Želiš brezplačno dobiti majico za napisom Lepote Slovenije?

Želiš popolnoma brezplačno dobiti majico z napisom Lepote Slovenije?

Odločil sem se, da bom vsak mesec podaril eno majico z napisom Lepote Slovenije. Če se želite potegovati za majico, morate narediti samo to, da na svojih Instagram objavah uporabite hashtag #tomazgorec. Konec vsakega meseca bom pregledal vse objave, ki bodo vsebovale hashtag #tomazgorec in bom nekomu po lastni presoji, podaril majico z napisom Lepote Slovenije. Zagotovo bo imela malo prednosti tista oseba, ki bo imela več objav s hastagom #tomazgorec.

Pogoj, da sodelujete v nagradni igri je, da sledite mojemu Instagram profilu, ki ga najdete na www.instagram.com/tomazgorec.

Majice z napisom Lepote Slovenije drugače tudi prodajamo. Našo ponudbo najdete na www.lepote-slovenije.si/majice-z-napisom-lepote-slovenije.

Dosedanji nagrajenci:

Za januar 2021 je majico dobila Katja Žura, katere Instagram profil najdete na https://instagram.com/katja_zura.

Za december 2020 je majico dobil Grega Jančič, katerega Instagram profil najdete na https://www.instagram.com/gregajancic.

Za november 2020 je majico dobil Mta Vardjan, katerega Instagram profil najdete na https://www.instagram.com/mtavardjan.

Za oktober 2020 je majico dobil Uroš Fink, katerega Instagram profil najdete na https://www.instagram.com/finx___photography.

Za september 2020 je majico dobil Sandi Kelc, katerega Instagram profil najdete na www.instagram.com/kelc_sandi. Ima res lepe slike, tako da se jih izplača pogledati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja