Pisarniški stoli za večjo produktivnost in boljše počutje

Pisarniški stoli

V času, ko je vse prežeto s sodobno tehnologijo, se spreminja tudi narava človekovega dela. Vse več je delovnih mest za računalniki in drugimi aparaturami, pisarniški stoli pa so pripomoček, ki je v moderni dobi uporabljan veliko pogosteje kot v preteklosti.

Morda ste tudi vi med tistimi, ki vsaj osem ur dnevno presedite – pa naj bo to v službi in morda tudi doma. Da, sodoben čas od nas zahteva res veliko sedenja – še posebej, kadar je naša kariera vezana na računalnik in druge storitve, ki jih lahko opravljamo sede. Kvalitetni pisarniški stoli so tako rekoč postali pripomoček, brez katerega ne gre, ker presedimo res veliko časa, pa je nujno, da uporabljamo kakovostnega, prilagodljivega, z različnimi nastavitvami, iz kvalitetnih materialov ipd.

Pisarniških stolov pa ne potrebujemo le na delovnem mestu, pa naj bo to pisarna, trgovina ali industrijski obrat, nujni so tudi v vsakem domu. Morda imate domačo pisarno, morda kotiček za ustvarjanje ali pa ga potrebuje vaš šolar. Pisarniški stoli so torej nekaj, čemur morate ob nakupu nameniti kar precej pozornosti, saj morate vendarle poskrbeti za kakovostno sedenje, ob katerem hrbtenica ne bo trpela, hkrati pa se mora sedeči počutiti karseda udobno in prijetno, da lahko opravlja svoje naloge, kakršne koli že ima.

Izberite ga glede na to, za kaj točno ga potrebujete

Stoli so lahko zelo različno opremljeni, zato je najbolje, da svojega izberete glede na namembnost. Pisarniški stoli Pivk so udobni in ergonomski, zaradi česar boste pri delu učinkoviti, hrbtenica pa tudi ne bo obremenjena. So tudi zelo vzdržljivi, vsestransko nastavljivi in ročno izdelani. Morda vas še posebej navduši dejstvo, da si lahko za vsak pisarniški stol izberete barvo in vrsto oblazinjenja, torej boste skupaj s stolom dobili tudi povsem unikaten izdelek!

Ergonomski pisarniški stoli spadajo med bolj priljubljene, saj nudijo oporo tam, kjer jo vaše telo najbolj potrebuje, torej v prsnem delu (za pravilno dihanje in s tem za boljše delovanje možganov), v ledvenem delu (za čim manjšo obremenitev hrbtenice), v predelu trtice (da ne občutite napetosti ob dolgotrajnem sedenju), v predelu medenice (če je pravilno ‘ugnezdena’, se počutite udobno, stabilno), in, ne nazadnje, po vsem delih telesa, ki so v stiku s stolom. Tovrstni stoli imajo namreč edinstven sistem kroženja zraka, kar preprečuje pregrevanje stola in vašega telesa. Pisarniški stoli so lahko oblikovani tudi kot vrtiljak in so kot taki uporabni tako v pisarni kot doma. Njihova ortopedska oblika vam zagotavlja udobno sedenje, hkrati pa so izjemno prilagodljivi, saj se izdelovalci zavedajo, da ima vsak človek nekoliko drugačne potrebe in želje.

Pisarniški stoli Pivk

Imate radi še več udobja in dodatne funkcije? Direktorski pisarniški stoli bodo pravi za vas! V bistvu gre kar za stole-fotelje, ki so dandanes že zelo nastavljivi in praktični ter nudijo ustrezno oporo vsem telesnim delom. Pri Pisarniških stolih Pivk pa dobite tudi industrijske stole, ki so primerni za proizvodnjo in delovna mesta, kjer vladajo specifične razmere. Njihova posebnost sta preprosto čiščenje in vzdrževanje, v kolikor imate otroke, pa seveda ne smete pozabiti niti nanje. Ker se še razvijajo, potrebujejo čim boljšo oporo, ker še rastejo, potrebujejo takšne, ki jih lahko prilagajamo otrokovi višini. Mogoče so tudi spremembe naklonov, vsekakor pa bodo otroke pritegnile živahne barve, ki si jih bodo lahko izbrali sami. Za delanje domačih nalog in učenje otroci potrebujejo stol, na katerem se bodo počutili kar najbolje, saj morajo biti kos bolj ali manj zahtevnim šolskim ter drugim obveznostim.

Sedeti v gibanju? Da!

Pisarniški stoli za tiste, ki želijo ‘sedeti v gibanju’, pa so tako imenovani aktivni stoli. Gre za tehnologijo, pri kateri je sedenje na stolu podobno sedenju na žogi, lahko pa se hrbtni naslon tudi samodejno in ves čas prilagaja hrbtenici, ki potrebuje kar najboljšo oporo. Vaša drža se bo izboljšala, moč povečala, pridobili boste tudi na ravnotežju in, seveda, zdravju na splošno. Če ne verjamete, da lahko sedenje postane aktivnost, preizkusite stol te vrste in se o tem raje kar prepričajte.

Kar koli že počnete, kjer koli že delate, v vsakem primeru potrebujete kvaliteten pisarniški stol, ki vam bo nudil vso potrebno oporo, bo prilagodljiv, vzdržljiv ipd. Pisarniški stoli Pivk so takšni, da vam bodo pomagali premagovati tudi najtežje delovne obveznosti, saj je dokazano, da sta telo in um neločljivo povezana. Zato: izberite najboljši pisarniški stol zase in izboljšajte svojo produktivnost, opravite več nalog v krajšem času in dvignite svoje splošno počutje.

3.7/5 - (3 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.