Kako dobiti mlado in lepo ženo na Filipinih? Najlepši kraji na Filipinih, poslovne priložnosti …

Aleksandru iz Ljubljane je razpadel zakon, ko je bil star 50 let. Večina moških pri teh letih bi se sprijaznila s tem, da bodo pač do konca življenja ostali sami. Aleksander pa se je trdno odločil, da si bo še enkrat ustvaril družino in živel srečno življenje še naprej. 

Aleksander je našel svojo ljubezen in srečo na Filipinih. Tam je našel mlajšo ženo, s katero imata sedaj 9 let starega sina Marka. S svojo novo družino je nekaj časa živel v Slovenji, nato pa se je preselil na Filipine. Živi na rajskem otoku, uživa v družinskem življenju in poslu, ki si ga je našel tam. To, da je Aleksander zelo srečna oseba, lahko potrdim tudi jaz, ker sem ga pred tremi leti obiskal na Filipinih in ostal pri njem dobra dva tedna. V dveh tednih pa človek že lahko vidi, ali je nek par srečen ali ne. 

Odkar sta Aleksander in Melariel v Sloveniji, sem z njima že posnel zelo zanimiv intervju, ki si ga lahko ogledate na spodnjih dveh videoposnetkih. 

Zanimiv intervju z Melariel pa sem posnel že pred tremi leti na Filipinih, ko sem ju obiskal. Intervju si lahko pogledate na https://youtu.be/wl1kY-Ad32g

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja