Mesečni horoskop maj 2024

Horoskop maj 2024

Maj je mesec ljubezni, prijetnih energij, sonca in prijateljstva. Kaj vam napovedujejo zvezde, preberite v spodnjem mesečnem horoskopu. Napovedi so bolj splošne in nikakor ne veljajo za vsakega posameznika. Bolj služijo kot nekakšne smernice za razmišljanje in delovanje, opozorijo pa vas tudi na obdobja, ki bodo od vas zahtevala nekaj več previdnosti.

Splošen nasvet za vas je, da skušate zajeti vsak trenutek v dnevu, saj je to tisto, kar na koncu šteje. Če mrzlično iščete srečo, jo boste le težko našli v finančnih prilivih ali prijateljskih pohvalah. Sreča se skriva v vas – najdete jo lahko tukaj in zdaj. Kako? Poglejte skozi okno, z očmi pobožajte bujno naravo, opazujte otroka, kako se igra, bodite nekaj časa v tišini in zgolj poslušajte šumenje bližnjega potoka. To so trenutki, ki osrečijo. Ne pozabite skrbeti za svoje telo, ki je tempelj vašega počutja. Lokalno pridelana hrana, sveža voda in veliko gibanja v naravi so pravi recept za ohranjanje in krepitev zdravja. Preberite mesečni horoskop maj 2024 in pridobite še kakšen pameten nasvet za življenje.

Mesečni horoskop maj 2024 za ovna

Splošno: Nekatere zvezde bodo na vaši strani, spet druge malo manj. Zaradi kombinacije obojega vas čaka pester mesec, ki pa bo vseeno prinesel tudi pozitivne stvari. Ohranili boste dobro voljo in zagon za naprej, kljub težavam, ki vam bodo prekrižale pot, boste zvesti v svojem optimizmu, kar bo podprlo tudi vesolje in vas slej ko prej nagradilo z nečim nepričakovanim.

Ljubezen: Komunikacija je ključ do zdravih in izpolnjujočih odnosov. Čeprav znate pokazati svoj temperament in se pogosto odzovete impulzivno, boste tokrat nekoliko bolj umirjeni ter premišljeni. Včasih je bolje stopiti tudi kakšen korak nazaj, da lahko greste potem z mirno vestjo naprej. Vaše ljubezensko življenje bo zaradi tega novega pogleda napredovalo tako, kot si želite. Če ste samski, bodite pozorni na nekoga, ki si vas že nekaj časa ogleduje.

Denar: Horoskop maj 2024 naznanja čas za previdnost pri vaših finančnih odločitvah. Seveda boste naredili vse, da ne pride do kakšnih finančnih izgub ali nepričakovanih stroškov, a s podporo vam pomembnih ljudi boste na to pot stopili lažje in bolj strumno kot sicer. Začnite delati na projektu, s katerim že dlje časa odlašate, hitro se vam bo pokazala pot na bolje.

Zdravje: Maj bo dinamičen mesec, v katerem se bosta dobro in slabše počutje hitro izmenjevala. Na vas zna precej vplivati tudi vreme, ki je v teh časih tako nepredvidljivo, da vas lahko hitro spravi v slabo voljo. A nič ne de, kljub vsemu ne pozabite na skrb zase in za svoje počutje ter zdravje. Omilite svoja razpoloženjska nihanja s sprehodi v naravi, na ta način boste morda odpravili tudi utrujenost, ki vas pesti že nekaj časa.

Splošno: 3

Ljubezen: 5

Denar: 2

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za bika

Splošno: V prihajajočem obdobju se boste počutili nepremagljive, z občutki, kot da se vam ne more zgoditi nič. In v takšnem stanju lahko dosežete res pomembne spremembe, ki si jih že dlje časa želite. Posvetite nekaj pozornosti svoji družini, ki je vedno tam za vas. Naj bo v središču vašega življenja, to si zasluži. Kljub nekaj napetostim sredi meseca boste živeli v neki uravnoteženi in harmonični energiji, ki vas bo napajala.

Ljubezen: Vsake toliko pride v ljubezni izziv, ki zahteva posebno pozornost, nekaj truda, morda tudi nepričakovano slovo. A življenje gre naprej in svet se še naprej vrti v isto smer, zato ne obžalujte preveč svojih odločitev. Zavedajte se, da dajete vse od sebe, če ste pri tem iskreni do sebe in posledično tudi do drugih, pa sploh nimate ničesar za obžalovati. Delajte na sebi in rezultat bo kmalu viden.

Denar: Horoskop maj 2024 vam napoveduje ploden mesec, kar se tiče financ. Utegne se vam zgoditi nepričakovan dohodek, ki pa bo zaradi vaših velikih načrtov tudi kmalu skopnel. Pri investiranju bodite premišljeni, saj ni vse zlato, kar se sveti, poleg tega po svetu hodijo številni prevaranti, ki znajo izkoristiti naivnost in zaupanje ljudi. Postavite si izziv, ki vas že nekaj časa mami, in se raje lotite uresničevanja svojih poslovnih ciljev.

Zdravje: Maj prinaša spremembe, ki pa so odvisne bolj kot ne zgolj od vas samih. Ne bodite tako ozkogledi, ampak se ozrite po širši sliki, ki vam bo odstrla nove poglede. Negativna čustva skušajte nevtralizirati, da vam ne bodo puščala dolgoročnih posledic, ter se raje oklenite veselja in radosti, če le lahko. Verjemite, tudi če ste še tako na tleh, lahko najdete vsaj en razlog za srečo. Včasih se je treba le potruditi in vaši občutki se bodo spremenili na bolj pozitivne.

Splošno: 4

Ljubezen: 2

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za dvojčka

Splošno: Napolniti bo treba baterije, ki so se vam v minulih stresnih obdobjih dodobra izpraznile. A ne bo šlo tako na hitro, kot bi si morda želeli. Nekaj več pozornosti dajte na to, da se boste znali umiriti, posvetite se tudi telesni dejavnosti, ki vam bo pomagala do boljšega počutja. Že kakšna manjša sprememba bo pripomogla k doseganju zastavljenih ciljev.

Ljubezen: Ljubezen je v zraku, pravi mesečni horoskop maj 2024. Izkoristite te pozitivne vibracije za presenečenje svoje ljubljene osebe. Razkrijte ji svoje občutke, pripravite ji majhno darilce ali pa nepričakovan izlet. Neizmerno vam bo hvaležna. Samski, bolj kot iskanju usodne ljubezni se raje posvetite sami sebi. Ugotovite, kaj si želite, da boste lahko napredovali v tej smeri.

Denar: Maj vam prinaša izobilje tudi v materialnem smislu. Poslovni projekti bodo začeli rojevati plodove, kot si jih želite, vaša okolica pa bo nad vašo produktivnostjo tudi navdušena. Globoko v sebi boste seveda vedeli, da se to ni zgodilo čez noč, ampak ste za uspeh potrebovali kar nekaj več časa. Uživajte v nagradah, ki bodo prišle, a ne potrošite jih prehitro, da se ne vpletete v začarani krog.

Zdravje: Nenadno željo po sladkorju bo treba zatreti, sicer se utegnete vpleti v začarani krog. Nadomestite sladkarije s kakšno bolj zdravo različico, če že morate, sicer pa svetujemo vpogled v globlje plasti vašega odzivanja na stresene situacije. Raje se osredotočite na branje kakšne knjige, ki spodbuja vaše samouresničevanje, ter na takšen način poskrbite za svoje duševno počutje.

Splošno: 4

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za raka

Splošno: Prvi teden v mesecu maju vam bo pisan na kožo, saj boste imeli občutek, da imate vse niti svojega življenja v svojih rokah. Samozavestno boste vstopali v nove dneve, nato pa se bo situacija nekoliko obrnila in spremembe bodo vsekakor dobrodošle, saj boste postali bolj odprti za nove priložnosti. Konstruktivna komunikacija bo dobrodošla, z vaše strani pa bo potrebnega tudi nekaj zaupanja, če želite doseči sodelovanje z druge strani. Prepustite se življenju!

Ljubezen: Horoskop maj 2024 vezanim rakom napoveduje nekaj zapletov na ljubezenskem področju. Želja po dominantnosti bo velika, a globoko v sebi se verjetno zavedate, da to ni to, kar hočete. Malce popustite, dovolite drugi strani, da se izrazi v popolnosti, nato pa se odločite, kako boste postopali naprej. Sreča zagotovo je na vaši strani. Tudi samskim se obetajo spremembe, pri čemer pa seveda nič ne bo šlo na silo. Včasih je prav zabavno nekoliko od daleč opazovati svoje življenje in hkrati ne ukrepati. Poskusite!

Denar: Maj 2024 prinaša nove razmere v poslovnih odnosih. Stres na delovnem mestu se bo omilil, zapletov bo manj, posledično pa bo vaša motivacija za delo boljša. Kljub temu ostanite mirni in se ne podajajte v nepremišljene nakupe ali vlaganje, ki nimajo prave osnove. Pametne finančne odločitve so zelo pomembne, da vas ne zanese na stranpota. Tako lahko svetujete tudi svojim bližnjim, ki vas cenijo in jim vaše mnenje veliko pomeni.

Zdravje: Čeprav ste zaposleni in imate pomembno vlogo v vaši službi, to še ne pomeni, da lahko zanemarjate svoje zdravje. Na račun tega ste tako ali tako naredili že veliko škode, tako da je zdaj čas, da naredite spremembo. Odločite se za en majhen korak, ki ga negujte vsak dan. Par tednov bo dovolj, da vam to preide v naravo, zato kar vztrajno in rezultati bodo prišli.

Splošno: 3

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za leva

Splošno: V tem obdobju imate kar nekaj izzivov, nekateri od njih vas izpolnjujejo, spet drugi so vam odveč. A življenje ni potica, česar se dobro zavedate, zato vztrajno grizete tudi tja, kamor vas ne vleče. Čeprav se na prvi pogled morda zdi, da vse to jemljete z lahkoto, pa je slika v resnici malce drugačna in sami dobro veste, da vas nekaj razžira. Bolj se bo treba posvetiti sebi in se dvigniti nad ta občutja, da boste lahko zaživeli življenje, kot si ga zaslužite.

Ljubezen: Kot lev ste borbeni in imate radi kontrolo nad situacijo. Morda bi bil zdaj pravi čas, da kakšno nit spustite iz svoje šape in se vendarle prepustite življenju takšnemu, kot je. Naj tokrat druga oseba odloči, kako naprej. Dovolj ste naredili za zvezo in večkrat pokazali, da vam je mar. a če na drugi strani ni posluha, vedite, da ste vredni veliko več kot le to. Samski, uživajte v tem obdobju in se pripravite na priložnosti za nova srečanja.

Denar: Mesec maj prinaša nove izzive na poslovnem področju. Čeprav vas to v splošnem niti ne moti, vam lahko prinesejo precej stresa. Preizkusite kakšno tehnika spopadanja s stresom, kar vam utegne koristiti na vseh življenjskih področjih. Denar bo prišel sam od sebe, le ne smete se preveč vsiljevati in na silo riniti v situacije, ki so tvegane. Raje se držite na varni strani, ki dolgoročno prinaša več obilja.

Zdravje: Horoskop maj 2023 napoveduje, da se boste v mesecu počutili nekoliko bolj na rezervi kot sicer. Zagotovo je pravi čas, da se odločite, da boste odslej nekaj več energije posvečali sebi in svojemu počutju. To pomeni, da je treba okolici kdaj reči ne in dati prednost sebi. Nihče drug namreč ne bo poskrbel za vas in vaše blagostanje. Če boste vi v redu, bo v redu tudi vaša okolica, pri čemer seveda ne pozabite, da vas podpira na vseh ravneh.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za devico

Splošno: Pričakujte nepričakovano, bi se lahko glasil moto maja 2024. Situacije se bodo dogajale, vi pa boste njihov opazovalec, ki kar ne bo mogel verjeti, kaj se dogaja. Nič zato, ostanite trdni v sebi, pri tem vas bo podprla tudi vaša okolica. Odprti bodite za vsakršne spremembe, ki so edina stalnica naših življenj, pa kar pogumno. Prišle bodo tudi obetajoče nove priložnosti.

Ljubezen: V ljubezni boste strasti in motivirani, da naredite premike na bolje. Na srečo imate partnerja, ki dobro čuti vaše notranje stanje in se hitro prilagodi vaši valovni dolžini. Skupaj z vami bo krenil na novo pot in utegne se vama zgoditi preobrazba. Samski, horoskop maj 2024 vam prinaša nove priložnosti za spoznavanje potencialnih partnerjev, pri čemer pa ne pričakujte preveč, da ne boste na koncu razočarani.

Denar: Vaše delo vas na nek način izpolnjuje, po drugi strani pa vam predstavlja tudi veliko breme. Zgodilo se bo nekaj stvari, za katere ne boste popolnoma prepričani, ali so se zgodile naključno. Nič ne de, s polno paro se lotevajte zastavljenih projektov, in kmalu bo sledila nagrada. Lahko se boste sprostili in uživali sadove svojega trdega dela. Na tem področju horoskop svetuje, da se na okolico na ozirate preveč.

Zdravje: Ta mesec bo za vas precej dinamičen tudi na področju zdravja in splošnega počutja. Zdelo se vam bo, da nihate iz ene skrajnosti v drugo, vaša naloga pa bo najti potrebno ravnovesje, ki vas bo ohranjalo zdrave. Skušajte se sprostiti. Dobra knjiga, hobi ali masaža vam utegnejo pomagati in izboljšati vaše počutje. Poskrbite tudi za zadostno hidratacijo, da ne zapadete v bolezen.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 2

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za tehtnico

Splošno: Maj tehtnicam, ki ves čas iščejo ravnovesje, prinaša napredke na več področjih. V prvih tednih boste polni energije in zagona za naprej in to se bo kmalu odražalo v rezultatih. Morda tudi takšnih, ki jih ne pričakujete. Horoskop maj 2024 pravi, da je družina na vaši strani ne glede na vse. Zadnji dnevi v mesecu bodo nekoliko bolj umirjeni, kar boste pozdravili in si nato vendarle nekoliko odpočili in vsega dogajanja.

Ljubezen: V odnosih ste premišljeni in pazljivi, a ni treba, da je temu vedno tako. Partner bo morda izrazil željo po nečem novem, zato bodite odprti za njegove predloge. Predvsem pa njegovih predlogov ne vzemite kot pritisk, temveč si vzemite čas za razmislek. Sprememba bo dobrodošla. Za samske bo pomembno, da se obdajo z ljudmi, ki so zvesti in jih podpirajo ne glede na vse. Ne hitite v nove zveze!

Denar: Če se vam morda zdi, da na področju kariere niste dovolj cenjeni, je zdaj pravi čas, da svoje pomisleke jasno in glasno izrazite. Ne boste naleteli na gluha ušesa, ampak utegnete biti nad odzivom nadrejenih pozitivno presenečeni. Vaš proračun bo ostal stabilen, vi pa se boste počutili dovolj varne, da lahko investirate v nekaj, kar si že dolgo želite. A nikar ne prehitevajte naravnega toka dogodkov!

Zdravje: V tem pomladnem mesecu, ko vse brsti in cveti, se vam utegnejo pojaviti težave, povezane s tem. Bodite pozorni, da v stanovanje ne spustite preveč cvetnega prahu, zračite pa le zgodaj zjutraj in nato zvečer. V drugi polovici meseca se obeta izboljšanje stanja, vi pa se boste lahko posvetili drugim stvarem, ki vas izpolnjujejo. Skrbite za svoje duševno počutje in se malce ogradite od mnenj vaše okolice. To vam bo koristilo.

Splošno: 4

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za škorpijona

Splošno: Poslušanje drugih ljudi zna biti prava umetnost. Zdi se, da se morate vi tega še naučiti, saj vam bližnji pogosto očitajo, da ne znate poslušati. Naredite nekaj na tem ? ozavestite to svojo šibkost in delajte na njenem preseganju. Imamo le ena usta in dve ušesi, najverjetneje z nekim razlogom. Sicer pa vas čaka bolj umirjen mesec, v katerem se bodo stvari zlagoma urejale po vaših željah.

Ljubezen: Horoskop maj 2024 napoveduje prijetno ljubezensko dogajanje. Pomlad bo v vas prebudila nekoč pozabljena čustva in zdi se, da začenjate neko novo obdobje, ki je prežeto s harmonijo in prijaznostjo. Gradite odnose s svojimi najbližjimi v tem duhu, verjemite, da se bo vsak trud obnesel. Tudi samskim se obetajo spremembe na bolje, zato se ne ustrašite morebitnega presenečenja, ki vas čaka s strani doslej še neznanega človeka.

Denar: Če še vedno ne veste, kaj narediti z nekim predlogom, ki so vam ga nedavno poslali, je zdaj pravi čas za odločitev. Energije tečejo v pravo smer in spodbujajo vaše spremembe navzgor tudi na poslovnem ter finančnem področju. Kaže se napredek, a naj na tem mestu vseeno velja tudi svarilo pred trošenjem vašega trdo prigaranega denarja. Raje pazite na svoj denar in ne govorite naokoli o njem. Morda se kje skriva nekdo z velikimi ušesi.

Zdravje: Iznenada se lahko zgodi poslabšanje zdravja, morda padec imunskega sistema ali nepojasnjeni izpuščaji na koži. Telesno zdravstveno stanje je med drugim odraz tudi vašega notranjega stanja, zato bodite bolj pozorni na lastno duševno počutje. Skrb zase naj bo v tem času za vas ključnega pomena, saj boste le tako lahko pomagali tudi drugim, ko vas bodo potrebovali. Zagotovite si dovolj počitka.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za strelca

Splošno: Vaša energija bo v tem mesecu presegala pričakovano, napoveduje mesečni horoskop maj 2024. Izkoristite to za gradnjo zglednih odnosov z bližnjimi osebami, ki ste jih v preteklosti morda prizadeli. To je dobra priložnost za glajenje vseh vrst sporov na vseh področjih, tudi v poslu oziroma karieri. Zdravje vam bo služilo, če boste s svojim telesom ravnali lepo.

Ljubezen: Horoskop maj 2024 vam sporoča, da utegne na ljubezenskem področju priti na plano neka skrivnost iz preteklosti. Težko boste vnaprej vedeli, katera, a nič ne de, oseba na drugi strani bo cenila vašo iskrenost in morebitno obžalovanje. Samski, delajte v tem obdobju na sebi, saj morate najprej poskrbeti za svojo dobrobit, da lahko k sebi sprejmete novega človeka. Kar potrpežljivo in ne silite z glavo skozi zid.

Denar: Morda boste dobili nepričakovano vabilo glede poslovnih zadev. Čeprav se vam bo na začetku to zdelo sumljivo, vedite, da so takšne priložnosti redke. Izkoristite svoje potenciale in se potrudite za zastavljene cilje, saj boste nagrajeni. V kolikor trpite na delovnem mestu, si vzemite nekaj oddiha, da se boste na dolžnost lahko vrnili kot prerojeni. Pazite na nepričakovane izdatke, denar raje varčujte za hujše čase.

Zdravje: Vaša energija je nekaj posebnega, zato je še toliko bolj pomembno, da jo čuvate in negujete. Zvezde bodo na vaši strani in skrbele bodo, da boste v prijazni harmoniji s svojo prvobitno naravo. Poskrbite za svoje telo in duha, pojdite na sprehod po bližnjem gozdu, kjer vladata mističnost in prvinskost. Ne pozabite na zdravo prehrano, dovolj vode in redno gibanje. Pazite nase.

Splošno: 4

Ljubezen: 2

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za kozoroga

Splošno: V mesecu maju boste precej aktivni in produktivni na vseh področjih. Pojavljale se bodo razne priložnosti, vi pa jih boste zgrabili z obema rokama. Na takšen način boste napredovali, to pa bo kaj kmalu ugotovila tudi okolica. Pojavljala se vam bodo tudi vse boljše ideje, ki jih kujte, dokler so še vroče. Motivacije bo dovolj vse do konca meseca, zato izkoristite to obdobje za svojo rast in tudi zaslužek.

Ljubezen: Zmedenost se bo nekoliko umaknila razsodnosti, obetajo se spremembe na ljubezenskem področju, ki znajo biti usodne. Lahko se spet pojavi oseba iz preteklosti, lahko se izkaže, da človek, ki ga kujete v zvezde, ni tako popoln, kot menite, da je. Samski, glejte naprej, optimistično in z veliko volje. Vredni ste veliko več, kot mislite, zato bodite potrpežljivi ter živite svoje življenje. Nekje vas čaka iskrica upanja.

Denar: V vašem življenju se bodo pojavile nejasnosti in nekaj stresa. Posel zna biti naporen, zahteval bo veliko vašega truda, volje in časa, a bodite previdni, da ne pregorite. Vzemite si čas zase in poskrbite, da ne klonite pod pritiskom. Vaši poslovni cilji naj bodo realistični in dosegljivi. Vaše finance ne bodo prav nič trpele, zato kar brez skrbi in prav nič ne bo narobe, če kakšen posel tudi zavrnete v lastno dobrobit.

Zdravje: Mesec maj je pravi mesec za vaše zdravje. Razmer so idealne za rekreacijo na prostem, pa naj bodo to tek, kolesarjenje ali dolgi sprehodi s hišnim ljubljenčkom. Čas je, da se bolj povežete z naravo, ki je sama po sebi zdravilna. Njena moč je pogosto podcenjena, zato vam svetujemo, da se nekoliko umaknete v njeno zavetje. Kakšna ura v tišini vam utegne prinesti veliko več koristi kot mislite.

Splošno: 5

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za vodnarja

Splošno: Mesečni horoskop maj 2024 napoveduje bolj umirjeno obdobje, v katerem pa vam vseeno ne bo dolgčas. Pomlad je sicer popolno obdobje za nove začetke, projekte in uresničevanje zamisli. Lahko ste ponosni nase in na vse, kar ste doslej že dosegli, morda pa je zdaj pravi čas, da malo spustite vajeni in se prepustite življenju. Vsak dan je nekaj posebnega in prava umetnost je v njem znati uživati.

Ljubezen: Za vami je več težkih obdobij, v katerih ste trpeli, zdaj pa je čas, da se vse skupaj malce umiri in sprosti. Ne pričakujte preveč, včasih se prav v najbolj mirnih obdobjih zgodijo prelomnice, ki vas zaznamujejo do konca življenja. S partnerjem se boste začeli sporazumevati na neki novi ravni, kar bo obema na nek način prijalo. Samski, ostanite zvesti svoji osebnosti in ne pustite se pretentati nekomu, ki vam je morda že od nekdaj všeč.

Denar: Vaše finančno stanje je zadovoljivo, a nič se ne bi branili, če bi na vaš bančni račun priletel kakšen evro več. Če se počutite dobro, lahko v službi sprejmete projekt, ki se ga vsi drugi otepajo. Ob koncu utegne slediti nagrada, ki vas bo več kot razveselila. Počutili se boste bolj samozavestno in sami sebi boste dokazali, da ste sposobni veliko več, kot ste si predstavljali pred časom.

Zdravje: Maj je res mesec ljubezni in vaša energija se bo dvignila tudi zaradi izpolnjujočih odnosov, ki jih negujete. Posvetite se vašemu telesnemu zdravju, ki izvira od znotraj – bodite pozorni na stanje vaših jeter in črevesja, saj so to tisti predeli, ki kažejo na zdravstveno stanje celotnega telesa. Naredite seznam zdravih živil, ki manjkajo v vašem hladilniku, prav tako bodite bolj pozorni na vnos alkohola v vaše telo.

Splošno: 4

Ljubezen: 2

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop maj 2024 za ribi

Splošno: Nihče ne more vedeti, kako se počutite, če jim tega ne zaupate sami. Včasih zgolj pogovor pomaga k drugemu pogledu na situacijo in posledično k rešitvi težave. Zato je res pomembno, da v tem mesecu naredite premike v tej smeri. Odnosi z drugimi ljudmi bodo ključnega pomena tudi na poslu, kjer se boste znašli v situacijah, ki bodo od vas zahtevale sodelovanje, konstruktivno pogajanje in druge socialne kompetence.

Ljubezen: Mesečni horoskop maj 2024 vam napoveduje nekaj manjših izzivov z ljubezenskem razmerju in tudi tukaj bo ključnega pomena komunikacija. Ker ste v tem vešči, bosta s partnerjem vse težave zgladila hitro in brez grdih prepirov. Samski, maj vam prinaša kar nekaj priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Dogajanja bo veliko, zato pojdite na kakšen dogodek, koncert ali piknik, kjer vlada sproščeno vzdušje.

Denar: Če vas zanima, kako vam v maju kaže na področju financ, so vam zvezde kar naklonjene, a priporočajo nekaj previdnosti. Zlasti bodite pozorni na ljudi, ki gledajo le na lastno korist in bi naredili vse za dodaten zaslužek, četudi ne na pošten način. Verjemite vase in na poslovnem področju v tem obdobju verjemite le sebi. Morda se prav v vaši bližini skriva izdajalec, zaradi katerega ste v preteklosti večkrat trpeli.

Zdravje: Morda bi radi od življenja več, a za to ne bi naredili nič. A dobi lahko le tisti, ki tudi nekaj da in na splošno je znano, da vse v naravi teži k ravnovesju. Vložite nekaj truda in energije v lastno počutje, pa boste lažje krmarili skozi vsakodnevne obveznosti, ki jih kar ne zmanjka. Najprej ste na vrsti vi, nato vaši otroci in partner! Tega se morate začeti zavedati, preden bo prepozno in boste pregoreli.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja