Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala

Ko sem prvič videl Niko, sem si rekel: “Česa tako lepega v življenju še nisem videl!”

Niko sem prvič videl v diskoteki Africa v Trebnjem. Takoj, ko sem jo videl, sem se odločil, da bom ta večer pristopil do nje. Nisem namreč hotel tvegati, da je nikoli več v življenju ne vidim in tako zapravim priložnost, da jo spoznam.

Spoznal sem jo na najbolj neumen način, kolikor je to sploh mogoče. V gneči sem se postavil zraven nje in njene prijateljice ter ju čez nekaj časa vprašal, kaj bosta spili. Pijače sicer nista zavrnili, vendar sem že po kratkem pogovoru videl, da pri Niki nimam popolnoma nobenih možnosti.

Soočen z realno situacijo sem se od njiju poslovil, ker sem vedel, da jima grem vsako minuto bolj na živce in si že tako slab položaj samo še slabšam. Ampak kljub temu sem bil zadovoljen, ker sem poskusil. Najbolj bi si očital, če niti poskusil ne bi in tako ne bi nikoli vedel, ali sem imel pri njej kakšne možnosti ali ne.

Ko se je zabava v diskoteki Africa že počasi zaključevala, sem jo videl, kako je za mizo sedela sama. Šel sem do nje, se usedel in začel pogovor. Sprva ni bila nič kaj navdušena nad mano, kasneje pa sem dobil občutek, da jo vse bolj zanimam. Na koncu najinega pogovora sem ji predlagal, da bi se naslednji dan dobila. Na moje presenečenje je bila takoj za. Dogovorila sva se, da se dobiva v kraju, kjer živi.

Naslednji dan sem spal malo dlje, ko sem se zbudil, pa sem ugotovil, da bom na zmenek približno 15 minut zamudil. Niki tega nisem mogel sporočiti, saj si prejšnji večer nisva izmenjala telefonskih številk.

Na hitro sem se uredil in krenil na dogovorjeno mesto. Močno sem upal, da me bo Nika tistih 15 minut počakala.

Potem se je zgodilo še, da je na cesti potekalo neko delo in sem moral po obvoznici, kar mi je vzelo nekaj dodatnega časa. Na koncu sem na zmenek zamudil kar eno uro in bil seveda prepričan, da me Nika ne čaka več. Ko sem prišel na dogovorjeno mesto, pa jo zagledam. Bil sem zelo presenečen, da me je čakala celo uro, saj sam nikoli nobene punce nisem čakal več kot 15 minut.

Z Niko sva preživela čudovit dan. Ker je bila tako zelo lepa, sem bil premalo samozavesten, da bi jo poskusil vsaj poljubiti. Vedno, ko sem šel na prvi zmenek s kakšno punco, sem že na prvem zmenku nanjo ‘na polno navalil’ in hotel iti z njo do konca. To se mi je statistično izkazalo za odlično taktiko. Pri Niki pa te taktike nisem mogel uporabiti, saj sem bil premalo samozavesten.

Drugič sva se dobila dva dni po prvem zmenku. Tokrat sem jo peljal na ljubljanski grad, kjer sva se malo sprehajala in nato usedla na klop ter opazovala Ljubljano. Takrat sem zbral pogum in jo poljubil. Ne, da se ni nič branila, dobil sem celo občutek, da je to komaj čakala.

Na drugem zmenku sem tudi hotel, da bi seksala. Mene namreč nikoli ni zapustila nobena punca, s katero sem seksal. Zapustilo me je le nekaj tistih, s katerim nisem! Med njimu je bila tudi moja prva punca. kako in zakaj me je zapustila si lahko preberete na www.tomazgorec.si/moja-prva-punca-je-hitro-zapustila.

Z Niko sem hotel seksati izključno zato, ker sem bil vanjo noro zaljubljen in sem jo hotel imeti. Prepričan sem bil, da bo po prvem seksu moja in tako ne bo možnosti, da me zapusti.

Kasneje sva se z Niko še nekajkrat dobila, vendar do seksa ni prišlo, ker ona ni bila za.

Nato pa je neko soboto spet prišla v diskoteko Africa. Tokrat je prišla sama. Cel večer sva plesala. Med plesom sva se objemala in poljubljala. Kako lep večer je to bil … Kaj vse bi dal, če bi se ga dalo ponoviti.

Proti jutru sva z Niko odšla v mojo pisarno, kjer sva se še naprej strastno poljubljala in objemala. Kmalu sem ugasnil luč in zaklenil pisarno ter jo začel slačiti. Ko sva bila že gola in bi ga moral samo ‘notri dati’, pa sem ji rekel: “Veš, zelo sem zaljubljen vate.” Moje priznanje ji ni bilo všeč. Takoj je vse prekinila in se začela oblačiti. Vmes mi je še razlagala, ko smo moški neumni, da ne razumemo, da ženske potrebujejo malo svobode.

Nisem mogel verjeti, da sem bil tako zelo neumen, da sem zaradi enega stavka vse uničil. Tako zelo jezen sem bil nase!

Potem sem jo pospremil do avta. Spomnim se, da je imela parkiranega čisto na koncu parkirišča. Preden je odšla, sem jo še objel in poljubil. Že takrat sem vedel, da je to bil najin zadnji poljub.

Kljub temu da mi je Nika jasno pokazala, da nimam več nobenih možnosti pri njej, sem potihoma še upal, da lahko vse skupaj obrnem sebi v prid. Popolnoma sem spremenil taktiko osvajanja. Začel sem se delati hladnega. Včasih sem ji s kakšnim neumnim izgovorom poslal mail, na katerega mi je vedno odgovorila in mi je to še dajalo upanje.

Čez par mesecev je spet prišla v diskoteko Africa. Tokrat z novim fantom. Takrat sem dokončno izgubil upanje, da bi med nama še kdaj lahko kaj bilo. Preboleval sem jo še par mesecev, potem sem si našel drugo punco in nanjo popolnoma pozabil.

Približno osem let po tistem, ko sem Niko videl zadnjič, sem šel na neko poslovno novoletno zabavo. Že na začetku sem spoznal simpatično punco, ki sem jo malo opogumljen z alkoholom takoj začel osvajati in jo kmalu tudi osvojil.

Ko sem s svojo novo simpatijo stal ob plesišču in se z njo pogovarjal, pa nekaj metrov od sebe zagledam punco, ki mi vsa nasmejana maha in me kliče po imenu. Bila je Nika. Kljub temu da je bila zdaj osem let starejša, je bila še lepša kot takrat, ko sem jo nazadnje videl. Brez razmisleka in pod vplivom alkohola sem svojo novo ‘punco’ pustil samo in stekel k njej kot en ‘cucek’. Najprej sva se malo pogovarjala, nato odplesala par plesov. Potem pa se je vljudno poslovila od mene.

Ko sem se vrnil k svoji novi punci, me je ta nadrla in odslovila. Čisto logično, tudi jaz bi naredil tako. Z njo sva sicer kasneje za nekaj časa postala par, vendar mi je pogosto očitala, da sem zaljubljen v Niko. Imela je prav!

Takrat, na tisti zabavi pred približno 12 leti, sem Niko videl zadnjič. Kasneje sva se nekajkrat slišala po telefonu. Klical sem jo seveda jaz in jo vabil na kavico, vendar je vsakič imela izgovor, da nima časa.

Danes, ko pišem ta članek, sem Niko poiskal na Facebooku. Kljub temu da je že kar globoko zakorakala v srednja leta, je še vedno prava lepotica.

Nika je zagotovo bila ena od punc, v katere sem bil najbolj zaljubljen. Vanjo sem se zaljubil izključno zaradi tega, ker je bila tako zelo lepa. Mislim, da ni moškega, ki se ne bi zaljubil v tako lepotico. Smo pa moški res neumni. Ženska nas lahko s svojo lepoto popolnoma zmeša.

Od tistega večera naprej, ko bi z Niko lahko seksal, nikoli več nobeni ženski nisem rekel, da jo imam rad.

Ali vam je bila moja zgodba všeč? Več še boljših mojih resničnih zgodb si lahko preberete v moji novi knjigi za naslovom Vse se da, če se hoče, ki jo lahko naročite na www.tomazgorec.si/knjiga

Preberite si še naslednje resnične zgodbe iz mojega življenja:

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2. del

Moja prva punca me je hitro zapustila 

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar se nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti 

Kako sem izgubil nedolžnost

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja