Tedenski horoskop za vsa znamenja od 29. 4. do 5. 5. 2024

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 29. aprilom in 5. majem 2024? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Tokratni teden bo marsikateremu znamenju prinesel obilo novih priložnosti za osebno rast, ljubezen, nove odnose, načine življenja, skratka, kar nekaj znamenjem se obetajo večje ali manjše pozitivne spremembe.

Ker pa v življenju ne gre vedno vse po načrtih, bo med nami seveda tudi nekaj tistih, ki bodo v tem tednu odeti v temnejše barve, saj jih bo življenje tako ali drugače prizadelo. Vsekakor pa velja, da nič ne traja večno, zato bo prej ali slej za vse posijalo sonce.

Ne tratite torej svoje energije za ukvarjanje s problemi, na katere nimate velikega vpliva. Raje poskrbite za svoje zdravje. Marsikatero znamenje namreč zanemarja svoje fizično zdravje, še večkrat pa pozabimo na psihično, mentalno zdravje, ki pa je prav tako pomembno za zdravo, dolgo in srečno življenje. Dobro pa je, da se čim prej naučite, da ni vse v denarju ? res da bodo nekatera znamenja v tem tednu dobila lepe priložnosti za povečanje svojih zaslužkov, a zavedajte se, da nobena stvar ni večna.

Računati morate tudi na slabe čase. Namesto da se nenehno pehate za dodatnim zaslužkov, se raje posvetite iskanju svoje pozitivne energije ? svet se nam namreč kaže tak, kot ga želimo videti; če smo sami pozitivno naravnani, bomo večino stvari videli v pozitivni luči in obratno, če je v nas polno negativne energije, nas bo vsaka stvar spravila v slabo voljo.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 19. 4.)

Ljubezen: Za ljubezen se je včasih treba potruditi. Ne zanašajte se vedno na druge, da bodo pristopili k vam ali pa dali pobudo za razrešitev nekega konflikta, nesporazuma ali karkoli že. Če začutite, da vam je nekdo všeč, pristopite do njega. Če veste, da ste naredili nekaj narobe oz. prizadeli neko osebo, pristopite do nje. Če bi se radi o čem pogovorili, pristopite do določene osebe. Skratka, če želite doseči nekaj sprememb v življenju, bodite tudi sami aktivni v tej smeri.

Denar: Zavedajte se, da ni vse v denarju. Denar vam ne more kupiti sreče, zadovoljstva, ljubezni in še česa, zato je čas, da si postavite prioritete in razmislite, ali je res potrebno, da se na vse pretege pehate za denarjem. Verjemite, tudi če boste imeli nekaj evrov manj v denarnici, bo vaše življenje še vedno lepo ? morda celo lepše kot zdaj. Slej ali prej boste ugotovili, da ste zaradi želje po denarju izgubili marsikakšnega prijatelja in morebitno ljubezen.

Zdravje: Za zdravje vam zaenkrat še ni potrebno pretirano skrbeti. Vaš način življenje je dovolj aktiven, da lahko rečemo, da povsem zadovoljivo skrbite za svoje zdravje. Seveda se lahko zgodi, da vas kdaj pa kdaj doleti kakšna bolezen ali poškodba, a to je pač del življenja, zato naj vas to nikar preveč ne moti.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024.

Tedenski horoskop – Bik (od 20. 4. do 20. 5.)

Ljubezen: Ljubezenska energija bo v tem tednu izredno močna. Nenehno boste imeli občutek, da vam ljudje pošiljajo pozitivno energijo, nekateri celo ljubezenske vibracije. Samski boste tako imeli obilo priložnosti, da končno najdete srečo v ljubezni, a bodite previdni ? vsak nasmeh in prijeten prvi vtis še ne pomeni, da je neka oseba tudi v resnici takšna. Dokler človeka ne spoznate dovolj dobro, bodite nekoliko zadržani in mu ne zaupajte vseh svojih čustev, stanj in življenjskih situacij.

Denar: Na finančnem področju se vam v tem tednu obetajo spremembe. Tedenski horoskop zaenkrat še ne definira, ali bodo te spremembe pozitivne ali negativne, a karkoli že bo, sprejmite to kot del življenja. Nekateri boste gotovo dobili spodbudne novice od šefa, morda se vam obeta celo napredovanje, drugi pa boste žal izvedeli slabe novice glede svojega posla. A vse se da urediti, zato le glavo gor in veselo naprej!

Zdravje: Zdrav duh je v zdravem telesu pravijo in to še kako drži. Prevevajo vas mešani občutki glede življenja, večkrat ste se že znašli v težkih situacijah, zato ste pogosto žalostni, nemirni, jezni. Da spravite svoje misli v bolj pozitivno razpoloženje, se odpravite v naravo in se nadihajte svežega zraka. Že kratek sprehod skozi gozd vam lahko spremeni življenje, če pa vam je ljubši tek ali kolesarjenje, tudi prav. Nekaterim pomaga tudi joga ali pa vadba v fitnesu. Najdite torej vadbo, ki vam ustreza in se spravite v akcijo.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Tokratni teden vam bo resnično naklonjen z ljubezensko energijo. Vsi, ki ste že v zvezi, boste ta teden odkrili povsem nove dimenzije zaljubljenosti. Še nikoli do sedaj niste ljubezen svojega življenja videli v tako pozitivni luči, kar vas bo neizmerno razveselilo in želeli si boste, da bi to trajalo. Tisti, ki pa še iščete svojo ljubezen, pa boste imeli ta teden obilo priložnosti, da jo najdete. Morda bo prišla povsem nepričakovano, ko boste denimo stali v vrsti pred banko. Kdo ve ? ljubezen se pač zgodi, ko jo najmanj pričakuješ.

Denar: Ljudje zelo radi tarnamo, da nimamo dovolj denarja, da bi naše plače morale biti večje ipd. A če dobro premislite, ali vam res kaj manjka? Verjetno imate prav vse, kar človek potrebuje za dostojno življenje, luksuz pa seveda stane dodatne vsote denarja, a za to se je treba tudi potruditi. Če želite živeti na višjem nivoju, se pač bolj potrudite, da boste dobili več denarja, če pa ste v resnici zadovoljni s svojim stanjem, kakršen je, potem se nehajte pritoževati, saj si s tem zgolj kvarite dobro energijo.

Zdravje: Zdravje je vrednota, ki nam je marsikdaj, sploh v mladosti, samoumevna. Čim prej ozavestite, da to ni res in začnite delati spremembe v smeri bolj zdravega načina življenja. Lahko začnete bolj zdravo jesti, redno telovaditi, se odrečete škodljivim navadam kot je kajenje, pitje alkohola, prenajedanje s čokolado ali hrano nasploh, preživite več časa zunaj ipd. Ni nujno, da so začetne spremembe velike, pomembno je le, da jih začnete delati in tako čim prej usvojite zdrav življenjski slog. Vaše telo vam bo hvaležno.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Ljubezen včasih boli in tedenski horoskop vam na žalost napoveduje prav to. Iz neverjetne sreče v ljubezni boste padli v brezno zares slabih energij in kar ne boste našli izhoda iz tega. Partner ali partnerka vam v tem tednu ne bo ravno v pomoč, saj se bo na vašo slabo energijo odzval/a z enako mero negativizma, kar bo vodilo v številne (nepotrebne) prepire in nesporazume. Tedenski horoskop vam svetuje, da se za nekaj trenutkov umirite, in razmislite, kaj vse delate narobe ter nato skušate to popraviti. To storite, še preden bo prepozno za vašo zvezo.

Denar: Če že na ljubezenskem področju ne boste imeli sreče, bo le-ta toliko večja na denarnem področju. Čaka vas zares izjemna novica glede financ, pa niti ni nujno, da v službi. Ja, nekateri boste res prišli do napredovanja, bonitet ali kakšnih drugih službenih ugodnosti, drugi pa boste finančno srečo našli v drugih virih, s katerimi upravljate.

Zdravje: (Pre)hiter tempo življenja in velike količine stresa bosta prej ali slej začeli puščati posledice na vašem telesu. Skrajni čas je, da se ustavite, razmislite, kakšne so vaše prioritete in si vzamete več časa zase in za svoje zdravje. Tedenski horoskop vam svetuje, da ukrepate, še preden bo prepozno, saj si zagotovo ne želite nekega jutra enostavno obležati v postelji, povsem brez energije in moči. Bolje je, da se ustavite sami, kot pa da vas življenje.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Ne glede na to, v kakšni zvezi ste (ljubezenski, prijateljski ipd.), bodite iskreni do druge/ih oseb. Povejte jim, kaj vas moti, česa si želite, kako bi radi nadaljevali nekatere stvari, katere pozitivne stvari opažate v zvezi ipd. Skratka, ne skrivajte se za lažmi, saj te prej ali slej pridejo na dan in so dostikrat mnogo bolj boleče, kot pa če bi nekatere stvari razrešili že na začetku. Morda je sprva res težko ljudem povedati resnico, a sčasoma bo lažje.

Denar: Žal ne moremo reči, da bo okoli vas ta teden hodila zares pozitivna finančna energija. Morda se bo zgodilo, da vas bo nekdo grdo prevaral, zaradi česar boste v velikih finančnih škripcih ? morda bo to celo vaš najboljši prijatelj, ki ste mu zaupali prav vse glede svojih financ. Sprva se vam bo zdelo, da se vam je zrušil svet, a kmalu boste našli osebo, ki vas bo dvignila iz finančnega dna in spet bo vse v redu.

Zdravje: Življenje nam postreže z mnogimi nepredvidljivimi situacijami, ki so nam včasih všeč, drugič pa jih naravnost sovražimo. A ne glede na vse, moramo skrbeti za svoje zdravje. Tudi če nas doleti huda novica, moramo poskrbeti, da bo z našim fizičnim in mentalnim zdravjem vse v redu. Ne smemo namreč kar obupati in se povsem zapustiti, saj nas bo to prej ali slej pokopalo.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Ta teden vas bo vsak predmet, ki ga boste prijeli v roke, vsaka oseba, s katero boste prišli v stik, pesem ptic, skratka vse, s čimer boste imeli opravka, spomnilo na kakšno stvar iz preteklosti. Nekatere stvari bodo pozitivne in se jih boste z veseljem spominjali, celo obuditi jih boste želeli (npr. vezi s kakšnimi starimi prijatelji), druge pa boste želeli čim prej spet pozabiti, saj vas bodo spravile v žalost ali slabo voljo. Sicer pa vam bo ljubezenska energija ta teden naklonjena.

Denar: Včasih se zgodi, da nam gre nekaj časa zelo dobro in zelo hitro ter enostavno zaslužimo velike vsote denarja. Drugič pa ta isti denar izgubimo v le nekaj sekundah. Čas je, da se naučite ravnati z denarjem ? če ne gre drugače, si poiščite strokovno pomoč. Brezglavo zapravljanje in hitri, tvegani zaslužki prej ali slej vodijo v propad. Morda vam igre na srečo res lahko prinesejo hiter zaslužek, a enkrat se bo zgodilo, da boste izgubili ves denar in takrat boste v zares velikih težavah. Nastali problem raje začnite reševati zdaj, ne pa šele, ko bo že prepozno.

Zdravje: Malo rekreacije nikomur ne škodi, prinese pa lahko veliko pozitivnih rezultatov. Čeprav ste nekoliko bolni in se vam nič ne da, poskusite narediti vsaj kakšno raztezno vaje ali pa malo joge, vaj za ravno hrbtenico ipd. Poiščite si vaje, ki ne zahtevajo prevelikega napora in jih lahko izvajate kar v postelji, saj je vse bolje, kot pa zgolj lenariti in se prenažirati. Sprva bo morda težko, a prej ko osvojite neko rutino, bolje in lažje bo.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 22. 10.)

Ljubezen: Tedenski horoskop vam v tem tednu ne napoveduje nič dobrega. Partner bo kar naenkrat dobil napad ljubosumja (morda upravičenega?), vam pa se ne bo ljubilo razpravljati o tem, kar bo le še podžgalo partnerjevo fantazijo. Zapletli se boste v hud prepir, ki ga bo težko rešiti. Preden rečete kaj, kar boste že čez nekaj sekund obžalovali, dobro premislite. Ugotovite, na kakšen način lahko popravite odnos, a pri tem ne zanemarite sebe in svojih želja.

Denar: V tem tednu boste imeli neverjeten napad kreative. Ideje, kako izboljšati svoj posel, pridobiti več denarja, strank ipd. bodo kar deževale iz vaše glave. Polni boste entuziazma in pozitivne energije, a žal ne bodo vsi delili veselja z vami. Nadrejeni sploh ne bodo imeli veliko posluha za vaše ideje, pa čeprav bodo nekatere res dobre, kar vas bo močno potrlo. Poskusite se distancirati od posla in stvari ne jemati osebno, saj boste tako dosti lažje živeli.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da je skrajni čas, da si po napornem tednu vzamete počitek in čas zase. Zapeljite se v priljubljeni wellnes center in si privoščite razkošno masažo, zaplavajte v bazenu, razvajajte se s čokolado in šampanjcem ali pa se preprosto zleknite pred televizor in imejte filmski maraton. Brez skrbi, nobeno delo vam ne bo ušlo, zato si le privoščite odmor.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 23. 10. do 21. 11.)

Ljubezen: Nov teden vam bo prinesel obilo novega zagona in pozitivne energije, ki jo bodo nekateri ljudje na vse pretege skušali zatreti, a vi jim tega ne boste pustili. Odločili ste se, da vam v tem tednu nič in nihče ne bo skalil sreče, zato boste marsikatero negativno stvari preprosto preslišali ali pa hitro pozabili. Res da bodo morda otroci na trenutke preveč živahni in v običajnih primerih bi vas to razdražilo in bi se ujezili, a ne tokrat. Našli boste način, da jih zamotite in ostanete dobre volje.

Denar: Če iščete kreativne načine za služenje dodatnega denarja, jih boste prej ali slej našli. Odprite oči, pomislite, kaj znate in kaj lahko spremenite v posel, nato pa veselo na novo finančno pot. Seveda si pri tem postavite realne cilje ? nikomur ne boste naredili usluge, če si boste lagali, česa vsega ste zmožni in koliko ste pripravljeni vložiti v delo, nato pa boste že po nekaj dneh ugotovili, da to ni to in da se vam ne da več. V posel se podajte s trezno glavo in premišljeno.

Zdravje: Škodljive navade, kot so prevelike količine stresa, kajenje, premalo spanca, prenažiranje, premalo ali sploh nič gibanja in podobno, se vam slej ali prej vrnejo kot bumerang in to z res neprijetnimi posledicami. Bolje je, da skušate po malem delati spremembe k bolj zdravemu načinu življenja, in to zdaj, ko še ni tako hudo. Prej ko začnete, lažje bo.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Strelec (od 22. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Naučiti se morate brzdati svoj ego. Vedno pač ne more biti vse po vaše. V partnerstvu je potrebno sklepati kompromise in kdaj znati tudi popustiti. Seveda se morate postaviti zase, če se vam godi krivica, ali če jasno veste, da nekaj, kar druga oseba počne, meni ali namerava storiti ni prav, a to lahko poveste na lep način. Ni se vam treba na vsako stvar odzvati agresivno in s preveliko mero samozavesti.

Denar: Ta teden bo zelo uspešen za vse strelce in strelke. Nadrejeni bodo končno spoznali vaš trud, vestnost in napredek na delovnem mestu, zato se vam obeta nagrada. Morda bo le-ta v obliki povišanja plače, napredovanja na delovnem mestu ali pa kaj tretjega. Vsekakor bo to nekaj izredno pozitivnega za vas, zato boste želeli to proslaviti, a žal ne bodo vsi sodelavci delili veselja z vami. Nekateri vam bodo zelo odkrito pokazali, da jim niste všeč in da si nagrade ne zaslužite. Ne ozirajte se preveč na mnenja drugih.

Zdravje: Čeprav boste na denarnem področju doživeli lep uspeh, kar vas bo napolnilo z dodatno mero energije in veselja, pa morate poskrbeti za svoje zdravje. Adrenalin bo namreč hitro popustil in domisliti se boste morali načina, kako se ponovno spraviti v formo. Tedenski horoskop vam svetuje, da pozornost namenite tudi psihičnemu zdravju, saj je to včasih še pomembnejše kot pa fizično, a ga vse prevečkrat zanemarimo.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 19. 1.)

Ljubezen: Tedenski horoskop za vse kozoroge in kozoroginje predvideva večje ali manjše spremembe v osebnem življenju. To lahko pomeni, da boste vsi samski končno spoznali ljubezen svojega življenja, morda boste izboljšali odnose s svojo družino, po dolgih letih spet srečali osebo, ki vam je nekoč veliko pomenila, morda se vam pridruži nov družinski član (na dveh ali štirih nogah) ali kaj podobnega. Vsekakor lahko rečemo, da bo šlo zgolj za pozitivne spremembe, zato se vam ni treba ničesar bati.

Denar: Skrajni čas je, da premislite svoje prioritete oz. si razjasnite, čemu/komu želite dati prednost. Vam je bolj pomembno, da veliko zaslužite in si posledično lahko privoščite razkošne počitnice, ali bi raje več časa preživeli po svoje ? denimo z družino, morda bi se želeli preizkusiti v kakšnem športu, prebrati kakšno dobro knjigo, se sprostiti in podobno. Kakorkoli že se boste odločili, svojo odločitev povejte družini in šefu, da bodo vedeli, kaj lahko pričakujejo od vas.

Zdravje: Vašemu zdravju gre kar dobro in zaenkrat na vidiku ni večjih sprememb. To pomeni, da bo vaše zdravje še naprej stabilno. Tedenski horoskop vam vseeno svetuje, da se posvečate sebi, torej redno telovadite, kolikor toliko zdravo jeste, ne kadite, skratka, skušate živeti čim bolj zdravo. To, da vam zdravje trenutno dobro služi, namreč še ne pomeni, da bo za vedno tako in da se vam ni potrebno čisto nič potruditi.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 20. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Tedenski horoskop pravi, da bo v tem tednu v življenja vseh samskih vodnarjev in vodnar prišla nova oseba, ki vam bo popolnoma spremenila življenje. Najverjetneje je na obzorju nova priložnost za ljubezen, nekateri pa boste s to osebo raje spletli zelo dobro in tesno prijateljstvo, s čimer ni seveda čisto nič narobe. Pomembno je le to, da boste končno spoznali, kako pomembno je, da imamo v življenju osebo, na katero se lahko zanesemo v vseh trenutkih, tako dobrih kot tudi slabih.

Denar: V tem tednu se bo med sodelavci razvedelo, da ste nedolgo tega naredili manjšo napako, ki pa je pomembno vplivala na delo v podjetju. Nima smisla da se skrivate in zanikujete svoja dejanja ? pogumno priznajte, da ste to res storili vi, razložite, zakaj ste o tem molčali, nato pa se pozanimajte, kako lahko rešite nastalo (neljubo) situacijo. Pri tem bodite strpni, ne razburjajte se po nepotrebnem, saj bi to vodilo v nesmiselne prepire in (morda) hude posledice.

Zdravje: V življenju nam kdaj pa kdaj kakšna stvar tudi ponagaja. In tako bo v tem tednu z vašim zdravjem. Sprva boste kar prekipevali od energije in dobre volje, proti koncu tedna pa vas bo ujela nekakšna bolezen in vas za nekaj časa položila v posteljo. Vzemite to kot signal telesa, da se preveč ženete in se poskusite umiriti. Vzemite si čas zase in razmisliti, ali je res potrebno, da tako brzite skozi življenje oz. kaj bi lahko storili, da bi bilo vaše življenje manj stresno in mirnejše.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Tedenski horoskop pravi, da se v tem tednu ne boste mogli izogniti prepirom. Ne glede na to, s kom boste v prostoru ? naj bo to sestra, brat, mama, oče, partner ali partnerka, otrok, sosed, sodelavec, celo mačka ali pes ? vedno vas bo nekaj zmotilo in sprožili boste povsem nepotrebne prepire. Seveda vam bo v trenutku žal za izrečene besede, a boste preponosni, da bi priznali napako in se opravičili. To bo le še poglobilo negativizem med vami in dotičnimi osebami. Čim prej najdite načine, kako to popraviti, saj na ta način ne boste mogli prav dolgo živeti.

Denar: Na finančnem področju vas čaka kar nekaj izzivov, ki pa ne bodo povsem nepričakovani. Že nekaj časa se vam namreč napovedujejo določene spremembe in novosti, a vseeno se boste počutili, da so vas ujeli nepripravljenega. Povsem po nepotrebnem si boste nakopali dodatne količine stresa in nervoze in ker tega ne boste sposobni prenesti, boste slabo energijo in jezo stresali na ljudi okoli sebe. Tedenski horoskop vam svetuje, da se za nekaj trenutkov umirite in videli boste, da v resnici ni vse tako črno kot se morda zdi.

Zdravje: Če vam že na ostalih področjih ne bo šlo, boste pa vsaj z zdravjem imeli nekaj več sreče. Vaše fizično zdravje bo več kot zadovoljivo, kar niti ne preseneča, glede na to, koliko telovadite in nasploh skrbite za svoje telo. Včasih že kar preveč. Morda bi se kdaj pa kdaj lahko tudi do sitega najedli in si privoščili tisto, kar vam res paše in ne zgolj nekaj, kar naj bi bilo zdravo. Na psihičnem zdravju boste morali pa še delati.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Mesečni horoskop za maj 2024 na www.tomazgorec.si/mesecni-horoskop-maj-2024.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024/.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja