval, celi diskoteki na očeh. To je trajalo vsaj tri minute. Ko sem se vrnil nazaj do prijatelja, mi je ta rekel: “Ali se zavedaš, kakšna budala si izpadel pred vsemi ljudmi v diskoteki?”. Šele takrat sem se zavedel, kako velika ‘budala’ sem izpadel. 

Nora zaljubljenost v Aleksandro me je pripeljala tako daleč, da sem naredil veliko neumnost, ki se je še danes sramujem. Žal trenutno še nimam ‘jajc’ da bi jo delil z vami. Mogoče jo bom v kratkem, najprej samo v ožjem krogu sledilcev, da mi povedo, če je to primerno deliti z vsemi. 

Zaradi Aleksandre se je veliko fantom ‘zmešalo’

Aleksandra je imela nekaj na sebi, zaradi česar smo se fantje v njo noro zaljubili. Še danes ne vem, kaj je bilo to. 

Nisem bil edini moški, ki je zaradi Aleksandre delal neumnosti. Vem, da je kasneje imela enega fanta, ki se mu je zaradi nje v enem trenutku ‘utrgalo’ in je s pištolo letal okoli. 

Kasneje je bila Aleksandra v krajši vezi z enim mojim znancem, ki mi je večkrat rekel, naj se znebim te ‘kurbe’. Tudi on se je vanjo noro zaljubil. Po enem mesecu je bila Aleksandra z njegovim dobrim prijateljem in tako sta končala vezo. 

O Aleksandri sem kasneje slišal še razne ne preveč lepe zgodbe, o katerih ne bom pisal, saj ne vem ali so resnične ali niso. 

Ni mi žal, da sem bil z njo, sem pa vesel, da sem se je ‘rešil’

Zlagal bi se, če bi rekel, da mi ni bilo lepo z Aleksandro. Biti s tako lepo punco, v katero si še noro zaljubljen, je res lepo. Še zdaj se kdaj sprehodim skozi najine slike iz preteklosti. Res je bila lepa.

Sem zelo srečen in hvaležen, da sem se je po spletu srečnih okoliščin ‘rešil’. No, na koncu je bilo tako, da je ona dobila novega fanta in je posledično izgubila čisto ves interes zame. Hvala bogu, da se je to zgodilo! 

Ker sem bil v Aleksandro noro zaljubljen, sem si želel, da bi zanosila, ker sem mislil, da v primeru, da bi dobila otroka, bi to rešilo vse težave. Danes sicer vem, da bi si s tem nakopal še večje težave in si najbrž popolnoma uničil življenje. Glede na moj in njen karakter bi se lahko zgodila kakšna zelo velika tragedija. Ni izključeno tudi to, da bi mogoče sodil njej in nato še sebi. Vem, da je to totalna neumnost in tega ne bi danes storil v nobenem primeru. Danes se zavedam, da ni nobena ženska vredna toliko, da bi se zaredi nje preveč sekiral. Če mi kakšna lastnosti pri ženski ne ustreza, grem in si rečem: “Hvala bogu, da sem se te znebil!” Ampak takrat, ko sem bil na smrt zaljubljen in nisem znal kontrolirati svojih čustev, bi se lahko zgodilo marsikaj. Hvala bogu se ni! 

Nekaj let nazaj sem Aleksandro videl v enem lokalu. Sprva je sploh nisem prepoznal. Ko sem jo le zapazil, sem jo z veseljem opazoval. In veste, kaj sem čutil? Samo hvaležnost, da sem se je znebil.

A bi lahko bilo drugače, če je ne bi varal?

Nekajkrat sem se vprašal, če bi mogoče bilo kaj drugače, če ne bi Aleksandre že od samega začetka varal. Po mojem ne bi bilo. 

Zakaj sem varal Aleksandro in tudi vse ostale punce, ki sem jih imel? Razlogov je bilo več. Prvi je bil ta, da nisem verjel v ljubezen, ker me je moja prva punca zelo prizadela. Celo zgodbo o moji prvi punci si lahko preberete na: www.tomazgorec.si/moja-prva-punca. Drugi razlog je ta, da sem bil kot srednješolec s puncami malo neroden, pa tudi nekega pravega interesa niso kazale, če sem čisto iskren. Zaradi tega sem tudi vedno sanjal, da bom tudi jaz enkrat veliki osvajalec in bom imel punc, kolikor jih bom hotel. Skratka, bil sem ranjena duša, ki je na tak način celila svoje rane. 

Mogoče je imela tudi Aleksandra kakšne težave, za katere jaz nisem vedel, in je bila zato taka, kot je bila. Tega ne bom nikoli vedel. Kljub temu da mi je kar nekaj let grenila življenje, nisem nanjo čisto nič jezen in ji želim vse najlepše v življenju. Upam, da tudi ona ni jezna name, saj sem tudi jaz njej grenil življenje. Kaj naj rečem, mladost je norost!

Preberite si še naslednje resnične zgodbe iz mojega življenja:

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2

Moja prva punca me je hitro zapustila

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar se nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti

Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala 

Ko sem se delal norca iz nje, bi vse naredila zame, ko sem se zaljubil v njo, me je pustila

Kako sem izgubil nedolžnost

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja