Prideš na druženje z najboljšimi slovenskimi podjetniki?

Ste si kdaj zaželeli, da bi se ob kavici sproščeno pogovarjali z najbolj uspešnimi podjetniki, kot so Ivo Boscarol, Igor Akrapovič, Marjan Batagelj, Tanja Skaza, Jure Knez, Dušan Olaj in ostali? 

Če je vaš odgovor da, potem se udeležite 8. kongresa podjetništva, ki bo 17. in 18. maja v Portorožu. Organizatorji namreč obljubljajo, da se bomo lahko družili z vsemi uspešnimi podjetniki, ki bodo na 8. kongresu podjetništva predavali. Program predavanj si poglejte na www.kongrespodjetnistva.si/program. Svojo prostor na kongresu si lahko rezervirate na www.kongrespodjetnistva.si/nakup-vstopnic. Ker pri organizaciji kongresa sodeluje tudi moja dolgoletna prijateljica Petra Škarja, sem se z njo dogovoril, da moji sledilci za nakup vstopnice dobijo 30 % popusta. Pri nakupu uporabite kodo GOREC30

Seveda se bom 8. kongresa podjetništva udeležil tudi sam. To bo že moj peti kongres podjetništva, ki se ga bom udeležil. Iz preteklih izkušenj vem, da na takem dogodku dobiš veliko novega znanja in idej ter spoznaš veliko ljudi, s katerimi lahko slej ko prej narediš tudi kakšen posel. Poleg vsega se imamo tam vedno super. Tako da ta dogodek res iskreno priporočam vsem podjetnikom in tudi tistim, ki šele razmišljajo, da bi stopili na podjetniško pot. 

Za konec naj vam še povem, da tole ni oglasno sporočilo. S promocijo omenjenega dogodka namreč ne zaslužim popolnoma nič. Priporočam ga zato, ker sem bil že na štirih kongresih podjetništva in menim, da je to res super dogodek, ki bi se ga moral udeležiti vsak podjetnik. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja