Planinska idila – odlična in cenovno ugodna nastanitev za smučanje

Že veste, kam boste šli letošnjo sezono na smučanje? Predlagam, da se na smučanje odpravite na Jahorino, kjer boste za svoj denar dobili največ. Cene so v primerjavi s smučanjem v Sloveniji, Avstriji ali Italiji namreč bistveno nižje, storitev pa ni nič slabša. Ni pa samo cena tista, zaradi katere se izplača iti na Jahorino. Zagotovo boste navdušeni tudi nad izredno prijaznimi ljudmi, odlično hrano in čudovito naravo. V bližnji okolici Jahorine si boste lahko ogledali veliko turističnih znamenitosti.

Ena od boljših idej za nastanitev na Jahorini je vila Planinska idila, kjer vam nudijo apartmaje za 4 do 6 oseb in dvo- ali triposteljne sobe. V objektu imajo tudi gostinski lokal, tako da lahko pri njih dobite tudi vse tri obroke, če to seveda želite. V praksi je sicer tako, da se vam zelo izplača vzeti paket, ki vsebuje tudi obroke. Tudi če si boste sami kuhali, na koncu namreč ne boste prišli nič ceneje ‘čez’, ker razlika v ceni paketa z obrokom ni toliko višja, da bi se to res izplačalo. Če radi kuhate, pa je to seveda nekaj povsem drugega.

Poglejte si več fotografij Planinske idile. Če hočete posamezno fotografijo povečati, kliknite nanjo.

Vila Planinska idila se nahaja na dobri lokaciji v naselju Balvanište, tik ob cesti, ki ni zelo prometna. Smučarska proga je od nje oddaljena le 150 metrov, do nje pa se boste lahko brez težav, kar od objekta, pripeljali na smučeh. Prav tako se boste lahko s smučmi pripeljali nazaj do objekta, ko boste nehali smučati.

Sam poznam lastnika, ki je zelo prijazna in poštena oseba. Zagotovo se boste tudi zaradi tega dejstva v Planinski idili počutili še bolje, kot bi se sicer.

Če vas zanima nastanitev v vili Planinska idila, izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje. Vaš mail bo dobil lastnik neposredno in vam odgovoril v kratkem času.

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Dodatna vprašanja:

  Na spodnjem videoposnetku si lahko pogledate, kako prijetno in izvirno imajo urejen gostinski lokal v Planinski idili.

  Več o smučanju na Jahorini si preberite v mojem prispevku na www.tomazgorec.si/jahorina-smucanje. Prav tako si preberite moj prispevek na www.tomazgorec.si/bosna-in-hercegovina-znamenitosti, kjer najdete fotografije, videoposnetke in opise zanimivih krajev v Bosni in Hercegovini, ki se jih izplača obiskati, ko boste na Jahorini ali na poti do tja in nazaj. Ko se boste vračali z Jahorine, vam priporočam, da greste domov preko Mostarja in nato po jadranski avtocesti do Slovenije. Vmes predlagam še postanek v Konjicu, kjer si boste ogledali Titov bunker, in seveda v Mostarju, ki je res pravi biser.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja