Leto 2013 bo moje leto!

Severina pravi:”Ovo če biti dobra noč predosječam”. Jaz pa pravim:”Leto 2013 bo moje leto”. Severina ima občutek, da bo to njena noč, jaz pa sem prepričan, da bo to moje leto!

Odločil sem se, da v letu 2013 ne bo na prvem mestu delo, kot je bilo že ne vem koliko let nazaj. Tokrat bodo na prioritetnem mestu stvari v katerih uživam. Res je, da tudi v delu uživam, ampak ta užitek mi vzame preveč časa in potem ni nobenega časa z druge stvari.

V letošnjem letu bom potoval, spoznaval nove ljudi, doživljal stvari o katerih sem sanjal že več let, pa ni bilo nikoli časa za njih. Več časa bom posvetil prijateljem in znancem, se zabaval,… Več se bom ukvarjal z športom. Nor sem na plezanje. Včasih sem surfal, sedaj pa bi rad poizkusil še z kajtanjem. Moj dober prijatelj kajta in me že tri leta vabi da grem z njim, pa ni nikoli časa. Razmišljam tudi o jadralnem padalstvu,….

Lepi plani! Tudi leta nazaj sem imel novoletne zaobljube – www.tomazgorec.si/novoletne-zaobljube, pa se jih večinoma nisem držal. Zavedam se, da bom za uresničitev ali ne uresničitev mojih načrtov za to leto odgovoren edino jaz. Kjer je volja je tudi pot!

Ker je bila želja po spremebi zelo velika, so se nekatere stvari že začele same od sebe odvijati v pravo smer. Že malo pred novim letom sem se odločil, da grem na potovanje v Gvatemalo in Belize. Kljub temu, da je za silvestrovanje padlo cel kup načrtov v vodo, sem se imel na silvestrovanju super, kot že dolgo ne. Novo leto sem dočakal z popolnimi neznanci, le eno punco sem prej videl dvakrat v življenju. In bilo je super! Spletla so se tudi nova prijateljstva,….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja