Znan slovenski Youtuber Jan Vaukman – Vauks me je povabil na intervju


Slovenski Youtuber Jan Vaukman, ki je bolj poznan pod umetniškim imenom Vauks, ima na svojem Youtube kanalu preko 60.000 sledilcev in je eden od bolj prepoznavnih slovenskih Youtuberjev. Najbolj je znan po tem, da ima oddaje v živo z znanimi in zanimivimi Slovenci. Med drugimi je gostil predsednico Slovenije Natašo Pirc Musar in še veliko znanih oseb. 

Ker tudi sam delam intervjuje z zanimivimi osebami iz Slovenije je na mojem spisku želja s katerim bi rad naredil intervju tudi Jan Vaukman Vauks. Sicer ga nisem kontaktiral, ker sem razmišljal, da moram prej narediti intervju s tistimi osebami, ki jih poznam in me ne bodo zavrnile in da si zgradim neko prepoznavnost, da bom potem lažje dobil za intervju tudi bolj znane osebe. Med te bolj znane osebe seveda štejem tudi Jana Vaukmana. 

Ko sem bil na potovanju po Filipinih me je presenetilo sporočilo na Instagramu, kjer mi je pisal Jan Vaukman in me vprašal, če bi bil z njim pripravljen narediti intervju. Moj odgovor je bil:”Z veseljem, samo da se vrnem iz Filipinov!” In tako sva se dogovoril, da posnameva intervju. 

Po končanem intervjuju sem takoj poslušati intervju, da si naredim predstavo, kako je vse skupaj bilo videti. Namreč med samim intervjujem je težko oceniti ali je bil intervju dober ali ni bil. Že med poslušanjem intervjuja sem ugotovil, da je to “hudičevo” dober intervju. Ta moja ugotovitev se je potrdila naslednji dan, ko me je na Facebooku in Instagramo čakalo ker nekaj sporočil v katerih so gledalci pohvalili intervju. Da je bil intervju tako zelo dober, gre največja zasluga Janu Vaukmanu, ker je on vse skupaj dobro vodil in postavljal dobra in zanimiva vprašanja. Intervju si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Glede na to, da me je Jan Vaukman Vauks prehitel s povabilom na intervju, sem se odločil, da ga sedaj ne kontaktiram čisto takoj za intervju. Da ne bo danes intervju pri njemu, čez en teden pa pri meni. Ga pa imam namen kontaktirati in prositi za intervju čez kakšen dober mesec. Glede na to, da sva se kar ujela, vsaj jaz mislim tako, mislim da bo privolil v intervju z mano. 

Drugače lahko vse moje do sedaj posnete intervjuje pogledate na https://www.youtube.com/watch?v=ZhHgccxGkNQ&list=PL9yT7yATZuu4qNd7zSGqsZKp6MXIhAf_Y. Do sedaj sem posnel 16 intervjujev. 

Za konec bi se še rad zahvalil Janu, da me je povabil k sebi na podcast. Mi je to v veliko čast in tudi vem, da mi je s tem zelo pomagal pri moji Youtube karieri. Namreč, če te v goste povabi Youtuber, ki ima 60.000 sledilcev, to pomeni, da nisi kar nekdo in da imaš verjetno kaj pametnega za povedati. Jan, res sem ti hvaležen za to!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja