Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco

Ko sem bil mlad fant, sem si zelo želel dobiti resno in pošteno punco. Prijateljem sem sicer govoril drugače. Ker sem imel veliko slabih izkušenj s puncami in sem se bal ponovnega razočaranja, sem svoji družbi lagal, da si ne želim resne punce, da želim izkoristiti življenje,… To je bila velika laž, ki sem jo še sam sebi verjel. Resnica je bila ta, da sem si v podzavesti zelo želel dobiti eno resno in pošteno punco, s katero bi si ustvaril skupno življenje.

Enkrat sem s svojo družbo bil v eni diskoteki v Novem mestu, kjer sem opazil eno zelo luštno punco, ki mi je takoj postala všeč. Cel večer sem jo skrivaj opazoval. Da bi šel do nje, mi ni uspelo zbrati poguma. To tudi ne bi imelo nobenega smisla, ker je bila v diskoteki s svojim takratnim fantom.

Ko smo šli domov, nas je pot do izhoda vodila mimo nje. Ko smo šli mimo, sem opazil, da jo je prijatelj v moji družbi pozdravil. Seveda sem prijatelja takoj zaslišal, kaj je to za ena punca. Povedal mi je, da ji je ima Bojana in da je soseda od enega drugega mojega prijatelja.

Ob prvi priliki, sem tega mojega prijatelja, ki je bil sosed od Bojane, malo povprašal o njej. Povedal mi je, da je to super punca. Da je poštena, resna in še zelo luštna. To, da je bila zelo luštna sem sicer vedel, sem bil pa zelo vesel informacije, da je resna in poštena.

Bojano sem potem še nekajkrat videl in vsakič, ko sem jo videl mi je postajala bolj všeč. Enkrat sem imel celo srečo, da sva skupaj bila v neki družbi in sva spregovorila par besed. Spregovorila sva le toliko, da sva lahko rekla, da se poznava in da sem jo lahko pozdravil, ko sem jo naslednjič videl.

Konec tistega leta, sem odprl diskoteko v Trebnjem, ki se je imenovala Africa. Močno sem upal, da bo kdaj v mojo diskoteko prišla tudi Bojana. Želja se mi je uresničila, saj je bila Bojana redna gostja moje diskoteke. Vedno, ko sem jo srečal v diskoteki, sem jo pozdravil, kaj več pa se nisem upal.

Potem je prišel 24. december, ko smo imeli v diskoteki prvi srednješolski žur. Diskoteko smo odprli že ob četrti uri popoldan. Okoli sedme ure zvečer sem zagledal Bojano, ki je sama stala ob ograji in gledala na plesišče. Rekel sem si:”Sedaj ali nikoli”. Naredil sem se, da grem čisto slučajno mimo nje in da sem jo čisto slučajno zagledal v zadnjem trenutku. Bil sem tako zmeden, da niti približno ne vem kaj sem ji takrat rekel. Vem samo, da sem jo zelo nerodno vprašal, če greva nekaj spit. Spomnim se, da sem že v času, ko sem jo spraševal, če gre z mano na pijačo, razmišljal, da zagotovo ne bo pristala, ker sem jo tako nerodno vprašal. Na moje veliko začudenje je privolila in sva šla za točilni pult. Vprašal sem jo, kaj bo spila. Rekla je, da bo spila enega Fostersa. To je bilo v tistih časih zelo popularno avstralsko pivo. Tudi jaz sem si naročil Fostersa.

Ko sva spila vsak svoj Fosters, sem naročil še dva. Ker sem bil ravno prav pijan, sem bil prijetno zabaven in Bojana se je veliko smejala mojim šalam. Vedel sem, da je to pravi trenutek, da grem v akcijo. V enem trenutku sem jo objel, stisnil k sebi in jo poljubil. Videti je bilo, kot da je že dolgo časa čakala na to.

Potem sva se pol ure strastno poljubljala. Takrat sem imel s puncam že kar nekaj izkušenj in sem vedel, da če jo hočem dobiti, ter da se bo noro zaljubila vame, moram čim prej seksati z njo. V glavi sem hitro naredil plan. Vedel sem, da jo moram dobiti v avto, potem pa akcija.

Bojani sem predlagal, da greva malo ven na zrak.  Kmalu po tem, ko sva prišla ven, sem ji predlagal, da se greva malo okoli zapeljat z avtom. Bila je takoj za to. Ko sva prišla do avta, sem videl, da so me zaparkirali in se nisem mogel nikamor z avtom. Vseeno sem Bojani predlagal, da sem usedava v avto, kjer se bova malo pogovarjala. Pogovarjala se nisva veliko, ampak sva šla takoj v akcijo. To, da so mimo hodili ljudje in naju opazovali, ni niti mene, niti njo nič motilo.

Ko sva končala, sem bil vesel in žalosten. Žalosten zato, ker mi je tako hitro dala. Vendar sem se hitro potolažil, kot se to znamo moški. Namreč mislil sem, da sem jaz nekaj tako zelo posebnega, da mi je takoj dala in da je vame noro zaljubljena.

Potem sva šla nazaj v diskoteko, kjer sva oba spila še po enega Fostersa. Nato sem ji jaz rekel, da moram iti malo pogledati, če v diskoteki tečejo vse zadeve tako, kot morajo. V bistvu sem se ji zlagal. Ni me zanimalo, kako v diskoteki potekajo stvari, ampak sem se hotel prijateljem pohvaliti, da imam novo punco, s katero mislim imeti resno zvezo.

Ko sem našel svojo družbo, sem se seveda takoj pohvalil, kaj se mi je zgodilo. Pač taki smo moški. Nam je najbolj pomembno, da se pohvalimo. Ženske znajo biti za take stvari tiho kot grob. Zato tudi velja zmotno mnenje, da moški več varajo kot ženske, vendar to nikakor ni res! Samo občutek je tak, ker se moški radi pohvalimo in se o tem veliko govori, ženske pa so tiho.

Dobro uro sem ga pil s svojo družbo, potem sem si spet zaželel Bojanine družbe. Sprehodil sem se gor in dol po diskoteki, vendar jo nisem našel. Potem sem se še dvakrat sprehodil gor in dol in jo zagledam, kako se je strastno poljublja z mojim zelo dobrim prijateljem. Šok! Pa ravno sedaj, ko sem bil prepričan, da sem dobil resno in pošteno punco. Bil sem tako zelo razočaran in jezen, da ne znam povedati.

Še nekajkrat sem se sprehodil mimo ‘moje nove punce’ in mojega prijatelja. Nobeden od njiju me ni opazil. Čez čas ugotovim, da sta oba izginila in da jih ni več v diskoteki. V glavi sem imel eno samo misel:”Menda ne bo spala tudi z njim”.

Čez kakšno uro se prijatelj vrne v diskoteko. Direktno ga vprašam, če jo je. Pritrdi mi. Potem mu jaz povem, da sem jo tudi jaz par ur nazaj. Kljub temu, da prijatelj sploh ni vedel, da sem bil pred njim jaz z njo, sem bil na njega zelo jezen. Imel sem občutek, da mi je uničil resno zvezo, srečo,…

S prijateljem prideva do zaključka, da je Bojana ena velika ‘kurba’ in se ga nato oba na mrtvo napijeva.

Seveda nisem niti pomislil, da bi po vsem, kar se je zgodilo, bil še kdaj z Bojano, čeprav je ona bila za. To bila čisto prevelika sramota zame.

Čez dva tedna v diskoteki srečam znanca, ki mi je omenil, da je bilo na srednješolskem žuru res noro. Ja, kar fino je bilo, sem rekel. Potem se mi on pohvali, da je na srednješolskem žuru ‘zapel’ eno punco, jo odpeljal ter da mu je tako dala. Potem še pove, da je isto punco kasneje še en njegov prijatelj, ki ni vedel, da je prej bila z njim. To mi je bila nekam znana zgodba in zato ga vprašam, kaj je to bila za ena punca. Pove mi, da ji je ime Bojana. Kaj mislite, kaj je bilo moje naslednje vprašanje? Najbrž ste uganili, da sem ga vprašal ob približno kateri uri jo je. Njegov odgovor je bil, da okoli polnoči. Od srca se mi je odvalil kamen.

Znancu sem tudi jaz zaupal svojo zgodbo. Ni mogel verjeti. Spravil sem ga v precej slabo voljo. Namreč, pred tem se je norca delal iz svojega prijatelja, kako je ‘fukal’ za njim.

Edina pozitivna stvar v vsem je bila ta, da mislim, da sem bil tisti večer prvi, ki je spal z Bojano. Samo mislim, prepričan pa nisem!

Preberite si še naslednje resnične zgodbe iz mojega življenja:

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim 2

Moja prva punca me je hitro zapustila 

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti 

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar si nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila 

Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala

Kako sem izgubil nedolžnost

 

4.5/5 - (4 votes)

2 komentarja

  1. Oprosti – kako je bilo zares ime tej punci – ker po moje jo poznam ….. Njen način… pa Trebnje ….

    1. Imena so izmišljena, vse drugo je res. Verjetno razumeš, da pravega imena ne morem povedati.

      Drugače pa težko verjamem, da veš katera je, ker takih, kot je bila tale, je bilo kar veliko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.