Petra Škarja je hotela iti med nune

Petra Škarja mi je v intervjuju, ki sem ga naredil z njo, priznala, da je hotela iti med nune. Več o tem in še veliko drugih zanimivih stvari izveste v intervjuju v spodnjem videu. 

Če vam je bil intervju všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih intervjujev in videoposnetkov z mojih potovanj. 

Petra Škarja je mlada slovenska pisateljica, ki je prodala že več kot 50.000 knjig. Nekateri pisatelji pravijo, da se s pisanjem knjig v Sloveniji ne da preživeti. Petra Škarja s pisanjem knjig dobro zasluži in, kar je še bolj pomembno, je to, da v tem, kar dela, neizmerno uživa. 

Najin intervju s Petro je dolg več kot dve uri, kar pa ni ovira, da ga gledalci ne bi pogledali do konca. Za intervju sva s Petro dobila zelo veliko pohval. Kljub veliko pohvalam sva dobila tudi nekaj negativnih komentarjev, ker je popolnoma razumljivo. Ne moreš biti namreč vsem všeč. Včasih imajo tudi ljudje slab dan in čutijo potrebo, da napišejo nekaj negativnega. Vse komentarje, tako pozitivne kot negativne, si lahko pogledate na https://youtu.be/TXEAbzyLf8I

Petro Škarja poznam že skoraj 15 let. Včasih sva veliko sodelovala na poslovnem področju in moram reči, da je Petra ena najbolj poštenih oseb, s katerimi sem kadar koli delal. Tako da imam o njej zelo pozitivno mnenje in uslug, ki mi jih je naredila, ne bom nikoli pozabil. 

Verjetno sem tudi jaz Petri naredil kar nekaj uslug, ki pa sem jih pozabil. S Petro namreč nikoli nisva štela uslug, ki sva jih delala drug drugemu, to pa potem hitro pozabiš. 

Zanimivo je, da je Petra prva oseba, s katero sem se postavil pred kamero. To je bilo že skoraj devet let nazaj. Ta video si lahko pogledate spodaj. Tisti, ki so si pogledali oba videoposnetka, so rekli, da je zanimivo pogledati oba. 

Če si boste pogledali katerega koli od videoposnetkov, bom zelo hvaležen, če boste na koncu v komentar napisali svoje mnenje. Hvaležen bom tudi, če se boste naročili na moj Youtube kanal, kar je popolnoma brezplačno in vam bo vzelo samo tri sekunde vašega časa. 

Ostale moje intervjuje si lahko pogledate tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja