Odhajam na potovanje v Namibijo

V torek zjutraj odhajam na potovanje v Namibijo. Tik pred odhodom sem sicer še živčen, ker imam še toliko stvari za narediti, ampak potovanja se zelo veselim. 

Tik pred odhodom v Namibijo bom imel še oddajo v živo na svojem Youtube kanalu, kjer vam bom povedal več o tem mojem potovanju v Namibijo. Oddaja v živo bo v nedeljo ob 20:00 na https://www.youtube.com/live/4WVgITVihYY?si=JjSZ0J9SpWVsNuXr

Ko bomo obdelali temo potovanje v Namibijo, bom malo več povedal o moji novi knjigi z naslovom Vse se da, če se hoče, ki bo izšla vsak čas. Več o knjigi si lahko preberete na https://www.tomazgorec.si/knjiga. Preberite si kazalo, kjer boste videli, kaj vse boste našli v moji novi knjigi. Na strani lahko tudi naročite knjigo v prednaročilu z zelo dobrim popustom. 

Če še niste naročeni na moj Youtube kanal, kliknite https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se nanj naročite. Je popolnoma brezplačno! Na mojem Youtube kanalu najdete veliko zanimivih videoposnetkov.

Namibija je že dolgo časa na mojem spisku želja. Tokrat ne grem na potovanje sam, ampak grem s skupino, ki jo vodi svetovni popotnik Zvone Šeruga. Z Zvonetom sva sicer imela pet let nazaj en spor, o katerem si lahko več preberete na www.tomazgorec.si/zvone-seruga-moj-idol. Ampak spor sva kasneje zgladila. Dobro leto nazaj sem z Zvonetom naredil tudi intervju, ki si ga lahko pogledate v spodnjem videoposnetku. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja