Vikend druženje s Tomažem v glamping resortu Natura Fina na Koroškem

Bi želeli preživeti čudoviti vikend na Koroškem v glamping resortu Natura Fina? 

Od 9. do 11. 6. bom v čudovitem glamping resortu Natura Fina na Koroškem. Pri njih sem bil že večkrat in je res super. Nahajajo se na zelo lepi lokaciji tik ob gozdu, kjer je čudovita narava, tako da se veselim ponovnega obiska.

Z lastniki glamping resorta sem se dogovoril, da bomo v terminu od 9. 6. do 11. 6. organizirali zanimivo druženje. Malo se bomo družili ob pijači in hrani, šli skupaj na kakšen izlet … Na Koroškem je veliko zanimivih stvari za početi in videti, tako da nam zagotovo ne bo dolgčas! 

V navedenem terminu so lastniki vsem gostom obljubili 15 odstotkov popusta. Če mene vprašate, je to kar lep popust!

V neposredni bližini glamping resorta je mogoče početi veliko zanimivih stvari. Samo 50 metrov stran imajo notranji bazen velikosti 25 krat 10 metrov. V bližnjem gozdu so na voljo tri kolesarske proge za spust. To je tisto malo bolj ekstremno kolesarstvo, za katerega ne vem, kako točno se imenuje. Sem pa nad takimi stvarmi navdušen in bom zagotovo s seboj vzel kolo ter se parkrat spustil po teh progah. Ko sem bil prvič tukaj, sem se že spustil po najtežji progi, vendar se je delala že noč, vidljivost je bila zelo slaba … Tako da ni bilo tistega pravega doživetja. Zagotovo bo veliko bolje podnevi in komaj že čakam na ponoven spust.

Samo par deset metrov stran se nahaja Doživljajski park Poseka. Tukaj bodo na svoj račun prišli predvsem otroci, ki se bodo lahko zabavali na različne načine. Imajo zanimiv in varen trampolin, ki je obdan s 3 metre visoko mrežo, tako da je vse skupaj res zelo varno. V parku sta mogoča tudi plezanje in zipline. Na voljo pa je tudi veliko igral. Če imate otroke, bodo nad doživljajskim parkom zagotovo navdušeni.

Čisto blizu je tudi Grajski park, ki ga še nisem uspel obiskati, sem se pa vozil mimo in se mi je vedno zdel zanimiv, tako da si ga grem tokrat zagotovo ogledati!

Za soboto bi se verjetno lahko dogovorili, da naredimo zanimiv pohod na kakšen okoliški hrib. To je seveda stvar dogovora. Odprt sem za vse predloge. 

Če želite priti na srečanje v glamping resort Natura Fina v terminu od 9. 6. do 11. 6. s 15-odstotnim popustom, izpolnite spodnji obrazec in vam bodo poslali ponudbo za namestitev. Tudi, če bi želeli priti kakšen dan prej ali ostati še kakšen dan, vam bodo ravno tako priznali 15-odstotni popust. 


    Kako je videti glamping resort Natura Fina in kako sem se imel na Koroškem lani, si poglejte na spodnjem videoposnetku.

    Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

    Sem pa prepričan, da bo tokrat še boljše. Jaz že komaj čakam. Upam, da se vidimo.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja