V življenju uspeš, če imaš znanje in poznaš uspešne ljudi

Dne 31.1. in 1.2.2013 bo v Laškem Marketinška superkonferenca pod pokroviteljstvom Microsofta. Konfernce se morate zagotovo udeležiti vsi podjetniki, tisti ki delate v prodaji,…. Pa tudi tisti, ki še niste podjetniki, vendar razmišljate, da bi to postali.

Zakaj? Ker boste na seminarju dobili veliko novega znanja in idej. Spoznali boste veliko novih ljudi, z katerimi boste izmenjali izkušnje, se od njih kaj naučili, ali pa celo z njim sklenili kakšen posel.

Dobro leto nazaj sem bil na Marketinški superkonferenci na Bledu. Seminar je bil super. Najbolj v spominu pa mi je ostal speed networking. Speed networking poteka tako, da se dva naključna udeleženca seminarja usedeta eden nasproti drugega in imata sedem minut časa, da drug drugemu povesta kaj delata in mogoče tudi skleneta posel. Ko mine sedem minut, se vsak udeleženec premakne za en stol in dobi novega sogovornika. Program letošnje Marketinške superkonference najdete na strani www.lisac-lisac.si.

Pa še to moram povedati, da smo vsi udeleženci seminarja brezplačno dobili Flaško – www.flaska.si.

Na letošnji superkonferenci predavam tudi jaz. Kot predavatelj sem dobil dve brezplačne vstopnice, ki jih bom podelil bralcem mojega bloga. Vstopnici vam zagotovijo brezplačem obisk seminarja (oba dneva), ne zagotovijo pa vam prenočišča. Je pa možno prenočišče doplačati. Prenočišče za eno osebo stane približno 50?.

Če se želite potegovati za brezplačen obisk seminarja, se prijavite na brezplačne e novice (levi stolpec zgoraj) na tej strani. Če ste že prijavljeni avtomatsko sodelujete v nagradni igri. Dne 25.1. bomo izžrebali dve osebi, ki bosta prejeli brezplačni vstopnici.

Sam hodim na seminarje že več kot 10 let in sem se naučil, da se je potrebno držati naslednjih pravil:

  • Na seminar pridi vsaj pol ure prej in si rezerviraj sedež v prvi vrsti. Čas pred začetkom seminarja izkoristi za spoznavanje ljudi.
  • Na seminarju veliko sprašuj. Če predavatelj potrebuje prostovoljca se takoj javi.
  • Med odmori spoznavaj ljudi. Naj ti ne bo nerodno stopiti, do neznanca in mu reči:”Dober dan, jaz sem Tomaž. Kako vam je všeč seminar?”. Vedite, da si 99% udeležencev seminarja želi spoznavati ljudi, vendar so malo preveč sramežljivi, da bi pristopili do vas.  Vedite, da boste tistemu, do katerega boste pristopili, naredili uslugo!

Upam, da se vidimo 31.1. v Laškem. Jaz se tega dogodka zelo veselim in ga komaj čakam!

1 komentar

  1. Tudi sam sem bil na superkonferenci na Bledu pred enim letom in potrdim lahko, da sem od seminarja veliko dobil. Tam se zbere veliko uspešnih Slovenskih podjetnikov in prav vsi so odprti za nove ideje, priložnosti, nove partnerje ipd. Težko si predstavljam boljše pogoje za navezovanje pristnih stikov s potencjalnimi partnerji oz. bodočimi prijatelji. Star pregovor pravi, da to, s komer se družiš, veliko pove o tebi – in res je tako. Postaneš jim podoben in počneš podobne zadeve. Za boljše rezultate v poslu ne bom spraševal prijateljev za šankom ampak raje udeležence seminarja 😀
    Tomaž, se vidimo! 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja