Kako okrepiti imunski sistem?

Prihaja, oziroma je že prišel, čas za nahod, prehlad, gripe in druga obolenja, ki nam grenijo zdravje in življenje. Ali ste vedeli, da lahko sami storite veliko za svoje zdravje? Namreč za krepitev imunskega sistema lahko sami naredite zelo veliko!

Kako lahko sami okrepite svoj imunski sistem, izveste, če si pogledate spodnji videoposnetek. Tokrat je bil moj gost Robert Terčelj Schweizer, ki je vodja ekipe v podjetju Farmedica. 

Če vam je bil intervju všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Predlagam tudi, da si pogledate moje ostale intervjuje, ki jih najdete na https://bit.ly/intervju_s_Tomazem

Meni je bil intervju zelo poučen. Že med intervjujem sem se odločil, da si grem takoj kupiti Ameriški slamnik za preventivo. Sicer ga še nisem šel. Jaz tako nerad hodim v trgovine, lekarne,… 

Če imate kakršnokoli vprašanje na temo kako okrepiti imunski sistem ali kako se rešiti prehlada, nahoda ali gripe, lahko v komentarju videoposnetka  zastavite vprašanje in gospod Robert bo z veseljem odgovoril. 

Spletno stran podjetja Farmedica najdete na www.farmedica.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja