Nagradni kviz z bogatimi nagradami za moje sledilce

Bi želeli iti popolnoma brezplačno na zanimivo potovanje? Brezplačno dobiti majico z napisom Lepote Slovenije ali brezplačno dobiti zanimivo knjigo?

Če je vaš odgovor na zgornja vprašanja vsaj enkrat da, potem sodelujte v nagradnem kvizu in se potegujte za bogate nagrade. 

Kako bo potekal nagradni kviz? 

V storyjih na mojem Instagram profilu bom zastavljal vprašanja, ki bodo povezana z mojimi potovanji, oziroma z vsemi videoposnetki na mojem Youtube kanalu. Tisti, ki bo prvi pravilno odgovoril na zastavljeni vprašanje, bo dobil eno točko. 

Ko bo nekdo zbral 5 točk, bo lahko izbral eno od naslednjih nagrad:

Majico z napisom Lepote Slovenije – www.lepote-slovenije.si/majice-lepote-slovenije
Knjigo z naslovom Kako do prvih mest na Googlu – www.optimizacijaspletnihstrani.si/kako-do-prvih-mest-na-googlu
Knjigo z naslovom Ti, v moji krvi – www.tivmojikrvi.si

Na voljo pa so tudi nagrade za več zbranih točk. Tisti, ki bo zbral 30 toč, ga bova s Tjašo vzela na en enodnevni izlet po Sloveniji. 

Tisti, ki bo zbral 70 točk, ga bom s sabo vzel na vikend potovanje po Bosni in Hercegovini

Vsak udeleženec lahko točke zbira tudi, ko že enkrat dobi nagrado. Če nekdo zbere 20 točk, jih lahko unovči za 4 majice z napisom Lepote Slovenije. 

V prihodnosti bom še dodajal zanimive nagrade. 

Če želite sodelovati me morate slediti na Instgramu. Namreč le tako se vam bodo prikazovali moji storyji. Na Instagramu me najdete pod Tomaž Gorec.

Če želite dobiti kakšen dodaten namig o nagradnem kvizu, mi pišite na info@tomazgorec.si in vam bom občasno poslal kakšen namig. V zadevo napišite Nagradni kviz, da bom vedel za kaj se gre. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja