Želiš dobiti majico z napisom Lepote Slovenije brezplačno?

Kako dobro poznate Slovenijo? Vabim vas, da sodelujete pri zanimivem on-line kvizu, kjer vam bom zastavil 12 vprašanj o Sloveniji. Tisti, ki bo najbolj uspešen, bo dobil majico z napisom Lepote Slovenije. Kako lepa je majica z napisom Lepote Slovenije si lahko pogledate na www.lepote-slovenije.si/majice-lepote-slovenije.

On-line kviz bo potekal na Instagramu. To pomeni, da lahko sodelujejo samo tisti, ki imajo na Instagramu svoj profil. Če svojega profila še nimate, si ga lahko ustvarite prej kot v eni minuti. 

Kviz bo potekal na mojem Instagram profilu Tomaž Gorec. Na Instagramu me najdete tako, da v Instagram iskalnik vpišete Tomaž Gorec ali pa kliknite www.instagram.com/tomazgorec. V kolikor želite sodelovati v kvizu vam predlagam, da me sledite. Namreč le tako, boste lahko sodelovali v kvizu.

Kviz bo v ponedeljek 8. novembra. Točne ure še ne vem, vam pa bom vsaj 5 ur prej sporočil točno uro na vaš mail naslov. Če želite sodelovati, izpolnite spodnji obrazec. Kviz bom večkrat ponovil, tako da se boste lahko za majico potegovali večkrat. Verjamem, da vam bo enkrat uspelo.

 

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja