Rekel mi je, da sem PSIHOPAT in GRD KOT PES

Pred nekaj dnevi sem začel prodajati mojo novo knjigo z naslovom Vse se da, če se hoče. Tistim sledilcem, ki so naročeni na moje novice, sem preko elektronske pošte poslal sporočilo, da lahko mojo knjigo kupijo v prednaročilu s popustom na spletni strani www.tomazgorec.si/knjiga.

Enega od prejemnikov mojega elektronskega sporočila je informacija, da bo moja knjiga kmalu izšla, tako zelo razjezila, da je šel na forum Starševski čvek in napisal daljši prispevek, kjer mi med drugimi pove, da sem psihopat in da sem grd kot pes. Celoten prispevek si lahko preberete na spodnji sliki.

Sam sem mu na njegov prispevek odgovoril, da bi mogoče bilo pošteno, da bi prej prebral mojo knjigo, preden napiše mnenje o meni in moji knjigi. Njegov odgovor je bil zanimiv. Moje sledilce je žalil, da so glupi in neizobraženi. Še posebej je omenil Slovenke, vendar ne vem, zakaj. Njegov celoten odgovor si lahko preberete spodaj. 

Malo kasneje je nekdo napisal odličen komentar na to, kakšni ljudje pišejo komentarje na forumu Starševski čvek. Bolje, kot je napisal, ne bi mogel napisati. Njegovo sporočilo si lahko preberete spodaj.

Najbolj zanimiv in po mojem mnenju tudi zelo resničen je predzadnji odstavek, kjer se avtor komentarja vpraša, kako ti ljudje vzgajajo svoje otroke. 

Komentarjev podpore je bilo kar veliko, kar me veseli in sem za vse komentarje tudi zelo hvaležen. Enega od takih komentarjev si lahko preberete spodaj. Bilo je še nekaj takih komentarjev, vendar nisem uspel narediti posnetka, kjer je bila tema na forumu Starševski čvek izbrisana. 

Kaj pa vi mislite o vsem skupaj? Napišite svoje mnenje v komentar. Jaz lahko samo rečem, da so meni psi zelo všeč in da nikakor niso grdi. 

1 komentar

  1. Predvsem so ti, škodoželjni komentatorji Tomaž vsi zelo fouš, ker si sami ne upajo nikamor…seveda brez komande od doma… Ma kaj te briga, pojdi kamor želiš, če se imaš lepo, še toliko bolje…Jaz na tvijem mestu nebi sploh odgovorila na komentar…kaj pa ima en papak, ki se sezuje v copatke, ko domov pride k ženi sploh za komentirat….ali je pa sploh nima…Don’t worry…Bodi kar si…delaj kar znaš…Vedno po tvojih objavah, kamor lahko pač grem: dobro jem in skoraj zastonj…in še veliko vidim…Le tako naprej…Resno se za take papke ni za sekirat….Kaj te briga, če ti je “kao dec” napisal, da si grd…Nisi ne…povprečen za svoja leta in delovne izkušnje…Mnoge bi bile vesele, če bi imele takega doma, s toliko ambicijami, elanom, športno naravnanostjo, vrtnarjenjem, potovalnim duhom…pa se po moje tukaj oglašajo in udrihajo po tebi samo tisti “babe”, ki tega nimajo…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja