Martin Golob je rekel, da se lahko tudi župniki zaljubijo! To pomeni, da si normalen.

Martin Golob je zagotovo najbolj prepoznaven župnik v Sloveniji. Bolj znan je postal predvsem zaradi svojih spletnih maš, ki jih je prenašal v živo preko socialnih omrežij. 

Z Martinom Golobom sem prvič prišel v stik, ko mi je poleti leta 2022 pisal, da spremlja moje potovanje po Črni gori, Kosovem, Makedoniji in Albaniji. Bil sem zelo počaščen, da me oseba, kot je Martin Golob, spremlja. 

Čez nekaj mesecev sem jaz pisal njemu, če bi bil zainteresiran, da z njim naredim intervju. Takoj je privolil, vendar je precej zaseden, zato sva se kar dolgo časa dogovarjala za termin. Ampak se je izplačalo, ker je nastal odličen intervju, za katerega sem prejel zelo veliko pohval. Intervju si lahko pogledate v videoposnetku spodaj.

Če vam je bil intervju všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Predlagam tudi, da si pogledate moje ostale intervjuje, ki jih najdete na https://bit.ly/intervju_s_Tomazem

Martin Golob o ljubezni

V intervjuju sva se z Martinom dotaknila tudi teme ljubezen. Martin je rekel, da je čisto normalno, da se tudi župnik zaljubi. Dodal je še, da se tako vsaj vidi, da je normalen. 

Za več o tej temi si poglejte celoten intervju. 

Življenjepis Martina Goloba

Martin Golob je rojen leta 1988. Podatka, kdaj ima Martin Golob rojstni dan, mi na internetu ni uspelo najti. Žal ga za ta podatek v intervjuju nisem vprašal. 

Svoje otroštvo je preživel na kmetiji v bližini Šmartnega pri Litiji. Martin ima še pet mlajših bratov. 

Od leta 2020 je Martin Golob župnik v Grosupljem. Poleg Grosuplja skrbi še za župniji Lipoglav in Polica. Preden je prišel v Grosuplje, pa je služboval v Bohinju. 

Martin Golob je star 35 let. Njegovi hobiji so motor, gore in delo na kmetiji. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja