Picerija Nekropolis v Šempetru nudi pice, malice, hamburgerje in ostalo hrano

Picerijo Nekropolis v Šempetru v Savinjski dolini sem obiskal dvakrat. Da grem jaz v eno picerijo dvakrat, mora biti tam hrana res dobra, njene cene pa dostopne. V piceriji Nekropolis sem bil zelo zadovoljen tako s kvaliteto pice kot z njeno ceno.

Ko sem se prvič ustavil v piceriji Nekropolis, sem bil zelo lačen. Ura je bila okoli pet popoldan, jaz pa tisti dan nisem še nič jedel. Kadar sem zelo lačen, se vedno odločim za pico. Pa tudi drugače sem velik ljubitelj pic. Če je ta seveda dobra.

Med mojim prvim obiskom picerije sem naročil lovsko pico. Ne vem, zakaj mi je zadišala ravno takšna. Predvsem sem si želel, da je na pici čebula. Pica je bila odlična. Bila je kar velika in je stala samo 7 evrov. Že dolgo časa nisem jedel tako poceni pice. V primeru, da bo ta prispevek kdaj prebral šef picerije, upam, da ga ne bodo zasrbeli prsti in bo šel dvigniti cene, ker sem pač napisal, da že dolgo časa nisem nikjer jedel tako poceni pice.

Ko sem se drugič ustavil v piceriji Nekropolis, se kar nisem mogel odločiti, zato sem izbral pico Fantasia, pri kateri lahko poleg sira in pelatov izbereš še 7 dodatkov. Sestavil sem si res odlično pico in jo kasneje tudi z veseljem pojedel. Cena pice je bila 8,25 evra.

Ko sem drugič obiskal picerijo Nekropolis, je bila nabito polna, tako da sem moral na prosto mizo čakati okoli 10 minut. Ampak to v današnjem času, ko imamo mobilne telefone, ni nobena težava. Malo pogledaš e-pošto in Facebook in 10 minut mine v hipu. 

Pri mojem drugem obisku mi je v oči padel prijazen natakar, ki me je že takoj ob prihodu malo usmeril. Ker so bile vse mize polne, sem že razmišljal, da grem drugam, pa je pristopil do mene in mi rekel, naj počakam od 5 do 10 minut, se postavim za točilni pult in si ta čas naročim pijačo. In tako sem tudi naredil.

Prepričan sem bil, da je ta prijazen natakar šef, tako zelo se je okoli vsega trudil in bil zelo ustrežljiv. Na koncu sem ga tudi vprašal, ali je šef, pa mi je rekel, da ne. Odgovoril sem mu, da vsaka čast, da se tako trudi in da upam, da ga šef pošteno plača. Na koncu mi je natakar še povedal, da me spremlja na Youtubu in da so mu moja potovanja zelo všeč. Seveda sem bil te informacije vesel.

V piceriji Nekropolis imajo tudi dnevne malice. Cena za osnovno malico je 5,20 evra. Menda so znani tudi po hamburgerjih. Cena klasičnega hamburgerja velikosti L je 3,90 evra, z oznako XL pa 4,60 evra. 

V piceriji nudijo tudi drugo hrano, kot so jedi na žlico, pleskavice, razne solate .. Imajo tudi nedeljska kosila, ki stanejo 12 evrov. 

Moja ocena pice v piceriji Nekropolis:

Okus pice: 4

Kako bogato je obložena pica: 4,5

Velikost pice: 4

Cena: 4,5

Prijaznost osebja: 4,5

Čistoča: 4,5

Skupna ocena: 4,33 (zelo dobro)

Jaz sem nad picerijo Nekropolis navdušen, tako da bom tja zagotovo še šel in brez slabe vesti tudi vam priporočam obisk te picerije. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja