Horoskop april 2021 za vsa znamenja

Prekrasen april je pomladni mesec, ko povsod že vse vre od življenja in sokov, tako je tudi pri ljudeh. Skoraj vsemu mesecu vlada prvo horoskopsko znamenje, zaletavi pionir oven, konec meseca pa oblast prevzame zemeljski in tradicionalni bik. Takrat se tudi rastline bolj ukoreninijo in vse postane bolj stabilno, razen vremena.

Če želite izvedeti kaj vam prinaša horoskop april 2021, si oglejte spodnji videoposnetek.

Zelo velik vpliv na to, kakšen bo za vas april 2021, ima planet Merkur. Njegov učinek bo čutiti na vseh področjih življenja. Vpliv tega planeta vzbuja željo po združitvi ljudi, ki bo zaradi korana ukrepov še toliko bolj močna v tem letu.

April je mesec tišine in moči, naklonjen je samoti in miru, skrbi zase in za bližnje. Svoj prispevek bo dala tudi Venera. Odgovorna je za spontanost dogajanja, stopnja tesnobe bo nekoliko povečana, stabilnost pa se bo v tem mesecu vrnila s polno Luno 27. aprila 2021.

Prvi teden aprila bi morali preživeti obkroženi z družino. Vzemite si čas za gospodinjska opravila in izboljšanje doma. Lahko začnete s pomladanskim čiščenjem, pospravite shrambo, razvrstite stare smeti in sprostite prostor za novosti v vaši hiši, stanovanju in v življenju.

Dolga potovanja in službena potovanja niso najbolj ugodna, če je možno se jim izogibajte do konca meseca. Možne so spremembe na delovnem področju, potrudite se na najboljši možen način, kot zmorete. Poslovne odločitve in resne pogovore z nadrejenimi ali podrejenimi je dobro preložiti na poznejši čas, če je to mogoče.

Sredi meseca se lahko pojavijo novi viri dohodka. Po obdobju stagnacije planeti za april napovedujejo porast energije finančnih tokov. Vredno se je resno lotiti novih smernic v poslu ali napredovanju v službi. Posledično bodo prizadevanja nagrajena.

Po mladi Luni, ki bo 12. aprila 2021, se bodo odprle nove priložnosti v ljubezenskih odnosih, bežnih srečanjih in poznanstvih, ki se lahko razvijejo v dolgo zvezo. V družinskem življenju takrat vlada idila. Koristno je sodelovati v skupnih dejavnostih z družinskimi člani: pripraviti večerjo, si ogledati film, igrati družabne igre z otroki. Takšne aktivnosti bodo prinesle veliko pozitivnih čustev in vtisov.

Konec meseca bo minil pod vplivom bližajoče se polne Lune, ko Luna in Sonce preideta v fazo nasprotja. To se neposredno odraža v vplivu planetov in takrat je treba biti pozoren na zdravje, zlasti na živčni in prebavni sistem. Vzemite si čas za sprostitev in dober spanec. Lahka vadba je sprejemljiva: nordijska hoja, tek, plavanje ali redne jutranje vaje. Priporočljiva je lahka prehrana z več sadja in zelene zelenjave.

To je res pravi čas je za pomladno prenovo, tako v naravi, kot v ljudeh. Lahko je to sprememba pričeske ali iskanje novega hobija. Za močno  duhovno rast pa boste poskrbeli z branjem knjig in obiskom telovadnice. Konec meseca aprila napetost izgine in pride do potrebnega umirjanja. Prišel je čas za stabilnost in poroko.

Ta mesec bo najbolje šlo ovnom, dvojčkom, devicam, škorpijonom in ribam. V ljubezni pa bo do 20. aprila krasno kazalo skoraj čisto vsem znamenjem, zato lahko april označimo kot vihravi mesec ljubezni in možnosti poroke na koncu meseca, ko prevzame primat bik in se vse umiri.

Mesečni horoskop april 2021 za ovna

Splošno: Mars, ki je vaš planet, je do 23. aprila v čudoviti harmoniji z vašim znamenjem in je naklonjen vašim stikom ter gibanju. Počutili se boste naravnost odlično. Po 24. aprilu boste bolj zbrani in umirjeni, Mars se bo gibal na vašem območju, ki je povezano z vašim domom. Prijateljstva bodo postala konstruktivna in se razvijala zlasti v zadnjih dveh tednih. Vaš socialno strokovni sektor še vedno doživlja nekatere spremembe, prilagodite se v zadnjem tednu. Zapeljevali boste, tako s svojim leporečenjem, kot s prijetnim in zapeljivim vedenjem. Po 20. pa se lahko vaš interes obrne drugam.

Ljubezen: vezani boste občutili aprila harmonijo v partnerstvu, vaše čustveno življenje srečno teče, ko ste blizu druge polovice in to vas bo pozdravilo. Zdrav libido vas bo oživil ??dovolj, da se takoj po službi vrnete v svoj dom. Do 20. aprila boste bolj sproščeni, kot tišji, a še vedno zaljubljeni.

Samski ta mesec odprite oči, ker je veliko priložnosti v vaši soseski.  Vaše energične in podjetno močne besede se bodo vse do 19. aprila lahko dotaknile srca osebe, po kateri hrepenite. Pojdite ven, organizirajte potovanje, vaše možnosti so resnične.

Denar: od 20. aprila bodo Sonce, Merkur in Venera v Biku skrbeli za vaše finančno poslovanje, ki se premika v pravo smer. Lepa sredstva so v vaši igri. V vašem znamenju bo Sonce do 19. aprila, Merkur pa od 5. do 19. in Venera do 14., kar bo povzročilo, da bodo drugi navdušeno cenili vašo osebnost. Vaše ideje bodo izstopale, vaša karizma je zagotovljena, ne glede na to, česa se lotite, so vaše možnosti za uspeh res velike.

Zdravje: polovico meseca se boste počutili v zelo dobri formi, kar bo pozitivno vplivalo na vaš notranji krog. Pritegnili boste pohvale, lahkotne situacije ali ljudi, ki vam ustrezajo. Zdravje vam bo zelo dobro služilo. Na začetku meseca boste vihravi, zato pazite, da se ne poškodujete zaradi hitenja, v drugi polovico pa se bo vse umirilo in stabiliziralo. Gibanja boste imeli dovolj, ne pozabite pa na redne in zdrave obroke vsak dan, ki vas bodo napolnili z energijo in veseljem.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za bika

Splošno: prvi teden vas bo planet Uran malce potisnil naprej in najboljše šele prihaja. Vaša socialno poklicna usoda je v pretresu, Jupiter in Saturn sta zasedena s preoblikovanjem tega, kar mora biti, zato budno spremljajte zadnja dva tedna to dogajanje. Od 20. aprila bodo Sonce, Merkur in Venera olajšali poti do vaših dosežkov, ki se bodo vrstili. Mars bo zadnji teden aprila v znamenju raka, kar ob poudarilo vaše izmenjave in vašo očetovsko plat. Ugotovili boste, da ste ljubljeni.

Ljubezen: polovico meseca, do 14. aprila, bodo vaši občutki in ljubeznivi vzgibi plašni, skromni boste in zadržani. Nato bo vaše vedenje postalo, zahvaljujoč Veneri, ki bo v vašem znamenju od 15. do 20. aprila, toplejše. Vaš libido bo po 23. občutljiv in nežen. Konec meseca bo še posebej lepo. Tisti, ki ste v razmerju, boste prvo polovico meseca malo odmaknjeni, kar se bo povsem spremenilo po 14. aprilu, ko se bodo čustva spet razvnela.

Samskim pa se lahko v prvi polovici meseca nepričakovano vrne pretekla ljubezen v vaše življenje, pa naj bo to med potovanjem, s pisnim sporočilom ali spontano s pomočjo prijatelja. V zadnjem tednu meseca bodo vaše možnosti, da spoznate novo ljubezen, velike, zato bodite potrpežljivi.

Denar: vaša osebnosti bo v tem mesecu zasijala. Mešanica planetov v ovnu vas bo do 19. aprila vabila k razmišljanju in morda k pripravi na začetek nekaterih projektov, za katere bi želeli, da se zgodijo. Brez panike, vaša močna osebnost in nezavedno se zelo dobro prilagajata tem pripravljalnim energijam, še posebej, ko bo Marsu v dvojčkih do 23. aprila, kar prav tako povečuje vaše razmerje do vašega bogastva. Imate možnost, da uravnotežite ta sektor.

Zdravje: zdravje vam bo dobro služilo, nič posebnega ne bo, malo več pojejte vitaminov in pregnali boste pomladansko utirjenost, kot bi mignil. Ustrezali vam bodo dolgi sprehodi v naravi, v stiku z zemljo in naravo, kar vas pomirja in stabilizira. Naredite tudi pomladansko očiščevalno kuro za jetra in razstrupljanje telesa, kar vas bo prenovilo.

Splošno: 5
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za dvojčka

Splošno: vaš družabni krog postaja vse bolj izjemen, vaša dinamičnost je močna. Energije ovna v sozvočju z vašim znamenjem prebujajo vaše želje po projektih in željo, da bi vas obkrožali prijatelji. Merkur, vaš planet, ki bo v Ovnu od 5. do 19. aprila, podpira vaše izmenjave, olajša vaše projekte in vaše misli. Vaša morala je dobra, odločitve pa učinkovite. Do 15. aprila boste do drugih navdušeni in topli, vaši impulzi bodo neposredni in veseli. Vaše ljubezensko življenje bo prijetno, vajine želje in občutki pa usklajeni. Po 15. aprilu boste bolj umirjeni in manj družabni.

Ljubezen: tisti, ki ste v razmerju, vas bodo aprilske energije vabile, da si boste popestrili svoj vsakdanjik in se skupaj srečevali s prijatelji ter delili lepe trenutke in prosti čas. Do 15. aprila boste iskreno izražali svoja čustva do partnerja, potem se Venera in Mars odmakneta od vas in boste bolj sramežljivi.

Samski boste aprila zelo dinamični in hiperkomunikacijski, saj veste, kako biti zapeljivi s svojimi besedami in hitrimi gestami, kar bo trajalo do 20. v mesecu. Vaše možnosti za srečanja so velike, če hitro izkoristite priložnosti, ki vam jih je ustvarilo nebo, se v srčnih zadevah lahko osredotočite na svoj družabni krog ali tudi na potovanjih, ki se jih tako veselite ter bodo prišli nepredvideno.

Denar: Mars bo v vašem znamenju do 23. aprila poudarjal vašo dinamičnost, nič in nihče ne bo oviral vaših načrtov. Jupiter in Saturn v vodnarju bosta poudarjala vaš notranji razvoj in vaš življenjski ideal; konec meseca boste pridobivali na zrelosti. Od 20. 4. vas Sonce, Merkur, Venera in Uran v Biku vabijo k zdravi samokritiki v službi in v poslu. Sodelavci in poslovni partnerji iz vaših preteklih časov se bodo na vašo pot vrnili na povsem nepričakovan način, še posebej prvi teden aprila. Sledijo presenečenja.

Zdravje: april bo vaš mesec, poln dinamike in sreče, uresničenih ciljev in ljubezni, kar vas bo v zdravju še utrdilo in vam dalo novih moči, tako fizično, kot psihično. Končno se boste lahko normalno gibali, kar vam bo pognalo kri po žilah in pregnalo vsako slabo voljo ter počutje stran od vas. Izkoristite ta čas za potovanja in sprehode v naravo, tek in dobro spomladansko prehrano z divjimi rastlinami, na primer regrat, ki vas bodo očistile.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za raka

Splošno: od 24. aprila bo Mars v vašem znamenju porušil dogovor, ki ste ga v preteklosti sprejeli, ne bo prijetno, vendar bo ta izkušnja v celoti okrepila vašo osebnost. Največ pretresa bo ravno v vašem domu ali s partnerjem, kar pa se bo močno popravilo v zadnjem tednu aprila in vaše ljubezensko življenje ali razmerje s partnerjem se bo nadaljevalo. Tako bodo prvo polovico meseca vaši ljubezenski impulzi nekoliko šibkejši, delovali boste tudi s preveliko naglico ali pa ravno nasprotno z oklevanjem. Vaš libido pa bo ves zadnji teden diskreten in močan. Po 20. aprilu bo energija bika služila vaši intimni čutni in občutljivi naravi, vaši občutki pa bodo zavzeli vodilno mesto.

Ljubezen: tisti v razmerju boste intimno bolj intenzivni, kar bo lahko oživilo zapeljevanje, ki je med vama, kot je bilo do sedaj tako živahno in toplo. Takšna situacija vas lahko nekoliko potrese, vendar pozdravite ta val čustvenih koristi. Po 20. aprilu boste našli stik s svojo drugo polovico, ki bo postala središče vaših misli in vašega srca.

Samske lahko ljubezen doleti z bliskom in ognjem, vendar ni gotovo, da se bo dolgoročno stabilizirala. Ste aktivni in komunicirate, a ljubezen, ki prihaja prehitro, lahko pobegne. Po 20. aprilu je vesolje naklonjeno vsemu, kar se vas intimno dotakne, tudi umirjenosti in užitku.

Denar: vaša družbeno poklicna usoda bo aprila v središču pozornosti. Izmenjave s poslovnimi partnerji in sodelavci so lepe in prijazne. Trojica planetov v ovnu; Soncu in Merkur do 19. 4. in še Venera do 14. 4., napoveduje svetlobo v vaši karieri ali vaši usodi. Pričakujte energije, ki vas bodo izzvale ter potegnile v nove izzive, ki jih je treba sprejeti. Mars v dvojčkih do 23. aprila krepi idejo o izzivu s težnjo, da je lahko skriven ali pa nekoliko pasiven. Jupiter in Saturn v vodnarju bosta prebudita vaše zanimanje za vaše finančne ali čutne zadeve, evolucijo ali pretiravanje, v zadnjih 14-ih dnevih aprila. Sonce in Merkur bosta v biku od 20., kar napovedujejo veliko prijateljskih stikov, pa tudi učinkovito realizacijo vaših projektov.

Zdravje: ta mesec bo za vas turbulenten in poln pretresov, izzivov ter odločitev, dela na področju financ, posla in ljubezni, kar vas bo precej obremenilo in skupaj s pomladansko utrujenostjo, lahko še zbolite. Zato se priporoča veliko počitka, sprehodov v naravi na svežem zraku, uživanja vitaminov in regrata ter sproščujoče kopeli. To vam bo pomagalo, da boste mesec prebrodili v odličnem zdravju.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za leva

Splošno: vaš močan idealizem bo na vrhuncu, uspešni pa boste tudi na družbenem ter poklicem področju. Lunine energije vas vabijo, da potrdite svoje zaveze, dane bodisi sebi, bodisi drugim. Vaša kraljevska narava bo cenila to poudarjanje vaših vrednot vse do 20. aprila.

Ta mesec bosta v vas plamtela strast in libido. Venera je v ovnu do 14. aprila in krepi izražanje vaših toplih, srečnih in ponosnih občutkov do partnerja. Ljubezen vas preplavi in vi ste radi zaljubljeni, vaš partner pa je zaradi tega razvajen. Po dvajsetem se lahko na obzorju vašega ljubezenskega življenja pojavi kanček ljubosumja, sprostite se, ste edinstveni in tako razkošni, da nimate konkurence.

Ljubezen: levi v razmerju boste do 20. aprila darovali partnerju čudovite harmonične in strastne energije, kar bo za oba zelo prijetno. Mars podpira vajine skupne izlete in druge skupne aktivnosti.

Samski boste imeli odlične priložnosti, zlasti če potujete ali obiskujete družabni krog ljudi vse do 20. aprila. Pomlad izkoristite lahko za novo komunikacijo, ki je neposredna in spontana, da olajša iskanje partnerja. Po 20. pa vas nebo vabi, da umirite svoje intimne zahteve in počakate, če je potrebno.

Denar: po 20. aprilu bodite previdni s financami, ker je možen padec intenzivnosti pritekanja financ oziroma investicij. Mesec bo za vas kar nervozen, aktiven in dinamičen. Spodbujal bo vaše nagnjenje k večjemu izpolnjevanju nalog. Do takrat bodo vaši projekti, po zaslugi Marsa v dvojčkih, močno napredovali vse do 20. 4. Od takrat naprej se bodo planeti zamenjali in se lahko finance, trg in vložki zmanjšajo, ko vstopi Bik v vaše znamenje. Pri vašem delu so možne napetosti in tudi na splošno. Pustite in ne poskušajte spreminjati dogodkov, samo spremljajte jih.

Zdravje: april bo za vas precej dinamičen in intenziven do konca meseca, ko se bo treba kar malo umiriti in pustiti prosto pot usodi, ker boste tako prišli od najboljših rezultatov, če se ne boste obremenjevali in skušali preprečiti, kar vam ni všeč. Vse je za nekaj dobro in kasneje boste spoznali, zakaj je tako bilo. Do konca meseca boste obremenjeni s partnerskimi odnosi in pri delu. Konec meseca pa vam lahko živce para navidezen neuspeh oziroma občutek, da imate zvezane roke. Priporočajo se vam odmor, dopust, relaksacija, odmik od težav in opazovanje ter učenje.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za devico

Splošno: po 20. aprilu bo v vašem domu bolj tankočutna in prijazna klima. Razvili boste lasten koncept življenja in vaš, včasih sramežljiv optimizem, bo postal bolj jasen. V zadnjem tednu aprila boste gradili gradove na nebu. Do konca meseca vas bo destabilizirajoča intenzivnost vaše intimne narave prisilila, da pregledate svoje čustvene osnove, ki vam povzročijo trenutek razmisleka in samovpogleda glede vašega načina ljubezni. Mars bo ves mesec zbujal vaš libido in v glavi boste ves čas imeli nagajivost ter nežnost. Od 21. 4. bo vaša čustvena vedrina srčna, umirjena, polna šarma in užitka.

Ljubezen: za device v razmerju bo planet Neptun povečeval vaše dojemanje vaše druge polovice in vaša izmenjava bo temeljila na intuiciji ter včasih sanjarjenjih, zlasti konec meseca. Ves april boste izražali svojo ljubezen z gorečnostjo, a tudi z okornostjo do 19. 4., kar bo presenečenje za vašega partnerja. V vaših kretnjah in besedah bo nežnost.

Samske device boste v tem mesecu lahko srečale tisto posebno osebo. Vendar lahko Mars preigrava vašo splošno usodo, srečanje bo na podlagi čutnosti in je vprašanje, če boste s tem zadovoljni? Počakajte do 20. aprila za trajnejšo romanco, bolj v skladu s svojo občutljivo, čustveno naravo.

Denar: ta mesec bo poln velike preobrazbe in idealov življenja, ki bodo naraščali. Planetarna trojica v ovnu s Soncem in Merkurjem, ki je vaš planet, do 19. 4. in Venero do 14. 4., vas vabi, da v svoj odnos do denarja vložite več zanimanja. Pomeni tudi spremembe ali preobrazbe, ker na vaš praktičen in racionalen pristop vplivajo subtilne energije. Jupiter in Saturn povečujeta področje dela in zdravja, na teh področjih pa boste opazili izboljšanje v zadnjih dveh tednih. Poleg tega je vaša družbeno poklicna usoda podvržena močni energiji Marsa, ki vas navdihuje, da samozavestno spremljate hitrost dogodkov, ki se bodo verjetno zgodili v tem mesecu v vaš prid.

Zdravje: ta mesec bo za vas precej poživljajoč in drugačen, dobro se boste počutili v svoji novi koži. Vsa področja življenja se bodo spremenila na bolje ter v vas ustvarila upanje ter zadovoljstvo, ki bo pozitivno vplivalo tudi na vaše zdravje. Tudi prehrano boste izboljšali in se tega držali vse leto. Dobro je, da ste delovni in srčni ter iskreni. Pojdite pa malo ven na sonce, to vam bo dobro delo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za tehtnico

Splošno: osredotočite se na svoje intimne odnose in svojo čudovito idealistično energijo. Do 20. aprila bodo energije ovna pretresale vaš zakonski ali asociativni odnos, partner ali drugi vam bodo veliko pomenili. Venera, vaš planet, bo spremenila vaš način bivanja. Vaša intimna narava se vse bolj odpira trajnim ljubeznim. Ta čas uživajte s partnerjem kar se da in družino, ker vas v tem planeti podirajo.

Ljubezen: tisti, ki ste v partnerskem razmerju, boste vaši drugi polovici dali prednost pred seboj vse do 20. aprila. Sami pa pričakujete, da bo partner to enako storil tudi za vas. Energije ovna malo pospešujejo vašo naravno diplomacijo, zato bodite mirni. Od 21. aprila naprej vas strast lahko pogoltne.

Samski boste imeli presenetljive priložnosti do 20. 4. in srečali se boste z nekom, ki ustreza vašim najbolj specifičnim pričakovanjem, to je ljubezen na prvi pogled zahvaljujoč Veneri v Ovnu. Če pa do takrat ne bo sreče, pa ne odnehajte niti do konca meseca, ker bo vaša karizma še vedno delovala.

Denar: Mars bo podpiral vašo družbeno in poklicno usodo do 23. aprila, ko se boste precej borili in vas nič ne prestraši na vaši poklicni ali podjetniški poti. Nekaj ??napetosti v vaši službi bo verjetno ta mesec, zadnji teden aprila, pa vas lahko tudi pograbi malo melanholije v vašem vsakdanjem in poslovnem življenju. Od 20. aprila naprej bo vaša čutnost hitro narasla, vaše misli bodo globoke, utelešane in intenzivne, zato se vam obeta ker nekaj uspehov.

Zdravje: če se ne boste pazili, vas čaka kakšen manjši prehlad, zato se še vedno dobro oblecite, ko greste ven. Pri vas zna biti težava preveč sladkarij, to boste morali opustiti in pojesti več zdrave hrane ter manj sladic. Nikar ne tehtajte med piškotom in solato, odločitev je tukaj jasna. Pijte več krepilnih čajev in si razstrupite telo, saj veste kako, to ste že večkrat počeli in je bilo uspešno, mar ne?

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za škorpijona

Splošno: Mars bo v dvojčkih do 23. aprila in vas obdari z bogatim in domiselnim libidom. Vaše finance pa se lahko povečajo tudi preko vašega partnerja ali drugih sodelujočih. Od 24. do 30. aprila vas bo po vsej verjetnosti Mars zvabil na potovanje in popestrili si boste lahko vsakdanje življenje. Vaša morala je na višku, zahvaljujoč Plutonu imate dosti volje in osredotočenosti na cilje. Od 20. tega meseca bo energija bika pospešila vaše intimno življenje, ta čas bo za vas ugoden tudi za poroko.

Ljubezen: vaša čutnost bo močna s pridihom intelekta, kar vam omogoča inovacije v vaših intimnih pristopih. Od 20. aprila se mora vaš ego prilagoditi partnerju, da bosta lahko delila ljubezen v njenem najbolj nežnem in telesnem izrazu.

Ves ta mesec so planeti vašemu zakonskemu življenju zelo naklonjeni, saj bo Venera bo enkrat v ovnu in drugič v Biku. Pri dokazovanju svojih čustev se odlikujete v čustvenih stvareh, vaš občutek in odločna dejanja bodo razveselila vašega partnerja in spodbujala vaš odnos. Samski usmerite svojo pozornost bolj na poklicno sfero ali na potovanja, ker je morda vaša ljubezen tam skrita.  

Denar: do sredine meseca boste do sodelavcev in partnerjev v poslovnem svetu izražali precej topline, tudi v vsakdanjem življenju kot pri svojem delu. Vpliv ovna bo do 19. aprila segreval delovno sfero in vsakodnevno rutino, pazite na svojo energijo, ker bo za delovne in poslovne uspehe pomembna. Osvobodite se morebitnih družinskih ali drugih spopadov, saj bosta Jupiter in Saturn v kvadratu. zato bodite zadnja dva tedna v mesecu bolj popustljivi.

Zdravje: zdravje bo ves mesec dobro, grela pa vas bo predvsem ljubezen, tako do partnerja, kot do ljudi in sebe, občutek bo nenavaden a zelo lep. Edino na koncu meseca se izognite prepirom, ker to na vas res slabo vpliva, saj se sekirate v sebi in se žrete, to pa vam lahko zmanjša imunski sistem.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za strelca

Splošno: aprila bodo v središču pozornosti vaša ljubezen in odnosi. Ta mesec bo za vas dosti pozitivnih dogodkov v odnosih med partnerji in tudi  v zvezi z ustvarjalnostjo z otroci, če jih imate. To bo res čudovit mesec v novih perspektivi. Vaš čustveni sektor bo prejemal obetavne blagodejne energije Sonca vse do 19. aprila, Merkurjeve pa od 5. do 19. 4. in Venerine do 14. aprila. Vaša strastna, živahna, čustvena narava bo zelo vesela teh novosti. Pojavile se bodo lepe priložnosti za srečo. Vaše želje bodo močne, Mars, pa bo krepil vaš libido, odločno osredotočen na ljubljenega partnerja.

Ljubezen: če boste sposobni bolje obvladovati svojo naravo, ki bo včasih nekoliko pretirana do 23. aprila, pod navalom Marsa v dvojčkih, potem se bo vaše zakonsko življenje napolnilo z ljubeznijo in veseljem. Pazite na svojo besedno komunikacijo z drugo polovico, pustite ji lastne ideje in svobodo razmišljanja.

Za samske pa je ljubezen v zraku. Jupiter in Saturn bi lahko izzvala srečanje s  sanjskim partnerjem. Energije ovna bodo do 20. aprila lahko povzročile ljubezen na prvi pogled, lahko med izletom ali potovanjem.

Denar: vaša morala bo na vrhuncu od 5. do 19. aprila, prežel vas bo velik optimizem in delo bo steklo kot po maslu. Jupiter in Saturn v vodnarju sta skladno povezana z vašim planetom Soncem, zato povzročajo evolucijo in trdno možnost za izgradnjo dolgoročnih odnosov v soglasju z vašim resničnim jazom v zadnji polovici meseca. Mars, ki je do 23. aprila v vašemu znamenju, vas vabi, da se pogajate in sprejmete mnenja drugih v svoji zasebni in poslovni sferi. Od 20. naprej bodo energije v biku spodbujale vaše vsakdanje ali poklicno življenje, odprite se in dajte vse od sebe.

Zdravje: ta mesec boste dobrega zdravja in kar malo zaljubljeni, neglede na to, ali ste v zvezi ali še ne. Počutje bo vrhunsko, še posebej prve tri tedne aprila. Veliko se boste gibali in verjetno tudi potovali. To vas bo navdihnilo z optimizmom in veseljem ter novimi močmi. Sedenje pred televizijo bo zamenjala akcija, kar bo za vaše telo sproščujoče.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za kozoroga

Splošno: nekaj napetosti bo aprila v domu ali družini, nato pa vas zajame ljubezen. Energija ovna bo do 19. aprila v vašem znamenju, kar napoveduje nekaj občutljivih trenutkov v družini ali v partnerstvu. Po 20. 4. pa se bo vzdušje dramatično spremenilo, energije bika bodo razvajale vaše ljubezensko življenje in odnose z otroki, če jih imate, kar bo močno krepilo vašo samozavest in veselje. Preželi vas bodo močni občutki, voljnost in užitek čutov. Vaša zadržana ali celo rahlo čustvena narava se nenadoma ogreje za uspešen izlet. Uživajte popolnoma.

Ljubezen: vaš um bo na začetku aprila drugje in težko bo na voljo za vašo drugo polovico, kar napoveduje nekaj zakonskih napetosti in neugoden scenarij. Priporoča se vam potrpežljivost. Uran vedno spodbuja vašo čustveno ustvarjalnost, to pa bo od 20. aprila naprej.

Samski boste dinamični v svojem vsakdanjem življenju, kar vam lahko priskrbi čustveno presenečenje. Vendar pa energije ovna v kvadratu vašega ozvezdja zahtevajo največjo prilagodljivost v odnosih do 19. aprila. Poleg tega so vaše možnosti resnične, pojdite ven, odišavite se in lahko srečate sanjsko polovico.

Denar: prilagodite se okoliščinam, četudi ne ustrezajo vedno tistemu, kar bi si želeli. Pluton v vašem znamenju vas naredi močnejše in globlje, še posebej zadnji teden. Mars vam zagotavlja največ fizične reaktivnosti v vašem vsakdanjem življenju ali pri delu. Odločite se, ali boste ukrepali in se odzvali. Priložnosti so, izkoristite jih lahko le sami.

Zdravje: polovico meseca bo nekaj težav. Nevšečnosti v odnosih in urejanje zadev okoli doma, vas bodo nervirale in spravile v slabo voljo. Bodite potrpežljivi in si najdite nekaj, kar vas bo sproščalo. Priporočajo se športna aktivnost ter vitamini in kakšna očiščevalna pomladna kura ter razdvajaje z masažo.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za vodnarja

Splošno: energija ovna, ki se bo do 19. aprila harmonično povezovala z vašim znamenjem, bo naklonjena vsem vašim stikom, sestankom, vašemu navdušenju in premikanju naprej. Vaša odprta narava do sveta bo zadovoljna prve tri tedne, ko bo odkrivala nove odnose. Jupiter in Saturn bosta pospešila vaš razvoj v zadnjih dveh tednih aprila. Mars pa bo v dvojčkih, kar bo v vašem čustvenem življenju do 23. aprila poudarjalo vaše čustvene želje, ljubezen pa se bo na široko odprla. Mars bo povečal vaš libido in vašo ustvarjalno moč.

Ljubezen: z vašim partnerjem bosta imela gorečo strast vse do 19. aprila. Vzajemna zaljubljenost bo zelo velika. Vaša čutnost bo močna na podlagi sladkih ali porednih besed. Po 20. aprilu se bodo stvari umirite.

Samske bo Mars napolnil z energijo in vaše čustveno stanje se bo spremenilo. Vaše možnosti, da nekoga spoznate, so velike, vaša sorodna duša vas bo srečala moda na potovanju ali v službi. Sonce, Venera in Merkur v ovnu so v veliki meri naklonjeni vašim čustvenim prizadevanjem, ukrepajte še pred 20. aprilom.

Denar: zadnji teden v aprilu bo Pluton poglobljeno deloval, da vam razkrije nekaj priložnosti, medtem ko vas Neptun vabi, da budno spremljate svoje finančne zadeve. Od 20. aprila bodo planeti v biku povzročili več burne komunikacije med sodelavci in poslovnimi partnerji. Ostanite mirni in vse boste izpeljali dobro. V družini bo podobna situacija, vsak ima pač svojo vizijo življenja, zato bodite strpni.

Zdravje: zdravje vam bo dobro služilo z občasnimi slabimi voljami in nestrpnostjo, kar vam rahlo lahko poruši imunski sistem. Vzemite si čas za sebe, bodite v samoti in premišljujte, ko boste pripravljeni se pogovorite z drugimi. Če ste malo zarjaveli, se lotite fizičnih aktivnosti vendar postopoma.

Splošno: 3
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2021 za ribi

Splošno:  vaši odnosi se bodo ta mesec še izboljšali, kot tudi vaše finance, zdravje pa bo tudi super. Nič vam ne bo manjkalo. Po zaslugi Urana so verjetna tudi presenečenja, tudi v zvezi s sorodniki. Ostanite pragmatični, kolikor je le mogoče. Mars v raku od 24. aprila napoveduje čudovito čutno energijo, preden vas okupirajo družinske ali stanovanjske naloge, se sprostite. Vaši občutki so eksplozivni do 19. 4., nato pa se  bodo umirili.

Ljubezen: v prvi polovici meseca aprila bo vaše razmerje bolj urejanje medsebojnih odnosov ter vaših potreb, počela bosta stvari, ki vaju združujejo, drug del aprila pa bo mirnejši. Dobre stvari pridejo k tistim, ki čakajo.

Samski verjetno v prvi polovici meseca ne boste srečali ljubljene osebe, ljub temu lahko Uran v biku sproži ljubezen na prvi pogled. Po 20. aprilu vam energije Bika, Sonca, Merkurja in Venere ponujajo velike priložnosti.

Denar: finančne zadeve in lepi odnosi bodo ta mesec pri vas v ospredju. Do 19. aprila bodo nebesne energije ovna povečale vaše premoženje, možna so večja darila in povečanje plače ali dohodkov vašega podjetja, vse, kar predstavlja kapital, se lahko ta mesec pri vas poveča. Te energije izzivajo vašo nežno in tiho intimno naravo tako da boste s sodelavci in poslovnimi partnerji super sodelovali.

Zdravje: Neptun vas bo spremljal zadnji teden in vam pomagal k večji intuiciji, medtem ko bo Pluton ohranjal konsistenco na vseh področjih, tudi kar se zdravja tiče. Ta mesec boste zdravi kot ribe. Sreča iz prejšnjega meseca in zadovoljstvo se bodo nadaljevali tudi aprila. Uživajte in veliko naderite za sebe, ne samo za druge, pa bo sreča še dolgo pri vas.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop april 2021?

Mesec april bo precej znamenjem zelo naklonjen predvsem v ljubezni, družinskih odnosih in tudi kar se tiče financ, kaže precej dobro. To je mesec, ki je ugoden za potovanja ter izlete bolj proti koncu. V prvem delu aprila čaka skoraj vsa znamenja povečan libido in polno ljubezni.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu aprilu?

V ljubezni bo april naklonjen vsem znamenjem precej bolj, kot prejšnji meseci, najbolj pa ovnom, bikom, dvojčkom, devicam, rakom, tehtnicam, strelcem, vodnarjem in ribam.

Katerim znamenjem bo horoskop april 2021 naklonjen?

Ta mesec so absolutne zmagovalke ribe, ki imajo že drug super mesec v tem letu, še posebej na področju financ, kar ste že dolgo čakale. Super bo šlo tudi ovnom, dvojčkom, devicam in škorpijonom, izkoristite, kolikor se le da.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.