Podarim 2 vstopnici za koncert Bajage

Želite dobiti popolnoma brezplačno dve vstopnici za koncert skupine Bajaga & Instruktori? 

V soboto, 15. aprila, bo v Šentjurju veliki koncert skupine Bajaga i Instruktori z gosti o katerem si lahko več preberete na https://skms.si/cmcal_events/sentrock-2023. Organizator dogodka mi je ponudil, da mi podari dve vstopnici za koncert v zameno, če informacijo o koncertu objavim v storyju na Instagramu. Povedal sem jim, da to lahko naredim brez težav, vendar pa na koncert ne bom hodil, ker sem malo prestar za te zadeve, čeprav mi je Bajaga zelo všeč. Sem pa predlagal, da bi vstopnici podaril enemu od mojih sledilcev. Organizator je v to privolil. 

Če se torej hočete potegovati za dve vstopnici, mi pišite na mail info@tomazgorec.si in v mailu napišite, katero žival vidite na mojem videoposnetku na https://youtu.be/0mgO9hoB0_o. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je tudi, da se naročiš na moj Youtube kanal, kar je popolnoma brezplačno in vam bo vzelo samo 2 sekundi časa. Samo gumb Naročite se kliknite in nato še zvonček. 

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 10. aprila. Srečnega nagrajenca bom izžrebal 11. aprila in mu vstopnici poslal preko elektronske pošte. Imam ju namreč še v digitalni obliki. 

Vabilo podjetjem k sodelovanju v nagradni igri

Imate kakšen izdelek ali storitev, ki bi jo podarili za organizacijo nagradne igre na mojem blogu in tako popolna brezplačno dobili zelo dobro reklamo za svoje izdelke ali storitve? 

Če ste zainteresirani za sodelovanje, mi pišite na info@tomazgorec.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja