Nagradni kviz z bogatimi nagradami za moje sledilce

Bi želeli iti popolnoma brezplačno na zanimivo potovanje? Brezplačno dobiti majico z napisom Lepote Slovenije ali brezplačno dobiti zanimivo knjigo?

Če je vaš odgovor na zgornja vprašanja vsaj enkrat da, potem sodelujte v nagradnem kvizu in se potegujte za bogate nagrade. 

Kako bo potekal nagradni kviz? 

V storyjih na mojem Instagram profilu bom zastavljal vprašanja, ki bodo povezana z mojimi potovanji, oziroma z vsemi videoposnetki na mojem Youtube kanalu. Tisti, ki bo prvi pravilno odgovoril na zastavljeni vprašanje, bo dobil eno točko. 

Ko bo nekdo zbral 5 točk, bo lahko izbral eno od naslednjih nagrad:

Majico z napisom Lepote Slovenije – www.lepote-slovenije.si/majice-lepote-slovenije
Knjigo z naslovom Kako do prvih mest na Googlu – www.optimizacijaspletnihstrani.si/kako-do-prvih-mest-na-googlu
Knjigo z naslovom Ti, v moji krvi – www.tivmojikrvi.si

Na voljo pa so tudi nagrade za več zbranih točk. Tisti, ki bo zbral 30 toč, ga bova s Tjašo vzela na en enodnevni izlet po Sloveniji. 

Za 40 točk boste lahko dobili brezplačno bivanje v apartmaju za 3 nočitve (za 4 osebe) v Termah Topolšica. Brezplačno boste dobili tudi kopanje v bazenih in vstop v savne. Apartma si poglejte na www.apartmajitopolsica.si/apartma-dren. Koriščenje nagrade ni možno med prazniki in šolskimi počitnicami. 

Tisti, ki bo zbral 70 točk, ga bom s sabo vzel na vikend potovanje po Bosni in Hercegovini. Vse častim jaz!

Vsak udeleženec lahko točke zbira tudi, ko že enkrat dobi nagrado. Če nekdo zbere 20 točk, jih lahko unovči za 4 majice z napisom Lepote Slovenije. 

V prihodnosti bom še dodajal zanimive nagrade. 

Če želite sodelovati me morate slediti na Instgramu. Namreč le tako se vam bodo prikazovali moji storyji. Na Instagramu me najdete pod Tomaž Gorec.

Tisti, ki dobi nagrado, en mesec ne sme sodelovati v nagradni igri. Namreč želim preprečiti, da bi ves čas zmagovali eni in isti.

Če želite dobiti vedeti, kdaj bom objavil novo vprašanje se pridružite moji Instagram skupini Nagradne igre na https://ig.me/j/AbY7bcjyD-MjfOvF. Če vam link ne dela mi pišite preko Instagrama in vas dodam v skupino. Na Instagramu me najdete pod Tomaž Gorec.

Dne 5.7. sem se odločil, da nagradni kviz razširim še na mojo Facebook stran Tomaž Gorec – Popotnik, bloger in fotograf. Tako, da všečkajte mojo Facebook stran in sodelujte še tu. 

Nagradni kviz bom razširil tudi na svojem Youtube kanalu. Nagradna vprašanja bom objavljal v kratkih videoposnetkih. Če še niste naročeni na moj Youtube kanal se naročite. To naredite tako, da v Youtube vtipkate Tomaž Gorec, najdete moj kanali in kliknete gumb Naročite se in nato še zvonček. 

In to še ni vse! Prav tako bom v bodoče zastavljal nagradna vprašanja tudi v TikToku v storyjih. Če me še ne sledite na TikToku, me zasledite. Na TikToku me najdete pod Tomaž Gorec.

Tako, da lahko točke izbirate na vseh štirih socialnih omrežjih in tako pridete do nagrade še hitreje, kot sicer! 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja