Bi šel kdo v Gvatemalo in Belize?

Razmišljam, da bi se februarja odpravil na potovanje v Gvatemalo in Belize. Tokrat nebi šel v lastni režiji, ampak bi šel z popotniško turistično agencijo Char.

Cena za to potovanje je ugodna. Za 19 dnevno (en dan so podaljšali) potovanje boste agenciji odšteli 1790 evrov. Za seboj pa potrebujete še okoli 300 evrov. Odhod je 8. februarja 2013.

V petek sem se dobil z Tomotom, ki bo vodil to potovanje. Dobil sem vtis, da o teh dveh deželah ve zelo veliko in da se bo maksimalno potrudil, da se bomo udeleženci potovanja imeli kar se da dobro.

Gvatemala je zanimiva dežela. Že par krat je bila na seznamu mojih destinacij, vendar nekako ni prišla na vrsto. V Gvatemali se predvsem veselim majevskih piramid sredi džungle, vulkanov, jezer in živali. V Belizeju pa komaj čakam, da se uležem pod palmo na sanjsko plažo.

Ali se bom udeležil tega potovanja v Gvatemalo in Belize še nisem 100%, ker še ne vem kako bo z enim službenim obveznostimi. Tomo ima zaenkrat 6 potrjenih prijav, 4 pa so še pod vprašajem. Prostora je še za ene pet ljudi, odhod pa je potrjen!

Program potovanja najdete na www.char-potovanje.com/gvatemala-belize.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja