Svojo punco sem zasačil z drugim moškim – 2. del

Se ti lahko v življenju sploh zgodi kaj hujšega kot to, da svojo punco zalotiš z drugim moškim? Ravno to se je zgodilo meni. Bil sem prizadet, ponižan, razočaran in tudi zelo jezen.

Kako sem svojo punco zasačil z drugim moškem, si preberite v članku na www.tomazgorec.si/svojo-punco-sem-zasacil-z-drugim-moskim. Potem pa nadaljujte z branjem tega članka.

Ker me je moja punca Nataša tako grdo prizadela in ponižala, sem sklenil, da se ji bom maščeval. V bistvu pa Nataša sploh ni bila moja punca. Jaz sem sicer mislil, da je, ker sem jo vprašal, če bi hodila z mano in je ona rekla da. Vse, kar sva imela, je bilo to, da sva se držala za roko. Niti do poljuba nisva prišla.

Moje maščevanje je bilo zamišljeno tako, da bom enkrat dosegel, da se bo Nataša vame noro zaljubila, ter da jo spravim v posteljo. S tem bi se ji maščeval za vse, kar mi je naredila.

Par dni po neljubem dogodku, ko sem Natašo zasačil z drugim moškim, sem poklical njeno najboljšo prijateljico Danico in ji rekel, če bi se dobila, češ da se morava pogovoriti. Danica je takoj pristala. Dobila sva se še isti dan.

Moj načrt je bil, da jo vprašam, če bi hodila z mano. Če bi pristala, bi z njo delal kot s princesko, ona pa bi se prej ko slej s tem pohvalila tudi Nataši. Tako bi Natašo naredil malo ljubosumno in bi se verjetno vsaj kdaj na hitro vprašala, ali ni morda naredila velike napake.

Z Danico sva šla na pijačo v trebanjski motel. Tam sva se dobro uro pogovarjala, nato pa sva se odpravila v avto. Ko sva se usedla v avto, sem jo brez oklevanja vprašal, če bi hodila z mano. Njen odgovor je bil: ‘Saj ti si zaljubljen v Natašo.’ Odgovoril sem ji, da mi je v resnici všeč ona, le da nisem nič poskušal, saj se mi je zdelo, da je bila zaljubljena v mojega prijatelja. Potem sem še malo ‘nakladal’, kako da mi je všeč, kako sem zaljubljen vanjo … Nisem čakal, da bi odgovorila na vprašanje, ali bi hodila z mano, ampak sem jo začel poljubljati. Po dveh ali treh minutah je ona še bolj ‘navalila’ name kot jaz nanjo. Čez deset minut sva že imela spolni odnos.

Danica mi je rekla, da Nataši nikakor ne smem povedati, da sva skupaj, saj bi ji ona to zamerila. Seveda sem se s tem strinjal, vedel pa sem tudi, da je to dober znak. Nataša bi bila očitno res ljubosumna, ker sem z Danico.

Danico sem maksimalno razvajal. Hodila sva na lepe kraje, večerje in v takrat najbolj priljubljene diskoteke v Sloveniji. Vse z namenom, da se bo s tem enkrat pohvalila Nataši oziroma bo Nataša postala sumničava, ker se ji je Danica morala večkrat, ko je bila z mano, lagati, kje je bila in zakaj nima časa zanjo.

Po slabem mesecu, odkar sem se dobival z Danico, sem že dobil telefonski klic od Nataše. Rekla je, da me je kar tako malo poklicala. Kakšnih deset minut sva se pogovarjala običajne stvari, potem me je po ovinkih začela spraševati, kaj sem delal in kje sem bil v petek. Takoj sem ugotovil, da sumi, da sem bil ravno ta petek z Danico. Seveda sem se ji zlagal, da smo šli s prijatelji v neko diskoteko. Spomnim pa se, da sem se ji namerno precej slabo zlagal, tako da je bil njen dvom še večji.

Čez dva tedna sem bil povabljen na neko zabavo. Spomnim se, da sem bil tisti dan naravnost vrhunsko oblečen. Ravno tisti teden sem bil namreč v ‘šopingu’ v Münchnu in sem oblekel najboljše, kar sem takrat kupil.

Na zabavi je bila tudi Nataša. Namerno sem jo samo bežno in na daleč pozdravil. Nisem namreč hotel, da bi dobila občutek, da jo osvajam ali da mi je še vedno kaj do nje.

Nekje sredi zabave sem se odločil, da jo zapustim, ker sem imel namen iti še v bližnjo diskoteko. Poslovil sem se od nekaj prijateljev in se odpravil do avta.

Na moje presenečenje za menoj pride Nataša. Neposredno me vpraša, če se dobivam z Danico. Povem ji, da nisem tak kot ona in ničesar v zvezi z Danico ne priznam. Nataša me vpraša tudi glede ene blondinke, s katero naj bi me enkrat videli v diskoteki. Čeprav sem se res zapletel z njo, se Nataši zlažem, da mi je to samo dobra prijateljica in da z njo nimam nič. Dobro sem namreč videl, da je Nataša ‘na polno’ zainteresirana zame. Če bi ji priznal, da se dobivam s tisto blondinko, bi mogoče izgubila upanje …

Naslednjo soboto se v diskoteki BBM, kjer sem bil reden gost, pojavi tudi Nataša. Bila je z eno prijateljico, ki je nisem poznal. Takoj sem vedel, da je prišla zaradi mene in da moram to izkoristiti. Na srečo ravno to soboto v diskoteki ni bilo tiste moje blondinke.

Počakal sem, da je Nataša prišla do mene. Vedel sem, da je bolje, da ona pride do mene kot jaz do nje. Ko je prišla k meni, sem ji plačal pijačo in takoj sva padla v pogovor. Potem sem jo počastil še z eno pijačo. Čez nekaj časa sem ji predlagal, da greva plesat. Nisem je prosil za ples, ampak sem samo rekel, da bova plesala, jo prijel za roko in odpeljal na plesišče.

Že na začetku plesa sem začutil, kako se je naslonila name. Jaz pa sem jo objel nazaj. Ni minilo pet minut, ko sem jo poljubil. To je bilo sploh prvič, da sem jo poljubil.

Poskrbel sem, da sva se celoten večer imela dobro. Večji del časa sva plesala. Ko nisva, pa sem se potrudil biti čim bolj zabaven, da se je veliko smejala in se imela dobro.

Ko je šla zabava v diskoteki proti koncu, sem se ponudil, do jo peljem domov. V avtu sem na polno ‘navalil’ nanjo. Kmalu je predlagala, da greva k njej domov, saj bo v postelji bolj udobno. Seveda sem bil takoj za, saj sem vedel, da bo v postelji veliko večja možnost, da greva do konca kot pa v avtu.

Čeprav sem se pri njej doma na vso moč trudil, da bi šla do konca, ni bila za to. Sicer sem bil malo razočaran, ampak vseeno vesel, ker sem čutil, da zmagujem.

Čez par dni me je Nataša poklicala in predlagala, da pridem k njej. Seveda sem takoj privolil, saj je bil moj cilj, da jo ‘položim’.

Še isti dan zvečer sva se dobila pri njej doma. Prvič v življenju me je povabila v hišo, če ne upoštevam tiste noči, ko sem jo pripeljal domov.

Nataša se je najbrž že prej odločila, da bo z mano šla do konca, saj se ni niti malo upirala. Še danes se živo spomnim, da je bilo zelo lepo. Delno zato, ker je bila res lepa punca in sem nekaj čutil do nje, še bolj pa verjetno zato, ker sem čutil zadoščenje, da sem si ji maščeval za vse, kar mi je naredila.

Dan, ko sem prvič spal z njo, je bil 9. maj. Drugače 9. maja praznujemo dan zmage. Od takrat naprej je bil 9. maj tudi zame dan zmage.

Kasneje je Nataša z mano želela imeti resno zvezo, vendar pa jaz nisem bil za to. Sem pa njeno zaljubljenost izkoriščal za to, da sva se dobivala, ko sem pač bil ‘potreben’. Dostikrat sem se k njej odpravil v soboto ali nedeljo ob treh zjutraj, naravnost iz bližnje diskoteke, običajno še malo pijan, ker pač nisem dobil nobene druge. Samo potrkal sem ji na okno in me je spustila v svojo sobo.

Zavedam se, da sem bil pokvarjen ‘prasec’

Danes se popolnoma zavedam, da sem bil pokvarjen ‘prasec’. Še posebej zato, ker sem za dosego svojega cilja izkoristi Danico. To res ni bilo lepo. Če bi se še enkrat vrnil nazaj v ta čas, tega ne bi naredil.

Tega, da sem z Natašo naredil tako, kot sem, ne obžalujem. Ona je bila prva, ki se je iz mene grdo delala norca. Nič ne bi bil jezen nanjo, če me ne bi marala. To mi je čisto razumljivo, pač, nisem ji bil všeč. Ni pa prav, da se je iz mene brez razloga dobesedno delala norca. Sicer pa se ne želim delati ravno pametnega, saj sem bil sam enak do Danice.

Težko je biti dober in pošten, ko imaš v najbolj nerodnih letih na ljubezenskem področju samo slabe in težke izkušnje. Tole z Natašo se mi je dogajalo, ko niti še nisem dobro prebolel svoje prve punce. Kako me je zapustila prva punca, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/moja-prva-punca-je-hitro-zapustila. Težko je, ko se ti še niti ena rana ne zaceli in že dobiš nov udarec. Danes, ko sem bistveno bolj samozavesten in tudi pameten, zagotovo ne bi ravnal tako. Danes bi ji samo rekel ‘adijo’ in ji mogoče povedal še, da je s tem ona izgubila več kot jaz. In bi šel naprej po poti svojega življenja v prepričanju, da je bil ta dogodek v bistvu dober zame, saj me nekje čaka veliko boljša punca.

Ta članek sem namerno napisal točno tako, kot je takrat res bilo. Vem, da bo zaradi tega članka veliko zgražanja. Še posebej pri ženskah. Ampak tako je bilo in če bi napisal malo drugače, bi bil lažnivec in hinavec. Sem pa ženskama, ki sta omenjeni v tem članku, spremenil imeni, tako da zagotovo nihče ne bo ugotovil, za koga v resnici gre.

Zakaj moraš biti pokvarjen ‘prasec’, da si ženskam zanimiv?

To, da lepa dekleta ljubijo barabe, je v svoji pesmi pel že legendarni Andrej Šifrer. Tako da nekaj že mora biti na tem.

Tudi sam imam podobne izkušnje. V 90. letih prejšnjega stoletja sem bil v Trebnjem znan kot največji ženskar in velika baraba, kar se tiče žensk. Tak ‘imidž’ sem si namerno zgradil, ker se mi je dogajalo, da me je vsaka punca, do katere sem bil dober, pošten in vanjo tudi zaljubljen, zelo kmalu pustila. Ko sem si zgradil ‘imidž’ ženskarja in barabe, je bila situacija popolnoma drugačna. Žensk sem imel, kolikor sem hotel. In, kar je bilo najbolj zanimivo, noro so bile zaljubljene vame, kljub temu da sem se norčeval iz njih in so vedele, da imam poleg njih vsaj še tri druge ženske.

Ampak, kljub temu da sem našel način, kako doseči to, da se vate zaljubi veliko žensk, sem na koncu ostal sam. Če sem iskren, bi si želel imeti ljubečo ženo, s katero bi se imela rada, se razumela in naju bi družili podobni interesi. V veliko veselje bi mi bilo imeti otroke in se ukvarjati z njimi. Če bi bil še enkrat mlad, bi se do 25. leta poročil in imel tri otroke. Več o tem sem napisal v članku na www.tomazgorec.si/ce-bi-bil-se-enkrat-mlad. Ampak za nazaj ne moreš nič spremeniti. Niti ne želim, da vse to izpade kot jamranje. Gre samo za razmišljanje! Zavedam se, da je v življenju treba razmišljati o prihodnosti, ne preteklosti!

Preberi tudi:

Ena me je obtožila, da sem jo posilil, druga me je obtožila, da sem jo hotel posiliti 

Svojo punco sem zasačil 1

Moja prva punca me je hitro zapustila 

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motil

Sanja mi je bila zelo všeč, vendar si nisem upal ukrepati, ker sem bil prepričan, da me bo zavrnila

Če ji ne bi rekel, da sem v njo zaljubljen, bi z mano seksala

Kako sem izgubil svojo nedolžnost

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja