Kako sem 2-krat strmoglavil dron

Največji strah vsakega lastnika drona je, da bi šlo kaj narobe in bi dron strmoglavil. Večkrat sem bil v zelo hudem strahu, da bom dron izgubil. Tega strahu nimam samo jaz, ampak skoraj vsak lastnik drona, ki ga poznam.

Meni je dron že dvakrat strmoglavil. Prvič se je to zgodilo, ko sva šla s prijateljem Silvestrom v Bosno. Še danes ne vem točno, zakaj mi je padel. Manj kot minuto po vzletu mi je namreč začel javljati, da je baterija prazna in mi ga ni uspelo varno pripeljati nazaj. Dron mi je padel v več kot 100 metrov globok prepad. Kako sva s prijateljem Silvestrom iskala izgubljeni dron, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku, ki je res zanimiv. Videli boste, kako sem ‘matral’ ubogega Silvestra. Kje vse je moral plezati, da sva prišla do drona! Priznati moram, da je bila to res huda pustolovščina, ki se je še danes rad spominjam. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Drugič sem dron strmoglavil v Črni gori, natančneje v kraju Žabljak ob čudovitem Crnem jezeru. Ker je bilo jezero tako lepo in fotogenično, je bila želja po čim boljših videoposnetkih tako velika, da je bila baterija že skoraj prazna. Ko sem dron s polno hitrostjo peljal nazaj, ga nisem pravi čas ustavil in tako je pristal na smreki. S smreke ga ni bilo tako enostavno dobiti. Kako sem ga spravil z nje, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja